מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוגי קרינה ובודק קרינה לביתעידו03/12/2015
שלום לכולם,
באחרונה התחלתי לגלות את כל עניין הקרינה הסובבת אותנו.
פתאום התחלתי להבין שזה כל כך מסוכן וזה 24/7
אבל עדיין ישנם מספר סוגי קרינה שאני חייב שמשהו יעשה לי סדר בהם
אלה הלא מוסברים בעניי:
קרינה מחשמל
קרינה מאנטנות סלולריות
קרינה מייננת
קרינה אלקטרומגנטית
גז ראדון
ואיפה אפשר למצוא בודק קרינה בבית במחיר סביר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מיגון ארון חשמל מקרינהאורנית03/12/2015
שלום,
בבית שלי יש מרתף שיש בו קרינה מאוד גבוהה (7-8 מילי גאוס) עקב ארון חשמל שנמצא בקומה מעל.
אני רוצה להפוך את המרתף לחדר משחקים ולצורך כך לעשות מיגון לארון החשמל.
רציתי לשאול:
א. האם המיגון יוריד את הקרינה לאפס?
ב. מי הגורמים המקצועיים ביותר לבצע מיגון מסוג זה?
ג. מהי עלות משוערת של מיגון כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיגון ארון חשמל מקרינה - תגובה
רם דישון03/12/2015בדקי באתר 'ללא קרינה בשבילך'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רנטגן וילדיםיהודה03/12/2015
שלום וברכה,
ילדי, בן ארבע וחצי, עבר ששה צילומי רנטגן, מהמרפק ועד כף היד, בגלל שבר קטן באיזור כף היד.
בחלק מהצילומים הוא עמד והניח את היד על מיטת הצילומים, כשהראש מעל המיטה; בחלק ישב על כסא - כשרק בחלקם שמו לו כיסוי עופרת על איזור החלציים.
אני בחרדה גדולה מאוד - ראשית, הראש היה באיזור הצילום (לא בתוך הריבוע של אור הצילום; אבל, כאמור, מעל המיטה).
שנית, אזור החלצים לא כוסה תמיד.
האם אכן קיים סיכוי גבוה לנזק של ממש ?
בתודה ובהערכה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רנטגן וילדים - תגובה
ד``ר דני וולף03/12/2015הקרינה בצילום של היד מזערית עד זניחה וממוקדת מאוד ולא הגיע לראש או החלציים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרנטגן וילדים הבהרה
יהודה04/12/2015דר' וולף תודה רבה,
סליחה על הנדנוד; אך רציתי לוודא שדברייך תקפים אפילו :
שהראש היה במרחק זעום של כעשרים ס"מ מהאלומה של ההקרנה;
שהצילום נעשה עד גובה המרפק ("חלון האור" הגיע עד לשם);
שלא היה תמיד כיסוי עופרת לאיזור החלציים;
ושמדובר בששה(!) צילומים ?
אני שואל, בין היתר, כי בחלק מהצילומים הטכנאים כן שמו (באופן חלקי ולא מכסה לגמרי) - אך לא דאגו לראש; וגם את אזור החלציים לא כיסו תמיד וממש רק חלקית ולא תמיד; ויתירה מכך לי שמו אפודת עופרת, אך נראה לא דאגו כך לילד - כמו שתיארתי.
תודה רבה על הסבלנות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרנטגן וילדים הבהרה - תגובה
ד``ר דני וולף04/12/2015התשובה נשארה בעינה. נכון, אפשר היה לשים חלוק עופרת על הילד, שלא היה מכסה את הפנים כמובן, אך גם כך הקרינה מחוץ לשדה המואר מזערית, והצילום עצמו גם כן קרינה נמוכה מאוד ליד עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' וולף תודה רבה !! שבת שלום.
יהודה04/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהאורית אור02/12/2015
מה דעתכם המלומדה על שהייה רצופה של ילדים 12 שעות בקרינה של 1.2 מיליגאוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון02/12/2015אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של פלאפון לעומת סמארטפוןמאיה01/12/2015
שלום,
האם יש הבדל בין קרינה של פלאפון מהסוג הישן , לעומת סמארטפון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה של פלאפון לעומת סמארטפון - תגובה
רם דישון01/12/2015כן, ותלוי באפליקציות שבשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
מאיה01/12/2015אתה יכול לפרט קצת על ההבדל,
האם סמארטפון משמעותי יש יותר קרינה ?
אני מתלבטת האם כדאי לשדרג לסמארטפון או להישאר עם הסוג הישן ........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי - תגובה
רם דישון01/12/2015תשדרגי רק אם את צריכה את היכולות של הסמרטפון.
אם תחליטי לשדרג- ותשתמשי ביישומים שדורשים עדכון רצוף- השתדלי להחזיק אותו בתיק ולא צמוד לגוף.
כאשר משתמשים ביישומים כאלו (פייסבוק, דואר אלקטרוני וכו׳)- הסמרטפון משדר הרבה יותר מאשר נייד מהדור הקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר ניגודרינה01/12/2015
הי .חברה שלי עברה הליך רפואי של פתיחת חצוצרה עי החדרת חומר ניגוד. אני לא יודעת אם למחרת תוכל להתקרב לתינוקת שלי. האם זה יכול לקרון .לא נעים לי לשאול אותה כדי לא לפגוע בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומר ניגוד - תגובה
רם דישון01/12/2015חומר ניגוד אינו מקרין כלל! אין שום בעיה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם רשום שהחומר ניגוד על בסיס יוד
רינה02/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אם רשום שהחומר ניגוד על בסיס יוד - תגובה
רם דישון02/12/2015כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מעמוד חשמל וחוטי חשמלאורחת שואלת01/12/2015
שלום
עתידה לקנות בית. מעבר לשביל נמצא עמוד החשמל בתמונה המצ"ב.
1. האם הקרינה הנפלטת ממנו מסוכנת ואם כן, מהו המרחק בו הקרינה אינה מסוכנת?
2. מעמוד החשמל יוצאים כבלי חשמל שחורים שעוברים ממש בחצר ביתי בסמוך לבית. מה לגבי הקרינה מהם? אם הם נמצאים ליד חלון אחד החדרים, מהו המרחק שצריך לשמור מהם?
תודה ענקית
קרינה מעמוד חשמל וחוטי חשמל - תגובה
רם דישון01/12/2015אין בעיה עם העמוד הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיריים אינדוקציה פועלים על עקרון של שידור אלקטרומגנטיד``ר דני וולף01/12/2015
שלום,
הבנתי שכיריים אינדוקציה פועלים על עקרון של שידור אלקטרומגנטי.
רציתי לשאול האם יש קרינה מכיריים כאלה או שזה בטוח ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מכיריים אינדוקציה - תגובה
רם דישון01/12/2015יש קרינה מכיריים אינדוקציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מכיריים חשמליות אינדוקציה
ליאור15/12/2015מתלבטים אם לעשות כיריים חשמליות. בגלל הקרינה. האם יש כיריים חשמליות שקורנות פחות? דגם מסויים ? אינדוקציה מול לא אינדוקציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה מכיריים חשמליות אינדוקציה - תגובה
רם דישון15/12/2015לא-אינדוקציה קורנות פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממטען אלחוטיערן01/12/2015
שלום,
יש לאחרונה הרבה מטענים אלחוטיים לטלפונים סלולאריים, שבהם יש להניח את המכשיר על המטען והוא נטען, ללא חיבור של כבל כלשהו למכשיר עצמו.
רציתי לשאול אם יש קרינה ממטען כזה או שהוא בטוח .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממטען אלחוטי - תגובה
רם דישון01/12/2015יש קרינה- שמור מרחק של מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב LCD או לדאמא01/12/2015
מה עדיף? הבנתי שלד יותר חסכוני השאל האם יותר בטוח מהפולרסנטי מבחינת קרינה וכו'?
מחשב LCD או לד - תגובה
רם דישון01/12/2015אין הבדל מבחינת קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממקרר משרדידני01/12/2015
בוקר טוב
הם יש בעיה לגבי מקרר משרדי
כשצידו צמוד לשולחן העבודה
מה הטווח המומלץ מבחינת קרינה אלקרומגנטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממקרר משרדי - תגובה
ד``ר דני וולף03/12/2015בהנחה שיושבים לידו כ- 8 שעות ביום, רצוי טווח של מטר, או למדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעבודה מאלצים להחשף לקרינת המקרר
דני07/12/2015בוקר טוב
תודה על תשובתך
אני עובד באוניברסיטת בן גוריון בתפקיד מנהלי כרגע.
מאלצים אותי לשבת ליד שולחן שצמוד אליו מקרר משרדי.
מנהל מחלקת הבטיחות מזלזל בבקשה שלי בעניין.
בעבר עובדת ישבה שנים מאחורי ארון חשמל עם קרינה של 6-10 מילי גאוס
והוא אמר שמבחינתו הכל בסדר.
גם בעניין שלי הוא ציין שלפי התקן אפשר לשבת 8 שעות
בקרינה עד 8 מלגאוס.
מעניין שנשיאת האוניברסיטה פרופ' רבקה כרמי
שהיא רופאה במקצוע
נותנת יד לזלזול בבריאותם של עובדים
שלא לדבר על הנזק הנפשי מזה שמאלצים עובד לשבת לצורך פרנסתו
במקום שגורם לו הרגשה שהוא חשוף לקרינה.
הם משתמשים בתקנים מקלים מאוד שמתאימים לרצונם של תעשיינים
שכל מטרתם זה עסקים ומה אכפת להם מבריאותם הפיזית /נפשית של בני אדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעבודה מאלצים להחשף לקרינת המקרר - תגובה
ד``ר דני וולף07/12/2015לצערי, או נכון יותר לשמחתי, אינני עו"ד ולא יכול לייעץ לך בעניין.
לגופו של עניין המנהל שלך צודק מאוד, כי לפי התקן מותר לו להושיב אותך במקום העבודה בערכים הגבוהים במאות מההמלצות הן שלנו הן של המשרד לאיכות הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממקרר
דני08/12/2015בוקר טוב
תודה על תשובותיך
אני בקונפליקט.
מצד אחד ההנהלה פועלת לפי תקנים
כי התקנים מאוד מקלים ומזלזלים בבני אדם.
מצד שני יש סיכון של נזק שלא לדבר על ההרגשה הנפשית.
אגב ייתכן שההנהלה משתמשת בעניין זה להתנכל לעובד
שקצת קשה לפטר אותו מסיבות של ייחסי עבודה.
כדי למרר את חייו ולפגוע בו בעיקר נפשית.
יש פה גם פוטנציאל של הנהלה להציק לעובד לא רצוי.
וחמור במיוחד שבנשיאות המוסד אוניברסיטת בן גוריון בנגב
עומדת פרופ' רבקה כרמי שהיא רופאה במקצועה,
ונותנת יד לנזק רפואי ונפשי לעובדים מסוימים.
תודה על המידע
ואשקול צעדיי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תגובה, לא נוכל לגבות את דבריך
ד``ר דני וולף09/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייפוןאמא30/11/2015
שלום
יש אפשרות לצלם בלי שמהכשיר יפלוט קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם
אמא30/11/2015מסך מחשב ישן של פעם - מה המרחק הבטוח ממנו ליתנוקות רכים? והאם יש המלצה אם במילא אני קונה למסך מסוג מסויים עם קרינה דלה?
שנית יש בשולחן עבודה מחשב מסך, מדפסת/סורק/מ.ילום באותו מכשיר, מודם, וטלפון, מקלדת עכבר... הכל במרחק חצי מטר פלוס מינוס מני ומהתינוק שעליי - האם מסוכן?
מה מכל אלה אם כן כדאי להזיז (בעייתי אבל אם חייבים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם - תגובה
ד``ר דני וולף30/11/2015את המסך הישן זרקי! שמרי מטר מהמודם ומהמחשב. השאר זניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? מה נורא במסך הישן?
אמא01/12/2015מרחק של חצי מטר לא בסדר?
אני מודאגת כי רוב ההריון וכרגע ישבתי מולו. מרחק חצי מטר עד מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - השאלה פוספסה ותודה מראש
אמא02/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - השאלה פוספסה ותודה מראש - תגובה
רם דישון02/12/2015שום דבר אינו נורא בו. הבעיה היא שמאחוריו יש קרינת X חלשה, שעדיף להמנע ממנה. אני מדגיש- מאחוריו ולא לפניו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייפון - תגובה
ד``ר דני וולף30/11/2015בוודאי, שימי על מצב טיסה. במצב טיסה אין שום קרינה, אפילו לא בלוטוס ואז כל הפעולות המתאפשרות במצב זה בלי קרינה כלל, וזה כולל צילום, שעון מעורר, זיכרון, תמונות, ושאר האפשרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממפסק דוד חשמל עם WIFIיניב29/11/2015
שלום,
לאחרונה קיימים בשוק מפסקי דוד חשמל בעלי אנטנת WIFI שמתופעלים מרחוק על ידי אפליקציה.
מה המרחק הסביר לדעתך לשמור ממפסק דוד חשמל בעל אנטנת WIFI? בהנחה והוא יחסית קרוב לאחד מחדרי הילדים.
תודה רבה על הייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממפסק דוד חשמל עם WIFI - תגובה
ד``ר דני וולף30/11/2015המפסק רק קולט אותות לא מקרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה ממפסק דוד חשמל עם WIFI - תגובה
רם דישון30/11/2015מטר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
יניב30/11/2015שלום רם, תודה רבה על התגובה.
אני חושב שד"ר דני וולף לא הבין על איזה מכשיר אני מדבר כי המכשיר ממה שאני מבין מתנהג כמו כל אנטנת WIFI (ולא כמו מקלט GPS נניח שרק קולט אותות ולא משדר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לכם - תגובה
רם דישון30/11/2015זה שיש למכשיר אנטנה לא אומר שהוא משדר. גם על מנת לקלוט צריך אנטנה. אני חושב שד״ר וולף צודק- אני כתבתי מטר אחד על מנת להיות בטוח במקרה של טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולריתזיו28/11/2015
שלום, אני גר ברחוב גונן 15 בגבעתיים וגיליתי שיש שתי אנטנות סלולריות מעל בית אבות "משען"
הרחוב שלי הוא פחות או יותר ממול בית האבות.
בית האבות הוא בערך 13 קומות למיטב ידיעתי והאנטנות נמצאות על הגג.
אני גר בקומה 4 . האם יכולה להיות השפעה כלשהי? האם חייבים למדוד כדי לדעת? האם הסיכויים גבוהים או נמוכים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף30/11/2015לא תוכל לדעת אם לא תמדוד. אם יש קשר עין או קו ישר בין חדרך לבין האנטנה הסיכוי לקרינה גדול יותר, אולם גם כך יש החזרות מהבתים בסביבה וצריך למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות למניעת קרינהחן28/11/2015
היי, הבנתי שאתם ממליצים על שימוש באוזניות אוויר למניעת קרינה. האם האוזניות של חברת vest עונות על הקריטריונים? כתוב על הקופסא שהן אפשרות הולכת קול באמצעות צינוריות אוויר, ונבדקו במעבדה fcc.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות למניעת קרינה - תגובה
רם דישון30/11/2015על פני נראה שהן עונות לקריטריונים שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חן01/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)