מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארון הזנה רמת קרינהישי לוי14/08/2018
שלום רב אני בונה בית בהרחבה בקיבוץ ליד החניה שלי עומד ארון הזנה עם מונים של שבעה בתים רציתי לדעת מה רמת הקרינה שארון כזה פולט הכבלים נמצאים מתחת לאדמה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה המרחק מביתך לארון?
רם דישון16/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון הזנה רמת קרינה
ישי לוי16/08/2018כחמישה מטרים ושלושה לגינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון הזנה רמת קרינה
ישי לוי16/08/2018מרחק הארון כחמישה מטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חייבים למדוד כאשר הבתים יאוכלסו.
רם דישון17/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארון הזנה רמת קרינה
ישי17/08/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה קוסמית וילד בן 3אחת14/08/2018
שלום,
כמה קרינה יש בטיסה ליוון הלוך חזור? אני ממש חוששת לנסוע עם בני בן 3. כמה משפיעה כמות הקרינה במהלך נסיעה זו על ילד כה קטן? והאם הקרינה משפיעה אחרת על ילדים מאשר מבוגרים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זניח. אל תחששי לטוס אתו.
רם דישון16/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בפורום קרינה סלולריתרם דישון14/08/2018
1. ד״ר דני וולף פרש מניהול הפורום.
2. פניות אישיות אלי- רק במייל, לא דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון הזנה רמת קרינה
ישי לוי16/08/2018תודה מה המייל לפנייה אליך ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חפש ברשת. האתר אינו מאפשר כתיבת כתובות מייל.
רם דישון16/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות סיטי ראש בפעוטותעדי14/08/2018
שלום
בני בן שנתיים וחצי ועבר אתמול סיטי ראש בשל חשד לדימום מוחי. תודה לאל הסיטי יצא תקין.
כששאלתי את הרופא שהפנה לסיטי ואת מבצע הסיטי לגבי כמות הקרינה והשלכות בילד כה קטן נאמר לי שאין תשובה חד משמעית ויש צורך לבצע.
קראתי כי חשיפה לקרינה כזו בגיל כזה עלולה לגרום בטווח הארוך, 10 15 שנים, לגידולים מוחיים/ לוקמיה וגדומה.
אשמח לדעת האם זה נכון..האם תלוי בגורמים נוספים..ילד בריא
מה הסכנות הנשקפות/ הסטטיסטיקה מבחינת קרינה בסיטי ראש בגיל זה( ברור לי עניין העלות מול תועלת)
תודה רבה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ד״ר וולף פרש מניהול הפורום. צר לי.
רם דישון14/08/2018יחד עם זאת. נושא העלות-תועלת הוא קריטי במקרה שלך. הסיכוי לפתח משהו כתוצאה מהבדיקה הזו הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה בחשיפה לאנטנה סלולאריתיהלומית14/08/2018
שלום רב,
במקום עבודתי החדש, ישנו חלק המיועד לישיבה חיצונית ו"אוורור". לאחר שבועיים או שלושה בהם כמעט מידי יום ישבתי שם כחצי שעה או מעט יותר "להתאוורר" גיליתי לתדהמתי אנטנה סלולארית צמודה לבניין הסמוך מאוד (מרחק של כ - 2 - 3 מטר) בדיוק בגובה הקומה הקומה המיועדת לישיבה והתאווררות. עד כמה חשיפה יומית כזו מסוכנת? :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ להפסיק לשבת ליד האנטנה במרחק כה קטן. יחד עם זאת, האיזור הקרוב לאנטנה חייב להיות מגודר על מנת למנוע גישה.
רם דישון14/08/2018אני ממליץ לפנות למשרד להגנת הסביבה ולדרוש מדידה באזור ההתאווררות וגידור מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לאנטנה סלולארית - תודה ושאלת המשך
יהלומית14/08/2018תודה רבה על המענה המהיר. אמליץ בפני ההנהלה לטפל בנושא. האם נגרם נזק מחשיפה שכזו של מס' ימים?
לא.
רם דישון14/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסך שבור ורמת קרינהמירי13/08/2018
שלום,
האם מסך שבור מעלה את רמת הקרינה?
האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליוויתי את בעלי לחדר מיון ואני בהריוןציפי13/08/2018
שהינו שם כ3 שעות.האם ייתכן שנפגעתי מקרינה מבלי לדעת?
רנטגן שעושים לחולים במיטה, חדרי CT וכיו"ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נפגעת כלל משום דבר.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מלפטופ במצב טיסהאנונימי13/08/2018
שלום, אשמח לדעת האם ישנה קרינה מלפטופ כאשר הוא נמצא במצב טיסה (וללא ווייפיי)? האם אפשר במצב זה לשים אותו על הגוף ללא חשש? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין קרינה במצב טיסה כלל.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תאורה בעייתית במשרדיורם13/08/2018
האם המנורות הללו בעיתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם איזה מד אפשר לבדוק אותן?
יורם13/08/2018?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הן לד ויש כל כך הרבה מחקרים מפחידים עליהן
יורם13/08/2018...
הן אינן בעייתיות. זו דעתי.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה מול בותי במרחק די גדולדנה13/08/2018
שלום רב
מול ביתי במריק די גדול ישנה אנטנה על גג תחנת משטרה. החשש שלי הוא שיכולה להיות קרינה מכיוון שניתן לראות אותה מביתי. האם המרחק הזה מספיק כדי שהקרינה םא תגיע למרות שרואים את האנטנה מהחלון? מצורפת תמונה. תודה
נדע רק אם נמדוד.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה13/08/2018האם קיר של ממד מונע מהקרינה לחדור במידה ומגיעה עד לבניין?
כן.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מעמוד עם מתח גבוהרן גולדמן13/08/2018
שלום רב. אני מתגורר בחודשים האחרונות עם משפחתי בקרבת עמוד חשמל עם שנאי מתח גבוה. השנאי נמצא במרחק של 10 מטר מחלון חדר השינה של הילדים, ואילו קווי המתח הגבוה (אני חושב שזה מתח גבוה) עוברים כ4-5 מטרים מחלונות הדירה. חלונות הדירה מסומנים בשחור והחשמל באדום. קראתי מחקר די מזעזע על ההשפעות של מתח גבוה על בריאות הילדים. האם יש ממה לחשוש? מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה
נדע רק אם נמדוד.
רם דישון13/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סולרית לקליטה פל'פ ואיטרנט לדירה שלהזפרני איריס12/08/2018
שלום.
האם אנטנה סולרית קטנה שהתקינה השכנה על החלון שלה מתחת לחלון השינה שלי מרחק מטר . מהווה סכנת קרינה באם כן...מה עושים.!!! בתודה לתגובה מהירה..
האנטנה הנ"ל מיועדת לקליטת פל'פ וכיו'ב.
שאלתי היא האם יש סכנה קרינתית לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נדע רק אם נמדוד.
רם דישון12/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר באנטנה או מגבר סלולאריים?יורם12/08/2018
לאחרונה הוסיפו את הנ"ל במשרד
זה מגבר עם אנטנה. מה מרחקו ממקום הישיבה שלך?
רם דישון12/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגבר ואנטנה
יורם12/08/2018מטר בתקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפיזור של זה אחיד? בצורת פטריה?
יורם12/08/2018איפה הכי בטוח לשבת?
קשה לדעת מה קורה במישור האנכי, אבל במישור האופקי זה סימטרי לחלוטין.
רם דישון12/08/2018אתה יכול להצמיד לתקרה קרטון מצופה בניר אלומיניום כך שיסתיר את קו הראיה ממך למגבר, וכך הקרינה שמגיעה אליך תרד חזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירדמות על שלט בשליש ראשוןרונה12/08/2018
שלום,
אני בשליש הראשון להריוני. באחד הלילות נרדמתי מול הטלוויזיה וכשקמתי ראיתי שלמעשה ישנתי על השלט ( די הרבה שעות). איני יודעת אם הכפתורים נלחצו או לא. מדובר בשלט של סלקום ( יש שם גם אור אדום איני יודעת מה זה בדיוק).
כמובן שנרדמתי במהלך חיי המון פעמים על השלט אך האם עליי לחשוש מאחר ואני בהריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין חשש, כי התקשורת היא אינפרא אדומה ולא רדיו.
רם דישון12/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון סלולרי וטאבלט במצב טיסהליאור11/08/2018
היי , הבת שלי משחקת הרבה בטלפון שלי ובטאבלט ..כמובן שתמיד הקפדתי לשים על מצב טיסה. היום מדדתי עם המכשיר קרינה והופתעתי לגלות שיש קרינה בפונקציה של lf . שמגיעה מעל 10 מיליגאוס כשאני מקרבת את המכשיר לנייד ! רציתי לדעת עם יכול להיות שנגרם לה נזק ? היא היתה תמיד שמה את הנייד קרוב לבטן שלה ..ומשחקת
לא נגרם נזק. יש כל מיני מתנדים בניידים שיכולים להראות קריאות כאלו
רם דישון11/08/2018מבלי שבפועל קרה משהו, בגלל מאפייני מכשיר המדידה. הסר דאגה מליבך.
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)