מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרה- סיכוי אפסי לעומת אפסרועי23/02/2015
בחלק גדול מהתשובות לגבי מין אוראלי אתם מציינים שני מקרים:
1. סיכוי אפסי אך לא אפס
2. סיכוי אפס
כיצד עלי להתייחס למושגים מבלבלים אלו מבחינת צורך בבדיקת נשאות לאחר קבלת מין אוראלי.
מה ההבדל ביניהם?
זה מאד מבלבל .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה- סיכוי אפסי לעומת אפס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015סיכוי אפסי הוא סיכוי נמוך מאד אך לא אפס !!!
זה מה שמופיע בספרות לגבי מין אוראלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה !!!!
גיא11/03/2015לצד המקבל או הנותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאילנית19/02/2015
האם יש סכנה להדבק בצהבצ או באיידס אם טופלתי אצל רופא שינייםשהמזכירה שלו לא החליפה את הכפפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015מכיון שהמזכירה לא מטפלת בחולים אין כל סכנה שתהיה העברה ממנה לחולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אילנית23/07/2015אבל השאלה אם המזכירה של הרופא שיניים לא החליפה את הכפפות אבל חיטאה את המכשירים.האם ניתן להדבק באיידס ובצהבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא לתת לי חוות דעת שלכם תודההסיו19/02/2015
קיימתי יחסי מין כמה פעמים ללא קונדום ובשאר הפעמים עם קונדום
עם כמה בחורים כמובן לא אורגיה
עם בחור אחד שכבתי עם קונדום וירד לי מלא מלא מלא דם הלכתי לבדיקת פאפ יצאה לא ברורה כי הייתה דלקת
הבנתי שאחד התסמינים של איידס זהו ירידת דם לאחר יחסי מין
בנוסף הופיעה לי פריחה בבטן התחתונה הלכתי לרופא נתן לי משחה אמר לי שאין לי מה לדאוג כי זה לא אלרגי או משהו כזה ועבר לאחר שבוע
יש לי כאבי גרון שאני משתעלת ממש כואב לי בריאות אני ממש מרגישה אותם
חשוב לציין שהבחור האחרון ששכבתי איתו היה עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לתת לי חוות דעת שלכם תודהה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015ראשית דימום לאחר יחסי מין איננו תסמין של הדבקה באיידס
יש עוד מחלות מין מדבקות וחלקן, כמו סיפיליס, יכולות להתבטא בפריחה
לכי לרופא המשפחה ותעשי את כל הבדיקות כולל HIV ומומלץ לקיים יחסי מין עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי לפרופיל בנטואיץרועי18/02/2015
מדוע קיימת סתירה בכל התשובות בנושא מין אוראלי לצד המקבל בינך לבין הרופאה השנייה בפורום דר מרגלית????
אצלך באופן עקבי הסיכון אפסי ואצלה קיים סיכון נמוך.
זה משגע אותי!!!!
בבקשה התייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים????
רועי28/02/2015בבקשה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי לפרופיל בנטואיץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015יש דווחים על הדבקות במין אוראלי ולכן התשובה איננה אפס !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
רועי01/03/2015האם הדיווחים הם לגבי הצד המקבל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד הבהרה בבקשה לדר מרגלית
רועי01/03/2015ואם קיימים דיווחים כאלה, האם פרופסור בנטואיץ לא מודע להם שהוא שולל באופן חד משמעי הדבקה באיידס לצד המקבל מין אוראלי בכל התשובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שאני ראיתי ויודע
Bio01/03/2015הדיווחים הם לצד הנותן ולא המקבל
הצד המקבל נחשף רק לרוק לרוב= נוזל לא מדבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מרגלית
גיא01/03/2015בתאריך 5.2.13 ענית לחיים ששאל שאלה בנושא מין אוראלי מה הסיכויים להידבק אם הוא הצד המקבל ותשובתך הייתה סיכויים אפסיים.
כעת את טוענת אחרת שהסיכוי נמוך מאד אך לא אפס.
מדוע את לא עקבית בתשובותייך וגורמת לחרדה גדולה בציבור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מרגלית מחכה לתשובה
גיא11/03/2015???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מרגלית מחכה לתשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2015אני מאד עקבית בתשובותי - הסיכויים נמוכים ביותר אך לא אפס - האם זה מובן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרוןרוניה16/02/2015
לפני כחודש קיימתי יחסי מין עם מספר נשים שונות בחו"ל. בכל המקרים השתמשתי בקונדום. כל פעם כשגמרתי בדקתי את הקונדום(מילאתי אותו במיים וראיתי שלא נוזל) והקונדום היה תקין. לפני כשבוע וחצי התחילו לי כאבי גרון(לא חזקים ולא כל הזמן). ללא חום, ללא בלוטות נפוחות וללא סימנים נוספים. משטח גרון שעשיתי יצא נקי.
האם כאב גרון בלבד יכול להעיד על סימפטומים של hiv אקוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015תיאורטית יכול, אך תיתכן גם הדבקה במחלות מין אחרות המועברות במין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב גרון
רוניה01/03/2015לא הבנתי לגבי התיאורטי מה התכוונת. לא היה מין אוראלי כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למתנדב Bioאלפרוקאמינו12/02/2015
מעוניין לשאול משהו לא בפורום הזה יש לך מייל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שלום רב. סיכון הדבקה ב HIVאביב10/02/2015
שלום רב,
אני בשנות העשרים המוקדמות וקיימתי יחסי מין שכללו חיכוך של פין של מישהו זר בפי הטבעת שלי בלי חדירה אליו.
אני מוטרד מזה שהוא פלט זרע על פי הטבעת וסביב לו (מבחוץ, לא בפנים).
יכול להיות שבחצי השעה שלא ניקיתי את זה, הזרע נכנס/חלחל פנימה וגרם להדבקה? עד כמה הסיכוי נמוך/גבוה?
תודה רבה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת - מתי נכון להיבדק?
אביב10/02/2015אם המקרה קרה לפני שבוע, יש טעם להיבדק בימים הקרובים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי נמוך מאד
Bio11/02/2015אבל באמת שקשה לכמת את הסיכוי, אף אחד לא יכול לדעת מה קרה בדיוק. אבל אתה מתאר חיכוך קל, סביר להניח שאם היתה כמות משמעותית של נוזל היית מרגיש.
להבדק אתה יכול בבדיקת קומבו בעוד כשבועיים, רצוי לעשות את הבדיקה לאחר 49 יום (המסורתית) מהמגע- הבדיקה המסורתית.
(אני מתנדב לא רופא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מבקבוק שתיה מפלסטיקמאור09/02/2015
אודה לקבלת תשובה בהקדם האפשרי.
לפני מס' ימים חולצנו על ידי גרריסט אשתי ואני. במהלך הנסיעה אשתי ביקשה לשתות מבקבוק פלסטיק (בסגנון מי עדן רק עם פיה צרה)שהיה שייך לגרריסט.מבלי ששמתי לב היא לקחה לידה את בקבוק השתייה והחלה לשתות ממנו.
לאור העובדה שאני מפחד שהיא נדבקה מאיידס (אני לא מכיר את הגרריסט , לא יודע מה הם ההרגלים המיניים שלו ולא יודע מה מצבו הבריאותי ).בקשתי שתעשה בדיקת איידס עוד 3 חודשים על מנת לוודא שלא נדבקה באיידס.
היא מסרבת. רבנו ואנחנו במריבות יום -יומיות מאז. אני מפחד וחשד שאולי היא נדבקה והיא מסרבת להידבק.
האם יש סיכוי שהיא תידבק בצורה שתיארתי מאיידס?
אנא תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה באיידס משתייה מבקבוק פלסטיק
מאור09/02/2015בהמשך להודעה הקודמת שהעברתי
האם יש צורך בבדיקה?
אני כל הזמן חושש שמא היא נדבקה מהשתיה מהבקבוק
לאשתי יש שפתיים סדוקות באופן קבוע
אני בחשש שמא כך היא תוכל להדבק
אולי המים הללו שימשו אותו לדלקת חניכיים,או שגם שפתיו היו סדוקות
אנא עזרתכם
מודאג מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
Bio11/02/2015מאור, באמת שזו חרדה לדעתי
הנגיף לא שורד ברוק, הוא לא עובר דרך שתיה מאותו בקבוק או כוס.
אין סוף לחרדות האלה והרציונל לא עובד במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה מבקבוק שתיה מפלסטיק - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015אין מצב להדבקה בשתיה מבקבוק !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועדון חשפנותשגית07/02/2015
שלום רב, בעלי היה במועדון חשפנות.
בעלי לא נגע באף אחת במקום.
חבריו כן קיבלו ריקוד מנשים שנשארו עם התחתונים.
בעלי הגיע הבייתה ואונן.
האם יכול להיות שבמגע כלשהו עם יד של חבר או מגע מיקרי במשהו או חפץ במקום או שירותים ידיו היו חשופות לנוזל כלשהו שבגלל האוננות הדביק את עצמו לאחר מכן?
תודה רבה למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועדון חשפנות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015אין כל מצב להדבקה על פי התיאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת טיפול מונע ובדיקות שבוצעובחור גיי05/02/2015
פר ניכבד לאחר שביצעתי יחסי מין לא מוגנים שהייתי פסבי ובחור שהוא נשא גמר בתוכי קיבלתי טיפול מונע למשך 28 יום . 1. ניבדקתי שבועיים וחצי לאחר חשיפה תשובה יצאה שלילית. 2. ניבדקתי לאחר 4 שבועות מהחשיפה בגמר הטיפול המונע תשובה יצאה שלילית 3 . בנוסף ניבדקתי לאחר 6 שבוועות מהחשיפה תשובה יצאה שלילית . שאלתי : האים זה שלקחתי תרופות למניעה (הטיפול המונע )יכל ליפגוע לי בתוצאות הבדחקה ובקבלת תשובה שלילית כוזבת ? והשאלה השניה האים אני שלילי ויכול להפסיק להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת טיפול מונע ובדיקות שבוצעו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015ראשית, טוב שקיבלת טיפול מונע ובזמן
שנית, תשובה שלילית אחרי ששה שבועות היא אמינה ואפשר להםסיק להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה משולבתגיא05/02/2015
שלום רב!
ביצעתי השבוע בדיקה משולבת קומבו+נוגדנים אחרי 39 יום מהמגע החשוד והתוצאה יצאה שלילית האם אני יכול להיות רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה משולבת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015הזמן הרשמי לפיו התשובה הסופית ניא אמינה הוא שבעה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה!!רוית02/02/2015
שלום
רציתי לדעת,האם כשהשפתיים סדוקות ויש קצת דם,זה מסוכן לתת נשיקה בשפתיים?
זה יכול לגרום לאיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015לא מסוכן !!
מאחר ואין נגיפים ברוק לא ניתן להיבדק מהעברת רוק גם כשהשפתיים סדוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהזקוקה להרגעה01/02/2015
לפני כחודש וחצי הייתי בסיטואציה עם גבר ובה ירדתי לו לזמן ממש מועט (משהו כמו חצי דקה)
יש לציין שהוא לא גמר, אבל ייתכן שהיה מגע עם הנוזל של לפני (השקוף) לא בלעתי כלום.
יום למחרת הרגשתי קצת לא טוב הנחתי שזאת התקררות חורף רגילה,אשר חלפה כעבור שבוע בערך מאז אני מרגישה כרגיל.
השאלה שלי מגיעה עכשיו כיוון שפתאום חשבתי על הסיטואציה הזאת ונלחצתי וחשבתי האם ישנו סיכוי להדבקות?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015תיאורטית ובסיכוי נמוך אפשר להידבק גם מסקס אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
הבהרה05/02/2015השאלה אם באותה סיטואציה שכתבתי יש סיכוי,
אם אין בליעה של שום דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון קטן ככל שכמות הזרע מועטה
Bio11/02/2015(אני מתנדב לא רופא) אבל הרעיון הוא שבגלל שהרוק מהווה סביבה מימית התאים שנושאים את הנגיף מתפוצצים כתוצאה מכניסה של המים לתאים (פלזמוליזה) והווירוסים לא יכולים להדביק ככה.
אם אין בליעה הסיכוי יורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון על שק איגרוףדוד30/01/2015
אני ומתאמן אחר התאמנו לסרוגין על אותו שק איגרוף. היה לא פצע בפרקי האצבעות וגם לי (במקרה שלי שריטה קטנה בשלו פצע קטן). יש סכנת הידבקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון על שק איגרוף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015ממש לא !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוצהבת c?
דוד28/04/2015אפשר להדבק בצהבת c כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת חוששחגי24/01/2015
הייתי במסיבת רווקים והזמינו חשפנית
החשפנית רקדה לפני ולאחר מכן רקדה עליי בשלב מסוים נישקתי לה את החזה ומצצתי לה את הפיטמות (סליחה שאני מתאר את זה ככה) הרגשתי טעם מוזר כזה בפה האם אני יכול להידבק באיידס במצב שתיארתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת חושש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/02/2015ממש לא !!! אלא אם היא אשה מניקה, נשאית
במצב כזה החלב עלול להדביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)