מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלודה בדלת תנור מיקרוגלדנה15/01/2018
שלום
גילינו קילוף בגודל 2 ס״מ עם חלודה בחלק הפנימי של תנור מיקרוגל, קרוב לדופן אבל לא ממש בדופן עצמו.(מצורפת תמונה)
לא ידוע לנו כמה זמן זה כבר שם... גילינו במקרה עכשיו.
קראתי באינטרנט שזה יכול לגרום לדלף קרינה?
האם כך הדבר? יש לציין שוב שזה על הדלת הפנימית ולא על הדופן ואנו כמובן הולכים היום לרכוש מכשיר חדש. אבל האם יתכן שהיינו חשופים זמן רב לקרינה מבלי שידענו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך עדכון לגבי המיקרוגל
דנה15/01/2018פתאום שמנו לב שיש גם מעט חלודה על ציר הדלת התחתון ובחלק חיבור החיצוני של הדלת...
נכנסתי ללחץ מאוד מאוד גדול!!!!
המיקרוגל כמובן יצא משימוש
אבל אני מודאגת מאוד.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קרה כלום כל עוד יש מתכת מתחת לחלודה.
רם דישון15/01/2018הפגם הוא בעיקרו אסתטי, אך לאורך זמן החלק החלוד עלול להתפורר לגמרי. אתם עושים נכון בקניית חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מהטענה של ניידנעה14/01/2018
שלום,
לפני שהכרתי את הפורום הזה הייתי בטוחה שהקרינה מהטענת הנייד היא מהנייד (לא חשבתי שזה מהמטען), אז למה זה שונה מכל תקע חשמלי אחר שמחובר לשקע? פשוט מנסה להבין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל שטויות
יוסי שוויץ14/01/2018אין שום קרינה מזיקה מהטלפון הסלולרי, לא מהמטען שלו, ואפילו לא ממיקרו-גלים ואנטנות... הקרינה לא מספיק חזקה כדי שתגרום לנזק (תיינן).
כל מה שאומרים על סרטן וטלפון שטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קצרה היריעה בפורום להסבר הטכני .
רם דישון14/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון שעוני חשמל צמוד לקיר משפחתוןשרונה12/01/2018
צמוד למשפחתון שראינו יש ארון שעוני חשמל( שני שעונים). האם הקרינה מהארון בעיתיית? עד לאיזה מרחק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל יש בעיה עד מרחק של חצי מטר. מעבר לזה אין סיכון.
רם דישון12/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום תת ריצפתי בשיטה של אינפרא אדוםלוי אבי12/01/2018
שלום
ברצוני להתייעץ לגבי חימום תת ריצפתי אינפרא אדום
האם הקרינה מזיקה
ומהו התקן קרינה מאינפרא אדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינפרא אדום הוא סוג של אור בלתי נראה לעין אדם. איך יכול להיות חימום רצפתי כזה? תן יותר פרטים.
רם דישון12/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת אינפרא אדום
אבי לוי12/01/2018אינפרא אדום קיים בתנורי חימום, תמונות חימום,
וכיום מתקנים מתחת לרצפות לוחות חימום אינפרא אדום
למשל חברת LRP
השאלה היא הקרינה שהיא אגב תיקנית - יכולה להזיקלגוף האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מה שאמרת מדויק ונכון. אינפרא אדום הוא אכן גל אלקטרומגנטי בעל אורך גל ארוך יותר
ד``ר דני וולף13/01/2018ואם לא פוגע ישירות בעור או בעיניים לא מזיק לגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין לא ברור לי.
רם דישון13/01/2018קרינה תת רצפתית פועלת על עקרון הסעה (נוזל חם שזורם בצינורות מתחת לרצפה או גופי חימום שמותקנים מתחת לרצפה), ואח״כ ע״י הולכה (מגוף החימום החם לרצפה עצמה ולאויר שמעליה). קרינה אינפרה אדומה היא קרינה שלא יכולה לעבור את הרצפה. נא הסבר לי היכן נמצא גוף שפולט קרינה אינפרה אדומה במערכת הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשבים נייחים והארד דיסקים חיצונייםנעה12/01/2018
ברצוני לדעת האם מחשבים נייחים " חזקים יותר" עם הרבה זיכרון שעובדים על הרבה הורדות ואינפורמציה מעבירים יותר קרינה? האם חדר עבודה ובו הרבה הארד דיסקים חיצוניים מעבירים יותר קרינה? ללא רשת וואי פאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקרינה זניחה מאד בשני המקרים.
רם דישון12/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מהטענת בטריה של טלפון סלולרינעה11/01/2018
בנייד שלי יש אופציה להטעין את הבטריה כשהיא לא מחוברת לנייד . האם בצורה זו אין קרינה בדומה להטענת הסוללה שהיא בתוך הטלפון הנייד? יש לי תינוקת בבית ולכן חשוב לי לדעת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבעיה במטען (שנכנס לשקע) ולא בסוללה. שמרי על מרחק מטר מהתינוקת למטען.
רם דישון12/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות במצח כתוצאה מקרינהענת11/01/2018
שלום,
האם כתוצאה מכתיבת אסמסים יכול להרגיש התכווצויות במצח,
כתוצאה מהקרינה?
האם אני נחשבת לרגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר. הסתברות נמוכה מאד.
רם דישון11/01/2018אולי יש לך בעית ראיה? זה יותר סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקמת אנטנה סלולרית בתוך ישוב קהילתי בגלילנורית11/01/2018
שלום,
אני גרה בשכניה, אחד מהישובים של מ.א. משגב. אנחנו 3 ישובים על ההר שסובלים מחוסר קליטה סלולרית. אתמול אישרו באסיפת חברים הקמה של אנטנה סלולרית של 3 חברות הסלולר בגובה 36 מ' במרכז הישוב שלנו. האנטנה הזו אמורה לתת כיסוי גם ל 2 הישובים האחרים. רציתי לדעת מה עלולות ליהיות ההשלכות של הקמת מתקן כזה מבחינת הקרינה על הבתים בישוב? תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לענות בגלל חוסר בנתונים.
רם דישון11/01/2018על מנת לענות אני חייב לקבל את דוח סקר הסיכונים המצרפי (החברות תוכלנה להמציא לכם) ומפה של המבנים ביישוב שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת חשמל הרצפה ממנורות השכןנועה10/01/2018
שלום רב יש בדירה אליה אני עוברת בקרוב קרינה בגובה 3 ו 5 מיליגאוס (נקודה אחת בחדר שינה והשניה בפינת אוכל) אמנם ערכים אלה הם כשמודדים צמוד לרצפה. ב30 סמ הערכים יורדים לסביבות 2. הערכים האלה היו בעבר הרבה יותר גבוהים בעקבות שנאי למנורות של השכן. השנאי הוסר והמנורות חוברו ישירות לחשמל ואז הגענו לערכים שרשמתי. השאלה שלי האם זה מספיק? אם יש תינוק זוחל אז זה רלוונטי בכלל שב30 סמ אנחנו בתקן? הרי זוחל צמוד לרצפה. בבקשה עזרתכם
אין סיכון מחשיפה אקראית לרמות כאלה.
רם דישון11/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מרחק מומלץ מפלאפוןרחלי09/01/2018
1. לתינוק
2. לילדים?
3. לאישה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רצוי מטר לפחות לכולם.
רם דישון11/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מראוטר בתוך ארוןרחלי09/01/2018
1. הראוטר שלי ממוקם בתוך ארון. האם זה מצמצם את טווח הקרינה וכמה מרחק צריך לשמור ממנו כשה וי-פי דלוק?
2. האם כדאי לעטוף אותו בנייר אלומניום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הארון ״שקוף״ לקרינה. רצוי לשמור על מרחק של מטר לפחות. לא כדאי לעטוף אותו בניר אלומיניום כי אז לא תקלטי כלום.
רם דישון11/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מבלוטוס של נגן, מערכת סטריאו, רמקולים ניידים, אוזניות, רכברחלי09/01/2018
1.האם נגן עם בלוטוס מקרין?
2. מה לגבי הסטריאו כשמופעלת בו אופציית בלוטוס?
3. ורמקולים ניידים?
4. אוזניות?
5. בלוטוס ברכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל התקן שמושך מידע מהתקן אחר ללא חוטים חייב להקרין. מה וכמה- תלוי בנסיבות.
רם דישון11/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלות לד"ר וולף בנושא בלוקי פומיס ובלוקים אחריםאלעד09/01/2018
ד"ר וולף שלום,
בהמשך להתכתבות שלנו (סליחה, אך לא הצלחתי טכנית להמשיך את השירשור בדיון הקודם):
כיוון שנושא הבלוקים מאוד חשוב למשפחתנו, רציתי לחדד ולהבין את הדברים עד הסוף ברשותך:
1. כתבת לי שבלוק שחור לא בהכרח יותר טוב מבלוק פומיס ולכן למצוא בית ישן משנות ה-70 לא בהכרח יפתור לי את הבעיה. האם "בלוק שחור" הוא בלוק בטון?
2. לפיכך, אם בלוק בטון/שחור גם לא בריא, האם הבנתי נכון מדבריך שיתכן וגם בתים ישנים יותר בנויים מבלוק בטון/שחור (ולא מבלוק לבן) ולכן לא בהכרח בריאים יותר מבחינה זו?
3. האם למעשה המלצתך היא לחפש בית מבלוק לבן - בין אם מדובר בבית ישן משנות ה-70 ובין אם מדובר בבית חדש משנת 2017?
4. כיוון שנראה שכמעט בלתי אפשרי לקנות בית ולדעת שהוא אכן מבלוק לבן, האם לקנות בית בלי לדעת ממה הוא בנוי זה סיכון סביר? בכמה יעלה הסיכון שלנו ושל ילדינו לחלות אם בסוף נקנה בית מבלוק פומיס או בלוק שחור?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאמור כל השאלות האלו למרכז הבנייה. שאל אותם את השאלות האלו. רק אל תתן להם לשכנע אותך שבלוק פומיס מוסיף בריאות כי הם יעשו את זה ברצון כי הם לא רק משת"פים הם אלה שמביאים את החרא הזה לארץ.
ד``ר דני וולף13/01/2018אחזור בפעם המי יודע כמה. מדובר על סיכון מחושב לאוכלוסיה שלמה, וזו שערוריה ובכי לדורות (או נכון יותר הדורות האלו הם כבר כאן, זה בדיוק אתם). בגלל קצת כסף, או בגלל סיבות ..... העלו את התקן של הקרינה המייננת בהגדרת עיסוק, וכך העלו את רמת הקרינה בארץ. לאדם הפרטי לא ניתן לעשות את החישוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה שזה בהגדרת עיסוק?
אלעד13/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום העבודה רמת הקרינה המותרת תמיד גבוהה יותר מאשר בבית הפרטי.
ד``ר דני וולף15/01/2018רמת הקרינה המייננת מחומרי בניה שהייתה מותרת עד לתיקון החוק הייתה נמוכה יותר. כדי לאפשר את השימוש באפר פחם של חברת החשמל עשו תיקון לתקן, וקראו לו רמת העיסוק שזה רמה כמו במקומות עבודה. כך העלו באופן רשמי את רמת התקן המותרת, בתחילה כדי לאפשר את השימוש באפר פחם במוצרי הבנייה, בטון, מלט, וכיו"ב. בתוך כך ניצלו המייבאים של לבני הפומיס את הפרצה שנבנתה עבור ההיתר להשתמש באפר פחם של חברת החשמל לייבא את הלבנים האלו.
ובקיצור ההגדרה של עיסוק, שהיא לא מובנת ולא מוצלחת בעליל, היא רק הגדרה האומרת שהקרינה המותרת היא גבוהה יותר מהאופטימאלי, כאילו במקום העבודה ששם הקרינה המותרת גבוהה יותר מאשר בבית הפרטי. הגדרה גרידא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שנים של בניה מדובר? איך אפשר לדעת מאיזה חומר בנוי הבניין?
נירית27/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוראים יקרים, א. בכול המדידות והסטטיסטיקות, מדובר על עליה של כמה פרומיל באוכלוסיה כולה. בפני עצמו זו שערורייה להעלות את רמת הקרינה בארץ בגלל קומבינות כספיות נמוכות.
ד``ר דני וולף27/01/2018לגבי הפרט מי שכבר רכש וגר שם, לא להתרגש. ככלל, בארץ לו הייתי בונה לבד, לא הייתי בונה לכלב שלי מלונה מלבני פומיס. לו הייתי צריך לקנות בית צמוד קרקע, הייתי קרוב לוודאי מתפשר, כי רוב הבתים צמודי הקרקע בנויים מהזבל הזה.
שאר השאלות על חומרי בנייה כאלה ואחרים ...... מרכז הבנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה
נירית27/01/2018עשיתי בדיקת קרינה RF ובאופן מוזר היתה קרינה חזקה יותר ליד כל הקירות בבית (גם קירות פנימיים) האם יכול להיות קשור לחומרי הבניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש לא, לצערנו הרב בקרינה מחומרי בנייה אנו מדברים על קרינה מייננת שהוכחה כמזיקה וסטטיסטית אפילו חושבה על גבי מודלים
ד``ר דני וולף27/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וולף, אתה כותב שהיית מתפשר לו היית צריך לקנות בית פרטי
אלעד31/01/2018אך האם יש צעדים שניתןלנקוט בתוך הבית כדי להקטין פגיעה פוטנציאלית? כמו הרחקת מיטות ילדים מהקירות או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן גישה על גג בניין פרטייובל08/01/2018
רציתי להבין מה ההבדל בין התקן גישה לאנטנה סלולרית מהבחינה של סכנת הקרינה הנפלטת? מדובר בהתקנה שמתבצעת על גג בניין מגורים בסמוך לגן ילדים ולבית ספר ציבורי..אנו הורי הילדים דואגים מאוד.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההבדל הטכני היחידי הוא שהקרינה ממתקן גישה רחבה יותר מאשר מאנטנה גדולה, בגלל גודלה הקטן שמוגבל בחוק.
רם דישון09/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממד חדש פולט יותר רדון מממד ישן יותר?ערן08/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ועוד שאלה
ערן08/01/2018איפה כדאי למקם מיטה בדירה בבנין משנות החמישים? כמה שיותר רחוק מקירות חיצוניים, אפילו בצמוד לקיר פנימי בעובי 10 ס"מ? או שכדאי לשמור מרחק מסוים גם מהקיר הפנימי (שאני מניח שהוא בכל זאת מקרין פחות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי על קיר פנימי, כי לבלוק הפנימי "בלוק 10" בחישוב יש פחות קרינה מאשר לפומיס
ד``ר דני וולף13/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)