מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיהום אווירשלי09/12/2015
אולי תוכלו לעזור או לפחות להפנות אותי...
אני עובדת בחנות שפתוחה מכל הכיוונים לצומת עמוסה מכוניות מהבוקר עד מאוחר בערב. אני חרדה מעניין זיהום האוויר. האם הדאגה מוצדקת ומה ניתן לעשות כדי להפחית את הנזק האם קיימים מסננים שיכולים לעזור במקום פתוח לרווחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום אוויר - תגובה
ד``ר דני וולף09/12/2015מסכת זיהום אויר תפחית את הזיהום, אולם הימנעות משהייה במקום כזה בטוחה הרבה יותר. וכן זיהום האויר הוא אחד מהרוצחים הפוטנציאליים ואף הוגדה כמסרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שלי09/12/2015האם יש הבדל בין חנות סגורה או פתוחה שיושבת על הכביש? אני בדילמה קשה שכן לפני פתיחת החנות לא הייתי מודעת לנזק הבריאותי וכעת אני שוקלת אפילו לסגור... כיצד ניתן למדוד את רמת הזיהום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון סלולרימשה08/12/2015
ערב טוב וחג שמח,
בתי בת השנתיים הולכת לגן וישנה שם שינת צהריים. כל הילדים ישנים בחדר אחד ובתי ישנה בקצה החדר, כך שהגננת שיושבת בחדר ושומרת על הילדים הישנים יושבת ליד המזרון של בתי.
אני יודעת בוודאות שכל הגננות ששומרות על הילדים הישנים (כל יום זו גננת אחרת) יושבות שם וגולשות בסלולרי שלהן תוך כדי (כנראה כך הו מעבירות את הזמן....).
מהו המרחק הבטוח מראש/גוף הילדה שלי בהנחה שיושבת לידה מישהי עם סלולרי במשך הזמן שהיא ישנה (כשעתיים כל יום)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מטלפון סלולרי - תגובה
רם דישון08/12/2015רצוי שני מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון08/12/2015
אני עומדת לעבור בדיקת MRI במוח
נאמר לי בביה''ח שהמכשיר הוא בעוצמה של 3 TESLA
ידוע לי שחלק מהמכשירי MRI בהם עושים שימוש בארץ הם בעוצמה פחותה
האם עוצמה כזאת של 3 TESLA היא מסוכנת/בעייתית יותר?
אני מודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
רם דישון08/12/2015מדובר על שדה מגנטי קבוע (לא סינוסואידלי), לכן אינו מסוכן כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מערכת מולטימדיה ברכבמשה08/12/2015
כך מתוארת מערכת המולטימדיה ברכב שאני רוצה לרכוש:
הרכב מצויד במערכת Connected Car מתקדמת. זוהי
מערכת חדשנית מבוססת אנדרואיד המגיעה עם WIFI מובנה,
רדיו NOBEX אינטרנטי, ניווט עם מערכת WAZE , שרותי חניה
(פנגו וסלופארק), ספר רכב דיגיטלי.
האם זה מעיד על כך שהמערכת עצמה מקרינה? אם יש WIFI מובנה, האם אין שם במערכת עצמה ראוטר שמקרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי מערכת מולטימדיה ברכב - תגובה
רם דישון08/12/2015יש קרינה, אבל בעוצמה נמוכה כי הטווח קטן מאד (רק בתוך הרכב). אינני רואה בעיה במערכת כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוח חשמלרוני07/12/2015
מה הסיכון כשיש הפסקת חשמל בבית רק נניח במכונת כביסה ומרימים את המתג שנפל כתוצאה מהפסקת פעילות המכונה ובעוד שבשאר הבית החשמל תקין האם יש סכנה להיות כל כך קרוב ללוח חשמל ולהרים את המתג מה עם קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לוח חשמל - תגובה
רם דישון07/12/2015נסחפת. אין שום סיכון בשהיה של מספר שניות ליד הלוח. (למעשה גם מספר שעות חד-פעמי זניח שבזניחים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדוד06/12/2015
שלום,
בשנה שעברה עברתי בדיקת MRI בה נסרקו שלושה איברים בגופי (אגן, עמוד שדרה מותני, ועמוד שדרה גבי). שהיתי במכשיר במשך שעה (כל אזור לקח 20 דקות).
עליי לעבור בזמן הקרוב בדיקת MRI נוספת במוח בה אשהה לפי החישוב שלי בערך 20-30 דקות.
קראתי באינטרנט שאחת מהסיבות האפשריות למחלת ALS זה חשיפה לשדות מגנטים חזקים.
האם העובדה שעברתי מספר בדיקות ועליי לעבור בדיקה נוספת לא מסוכן מבחינת החשיפה שלי לMRI שבו יש חשיפה לשדה מגנטי חזק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כפולה כבר ניתנה תשובה
ד``ר דני וולף07/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מכבלי חשמל בבנייןאמיר06/12/2015
שלום,
רכשתי דירה חדשה מקבלן בשלבי בניה.
בתוכניות רואים כי חדר שינה אחד בדירה גובל עם קיר בלובי של הקומה ובקיר הזה מסומן בתוכניות "חשמל" ולידיו יש כיבוי אש ותקשורת.
שאלתי את הקבלן והוא אמר לי שכל שעוני החשמל מרוכזים בלובי למטה ובארון בקומות עוברים הכבלים שנכנסים לדירות. הדירה שלי היא קומה לפני האחרונה כך שהכבלים עוברים לדירה שלי ושל השכן ולדירה מעלינו.
השאלה היא האם יש סכנת קרינה כי יכולה להיות מיטה של הילד בצד השני של הקיר.
הקבלן טוען שזה בסדר גמור ואין שום שנאים או שעונים בקומות וכבלים עוברים בתוך צינורת וקיר של 20 סמ מפריד.
אבל שמעתי על המקרים שילדים יושבים בבתי ספר עם קיר גובל בארונות חשמל ושיש מזה קרינה.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מכבלי חשמל בבניין - תגובה
רם דישון06/12/2015לא ניתן לדעת ללא מדידה בפועל.
מאחר והבנין עדיין אינו בנוי, בדוק עם הקבלן אם יש בנין גמור ומאוכלס שניתן למדוד שם.
בקשר לתשובת הקבלן- אצלו תמיד הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
אמיר06/12/2015יש בניין צמוד שאפשר למדוד. יש אפשרות להשכיר מכשיר מדידה?
בנוסף אני מנסה להבין, גם אם אין בארון הזה שום שנאי ורק כבלי חשמל אזי עדיין יש סכנת קרינה מעבר לקיר? סהכ 14 דיירים ב 7 קומות ואנחנו קומה 6.
במקרה הגרוע ואכן תהיה קרינה מה ניתן לעשות אז?
האם לשים ארון בגדים בקיר המדובר והעברת המיטה לקיר אחר יכולה לפתור את הבעיה?
האם יש דרך למגן את הארון ולמנוע את הקרינה?
אני שואל מכיוון שלא בטוח שאוכל לבדוק בבנין האחר והדירה כבר נרכשה כך שאני מנסה להבין מה האופציות שלי.
בנוסף אם ואכן יתברר שיש קרינה מעל המותר האם אוכל לחייב את הקבלן לשאת בהוצאות המיגון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
אמיר06/12/2015לקבלן יש יועץ קרינה, לא דיברתי איתו אבל הקבלן אמר שהיועץ אישר הכל.
האם זו עבודתו של יועץ הקרינה בבניינים חדשים? לבדוק בדיוק את הדברים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת M R Iשאול06/12/2015
שלום,
בשנה שעברה עברתי בדיקת MRI בה נסרקו שלושה איברים בגופי (אגן, עמוד שדרה מותני, ועמוד שדרה גבי). שהיתי במכשיר במשך שעה (כל אזור לקח 20 דקות).
עליי לעבור בזמן הקרוב בדיקת MRI נוספת במוח בה אשהה לפי החישוב שלי בערך 20-30 דקות.
קראתי באינטרנט שאחת מהסיבות האפשריות למחלת ALS זה חשיפה לשדות מגנטים חזקים.
האם העובדה שעברתי מספר בדיקות ועליי לעבור בדיקה נוספת לא מסוכן מבחינת החשיפה שלי לMRI שבו יש חשיפה לשדה מגנטי חזק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת M R I - תגובה
ד``ר דני וולף07/12/2015ממש לא מסוכנת. לנבדקים ב- MRI אין שום סיכוני קרינה, לפחות לפי הידוע עד היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפרא אדום בצעצוע ילדיםח05/12/2015
האם מסוכן?
אינפרא אדום בצעצוע ילדים - תגובה
רם דישון05/12/2015מבקש עוד פרטים. מה אינפרא אדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרובוט עם שלט אינפרא אדום
ח06/12/2015ראיתי למכירה באחד האתרים, אין לי יותר פרטים... זה מה שרשום: "רובוט עם שלט אינפרא אדום".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רובוט עם שלט אינפרא אדום - תגובה
רם דישון06/12/2015אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבל אינטרנטדודו05/12/2015
1. האם יש קרינה בכבל אינטרנט? (הכבל עצמו).
2. האם ניתן לגעת בו בשעת עבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבל אינטרנט - תגובה
רם דישון05/12/2015אין קרינה ואפשר לגעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגור מעל אנטנה סלולריתמירב05/12/2015
שלום רב,
ברצוני לרכוש דירה - לא זולה.... הנמצאת בקומה 7 כאשר מצידו הימני של הבנין מעבר לכביש יש תחנת כיבוי אש ועליה אנטנה גדולה-תורן על הגג- לפי בדיקתי יש שם אנטנות של סלקום-אתר 1529, אורנג-אתר WE3177B , הוט-אתר 325 ופלאפון-אתר 34001.
האנטנות נמצאות בגובה של קומה 3-4 ואילו הדירה בקומה 7, האם הקרינה עדייין מסכנת? האם הקרינה גם עולה מעבר לגובה האנטנה?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגור מעל אנטנה סלולרית - תגובה
רם דישון05/12/2015ניתן לענות על השאלה רק עם מדידה בדירה.
האם רואים מהדירה את האנטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגור מעל אנטנה
מירב07/12/2015שלום,
כן - רואים את האנטנה, היא מימין לבנין מעבר לכביש.
האם באופן עקרוני קרינה עולה מעל גובה האנטנה?
כלומר אם האנטנה נמוכה מגובה הדירה זה פחות מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגור מעל אנטנה - תגובה
רם דישון07/12/2015לפעמים כן, לכן חיוני למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגבי רכב חדשמשה04/12/2015
כל הרכבים החדשים מגיעים היום עם ערכת "מולטימדיה" - מסך שנמצא בין מושב הנהג למושב הנוסע מקדימה ודרכו רואים את מצלמת הרוורס, ניתן להפעיל WAZE ויש אפשרות לשיחות טלפון בלוטות', להתחבר לאינטרנט (למשל להפעיל פנגו לחניה דרך מסך זה) ובטח עוד דברים שאיני מודע אליהם.
האם יש קרינת סלולר או קרינה אחרת ממכשיר זה?
איך אפשר להימנע מקרינה זו אם קיימת? האם ניתן לכבות את המערכת לפי הידעו לכם כך שאין קרינה?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך לגבי רכב חדש - תגובה
רם דישון05/12/2015הקרינה המשמעותית היא מהמתקן בו נמצא כרטיס ה-SIM- זה תלוי בסוג מערכת המולטימדיה. אם היא משתמשת בנייד שלך- הקרינה ממנו היא החזקה. הדרך היחידה להמנע ממנה היא להעביר אותו למצב טיסה, אבל אז אין לך שום תקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
משה05/12/2015הכוונה להעביר את הסלולרי שלי למצב טיסה? אם כן, האם יש לכך משמעות שלילית כלשהי למעט חוסר הנוחות שבכל תחילת נסיעה עליי להעביר למצב טיסה ואז בסוף הנסיעה להחזיר למצב רגיל?
ומה לגבי לכבות את המערכת עצמה בתוך הרכב? האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
רם דישון05/12/2015המערכת עצמה משדרת בעוצמה מזערית, כי טווח הפעולה שלה הוא בתוך הרכב בלבד. היא איננה משמעותית כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
משה06/12/2015אם הסלולרי על מצב טיסה, האם ניתן להפעיל את המערכת לצורך מצלמה אחורית ושמיעת רדיו? או שכל המערכת עובדת רק אם מחוברת לסלולרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה - תגובה
רם דישון06/12/2015הגיוני שהתשובה חיובית (ניתן לשמוע מוסיקה ולהפעיל מצלמה אחורית במצב טיסה), אבל חיוני לבדוק בספר הרכב או אצל הסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
משה06/12/2015סליחה על הנדנוד, אבל הנה מה שכתוב בקטלוג:
הרכב מצויד במערכת Connected Car מתקדמת. זוהי
מערכת חדשנית מבוססת אנדרואיד המגיעה עם WIFI מובנה,
רדיו NOBEX אינטרנטי, ניווט עם מערכת WAZE , שרותי חניה
)פנגו וסלופארק(, ספר רכב דיגיטלי,
האם זה מעיד על כך שהמערכת עצמה מקרינה? אם יש WIFI מובנה, האם אין שם במערכת עצמה ראוטר שמקרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב טיסה וסכרוןיהודה04/12/2015
שלום וברכה,
לחרדתי, גילית כי ילדיי שיחקו במכשיר סלולרי כשלושת רבע שעה - כאשר למרות שהיה במצב טיסה היה במצב "סנכרון".
בהתאם לעצתכם, במקרה קודם -פניתי לספר החברה (samsung), בקשר למכשירים דומים - שם נכתב:
"מצב טיסה
תכונה זו מבטלת את כל הפעולות האלחוטית של המכשיר שלכם. ניתן להשתמש
אך ורק בתכונות שאינן דורשות חיבור לתקשורת.".
האם לדעתכם זו הגדרה שמרגיעה, גם אם "מצב סנכרון" דולק ? (כמובן שאינכם אחראים לכוונת החברה, אך אודה בכל זאת לדעת האם בהנחה שהניסוח מדויק - הוא מרגיע).
תודה רבה ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב טיסה וסכרון - תגובה
ד``ר דני וולף05/12/2015הן לפי הכתוב, הן לפי ההגדרה, הן לפי הידע מצב טיסה, הוא מצב עם 0 קרינה. הסנכרון גם לא יעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' וולף, תודה רבה ושבוע טוב !
יהודה05/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער חשמליח03/12/2015
האם מסוכן לאישה הרה לעבור בשער חשמלי (כך זה נקרא?) שיש בכניסה לקניונים?
האם יש בזה קרינה?
ומה לגבי תינוקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ח05/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שער חשמלי - תגובה
רם דישון05/12/2015אים סכנה כלל, בהתחשב בזמן המעבר המזערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ח06/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכב חדשמשה03/12/2015
אנחנו מעוניינים לרכוש רכב חדש ג'יפ קטן SUV
אנחנו מסיעים ילדים קטנים ברכב כל יום למשך כשעה וחצי.
לא מדובר במכונית היברידית אלא מכונית רגילה.
האם עשויה להיות לג'יפ יותר קרינת חשמל מאשר רכב משפחתי רגיל?
האם יש לדעתכם צורך לבדוק את גובה הקרינה בזמן נסיעת מבחן? יש לציין שיש בידי מכשיר מדידה וברכב המשפחתי הנוכחי שלי הקרינה לא נוראית (בהתחשב שבבית אין לי כמעט קרינת חשמל).
אך יש רכב אחד שנחשב בטיחותי מאוד בתאונות ואני נוטה לקנות אותו ואם יתגלה פתאום שיש שם קרינה גבוהה מרכבים אחרים זה עשוי ל"סבך" אותי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רכב חדש - תגובה
רם דישון03/12/2015שווה למדוד- נתקלתי פה ושם בהפתעות לא נעימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש למדוד בזמן נסיעה? ומה נחשב סביר
שיר04/12/2015במדידה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש למדוד בזמן נסיעה? ומה נחשב סביר - תגובה
רם דישון04/12/2015מדוד כשהמנוע פועל- אין צורך בנסיעה ממש.
הסביר הוא 3 מיליגאוס. מדוד על מושבי הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)