מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגנטיםשלומית07/10/2015
שלום.
איני יודעת אם זה הפורום הנכון...
שמעתי פעם שלמגנטים יש השפעה לא בריאה על הגוף.
קיים כיום בגד מחטב ביו-קרמי עם השפעה מגנטית. האם יהיה זה מסוכן ללבוש מחטב זה על הגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מגנטים - תגובה
רם דישון07/10/2015אין שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשירי bluetoothאופק07/10/2015
שלום,
רציתי לדעת מה הקרינה הנובעת ממחשבים נתיקים (טבלט + מקלדת) אשר מחוברים בטכנולוגית bluetooth.
לפי החנות ה-bluetooth יוצר שדה של 9 מ' שבהם אפשר להשתמש במקלדת ובמחשב עצמו(הטבלאט)
שאלתי היא האם אין סכנה בישיבה בשדה bluetooth אשר נובע מהסובבים אותך(אני סטודנט-לי אין מחשב)
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממכשירי bluetooth - תגובה
רם דישון07/10/2015אין סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר במרתף שאלה לרם דישוןאילנית07/10/2015
שלום רב
יש לי ראוטר פעיל במרתף הנמצא על השולחן
מעל קומת המרתף יש חדרי ילדים
גובה התקרה בין הקומות כ 50 סמ בטון ועוד 10 סמ ריצוף
גובה קומה במרתף כ 2 מטר עשרים
האם יכולה להיות הקרנה על מיטות הילדים מהראוטר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר במרתף שאלה לרם דישון - תגובה
רם דישון07/10/2015חלשה מאד. אינני רואה בעיה במצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוטר שאלה נוספת
אילנית07/10/2015תודה
האם תקרת ממד של 50 סמ לא בולמת לגמרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראוטר שאלה נוספת - תגובה
רם דישון07/10/2015אם את יכולה לקלוט- סימו שהתקרה לא בולמת לגמרי.
מה שכן, היא מנחיתה לעוצמה נמוכה מאד ובטוחה לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Wiffi בחדרים במלוןשימרית06/10/2015
האם קיימת סכנה לישון במלון שבו יש wiffi בחדר? תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Wiffi בחדרים במלון - תגובה
ד``ר דני וולף06/10/2015אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמארטפון ב wi-fi בחדר עם ראוטראלירן כ05/10/2015
שלום, ותודה על הפורום המבורך הזה.
רציתי לשאול, האם בחדר שבו יש ראוטר המנפיק רשת Wi-Fi, וסמארטפון
שמחובר לרשת הזאת - האם זה משנה איפה הסמארטפון נמצא?
כלומר אני מבין שכדאי לי להיות כמה שיותר רחוק מהראוטר (כיון שהוא משדר), אבל
הסמארטפון כאשר הוא מחובר לרשת אבל אינני גולש בו - הוא רק למעשה קולט, ולכן עולה השאלה האם מיקומו משנה בכלל - רחוק ממני/צמוד אלי.
תודה,
אלירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סמארטפון ב wi-fi בחדר עם ראוטר - תגובה
רם דישון05/10/2015גם הסמרטפון משדר. אמנם פחות מהראוטר- אבל משדר רוב הזמן במתקפים קצרים. כדאי לשמור מרחק של מטר ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם יותר ממצב בו אין ראוטר בחדר
אלירן כ06/10/2015תודה מר דישון, השאלה היא האם סמארטפון שמחובר אל הרשת של הראוטר שבחדר,
מקרין יותר מאשר סמארטפון שאתה הולך איתו סתם ברחוב, ונמצא על מצב "נתונים לנייד"
כלומר סמארטפון שאתה לא מפעיל אצלו את אופציית ה "Wi-Fi".
מובן לי שבלי קשר לראוטר ישנה קרינה כלשהי מהסמארטפון, אבל הייתי רוצה לדעת
האם הראוטר שבבית מעלה במשהו את הקרינה מהסמארטפון עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אך האם יותר ממצב בו אין ראוטר בחדר - תגובה
רם דישון06/10/2015לא ניתן לענות בוודאות.
אם אתה קרוב לאנטנה סלולרית- יתכן שדווקא הפעלה דרך הרשת הסלולרית עשויה להביא לשידור בהספק יותר נמוך.
אם אתה רחוק מהאנטנה- ה- WI FI עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמארטפון ב wi-fi בחדר עם ראוטר - תגובה
ד``ר דני וולף06/10/2015לגבי השאלה הזאת רציתי להוסיף במצב אחד בלבד, שהוא המצב שלגביו שאלת אם הבנתי נכון.
כשהסמארטפון מחובר לרשת WI-FI ולא מחובר לרשת הפלאפון!!! אז הוא מקרין רק כשגולשים בו והמרחק מהראוטר לא משנה.
לא כך המצב אם אתה גולש ב- WI-FI אבל הפלאפון פתוח לרשת הפלאפון בשביל לקבל שיחות. אם הפלא פון פתוח לגלישה ולקבלת שיחות מרשת הסלולר אז הוא מקרין בכול מקרה, אפילו שאתה גולש ב- WI-FI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף אז למעשה אין קרינה מ Wi-Fi
אלירן כ08/10/2015אם הבנתי נכון, במידה ואני לא גולש אלא רק מחובר לרשת, אז כל הקרינה מהטלפון עצמו מגיעה מ 2 מקורות בלבד :
1.הרשת לשיחות טלפון (כלומר מצב בו הסמארטפון מסוגל לקבל שיחות - למשל "רשת פלאפון").
2.הרשת הסלולארית לגלישה (בסמארטפונים היא נקראת "נתונים לנייד" - והיא מאפשרת לגלוש דרכה. אני יכול להדליק או לכבות אותה והיא לא תשפיע על האפשרות לקבלת שיחות אבל כנראה שהיא גם מקרינה?).
זה שה wifi פתוח בטלפון, ומחובר לרשת מקומית מה router האישי שלי לא גורם לשום קרינה מהטלפון (כמובן, לא מדבר על הקרינה מה router אלא רק מהטלפון עצמו).
כלומר אני יכול להדליק את הראוטר, וזה שהטלפון יהיה צמוד אלי או לא צמוד אלי בכלל לא ישנה דבר. אין שום קרינה מהטלפון עצמו עקב רשת ה Wi-Fi שהוא מחובר אליה (שוב, מדובר על מצב בו אני לא אקטיבי בגלישה, ואני מדבר אך ורק על קרינה מהטלפון עקב רשת ה Wi-Fi).
הבנתי כהלכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף אז למעשה אין קרינה מ Wi-Fi - תגובה
ד``ר דני וולף08/10/2015לא מדויק. אם הפלאפון מחובר רק ל- WI-FI אז יש גלישה כל הזמן כי יש לך בוודאי ווטס-אפ שיעבוד על ה- WI-FI ואולי גם פייס ואחרים. אלא אם אין לך שום תוכנה ברקע שגורמת לגלישה. שוב גם כשמדובר בחסם גלישה לרשת ונשאר על WI-FI אז תלוי אילו תוכנות יש ברקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות סלולריות במגוריםסילאס04/10/2015
דוקטור שלום רב, בבניין מעונות הסטודנטים קיימות אנטות סלולריות. הם נמצאות בגג, ממש מעל החדרים שאנחנו ישנים בהם.
לפי חיפושים בגוגל, קיימות 2 אנטנות . פלאפון וסלקום. אחד מהם 1.226 מיקרו וואט לסמר והשניה 0.958 . אנטנות מסוג עוקץ.
מה דעתך בנושא? האם זה מסוכן לגור במעונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנות סלולריות במגורים - תגובה
רם דישון04/10/2015לא מסוכן, וכנ״ל לשאלה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובה שלך
סילאס05/10/2015תודה רבה על התשובה המהירה! אני לא יודע עם הנתונים בהודעה הקודמת נכונים. האם התשובה שלך מתבססת רק על הנתונים בהודעה הנוכחית? מה המספר של מיקרו ואט לסמר שבו הקרינה מתחילה להיות מסוכנת? מול הבית שלי יש מרכז מסחרי עם אנטנה אורנג שפולט 50 מיקרו וואט לסמר, במקרה הזה זה הופך להיות מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקשר לתשובה שלך - תגובה
רם דישון05/10/2015הסף לילדים הוא 0.2 מיקרוואט לסמ״ר, ולמבוגרים- 1 (אותן יחידות).
הערך שנמדד מהמרכז המסחרי הוא בנקודה מסוימת, שבדרך כלל חסרת משמעות, מאחר והקרינה שונה בכל נקודה ונקודה. התשובה הקודמת בעינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בבניין מעונות סטודנטיםסילאס04/10/2015
שלום דוקטור. אני סטודנט במכללת נתניה ובבניין המעונות קיימים אנטנות סלולריות.
לפי חיפושים בגוגל, אנטנה שמופיעה במפות האנטנות כאנטנה של חברת פלפון מסוג אתר זעיר פנימי.
היא נראת כמו ארון חשמל אפור שעומד באויר ונמצאת שם מ 2012.
מה דעתך בנושא? האם זה מסוכן לגור במעונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בבניין מעונות סטודנטים - תגובה
ד``ר דני וולף05/10/2015האנטנות הפנימיות הזעירות קרינתן חלשה מאוד ומרחק של כמה מטרים מהן, או קירות חוסמים מספיקים להוריד את הקרינה לזניחה. אנטנות כאלו לא יהיו מסומנות באתר המפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלים בתנור בו חומם פלסטיקמיטל02/10/2015
בתנור שלנו הוכנסו כלי פלסטיק ולאחר מכן אחד מבני הבית הפעיל התנור לקראת אפיה מבלי לשים לכלים בפנים. הפלסטיק נמס ונדבק לתחתית התנור. הצלחנו להוציא את הרוב אבל נותרו שאריות שלא יצאו.
אני מאמינה שלאחר עבודה מאומצת בסוף זה יצא אבל השאלה שלי האם בטוח להשתמש עכשיו בתנור מבחינת רעלים. כי כמה שנגרד אני לא יודעת אם זה יהיה מאה אחוז.
ואם יש לך רעיון כיצד להסיר את כל השאריות זה גם כן יהיה מבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעלים בתנור בו חומם פלסטיק - תגובה
רם דישון02/10/2015נסי להמיס את השאריות עם בנזין לבן. אם לא יעזור- ניתן לנסות עם אצטון, אבל יש לבדוק בזהירות על פינה נסתרת כדי לוודא שאין פגיעה בציפוי. את שאריות הפלסטיק אצטון ימיס בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסירנה - החלק שמשמיע רעש באזעקהגדי01/10/2015
הסירנה (החלק שמשמיע רעש באזעקה) ממוקמת מחוץ לחלון חדר השינה שלנו מעל החלון. בתוך הבית עצמו ישנם גלאים עם אינפרא- אדום.
השאלה היא לגבי הסירנה שנראית כמו תיבה קטנה הממוקמת כאמור מחוץ לחלון חדר השינה שלנו , האם יש לה קרינה מסוכנת? לגבי הגלאים מתשובות אחרות שקראתי בפורום נראה שאין בעיה. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסירנה - החלק שמשמיע רעש באזעקה - תגובה
רם דישון02/10/2015אין שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזעקה אלחוטית - לדר וולף ולרם דישוןאילנית01/10/2015
שלום רב ,הצלחתי לברר בחברה נתונים נוספים אני מקווה שיהיה לעזר
גלאי וילון פנימי אלחוטי של חברת ויסוניק, יש לי 15 כאלה שמפוזרים בשלוש קומות והמרכזת ממוקמת באמצע. בכל גלאי יש סוללה של ליטיום 3 v ,השידור הוא דיגיטלי בשיטת fm בתדר 433MHZ הגלאים שהם המשדרים, משדרים רק פעם ב12 שעות למרכזת או כשחוצים את הקרן והנורה האדומה נדלקת (מאחר ורובם מותקנים אצלי בחלונות מוגבהים מהרצפה , כך שהם לא משדרים מעבר לפעם ב 12 שעות, למעט 4 חלונות יציאה) כאשר המערכת דרוכה יש שידור רק כשחוצים את הקרן.
את הסוללות אנו מחליפים בין שנתיים לשלוש. שאלותי הן
1. בערך 10 פעמים שידור ב 24 שעות האם המערכת מסוכנת?
2. הבנתי מתשובתו של דר וולף לגבי המרחק מטר חמישים מהמיטות שזה תקין האם הכוונה לגבי המעגל החשמלי מהסוללה?ומה לגבי השידור שנעשה פעם בלילה.? האם המרחק תקין מהילדים?
3. במידה והטעו אותי בחברה לגבי השידור והגלאי באמת משדר 24 שעות ללא הפסקה ,האם הגיוני שסוללה כזאת תחזיק שנתיים? תודה רבה וסליחה על הנדנוד אני פרקתי את האזעקה ולכן לא יכולה להביא מודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אזעקה אלחוטית - לדר וולף ולרם דישון - תגובה
רם דישון02/10/2015על פי הנתונים שהמצאת, נראה שאין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה
אילנית02/10/2015רם היקר תודה רבה עזרת המון
יש לי שאלה אחרונה בנושא במידה והטעו אותי לגבי השידור והוא כן ברצף של 24 שעות האם סוללת ליטיום 3v יכולה להחזיק קרוב לשלוש שנים?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה בבקשה - תגובה
רם דישון02/10/2015לא סביר בעליל, לכן עניתי בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית לאחר מדידה
אילנית08/10/2015שלום רב
לאחר שמודד מוסמך בדק עם מכשיר elf
מהסוללות אין שום קרינה
לאחר שמדד עם מכשיר rf מיוחד
אכן המערכת משדרת רק בחציית קרן ובזמן אזעקה
התקבלה התוצאה 0.01 וולט פר מטר
הוא טען שזה נמוך
האם אכן זה כך?
בחברה נאמר לי שלפעמים יש שידור כל שעה כדי לבדוק תקשורת בין השדר
למרכזת( הנורה האדומה לא נדלקת כמו בחציית קרן)
24 שידורים ביום כאשר יש 15 גלאים
360 שידורים ביממה
האם אין סיכון מבחינת הקרינה?
תודה רבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזעקה אלחוטית לאחר מדידה - תגובה
רם דישון08/10/2015זה אכן נמוך מאד ואין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה מדידות
אילנית09/10/2015מר דישון היקר תודה רבה עזרת והרגעת
האם להספק של 0.01 וולט פר מטר במידה והמערכת משדרת 24 שעות ברצף
עדיין אין סיכון
( אני שואלת כי לפעמים עקב נפילות חשמל כל מה שהטכנאי קובע באפשרויות של הרכזת משתבש ואני לא יכולה לדעת לגבי השידורים(
והספק זה מורגש במיטות הילדים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזעקה מדידות - תגובה
רם דישון09/10/2015שדה של 0.01 וולט למטר הינו חלש מאד מאד. אין בעיה גם עם שידור רציף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקן לשדה חשמלי
אילנית14/10/2015תודה רבה על העזרה והסבלנות
מה התקן של חשיפה לשדה חשמלי ב 24 שעות
לא הצלחתי למצוא באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תקן לשדה חשמלי - תגובה
רם דישון14/10/20154 מיליגאוס לחשיפה רצופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה חשמלי
אילנית14/10/2015תודה
התכוונתי לשדה חשמלי שנמדד בוולטים פר מטר בתדר 433MHZ
לא שדה מגנטי
איפה אפשר למצוא את התקן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שדה חשמלי - תגובה
רם דישון14/10/2015אני ממליץ על 1 וולט למטר. הסף הרשמי יותר גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה חשמלי שאלה
אילנית19/10/2015מר דישון תודה רבה
מצאתי טבלה של איכות הסביבה
אני מעוניינת לחשב את החשיפה המירבית לתדר 433
האם חישבתי נכון
שורש של 433 כפול 0.435
קבלתי 9.05 האם זה וולט פר מטר?
V/M האם הסימון וולט פר מטר?
סליחה על השאלות הטיפשיות אני לא מהתחום...
ויצאה לי תוצאה רחוקה מאד מתשובתך הקודמת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה הלינק הנכון - תגובה
רם דישון19/10/2015חישבת נכון, והתוצאה היא אכן וולט למטר.
הסיבה להבדל בין המלצתי לסף הסביבתי הוא לב הבעיה. הסף הסביבתי גבוה מאד לטעמי, ולכן אני ממליץ על סף נמוך בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן שאלה לדר וולףאילנית01/10/2015
שלום רב
ביתי כיום בת 10 בגיל יומיים עקב אספירציה והיפוקסיה
נאלצה לעבור 7 צילומי רנטגן בחזה
( רצו לוודא שכל המים הוצאו מהראות )
מאחר וזה קרה בטיפול נמרץ בבית חולים מוכר בשיקגו
אני יכולה לשער שכיסו אותה בחלוק עופרת
אבל לא יכולה להיות בטוחה
שאלתי האם יכול להגרם נזק לביציות במידה וכן כוסתה או לא כוסתה.?
תודה
מאמא לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רנטגן שאלה לדר וולף - תגובה
ד``ר דני וולף03/10/2015לא נגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניותיהודה30/09/2015
סוכות שמח,
האם יש איזושהי סכנה או נזק באוזניות של מכשיר בסלולרי (אשר אני מבין שמקרינות, ואף משמשות כאנטנה למכשיר) כשאינן מחוברות ?
בתודה.
מועדים לשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניות - תגובה
ד``ר דני וולף01/10/2015כשאינן מחוברות למכשיר הסלולרי אין כלל קרינה, וגם כשמחוברות ומשמשות לדיבור, עדיין קרינתן פחותה מאשר בלא אוזניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ' וולף,תודה רבה ! מועדים לשמחה.
יהודה01/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותשירה30/09/2015
שלום,
ראשית תבורכו על עזרתכם הרבה!
רציתי לשאול האם אפשר לשים מיטה של ילד בקיר שבצידו השני-בסלון- יש את המכשירים הבאים:
כרטיס פיתוח raspberry pi שמחובר עם ספק 5V
ממיר עידן פלוס
מגבר אוזניות אינפרא אדום
מחשב
ספק של X-BOX
טלוויזה .LCD
גם אם אפשרי האם עדיף בכל מקרה שהמיטה תהיה בקיר אחר?
תודה וחג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר דני וולף01/10/2015במרחק של 20 ס"מ מכול מה שהזכרת לא צריכה להיות שום בעיה ואני מניח שה LCD נמצאת במרחק גדול יותר כי היא הרי לא צמודה לקיר. לצורך זה הקיר לא מהווה שום מכשול ורק העובי שלו, כלומר המרחק הוא הקובע. אני גם מניח שהילדה לא ישנה צמוד לקיר, והמכשירים בייחוד ה- LCD לא עובדים כל הזמן. שאר הספקים הם בעוצמה נמוכה ו- 20 ס"מ מהם יספיקו בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת רנטגןיובל29/09/2015
בתי בת הארבע עברה לפני כשבועיים 6 צילומי רנטגן (3 בכל רגל - החלק שנמצא מכף הרגל עד הברך).
הצילומים היו לאור העובדה שבמהלך נסיעת אופניים, כפות הרגלים שלה נכנסו לגלגל האחורי וכף רגל שמאל התנפחה. הרופאים התעקשו לצלם גם את רגל ימין (למרות שהיתה בה רק פציעה שטחית מינימלית). בדיעבד זו היתה טעות גדולה להסכים.
הם גם סרבו לשים מגן עופרת למרות שממש התחננתי בטענה שהקרינה היא מינימלית. בסוף וויתרתי היות ורציתי לקצר כמה שאפשר את זמן השהייה שלה על מיטת הרנטגן.
שאלותי הן -
האם פליטת הקרינה היא רק בזמן הצילום עצמו או מהרגע שמכונת הרנטגן נדלקת?
האם יש חשש שהבייציות / שחלות שלה נפגעו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת רנטגן - תגובה
ד``ר דני וולף01/10/2015אין שום חשש, הקרינה מזערית ומבוטלת, לא הגיעה לשחלות. הקרינה היא אך ורק לכמה שניות שהמכונה מצלמת. בקיצור אפשר להיות רגועים לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת רנטגן - תגובה
ד``ר דני וולף06/10/2015אכן כך. כל הנתונים הם לגבי הפעולה כולה לגבי צילום לגבי CT או לגבי שעת טיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת רנטגן
יובל06/10/2015תודה.
היות וה"מנה" מתקבלת בבת אחת - האם זה אומר שההשפעה שלה שונה, כלומר שלמעשהזה לא נכון להשוות צילום רנטגן אחד לטיסה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת רנטגן - תגובה
ד``ר דני וולף07/10/2015ממש לא נכון הקרינה מצטברת לאורך כל החיים ולא משנה זמן החשיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מתאורת לד או נורות חסכוניותרותי29/09/2015
שלום רב למומחים,
אנו לפני קניה של תאורה לבית. לכן תשובותיכם חשובות לנו מאד.
1)איזה סוג של תאורה נותן יותר קרינה- נורות לד או נורות חסכוניות (בצורת ספירלה)?
2) האם הנורות החסכוניות מכילות כספית?
3)יש חברות שמציינות שהנורות הספציפיות שלהן ללא כספית? האם אכן ניתן לסמוך על כך ולהיות שקטים שבמידה וישבר לא תתפזר הכספית בחדר?
4) האם מנורות לד מכילות כספית?
5) איזו תאורה מרצדת יותר בעיניים- לד או נורות חסכוניות?
6) האם תאורת הלוגן נותנת קרינה וגם מכילה כספית?
7) מה המרחק המומלץ מהנורות - הלוגן, חסכונית ולד?
בתודה וחג שמח,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מתאורת לד או נורות חסכוניות - תגובה
רם דישון29/09/20151. בנורות לד הקרינה היא מספק הכוח ולא מהנורות, שאינן מקרינות כלל.
2. לא ברור- יתכן שכן.
3. לאחר הדיזלגייט, אינני יכול לערוב לכלום.
4. לא.
5. החסכוניות מרצדות יותר. לד אינו מרצד.
6. הקרינה נמוכה ואין כספית בהלוגן, אבל יש הרבה חום וצריכת חשמל גבוהה.
7. לא קיים מרחק מומלץ לשום סוג נורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)