מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעידן25/04/2015
שלום, אוננתי עם גבר, הוא גמר עליי ואחרי הגמירה שכבתי עליו ואני מפחד שהזרע שלו נגע לי בפין. האם יש סכנה להדבקות במקרה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2015אין סכנה להידבק בצורה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HIV או איידס?ליאן23/04/2015
אני בת 32 סובלת כבר 4 חודשים ממגוון סימפטומים זה התחיל מהתקררות היה אודם קל בגרון נזלת ושיעול עם ליחה שחלף לאחר מכן הופיעו כאבים בצוואר וכאבי ראש עם חולשה קיצונית תחושת כמעט עילפון ונמלולים בידיים נבדקתי ע"י רופאת משפחה ,אורתופד ,נוירולוגית הכל תקין...יחד עם זאת הופיעו בחילות ויובש בפה עם תחושת גוש ליחה תקוע בגרון ותחושה של מזון נתקע שם ולא יוקד אלא לאחר כמה שעות.. בבדיקת נשיפה נמצא חיידק אלקיובקטר שטופל באנטיביןטיקה טיפול משולש בדיקת גסטרוסקוםיה נמצא בקע סרעפתי 5 ס"מ ודלקת תירסתריון טופלתי באומפרדקס חודש שלא עזר בכלל..בדיקת רופא א.א.ג תקינה למעט ממצא של שליבה אחורית ואריתנאוידים היפרמיים ובצקתיים. אני ממשיכה בירור במרפאת א.א.ג לגבי הבליעה..התור עוד חודש.. הכאבים בצוואר וכאבי הראש חלפו אבל נשארתי עם היובש בפה ותחושת הגוש ליחה בגרון ותחושה של מזון נתקע שם...
בוצעו בדיקות דם לבירור מחלות וירוסים,אימונולוגיה ואנדוקרינולוגיה וגם אולטרסאונד צוואר לא נראו נפיחות בבלוטת לימפה בצוואר נמצא ממצא בבלוטת תריס שלא חשוד לחלוטין(מס' ציסטות זעירות) בדיקות דם הראו בעבר שהיה MCV חיובי ועכשיו אין מחלה פעילה...
האם הימצאות חיידק האליקובקטר והיובש בפה הלשון לבנה-צהובה(טרם עשיתי משטח לשון ) וכל הסימנים שתיארתי יכולים להצביע על כך שאני נשאית HIV או חולה חס וחלילה?? יש לציין שנשואה 5 שנים אבל חוששת אולי נדבקתי בעבר ועכשיו מחלה התפרצה חס וחלילה ... מאוד מודאגת וחוששת ...האם עליי לעשות בדיקת HIV או בדיקת איידס האם שתי בדיקות אותומ דבר או HIV ואיידס זה בנפרד??
בבקשה עזרה!!חוששת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV או איידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2015במקום להיכנס לחרדות לכי לרופא משפחה ותעשי בדיקת HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתמאיר23/04/2015
אני לא אישה חרדתית בעלי גם דיבר עם רופא במקרה שלנו הגענו לקופת חולים אנחנו מתגוררים בדרום תא לבדיקת דם עם הילד שלנו הוא בן 11 האחות בקופה בידיק לפני בדיקת הדם טיפלה בנרקומן שנפצע בתאונת דרכים ליד הקופה יש לציין שטיפלה בו עם כפפות וחבשה את הנרקומן לאחר מיכן נגשה לבן שלנו ולקחה לו דם מבלי להחליף כפפות יש לציין שאחרי שלקחה דם מהילד התנצלה וממש נבהלה אחרי שהערתי לה על כך נגשנו לרופא האחראי בקופה וסיפרנו לו על המקרה יש לציין שברור בשכונה שעשינו הנרקומן חולה איידס הומלס ובודאות לאחות היה דם על הכפפות כשמיששה את הוריד שלהילד אנחנו כבר בחשש מספר ימים האם ניתן להדבק כך באיידס התשובה חשובה לנו מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש
מאיר23/04/2015יש לציין שהשתמשה במחט חדשה רק הכפפות היו עם דם ושכחה להחליף אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נקרע וישר שמתי ח. אני אקטיביamo23/04/2015
היי
לפני כשעתיים שלוש שכבתי עם גבר והקונדום נקרע בגלל חוסר בחומר סיכה
מיד יצאתי והחלפתי קונדום
מה הסיכויים שלי בתור אקטיבי להידבר באיידס?
והאם אני צריך לפנות לבית חולים בשעות הקורובות?
אשמח לתשובה בזמן הקרוב. יומטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע וישר שמתי ח. אני אקטיבי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2015ראשית הצד הפעיל בסיכון נמוך יותר מהצד הסביל
מאידך, אם היה מגע לא מוגן שווה לגשת למיון לבקש PEP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאוד123419/04/2015
שאלה:
התנשקתי נשיקה צרפתית של בערך דקה שתיים. עם בחורה שאיני מכירה שלפני הנשיקה מצצה לגבר שאיני מכירה (לא חושבת שהוא היה עם קונדום וגם לא יודעת אם הם נשאים) יש לי פצע בשפה שלא מדמם והיה כמעט יבש לחלוטין. אם הם נשאים יש סיכוי שנדבקתי באיידס?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה לשאלתי
123419/04/2015אציין כי שתיתי קצת יותר מידי אלכוהול ובגלל זה נסחפתי לסיטואציה הזאת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה מאוד למה אתם לא עונים?????
123419/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה..
דני20/04/2015קודם עושה שטויות ואחר כך מחפשת תשובות?! לא מכירה את הבחורה...לפני זה מ..., לגבר שאני לא מכירה..את חושפת את עצמך לסכנה ואחר כך רועדת מפחד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון לבנה שבועיים אחרי מגע מיניאנונימי18/04/2015
לפני שבועיים וחצי היה לי מגע מיני לא מוגן אם בחורה ואני חושש שהיא נשאית (מעדיף לא לפרט למה החשש)
אני מתכוון להיבדק אבל מאוד חשוב לי לדעת, האם הסימפטום של לשון לבנה יכול להופיע בשלב ההדבקה הראשוני או שמדובר בסמפטום שקיים בשלב המאוחר יותר של התפרצות המחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון לבנה שבועיים אחרי מגע מיני - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2015לשון לבנה היא בדרך כלל סימן לפטריה
המצב קורה באיידס מתקדם ולא במחלה חריפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן16/04/2015
שלום
הרופאה שלי אמרה שכשהתוצאות של בדיקת איידס מגיעות, מתקשרים לפציינט לשמוע אותן ממנה. מה קורה אם מתגלה שהפציינט חולה והרופאה מבשרת לו את התוצאה?
האם יש פסיכולוג או מישהו איתה בחדר לתמוך בפציינט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/04/2015מתן תשובה על בשורה קשה היא אחת המיומנויות של רופאי משפחה, רופאי ילדים ועוד
לשיקולה של הרופאה באם להזמין לשיחה עוד אנשי מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/04/2015מתן תשובה על בשורה קשה היא אחת המיומנויות של רופאי משפחה, רופאי ילדים ועוד
לשיקולה של הרופאה באם להזמין לשיחה עוד אנשי מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי קיום יחסי מיןדניאל13/04/2015
שלום.אם קיימתי יחסי מין חד פעמיים חפוזים עם אישה וללא אמצעי מניעה .קיים חשש להידבקות בhiv?אשמח לתשובה מהירה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו זה ממש דחוף!!!!
דניאל14/04/2015אני חייב לציין שזה קרה לפני שבוע וחצי ובזמן הזה שכבתי עם עוד מישהי.אותה בחורה ביומיים האחרונים התחילה להרגיש לא טוב.היא טוענת שיש לה שילשולים,כאבי בטן,וסחרחורות.האם יש מצב שנידבקתי וזה עבר אליה?ואם כן אז למה אני מרגיש בסדר גמור?והאם התסמינים מגיעים מהר כל כך?אני ממש ממש לחוץ בבקשה תחזירו לי תשובה במיידי!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רואה את התגובה שרשמתם!
דניאל14/04/2015קיבלתי מייל שהגבתם לבעיה שלי אבל איני מצליח ליראות זאת באתר!!!
אנא הגיבו שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבשה תענו זה דחוף
דניאל14/04/2015שוב קיבלתי מייל שהגבתם ועדיין אני לא מצליח ליראות!מישהו יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאיציק10/04/2015
שלום פרופסור עשיתי בדיקה איידס לאחר 52 יום מהמקרה החשוד התשובה יצאה שלילית אבל אחרי שעשיתי את הבדיקה גדלה לי בלוטת לימפה בצוואר אחרי חודשיים בלי סימפטומים חוץ מכאבי ראש שלא עוברים לי רציתי לשאול אם הבדיקה שעשיתי לא מספיק אמינה ואני צריך לחזור אליה עוד הפעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/04/2015לפי ההנחיות צריך לחזור פעם שניה שלושה חדשים אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחט אקופונקטורה ברחובדוד06/04/2015
הלכתי בסנדלים ברחוב ויתכן שנדקרתי קלות ממחט אקופונקטורה (לא מדובר במחט של מזרק חלולה שעלולה להכיל נוזלים אלא מחט אקופונקטורה שאינה חלולה). האם ניתן להדבק כך באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
דוד06/04/2015למעשה מדובר בבת שלי כשהייתה בת שלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחט אקופונקטורה ברחוב - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/04/2015אין סכנת הדבקה
מחט לא חלולה גם אם נגעה בדם לא מדביקה תוך זמן קצר ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!משה03/04/2015
1. איזה סוג בדיקה לגילוי HIV נערכות כיום בקופות החולים?
2.האם ניתן להסתמך על התשובה לאחר 6 שבועות מרגע המגע המיני החשוד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
משה10/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/04/2015הבדיקה בכל הקופות ובבתי החולים היא קומבו
היא אמינה אחרי 6 שבועות ובדיקה נוספת אחרי שלושה חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותAAA25/03/2015
שלום, אני מתאמן חובב בלחימה ספורטיבית, היה לי לא מזמן אימון היאבקות ובו נשרטתי קלות, אחד היריבים שלי גם דימם קלות.
למי שלא מכיר, בענפי ההאבקות הספורטיבית על סוגיהם השונים אנשים נמרחים אחד על השני, זה חלק מהלחימה.
במידה והאדם שאיתו התאבקתי ושדימם הוא נשא HIV, האם יכול להיות שנדבקתי? האם אני צריך לעבור בדיקת HIV?
ושאלה כללית, האם לדעתכם בענפים כמו ג'ודו, היאבקות אולימפית, גראפלינג, ג'יו ג'יטסו, MMA וכו', יש סיכון להדבקות באיידס(במידה והיריב הוא נשא)?
כל הענפים שציינתי הם ענפים שבהם יש המון מגע, אנשים נמרחים אחד על השני, וזה שכיח שנשרטים תוך כדי לחימה, גם באימונים(אם כי המטרה היא להימנע מזה ויש הוראה מהמאמן לגזוז ציפורניים לפני אימון, עם זאת אי אפשר למנוע את התופעה לחלוטין).
מה גם שאם לאחד המתאמנים יש פצע, סביר שהוא יפתח במהלך הלחימה, אך באימון חובבני(כמו אלה שבהם אני השתתפתי), אם אחד היריבים מדמם, ברגע ששמים לב זה מפסיקים את הלחימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדין מחכה לתשובה...
AAA13/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה להדבקה באיידס- מגע של רוק ודםרותם23/03/2015
אני עובדת בסופרפארם
היום הייתי בקופה והגיע לקוח חולה איידס עם מרשם
לקחתי מידיו את המרשם, והוא היה לח כזה, כנראה בגלל רוק [כנראה כאשר הוא העביר את הדפים הוא הרטיב אותם]
יש לי חתך באצבע שיתכן מאוד שבא במגע עם החלק הזה של הדף
רציתי לוודא שאין סכנה במגע זה.. ואם יש סכנה בזה מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתך על היד...
רותם23/03/2015צילמתי את החתך שבא במגע עם הרוק
אשמח לתשובתכם בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו.. זה דחוף מאוד!
רותם23/03/2015האם אני צריכה לקבל טיפול מונע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס מעבודת ידאבי23/03/2015
לפרופסר שלום רב
האם בעבודת יד קיים אופציה להעביר את הנגיף? נגיד אם היתה לוקחת בזדון ומריחה לי את זה על ראש הפין האם ניתן לידבק כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא?
אבי23/03/2015ואם לא אשמח תשובה מאוד בקיצור שאבין למה אי אפשר לידבק כך? שהרי לכאורה זה כמו יחסי מין שהרי מגיע נוזל על קצה פין וכוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהךגובה
אבי26/03/2015מישהו יכול לתת תגובה בבקשה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלמונית 321/03/2015
היי, רציתי לדעת בבקשה האם מרגישים שחודרים אליך אנאלית? הייתי בסיטואציה של שנינו ערומים ונזהרתי שלא יהיה מגע...בכל אופן מעולם לא עשיתי סקס אנאלי ואמרתי אולי יכול להיות מצב שבוצעה חדירה אפילו קטנה ללא הרגשתי...למרות שוב שהייתי בבקרה על זה...תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית 2
אלמונית 321/03/2015הכוונה שהיו חרמונים ותנועות של "סקס יבש" אבל הקפדתי להישמר מחדירה והתקרבוות לאזור פי הטבעת אבל בכל זאת אני קצת מודאגת אולי הוא חדר קצת ולא הרגשתי? שוב למרות שנזהרתי ושמרתי עם היד אפילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
אלמונית 322/03/2015האם אני צריכה לעשות טיפול מונע?!!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)