מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש חשש להדבקה?חרדתית04/11/2009
שפתיי סדוקות ומעט יבשות. לפני כמה ימים קיבלתי נשיקה "מוצצת" עד כדי ששפתיי הסדוקות התנפחו מעט. לא דיממתי.
האם יש חשש להדבקה?
האם יש חשש להדבקה כתוצאה משריטת ציפורניים?
אודה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009אין חשש להדבקה בנשיקה או שריטת ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל04/11/2009
שלום,
הייתי עם מישהי בעלת עבר מיני עשיר, היא שכבה עם המון גברים ללא אמצעי הגנה. השתפשפנו והתחככנו זה בזו בחוזקה כששנינו בלבוש מלא, כמו כן היא נגעה על מכנסיה באיזור איבר מענה ואז ליטפה פני . הכל היה עם בגדים האם יש מצב שנדבקתי באיידס? האם צריך להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009התיאור שלך אינו עונה על אף אחת מדרכי ההדבקה
אין צורך להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
אביב06/11/2009איבר מענה = איבר מינה. האם הבנת זאת כשענית תשובתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי היטב
ד``ר מרגלית לורבר06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבוורד04/11/2009
שלום,
האם אפשר להסתמך על בדיקת קומבו שנעשתה כ 4 שבועות לאחר המגע, כביכול (לא היתה חדירה רק השתשפשפות )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009בדיקת הקומבו אמינה אחרי 3 שבועות ולכן בודאי שאפשר לסמוך עילה אחרי 4 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת עשיתי למישהו ביד עם חתך באצבעשרון03/11/2009
שלום נהיה לי חתך מתחת לציפורן(כמו זה שקורה מדף) ויום אחרי עשיתי למישהו ביד והשופכה שלו פגעה לי בול על האיזור עם החתך מתחת לציפורן אני צריכה להיבדק??? אם כן מתי? אני רוצה לציין שזה לא דימם אבל כאילו רואים טיפונת תבשר חתך צר אבל כואב כל פעם שאני נוגעת בו אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך ביותר להדבקה
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009גם אם החתך היה פתוח היה סיכוי נמוך מאד - בודאי 24 שעות אחרי שנחתכת - הפצע כבר סגור והסיכוי עוד יותר נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיימת סכנהשלומית03/11/2009
האם ניתן להידבק במחלה מישיבה בשירותים ציבוריים?
ישבתי על אסלה בשירותים ציבוריים וריפדתי אותה בנייר טואלט, כשקמתי שמתי לב לדם על הנייר, שלא שמתי לב אליו לפני כן. האם קיימת סכנה להידבק בדרך זו? ייתכן כי בעת הניגוב לא שמתי לב והדם של האסלה בא במגע איתי באיזור הפות/הנרתיק, ולכן אני חוששת מאד
ברצוני לבצע בדיקה- עברו כבר שלושה שבועות מאז המקרה.הבנתי שניתן לבצע את בדיקת ה"קומבו", האם בדיקה זו אמינה לאחר שלושה שבועות וניתן לסמוך על תוצאותיה או שיש צורך בבדיקה נוספת?
איפה אני יכולה להיבדק באיזור המרכז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009בדיקת קומבו אמינה אחרי 3 שבועות - אפשר להיבדק בשיבא או איכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע לבדיקת איידסמיכל03/11/2009
אני רוצה לבצע בדיקת איידס. רציתי לדעת יותר בנושא זה.
1. היכן אני יכול לבצע את הבדיקה? אני חייל, האם עלי לבצע זאת דרך הצבא? מה המחיר?
2. שמעתי על בדיקות ביתיות. האם זה כדאי? היכן ניתן לקנות בדיקות אלו?
תודה רבה מראש,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות HIV
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009אפשר להיבדק בתל אביב בועד למלחמה באיידס בתשלום, בבתי החולים איכילוב, שיבא, סורוקה, מאיר בחינם
אין בארץ עדיין בדיקות ביתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם לוינסקי
יוני06/11/20091. שמעתי על מרפאה בת"א בשם לוינסקי, האם אתם מכירים מרפאה זו?
2. אתה אומר שבארץ אין בדיקות ביתיות, אך ניתן להזמין מחו"ל?
3. להיבדק בבי"ח זו בעיה מאחר ואני חייל, האם אתם מכירים את הפרוצדורה שצריך לעבור כדי לעבור את הבדיקה דרך הצבא?
תודה מראש,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר מרגלית לורבר06/11/2009גם בלוינסקי אפשר לעשות בדיקה - מרפאה מצויינת עם רופא ואחות מיומנים
אפשר גם להבדק בועד למלחמה באיידס - תכנס לאתר שלהם, כמדומני שהם מבצעים בדיקות בימי שישי
לגבי הבדיקה הביתית - לא רצוי לסמוך עליה בשלב זה ואין לי מושג לגבי הזמנתה מחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה חיילים מבצעים את הבדיקה?
מיכל08/11/20091.האם בלוינסקי כל אחד יכול לגשת ולהיבדק ללא תשלום או שרק חברי קופות חולים?
2. האם ידוע לך הפרוצדורה שחיילים צריכים לעבור כדי לעשות את הבדיקה דרך הצבא?
סליחה על השאלות המרובות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאת לוינסקי
ד``ר מרגלית לורבר08/11/2009זוהי מרפאה חופשית לכל כולל חיילים, לא צריך כל פרוצדורה עם הצבא
לגבי בדיקה בצבא - דרך המרפאה הצבאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני.06/11/2009היא נדקרה וירד לה דם , בהתחלה לא פחדתי אבל פתאום זה מטריד אותי , אנא עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהעינת03/11/2009
שלום לכם
רציתי לדעת לגבי 2 מקרים עם אותו בחור.המקרה הראשון שאני חוששת ממנו היה בתאריך 28.10,והמקרה השני,שבו לא היתה חדירה,אלא רק אוננות,וחשש שוב עם של מגע עם הזרע שלו.מתי הכי כדאי,כמה ימים אחרי המקרה האחרון כדאי לי לבצע את בדיקת הקומבו בכדי שתכסה לי את שני האירועים?
מודה לכם מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלי לבצע בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר04/11/2009שלושה שבועות אחרי המגע השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת דם רגילה מגלה איידס?מישהו02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדיקת דם ל - HIV
ד''ר קרן אולשטיין-פופס02/11/2009מה הכוונה בבדיקת דם רגילה?
בדיקת HIV היא בדיקה מיוחדת שנקראת אליזה.
בבדיקות רגילות כמו ספירת דם או ביוכימיה לא ניתן לאבחן HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שלום רב,חן01/11/2009
קיימתי בשמונת החודשים האחרונים יחסי מין בלתי מוגנים לסירוגיןכשהפעם האחרונה הייתה לפני כ שבועיים ,
האם בדיקת ה"קומבו" בוחנת/בודקת את הפעם האחרונה שביצעתי יחסי מין(לפני שבועיים וחצי ) או גם את הפעמים האחרות( כל שאר התקופה שביצעתי סקס לא מוגן) ?
אחדד את השאלה האם היא "תופסת"(או בודקת) לכל הפעמים שביצעתי בהם סקס ללא קשר מתי(לפני חודש או לפני שנה)?
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2009הבדיקה משלבת בדיקת נוגדנים ואנטיגן. נוגדנים משקפים את ההיסטוריה שלך עד 3 השבועות האחרונים.
לכן בדיקת קומבו 3 שבועות אחרי הארוע האחרון משקפת ואמינה לגבי כל יחסיך עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעתך המלומדת לגבי הבדיקה הנלתומר01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבדיקה לא מוכרת לי
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2009מדובר בשיטה שאינה מאושרת עדיין ע"י FDA
השיטה לא קיבלה את אישור משרד הבריאות כאן ולכן הייתי ממליצה לדבוק בשיטות המוכרות והמאושרות - קומבו או אלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
נועה02/11/2009בהמשך לשאלתי על בדיקת הקומבו.רציתי לשאול מתוך התלבטות מה לעשות..נורא לחוצה מיום רביעי האחרון.האם כדאי בכל מקרה להמתין 3 שבועות לביצוע הקומבו,או שגם אחרי שבועיים, שבועיים ושלושה ימים נניח,התוצאה והאמינות שלה תהיה אותו דבר? תודה רבה על סבלנותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמתיני 3 שבועות
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג הבדיקהנועה01/11/2009
לגבי מקרה שאני חוששת לגביו שאירע לי ביום רביעי האחרון.מתלבטת בין שתי בדיקות.האחת קומבו ,והשניה בדיקת המבחנה שיכולה להעשות שבוע אחרי המגע? אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בזה שאדע מה לעשות הלאה.שלושה חודשים גדול עלי מאוד להמתין..עם כל הלחצים שגם ככה יש לי.
שוב תודה..וסליחה על החפירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה בקוצר רוח לתגובתכן מיום שישי:)
קצרת רוח01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2009לא ידוע לי מהי בדיקת המבחנה
הבדיקה האמינה והמקובלת היא בדיקת אלייזה - לאחר 8 שבועות או בדיקת הקומבו לאחר 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני יומיים שלא נענתהקצרת רוח01/11/2009
לד"ר הנכבדות שלום רב,
ביום שישי ביצעתי בדיקת איידס לאחר מגע מיני לא מוגן (הקונדום נקרע אולם השפיכה היתה בחוץ). יש לציין שזאת היתה רק הפעם השניה בה הלכתי להיבדק ולא הייית מגדירה עצמי כאיידסופובית.
כאשר נבדקתי היום, כשהוצאה המחט- הדם שלי מעט ניגר והאחות/הפרמדיקית שמה לי צמר גפן. (גם לבחור שהיה לפני מלאכת הוצאת הדם לא צלחה ושתי ידיו היו עם צמר גפן)
כאשר יצאתי לי מהחדר כעבור כמה שניות שמתי לב למעט דם מנוגב, יחסית ייבש, על האגודל שלי..במחשבה אינסטינקטיבית וטיפשית (בדיעבד) שוודאי מדובר בדם שלי -ליקקתי את האגודל. האם יש לי סיבה להיות מודאגת שמא מדובר בדם של אחד הנבדקים הקודמים (ברור לי שסביר מאד שזה הדם שלי אך אודה לתשובה עקרונית) ועל ידי הכנסתו לפה יש סכנת הדבקות? אני מבינה שזה "רחוק" ולא דרך אופיינית..אבל אני אוכלת את עצמי על זה עכשיו.
הדם אומנם היה מועט ומרוח..אבל לא ברור לי אם ייבש לגמרי...:-(
אודה לתגובתכן..כי זה מדאיג אותי כבר כמה ימים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה בקוצר רוח לתגובתכן מיום שישי:)
קצרת רוח01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתן לא עונות?? :-(
קצרת רוח01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוק דם וסיכויי הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2009ליקוק טיפת דם שמקורו לא ידוע מהווה סכנה בסיכוי נמוך ביותר (אפסי) להדבקה ב HIV !!!!!!
לא ניתן לתת סיכוי מספרי אך הוא נמוך ביותר.
מכל מקום אם לא תהיי רגועה - תוכלי לבצע בדיקת קומבו 3 שבועות לאחר האירוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני משערת שאם טיפת הדם מרוחה
***02/11/2009הסיכוי עוד יותר אפסי..נכון?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבונועה31/10/2009
שלום
אני רוצה לעשות את בדיקת הקומבו,אחרי ארוע שהיה לי ביום רביעי,ברמב"ם.לפי מה שהבנתי לגבי הבדיקה הכי כדאי לעשות אותה שלושה שבועות אחרי הארוע.שאלתי היא,ברמב"ם עושים את הבדיקות רק בימי ראשון ושלישי.מתי כדאי לי לעשות אותה בכדי שהפרש של יום לא יפגע באמינות שלה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר01/11/2009הבדיקה אמינה החל משלושה שבועות, כך שאם תעשי אותה כמה ימים לאחר מכן - הבדיקה נשארת אמינה ומהימנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה??!!
טלי11/11/2009האם בכלל ניתן לעשות בדיקת קומבו ברמב"ם??ראיתי שהיא מבוצעת אך ורק בתל השומר,אם כן האם זה אותה הבדיקה ולמה לא רשום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו ברמב"ם
ד``ר מרגלית לורבר17/11/2009אפשר לעשות קומבו ברמבם בימי הבדיקות (ימי ראשון ושלישי) - בתשלום !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בוועד למלחמה באיידסאלמונית31/10/2009
היי עשיתי בדיקה מהירה בוועד למלחמה באיידס לפני חודשיים בערך שיצאה שלילית, בזמן הבדיקה אני לא זוכרת אם המחט נלקחה משקית חדשה יש לי פחד שמא היא הייתה משומשת ואולי הבודק לא שם לב והשתמש במחט של הנבדק הקודם...האם אלו סתם חרדות האם הצוות שם מקצועי ומיומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה נטו- ברור שהמחט סטרילית..
קצרת רוח31/10/2009לשם ההבהרה- אני הבחורה (מלמטה) ששאלה גם משהו שארע בעת הבדיקה-על הדם שמצצתי מהאגודל שלי..אני באמת מודאגת ואשמח לתגובתן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה נטו- ברור שהמחט סטרילית..
קצרת רוח31/10/2009לשם ההבהרה- אני הבחורה (מלמטה) ששאלה גם משהו שארע בעת הבדיקה-על הדם שמצצתי מהאגודל שלי..אני באמת מודאגת ואשמח לתגובתן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני- אנא כנסו
קצרת רוח31/10/2009בפורום אחר נאמר לי שאיידס לא עובר ככה (במידה ואכן ליקקתי דם של נשא/ית)- ואכן ליקקתי דם אתמול..אני בהלם מעצמי ועוד אחרי שיצאתי מחדר שנעשו בו בדיקות איידס..זה היה מעין אינסטינקט כזה.
ברצוני לדעת מהי הסיבה המדעית לכך שאיידס לא עובר במקרה שתיארתי..האם בגלל כמות הדם? המגע עם האויר? (מדובר היה רק במספר דקות כנראה ולא שעות..) או בגלל המגע עם הרוק?
אני באמת רוצה להסיר דאגה מלבי.
אנא תגובתכן..תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי בשרשור..סליחה
קצרת רוח31/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בועד למלחמה באיידס
ד``ר מרגלית לורבר01/11/2009אין כיום שימוש חוזר במחטים, כל המחטים חד פעמיות וסטריליות
הצוות מצויין ומיומן
אלה חרדות מיותרות בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלמונית01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך הדבקותקצרת רוח30/10/2009
לד"ר הנכבדות שלום רב,
ביצעתי היום בדיקה לאחר שביצעתי מגע מיני לא מוגן (הקונדום נקרע אולםהשפיכה היתה בחוץ). יש לציין שאינני נוהגת להיבדק במשורה אלא זאת היתה רק הפעם השניה בה הלכתי להיבדק. כאשר נבדקתי היום, כשהוצאה המחט- הדם שלי מעט ניגר והאחות/הפרמדיקית שמה לי צמר גפן.
יצאתי לי מהחדר וכעבור כמה שניות שמתי לב למעט דם מנוגב, יחסית ייבש, על האגודל שלי..במחשבה אינסטינקטיבית וטיפשית (בדיעבד) שוודאי מדובר בדם שלי -ליקקתי את האגודל. האם יש לי סיבה להיות מודאגת שמא מדובר בדם של אחד הנבדקים הקודמים ועל ידי הכנסתו לפה יש סכנת הדבקות? אני מבינה שזה "רחוק" ולא דרך אופיינית..אבל אני אוכלת את עצמי על זה עכשיו.
אודה לתגובתכן,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני- אנא כנסו
קצרת רוח31/10/2009בפורום אחר נאמר לי שאיידס לא עובר ככה (במידה ואכן ליקקתי דם של נשא/ית)- ואכן ליקקתי דם אתמול..אני בהלם מעצמי ועוד אחרי שיצאתי מחדר שנעשו בו בדיקות איידס..זה היה מעין אינסטינקט כזה.
ברצוני לדעת מהי הסיבה המדעית לכך שאיידס לא עובר במקרה שתיארתי..האם בגלל כמות הדם? המגע עם האויר? (מדובר היה רק במספר דקות כנראה ולא שעות..) או בגלל המגע עם הרוק?
אני באמת רוצה להסיר דאגה מלבי.
אנא תגובתכן..תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתן על השאלה שלי לעיל- אודה על
קצרת רוח01/11/2009התייחסותכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)