מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה בנגיף HIV-דרך מגע עם דםאבי18/03/2015
שלום רב,
אתמול עשיתי בדיקת דם,האחות אחרי ביצוע הבדיקה שמה לי כזה צמר גפן שהיה בתוך הסלסלה(לפני ששמה לי) איפה שהם שמים את המבחנות לאחר ביצוע הבדיקות.
שאלתי אותה למה היא שמה לי צמר גפן ששוכב שם וראיתי שם כתמים של דם(יבש) איפה שהיה הצמר גפן היא טענה שזה "צבע אדום".יש לציין שלא ראיתי כמות דם גדולה או דם טרי שנגע באופן ישיר בצמר גפן ששמו לי באיזור הבדיקה.
רציתי לדעת האם ניתן להדבק והאם יש צורך בטיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף בבקשה
אבי18/03/2015הצמר גפן הושם לי לאחר ביצוע הבדיקה שאיזור הבדיקה עוד דימם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליגיא14/03/2015
כאשר אני מקבל מין אוראלי אשר לפי דעתך מהווה סיכון נמוך ביותר אך לא אפס, באיזה מקרה עלולה להתרחש הדבקה בנגיף? אני חוזר ומדגיש כאשר אני הצד המקבל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
גיא23/03/2015אשמח לקבל מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככ הרבה זמן לתגובה???
גיא31/03/2015בבקשה התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שלי
Bio04/04/2015אני רואה שבאמת לא כל כך עונים פה...
אבל התשובה לשאלה שלך למעשה מסתמכת על שני גורמים:
1. כדי שתתרחש הדבקה חייבת להיות כמות גדולה של נגיף מפצע מדמם בפה- שלבטח היית מרגיש ורואה כמות כזאת על איבר המין שלך.
2. אמנם האזור של הכיפה הוא רגיש יחסית לשכבת העור שלנו שאטומה בפני נגיפים ווירוסים כל עוד היא שלמה, אבל גם יחסית לריקמה עדינה יותר זה לא כמו רקמות ריריות אחרות.
לכן הסיכוי התאורטי היחיד שאני רואה להדבקות זה כמו מאד גדולה של דם בפיו של מי שנתן לך מין אוראלי- מעולם לא קראתי על מישהו שנדבק ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים?????????
גיא27/04/2015בבקשה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2015מכיון שלא נעשה מחקר על הנושא אפשר להשתמש רק בשכל הישר.
אני חוזרת שוב שהסיכוי אפסי לצד המקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקה צרפתית עם נשארביב12/03/2015
היי
התנשקתי נשיקות צרפתיות לפרקים למשך מס' דקות עם אדם שהתברר לי שהוא נשא (מטופל עם רמת וירוס בלתי ניתנת לאיתור) כמו כן היה לי חתך ביד באורך 2.5-3 ס"מ אך לא עמוק סמוך לגב כף היד אך החתך היה טרי
(בן מספר שעות) ודימם מעט,ליטפתי,היינו לבושים, ככל הידוע לי אין לי כיבים או פצעים פתוחים בפה, הבחור צחצח שיניים מס' דקות לפני ,האם יש סיכוי כלשהו להדבקה, איני יודע מה המצב בחלל הפה שלו .בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לתת מענה בבקשה
רביב16/03/2015.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביו אפשר בבקשה את הטל' שלך לייעוץ
רביב21/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך בדיוק האנונימיות נשמרת?!
גיא05/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים ?!
קצר רואי29/03/2015בנוסף כנראה נדבקתי ממנו בהרפס בשפה אז יש סיכון שנדבקתי גם בhiv?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקה צרפתית עם נשא - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/04/2015אין סכנה להדבקה בשתי הדרכים שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שדחופה לי מאוד לד"ר בקשר לhivערן12/03/2015
שלום השאלה שלי היא כזו ביצעתי בדיקה ל hiv אך הבדיקה שביצעתי היתה לאחר 6 שבועות מהממגע הלא מוגן ויצאה שלילית האם זה מספיק? שאלה שניה שרציתי לשאול ביא איזה סוג של בדיקת hiv מבצעים ברמב"ם האם זו בדיקת קומבו?
אודה לך מאוד על תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שדחופה לי מאוד לד"ר בקשר לhiv - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2015בכל בתי החולים והקופות מבצעים קומבו - אין יותר את הבדיקה הישנה !!
לפי ההמלצות רצוי לחזור על הבדיקה אחרי 3 חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HIV-דר' לורבר, נא עני לי...דני11/03/2015
דר' לורבר שלום רב,
לאחר חשיפה וודאית ל-HIV, קיבלתי טיפול מונע, לאחר 3 שבועות היו המון תסמיני הדבקה:חולשה, חוסר תיאבון, פצעים בפה+כיב, בלוטות לימפה צוואריות, פריחה בצורות שונות:עקיצות יתוש, נקודות אדומות ועוד...כאבי בטן,
חודשיים לאחר חשיפה ועד היום כפות רגליי "שורפות", זרמים(נוירולוג הפנה אותי לביופסייה של העור בשאלה של הסיבים הדקים, התגלה נירופטיה, שיכולה לפי דבריו להיגרם ממחלה דלקתית, ביניהם איידס, בה מערכת החיסון תוקפת את מערכת העצבים) כמוכן הופיעו בלוטות לימפה בבתי שחי(התגלה ב-US) וכפות רגליים וידיים אדומות,
ניבדקתי ל-HIV מס' פעמים רב, כאשר פעם אחרונה 9 וחצי חודשים לאחר חשיפה-שלילי.
האם ייתכן שמערכת החיסון שלי עדיין לא פיתחה נוגדנים לאחר 9 חודשים? האם עליי לעשות בדיקת PCR לנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV-דר' לורבר, נא עני לי... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2015כבר עניתי לך - לא נדבקת ב HIV
לך לרופא המשפחה ותבדקו מצבים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיתים חרדה יכולה לגרום לתסמינים
Bio13/03/2015שציינת
חרדה יכולה לגרום לסימפטומים רבים, היא מחלישה את מערכת החיסון, משבשת את הפעילות ההורמונלית כאשר היא נמשכת זמן רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הגיע הזמן שתרגיעי
מצחיק16/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה חיצונית בפי הטבעתב11/03/2015
בשעות הערב הרגשתי באזור החיצוני של פי הטבעת מן שורף כזה כנראה מיובש או משו. זה היה בקצה החיצוני של איזור הישבן התחתון מאחורי האשכים ואיזור ה"שפתיים" איפה שנמצא פי הטבעת. חצי שעה לפני מגע מיני עברתי שם עם נייר טואלט ועל הנייר היו כתמי דם קטנים. במהלך האקט הרגשתי שם גירוי נראה בגלל זיעה. בשלב כלשהו הצד השני לא חדר, אבל הוא העביר את איבר המין שלו בין היריכיים כשהם סגורות ממש צמוד לישבן ואני חושש שאזור קצה הפין שלו נגע באיזור המגורה. הקטע הזה נמשך איזה 20 30 שניות בערך..האם עליי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משו קטן
ב11/03/2015זה היה פצע קטן כזה כמו הפצע שנוצר משפשוף שהוא שורף אבל לא עמוק. אבל זה עדין היה פתוח והיו נקודות דם קטנות בהירות על הנייר חצי שעה לפני האקט. זה כנראה הפצעים האלה שאחרי כמה דקות יוצא הגלד השקוף הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר לעשות בדיקת קומבו ?בוב11/03/2015
מי יודע איפה אפשר היום עלשות בדיקת קומבו ? הבנתי שבוועד למלחמה באיידה אין כזו בדיקה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה אפשר לעשות בדיקת קומבו ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/03/2015בכל קופות החולים ומרכזי האיידס ברחבי הארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להיבדק לאחר 30 יום?
בוב11/03/2015וקבל תשובה אמיתית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שונאת שונאתשונאת07/03/2015
אני שונאת אלוהים ..........כמה שאני שונאת אותו ....שיילך לעזעזאל .כמה רוע ...........אני שונאת אני שונאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה?????
גיא07/03/2015????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV
דני08/03/2015דר' לוברר שלום רב,
לאחר חשיפה וודאית ל-HIV, קיבלתי טיפול מונע, לאחר 3 שבועות היו המון תסמיני הדבקה:חולשה, חוסר תיאבון, פצעים בפה+כיב, בלוטות לימפה צוואריות, פריחה בצורות שונות:עקיצות יתוש, נקודות אדומות ועוד...כאבי בטן,
חודשיים לאחר חשיפה ועד היום כפות רגליי "שורפות", זרמים(נוירולוג הפנה אותי לביופסייה של העור בשאלה של הסיבים הדקים, התגלה נירופטיה, שיכולה לפי דבריו להיגרם ממחלה דלקתית, ביניהם איידס, בה מערכת החיסון תוקפת את מערכת העצבים) כמוכן הופיעו בלוטות לימפה בבתי שחי(התגלה ב-US) וכפות רגליים וידיים אדומות,
ניבדקתי ל-HIV מס' פעמים, כאשר פעם אחרונה 9 וחצי חודשים לאחר חשיפה-שלילי.
האם ייתכן שמערכת החיסון שלי עדיין לא פיתחה נוגדנים לאחר 9 חודשים? האם עליי לעשות בדיקת PCR לנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה Truvadaדנה07/03/2015
רציתי לדעת על התרופה הזו, לא על הטיפול המונע אלא על הטיפול בנשאים, האם זו תרופה רגילה כטיפול בנשאים? כי ראיתי שכתוב שהתרופה מיועדת לאחד משני מקרים: 1. מי שהפך מנשא לחולה 2. מי שהעומס הנגיפי שלו גבוה מאוד.
האם זה נכון או שהתרופה מיועדת למי שהעומס הנגיפי שלו תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דנה09/03/2015מישהו יכול לענות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה Truvada - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/03/2015ממש לא נכון !!
טרובדה היא שילוב של שתי תרופות בכדור אחד ומהווה בסיס לטיפול בנשאי HIV ללא קשר לעומס הנגיפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתייה , דימום אףמאיה06/03/2015
שלום , בני בן ה5 שתה מכוסית קטנה מיץ ענבים , מפה לפה , לאחר ילד שדימם מהאף! אין לי מושג איזו כמות דם הועברה. אני רק יודעת שזו הייתה כוסית קטנה , ושהם שתו אחד אחרי השני , ולילד ששתה ראשון ירד דם באף . אני יודעת שהנגיף לא עובר בשתייה , אבל אם היה שם דם בכמות כזאת שיכולה להדביק ? מה עליי לעשות ???? אם זה לא מדבק אשמח לפירוט - האם הנגיף שורד במגע עם מיץ ? האם כדי להידבק בסיטואציה זו צריך שיהיה לבני פצע פתוח ? , ואם זה לא מדבק , למה במין אוראלי ניתן להידבק?????? ושאלה אחרונה - חלילה ויש סיכוי להידבקות - מהו חלון הזמן שיש לחכות במקרה של ילדים? אותו הדבר כמו עם מבוגר ? אלייזה תוך חודשיים? או חצי שנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
מאיה11/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי
מאיה13/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבינתיים
Bio13/03/2015(אני רק מתנדב ולא רופא)
אי אפשר להדבק בדרך שציינת כי הנגיף לא יכול לשרוד במים או שתיה.
התאים שמכילים אותו מתפוצצים והוא לא יכול להתרבות ולהקשר.
במין אוראלי הסכנה היא לצד שנותן ולא המקבל, בגלל שבמין אוראלי יש כמות מרוכזת של נוזל זרע מדבק ללא תמיסה מימית, מה שיכול בסיכוי נמוך (כנראה מאד) להביא להדבקה.
ישנם חילוקי דעות לגבי זה, מאחר שקשה לכמת סיכוי כזה.
הצד המקבל את המין האוראלי לא חשוף לסיכון כי המגע הוא רק בין הרוק לבין הרקמה של איבר המין. לא ידוע לי כל מקרה של מישהו שנדבק במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה ? התייחסות ?
מאיה31/03/2015תודה למתנדב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר מרגלית מטעה פה את כולם.אבי02/03/2015
משרד הבריאות קבע שהזמן הקובע חד משמעית לבדיקה מהדור הרביעי הוא שבעה שבועות, הוסיף ואומר שבדקתי גם בחור קבעו שישה שבועות וזה כמובן אחרי שהם לקחו זמן כדי שיהיה מרחב בטוח. סלחי לי גברת דר יקרה אבל את מטעה את הציבור. אין שום צורך בבדיקה לאחר שלושה חודשים. אנחנו בשנת 2015. את לא יועצת את רופאה חשוב שתתעדכני. התשובות שלך מראות שאת לא יודעת כלום על אופי הבדיקה ואיך היא עובדת. יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובותיה של דר מרגלית
גיא02/03/2015מסכים איתך בהחלט שתשובותיה סותרות ובעייתיות. בהרבה מתשובותיה קיימת סתירה מוחלטת לתשובות שאתה מקבל בועד למלחמה באיידס וכמו כן לתשובותיו של פרופסור בנטואיץ.
כמו כן היא אינה עקבית בתשובותיה וקיימות סתירות.
היא מאד מלחיצה לעומת הפרופסור שעושה הכל במקצועיות על מנת להרגיע.
ממש לא מובן!!!
שותף להרגשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותף לדעתכם לגבי דר מרגלית לובר
בחור גיי04/03/2015תיכנס לפורום של לוינסקי מירפאה מחוזית של מישרד הבראות הם יתרה מכך עונים ש.. בדיקה לאחר 4 ש ועות היא סופית לפי משרד בראות ושאפילו ההתוויה לבדיקה 7 שבועות זה הוראות היצרן . בנוסף לכך הם עונים חד וחלק במין אורלי לא נדבקים באידס גם במידה וגומרים בפה לערוק או לבלוע אבל גם במיקרה כזה לא יכולה להתבצע הדבקה במין אורלי סיכוי אפסי לפי משרד הבראות . דר לובר עונה בתשובותיה שקיים סיכון והיון מקרים של הדבקה באורלי כאשר בפורום סטרמד של לוינסקי של משרד הבראות אומרים שעד היום אין הוכחה בספרות על מיקרה אחד של הדבקה מין אורלי . מסכים איתכם תשובותיה של דר לובר מטעות ולא מיקצועיות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ
גיא04/03/2015אשמח לקבל את התייחסותך לטענות הללו.
דר מרגלית מטעה בתשובותיה, סותרת את עצמה ואת טענותיך כמו למשל בנושא מין אוראלי באופן שיטתי ומשרה פחד ולחץ מטורף אצל אנשים בפורום שגם כך נמצאים פה בסרטי אימה ולחוצים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהנועה01/03/2015
קיימתי חיכוך איברים ללא אמצעי מניעה בזמן מחזור והיה דם והגבר שיפשף את איבר מינו במיני ובפי הטבעת ללא חדירה וללא מין אוראלי אבל היה בפתח הנרתיק ולא חדר אם גמר בפתח הנרתיק והזרע או הנוזל המקדים זלגו מבחוץ לתוך הנרתיק או על פי הטבעת תתכן הדבקה באיידס?
ואם החדיר לי אצבע והיה בה מהזרע שלו יתכן הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015אין כל סכנת הדבקה על פי התיאור המפורט שנתת
האם את נבדקת ??? חשוב שתיבדקי ותדעי את סטטוס HIV שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה לד"ר
נועה01/03/2015אני לא מכירה את הבחור והמגע היה לפני 24 הוא חזר מחו'ל ומקיים יחסי מין ללא קונדום.לאחר שלושה ימים הופיעו לי סימפטומים: בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר דלקת שקדים עם מוגלה צמרמורות קשות וגירודים בגוף שגורמים לאדמומיות פריחה שמגרדת ונעלמת,הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל סטרפטקקוס,ובבדיקת ebv התוצאה היתה EBNA IgG (POS)
EBV Past infection
לאחר מכן נוספו תופעות של בלוטות לימפה מוגדלות במפשעות וכואבות הפרשות נרתיקיות צהובות,גרד,כאבים,בפות כאבים בפי הטבעת וגרד.
הלכתי לשלול מחלות מין אצל רופא פרטי.טרם הגיעו תשובות.
אני סובלת מאוד נוספו על כך כאבי בטן והפריחה ממשיכה.
אני יודעת שצריך להבדק 7 שבועות אחרי המגע(מחכה וכמובן שאבדק)
האם ע'פ התסמינים הנ'ל מראה שנדבקתי בhiv או ע'פ התיאור שנתתי לך אין סיכוי?אני בלחץ מטורף ואם הד'ר אומר שאין סיכוי להדבקה מדוע אומר ללכת להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדר
נועה01/03/201524 יום היה המגע*
ואם לא יתכן הדבקה בתיאור שנתתי לך מדוע? אם היה זרע מחזור ונוזלי הפרשות שלי אז איך כן ניתנת הדבקה שאדע להבא להזהר תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמירי26/02/2015
הייתי בחנות וכשהגעתי לשלם המוכרת דרכה על נעץ שהיה מחובר לזמזם ונדקרה ברגלה.מיד לאחר מכן היא שלפה אותו מסוליית הנעל שלה [לא הבחנתי בדם כנראה כי נגעה בנעל ולא בכף הרגל] וזרקה אותו והמשיכה להעביר את המוצרים ולגבות ממני תשלום.האם במצב כ\ה אני בסכנת הידבקות במחלות כגון איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015אי אפשר להידבק בנגיף HIV אפילו כשנוגעים בדם !!! מגע הדם על העור לא מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסדנה25/02/2015
שלום, לפני כ42 ימים הייתי עם בחור, התחכחנו אחד בשני ערומים ועשינו מין סקס יבש, זאת אומרת שאיבר מינו נגע באיבר מיני מבחוץ ואולי נכנס סנטימטר.
עשינו זאת במשך הרבה זמן ללא קונדום אבל לא הייתה חדירה חדירה, ואיני יודעת אם יש לו איידס או לא.
בנוסף ירדתי לו במשך 20 דקות אך הוא לא גמר לי בפה.
לאחר שבוע הופיעו לי תסמינים של שפעת אך זה חלף תוך יומיים(חום כאבי גרון וחולשה).
ולפני שבוע הופיעו לי שוב תסמינים של שפעת(חום חולשה ושיעולים) אך גם זה חלף תוך יומיים.
יש לציין שאין לי כיבים בפה או באיבר המין ובלוטות הלימפה אינן נפוחות.
האם יש סיכוי שנדבקתי ממנו באיידס?
מתי אצטרך לעשות בדיקה אם כן.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015מאד מומלץ שתעשי בדיקה - אחרי 3 חודשים הבדיקה אמינה במאה אחוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסקרין25/02/2015
אני וחבר שלי כבר שנה ביחד משתמשת בגלולות ובלי קונדום.
ולפני כמה זמן גיליתי שלפניי הוא היה ביחסי מין לא מוגנים... האם אוכל לעשות בדיקת איידס בכללית?
וכל העניין של שלוש חודשים לחכות האם גם אני צריכה למרות שאנחנו ביחד שנה מאז לא קיימתי יחסי מין עם אף אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015מאד חשוב ששניכם תיבדקו בבדיקת קומבו - תשובה ראשונה אחרי שלושה שבועות אמינה אך מחייבת לחזור אחרי 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)