מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה סלולרית ערכי מדידהזוהר17/04/2016
שלום, שאלה לגבי קרינה מאנטנות.
האם יש סיכון משהייה של כשעה-שעה וחצי ביום בחצר בה נמדדו ערכי קרינה של 3.5 מיליוואט? ולעיתים הערך היה נמוך יותר אבל הכי גבוה היה הערך הזה.
מדובר על שהייה של ילדים בחצר בערכים האלה כאשר יש אנטנה על גג בניין בהמשך הרחוב וניתן לראות את האנטנה מהחצר.
כמו שציינתי השהייה היא למשך כשעה כל יום בחצר, מה דעתכם?
האם להיות מודאג מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה סלולרית ערכי מדידה - תגובה
רם דישון17/04/2016אם מדובר על מיליוואט למטר רבוע (אלו היחידות שמציג הקורנט)- אין בעיה בערכים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממודם הוט בוקס שהוא גם ראורטרענת17/04/2016
שלום רב, בחברת הוט הסבירו לי שהמודם שלהם שהוא גם ראורטר שכתוב עליו הוט בוקס פולט פחות קרינה כי כל האנטנות בפנים וכביכול אין אנטנות שיוצאות החוצה . האם זה נכון ? האם זה באמת פןלט פחות קרינה ? זה חשוב לי כי המחשב עם המודם הזה נמצא בחדר ששם משחקים ילדים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממודם הוט בוקס שהוא גם ראורטר - תגובה
רם דישון17/04/2016לא נכון. עוצמת הקרינה לא תלויה במיקום האנטנה. ממליץ לשמור מרחק של מטר מהמודם הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממטען של פלאפון בתוך התקע לאחר שניתקנו ממנו את הפלאפוןגל16/04/2016
אם משאירים מטען של פלאפון בתוך התקע לאחר שניתקנו ממנו את הפלאפון ונשאר בתוך התקע רק המטען של הפלאפון, האם יש קרינה למטען? אם כן, האם הקרינה קטנה יותר מאשר אילו הפלאפון היה מחובר למטען?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממטען של פלאפון בתוך התקע לאחר שניתקנו ממנו את הפלאפון - תגובה
רם דישון17/04/2016כן, יש קרינה גם כאשר הפלאפון מנותק. כמה? משתנה מדגם לדגם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפלייסטיישן 4ענת16/04/2016
הבן שלי בן 12 משחק שעות רבות בסוני פלייסטיישן 4 שלו . אני דואגת שהוא יישב כשני מטר מהפלייסטיישן האם זה בסדר ? האם כך הוא לא יקבל קרינה? או שעדיין מקבלים?
דבר נוסף ראוטר בסלון ובסלון זה משחקים ילדים קטנים . האם אני חייבת להרחיקם כמטר מהראוטר? בחדרים שהם ישנים אין מכשירי קרינה . רק בסלון .
ממתינה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מפלייסטיישן 4 - תגובה
רם דישון16/04/2016הקרינה מהפלייסטיישן נמוכה. הבעיה היא יותר פדגוגית מאשר בטיחותית.
לגבי הראוטר בסלון- שמרי מרחק של מטר לפחות, ומאחר וילדים קטנים משחקים שם- שקלי לוותר על הראוטר או להעבירו לחדר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו מתח גבוה מול החלון - שנאי לא רחוק משםעדי16/04/2016
שלום,
אנו שוקלים לעבור דירה וגילית כי בצד אחד של הרחוב, היכן שהדירה, עובר קו מתח גבוה כאשר מתחיל במרחק של בניין בערך מאתנו בעמוד עם שנאי וממשיך עד קצה הרחוב כאשר הכבלים המתוחים עוברים מולנו בעצם.
מה הסיכון בכך?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קו מתח גבוה מול החלון - שנאי לא רחוק משם - תגובה
רם דישון16/04/2016אני צריך מרחקים מהקו ומהשנאי על מנת לענות על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחקים
עדי16/04/2016מהכבל למרפסת 5 מטרים
20 מטר לשנאי.
שבוע טוב ותודה על המענה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרחקים - תגובה
רם דישון16/04/2016אינני רואה בעיה במרחקים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולרית במקום עבודה חדש ומתקן הנגשהטליה16/04/2016
היי התחלתי לעבוד במקום עבודה וראיתי שיש אנטנה מעל המשרדים המשרדים 2 קומות וקומה הראשונה יש את מתקן הנגשה של האנטנות וחדר חשמל אני נימצאת בקומה השנייה האם יש סבירות גבוה לקרינה??
אנטנה סלולרית במקום עבודה חדש ומתקן הנגשה - תגובה
רם דישון16/04/2016הסבירות לקרינה מסוכנת אינה גבוהה, אך כדאי למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מבטרייה ומכשיר שמיעהאילנית15/04/2016
שלום רב
האם יש קרינה מבטרייה של שעון יד רגיל לילדים ( דיגיטלי) ?
בנותי עונדות אותם כארבע שנים 24 שעות רצוף בלי להוריד . האם זה תקין?
אציין שקיים אצלי כמעט ארבע שנים ועוד לא החלפתי בטרייה.
באותו נושא ברשותכם שאלה שקשורה למכשיר שמיעה:
ביתי בת 11 צריכה מכשיר שמיעה באוזן אחת. מברורי בחברה לא הצלחתי להבין האם יש קרינה. את הבטרייה יש להחליף פעם בחודש לעומת כפעם ב - 4 שנים בשעון
( זו אותה בטרייה) בנוסף המכשיר הוא מן סוג של משדר למיטב הבנתי
האם זה לא מסוכן שזה יושב 24 שעות על הראש?
אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מבטרייה ומכשיר שמיעה - תגובה
רם דישון15/04/2016אין קרינה ואין סיכון משני המכשירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוללות נוזלות !! לדר' וולף ומר דישוןיהודה15/04/2016
שלום וברכה,
ילדי החזיק סוללות שטבלו במים עם סבון (סוללות שנפלו מצעצוע של בועות סבון ...). נראה לי שהיתה נזילה מהסוללה (לא התעמקתי - אך ראיתי חלודה בקוטב של הסוללה).
עד כמה חמור הדבר ? מאזהרות על נזילת סוללות אני מבין שזה עלול לגרום לתוצאות מזיקות למדי .
הדבר נודע לי שעות אחרי, יש מה לעשות כלל ?
תודה רבה ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוללות נוזלות !! לדר' וולף ומר דישון - תגובה
רם דישון15/04/2016לזרוק את הסוללות ולשטוף הכל במי סבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוללות נוזלות - המשך !!
יהודה17/04/2016מר דישון תודה רבה,
אני מבקש להוסיף ולשאול (למרות שעיקר השאלה הוא לגבי "חלב שנשפך"...).
מכיון שהסתבר לי שילדיי נגעו בסוללות שטבלו במי סבון ובצעצוע בו היו, רק למחרת המקרה - אני מניח שהם נגעו בגופם ובחפצים במשך שעות.
האם יש בכך חשש גדול לנזק לאיברים או מערכות בגוף ?
האם בשלב זה יש למה לעשות (לנקות כל מה שנגעו בו וכד') ? האם יש מה לבדוק ?
תודה רבה ושבוע טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוללות נוזלות - המשך !! - תגובה
רם דישון17/04/2016אין מה לבדוק ואין שום חשש. אלו מלחים פשוטים ולא מסוכנים למגע אקראי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה חשמלית מעמוד מתח גבוה ליד בניין מגוריםאריה13/04/2016
שלום רב,
ברצוני לברר מס' דברים לגבי קו מתח גבוה שנמצא בסמוך לדירה בבניין שיש בכוונתי לרכוש. (מצ"ב תמונה).
הדירה שאני מתכוון לרכוש נמצאת באחת מהקומות הנמוכות בצד הקרוב לעמוד.
מהעמוד הזה לא נמתחים כבלים שתלויים באוויר וחדרי הבית הם פנימיים למעט הסלון שנמצא בחזית והכי קרוב לעמוד.
האם יש סכנה בכך? בכל עירי ישנם עמודים כאלו לעיתים ממש ליד כל בניין.
האם זה משהו שבגינו שווה לשקול לא לרכוש את הדירה? אני מאוד אוהב את הדירה ואיני יודע מה לעשות..
אשמח להסבר בנוגע לקרינה מקווי מתח גבוה בשטחי מגורים. ובכלל לדעת האם יש סיכון בכך.
מצורפת תמונה של העמוד חשמל ליד הבניין..שימו לב שבתמונה זה נראה מעט קרוב יותר כי זוית הצילום היא כזו..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה חשמלית מעמוד מתח גבוה ליד בניין מגורים - תגובה
רם דישון13/04/2016מה המרחק מהדירה לעמוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לילך13/04/2016סליחה על הבורות. זה אולי ישמע טיפשי אבל אני לא יודע איך יכול למדוד את המרחק. תוכל להסביר לי איך אני בודק את המרחק מהעמוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו המרחק המותר??
לילך14/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מהו המרחק המותר?? - תגובה
רם דישון14/04/2016המרחק הבטוח הוא 7 מטר.
כיצד למדוד? בעזרת סרט מדידה (על הקרקע), או מד טווח לייזר, או הערכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת
לילך14/04/2016תודה רם על תשובתך!
ההערכה היא של 15 מטר בערך מחלון הסלון לעמוד.
איך יודעים באיזה וולט מדובר. תוכל לומר לי מהו הוולט של עמודים מסוג זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה קטנה נוספת - תגובה
רם דישון14/04/2016זה שנאי של 33 קילווולט והמרחק של 15 מטר מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשיר שתומך בוייפיי ובבלוטותעמירם13/04/2016
מתי מכשיר שתומך בוייפיי ובלוטות (למשל סטרימר או מדפסת) מקרין? במידה ואי אפשר לכבות אותם בהגדרות האם כשאני לא מנסה להתחבר אליהם אלחוטית הם עדיין ישדרו?
קרינה ממכשיר שתומך בוייפיי ובבלוטות - תגובה
רם דישון13/04/2016כן, בדרך כלל המכשירים האלו משדרים כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש איזו דרך לבטל קרינה ממכשיר כזה?
עמירם14/04/2016מיסוך מלא יחסום לו פתחי אוורור בדר"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש איזו דרך לבטל קרינה ממכשיר כזה? - תגובה
רם דישון14/04/2016תלוי במכשיר ובמטרת פעולתו.
אם מלכתחילה הוא בנוי להעביר מידע בצורה אלחוטית- לא אמורה להיות אפשרות לבטל את הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחנת טרנספורמציה סמוך לגני ילדים ובית ספרע13/04/2016
שלום רב,
בסמוך לגן הילדים של בני ישנה תחנת טרנספורמציה.
מה המשמעויות?
עכשיו בונים בניין חדש של בית הספר שישב ממש על התחנה.
אשמח להבין יותר איך ניתן לבדוק שזה בסדר.
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחנת טרנספורמציה סמוך לגני ילדים ובית ספר - תגובה
רם דישון13/04/2016רק ע״י מדידה בפועל.
מה פירוש ״יושב ממש על התחנה״? על פי הנחיות חברת החשמל, זה אסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קרינות במעליות בטלפון סלולריגילה12/04/2016
מישהי שדיברה בפלאפון בזמן העלייה במעלית ויש לידה אנשים מה הסיכוי לאנשים לחטוף קרינה בזמן הדיבור של 5-10 שניות בפלאפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה במעליות חזקה אולם חשיפה חד
ד``ר דני וולף13/04/2016חד פעמית לא גורמת נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם אם נגרם נזק , מה הנזק שיכול
גילה13/04/2016להיגרם כתוצאה מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וגם אם נגרם נזק , מה הנזק שיכול - תגובה
רם דישון13/04/2016ל-א נ-ג-ר-ם כ-ל נ-ז-ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש ממושכים יכולים לנבוע
גילה15/04/2016מבעיה זו? או שאולי זה רק ממחשבות?
כאבי ראש ממושכים יכולים לנבוע - תגובה
רם דישון15/04/2016לא מחשיפה חד פעמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודות בכביש ממול לבית במשך מספר חודשיםאמא11/04/2016
שלום
ברחבו שלי הפכו את האדמה במשך מס' חודשים בגלל עבודות תשתית.
אני עם תינוקות קטנים מרחק 20 מטר משם. ברחוב ענני אבק וחול.
מה הסיכון הבריאותי?
מה ניתן לעשות? האם יש דרך לטפל במפגע כזה נקודתית? לא מכסים את החול אחרי שעותה עבודה והאוויר זוועה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עבודות בכביש ממול לבית במשך מספר חודשים - תגובה
רם דישון11/04/2016מחוץ לתחום הפורום. פני לעיריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות שונות של קרינה אלקטרומגנטית בביתמרדכי10/04/2016
שלום.
סיימנו לבנות בית צמוד קרקע כשבסמוך אליו קו מתח וגם קו המוליך מתח לתאורת הרחוב.
רמות הקרינה בבית
בסמוך לקווי המתח 2 עד 3.5 מילי גאוס
ברוב הבית 1 עד 1.5 מ"ג
בחדרי השינה של הילדים כ 0.7 מ"ג
האם תקין?
היות ובבית הקודם שגרנו בו עמדה רמת הקרינה על כ 0.4 מ"ג כל הזמן, אני מתכוון להתגורר בבית זה כ2-3 שנים ולמכור את הבית בשל הקרבה לקו המתח, מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות שונות של קרינה אלקטרומגנטית בבית - תגובה
ד``ר דני וולף11/04/2016חדר השינה של הילדים שזה הכי חשוב 0.7 מ"ג בסדר גמור. שאר הבית שזה פחות חשוב גם כן אפשר בהחלט לחיות איתו. סה"כ אפשר לחיות בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מעמוד חשמל עם קופסא בתוכו.אמא10/04/2016
מרחק 5 מטרים מהסלון של דירה עתידית יש עמוד חשמל עם קפסא ענקית בתוכו, לא עמוד ודרגיל. לא היה לי נייד ולא הצלחתי לצלם. הוא ממול לסלון במדרכה ממול. האם מסוכן?
יש לי תינוקות קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מעמוד חשמל עם קופסא בתוכו. - תגובה
ד``ר דני וולף11/04/2016קשה לנבא בצורה כזו, אולם גם אם היו תמונות, ממרחק של 5 מ' חייבים למדוד, ולמדוד במיטה, ובחדר הילדים בעיקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מעמוד חשמל עם קופסה
XX09/11/201626 Ya'akov St ברחובות , ניתן לראות ב google maps
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוד חשמל מסוכן
XX09/11/2016אשמח אם תוכל להסתכל ולהתרשם האם המיקום מסוכן לבניין ליד
26 Ya'akov St ברחובות , ניתן לראות בגוגל מפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)