מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רכישת בית מעל חדר שנאיםדבי26/06/2014
שלום. אנחנו שוקלים לרכוש בית והבאנו מודד קרינה בגלל אנטנה גדולה בקרבה. )גבעת קוזלובסקי גבעתיים). בסוף התברר לנו בכלל שיש חדר טרנספורמציה אזורי צמוד ללובי. בכניסה לבניין הקרינה נעה בין 2 ל 8 בצמוד לחדר הזה. הקרינה מהאנטנה נעה סביב ערכים של 3. בקומה השניה סמוך לדירה הקרינה מהחשמל נעה כבר סביב 0.6.
לדעתך- האם כדאי לוותר על הדירה ולחסוך מאיתנו וקודם כל מהילדה שלי חשיפות לקרינה... גם כאלה זמניות בכניסה לבניין?
אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישת בית מעל חדר שנאים - תגובה
ד``ר דני וולף26/06/2014לא לגמרי ברור בייחוד לגבי הקרינה מהאנטנה 3 באילו יחידות??? והיכן
אם הבנתי נכון אז הדירה שלכם היא בקומה 2 בבניין משותף? אם הבנתי נכון אז הקרינה היא 0.6 מיליגאוס בקומה 2. קודם כל נתון זה מצוין, וחשוב עוד יותר מה הקרינה בחדר שינה של הילדים. המעברים בבית, והכניסה מחוץ לבית (לובי, חצר, חדר מדרגות) לא מסכנים בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT- לא הבנתי כלום בשאלות נפוצותק25/06/2014
סורי על הבורות, לא הבנתי כלום בשאלות נפוצות לגבי CT.
אמי בת 58 במעקב אונקולוגי . CT קרינה נמוכה- חזה, אגן, בטן ללא חומר ניגודי , כל 3 חודשים.
בנוסף בחצי שנה אחרונה עברה CT כל הגוף, PET CT , ביופסיה תחת CT ו CT בית החזה - כולם עם חומר ניגודי.
ובערך 10 צילומי רטנגן חזה (פנוומטורקס + אחרי ניתוח ).
השאלה היא, האם אכן תופעות של קרינה מצטברים והשלכות חלילה ויהיו זה רק אחרי עשרות שנים?
אנו מבינים לגמרי כמה חשוב מעקב צמוד כולל הדמיה , אבל כל פעם קיים חשש.
MRI אינו אפקטיבית לרוב גידולי חזה ולגרורות קטנות (זה משהבנתי, כי גם ככה רוב המעקב נעשה באופן פרטי אז ככה שאין שיקול כלכלי לרופא שולח).
אודה לתשובה/ עצה/ הסברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT- לא הבנתי כלום בשאלות נפוצות - תגובה
ד``ר דני וולף26/06/2014לצערנו, הבנת נכון מאוד, וכל מה שאמרת נכון.
אנחנו לא אנשי בשורות הפעם רק יכולים לחזק את דבריך בדבר חשיבותן העליונה של בדיקות המעקב האינטנסיביות האלו, ושיהיו בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורה אולטרה סגולה נגד יתושיםסיון25/06/2014
האם מנורה זו פולטת קרינה מסוכנת? אני רוצה לשים אותה בחדר תינוק ולהיות בטוחה שאין סיכון בכך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנורה אולטרה סגולה נגד יתושים - תגובה
רם דישון26/06/2014אני ממליץ לחיק אותה מטר מהתינוק ולשים מחיצה אטומה לאור בינה לבין התינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במשרדירדן23/06/2014
שלום דר' וולף,
הסתבר לי היום כי צמוד למשרד בו אני יושבת כבר שנה וחצי (מתוכם בהריון כשבעה חודשים) יש ארון חשמל/תקשורת ואף פעם לא נמדדה בו הקרינה (כפי שנעשה בשאר המשרדים).
עברתי לשבת במקום אחר וביקשתי שיזמנו בדיקה דחופה. שאלתי היא, אם זה משנה? במידה ואכן הייתי חשופה לקרינה זו או אחרת בחודשי ההריון, יש מה לעשות בנידון?? בדיקות כלשהן??
תודה,
ירדן - פציינטית שלך לשעבר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה במשרד - תגובה
ד``ר דני וולף24/06/2014קודם כל תמדדי קרינה וגם זה לא דחוף!! אני מניח שהמהומה היא על לא מאומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים וקרינהנועה23/06/2014
לאחר החזרת עוברים הנחתי את הטלפון הסלולורי על הבטן התחתונה למשך כחצי שעה כשהוא מחובר למטען המכונית. בטלפון יש תוכנת וואסט אפ וכו'. עכשיו אני בלחץ שהזקתי לעוברים וחס וחלילה יוולדו עם מומים, סרטן ועוד. האם להפסיק תמיכה ולהיפטר מהם או יש מקום להירגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים וקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף24/06/2014חס וחלילה להפסיק. לא קרה שום נזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חופשת קינון מוצלחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מכבל תקשורת של בזקארתור21/06/2014
שלום רב
בקיר החיצוני של ביתי ישנו כבל תקשורת של בזק המתוח לאורך כול הקיר החיצוני של הבית
והכבל עובר גם בקירות החיצוניים של חדרי השינה של הילדים "מעל ראשם" האם . נשקפת סכנת קרינה מכבל זה .
1)במידה וכן באיזה תדר יש למדוד את הקרינה ואם בכלל?
2) האם ניתן לפנות לבזק ע"מ שישנו את תוואי הכבל ?
לתשובתכם אודה
*מצ"ב תמונת הכבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מכבל תקשורת של בזק - תגובה
רם דישון21/06/2014אין קרינה ואין סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנטמאיה20/06/2014
שלום,
רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי..
יש לי ארנק חדש שנסגר באמצעות עיגול די גדול של מגנט. האם זה יכול להרוס את הטלפון הנייד שנמצא בצמוד אליו בתוך התיק. והאם זה מגביר בהרבה את הקרינה שנפלטת מהנייד בעודי הולכת עם תיקי על הכתף לצד בטני ההריונית...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מגנט - תגובה
רם דישון20/06/2014המגנט שבארנק אינו גורם לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לפורום צרכנות
ד``ר דני וולף21/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר חשמלאמי20/06/2014
אני וחברה היינו בחדר חשמל בתוך אולם אירועים וישבנו שם במשך שעתיים שלוש לפתח תמונות שצילמנו לאירוע. היו שם כמובן ארונות חשמל וכו.. אני לא ממש מבינה בזה אבל השאלה שלי היא כמה זה מסוכן אם נחשפנו לזה באופן חד פעמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2014לזמן קצוב כזה לא מסוכן בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשת מתכתית כהגנהטל19/06/2014
שלום,
האם התקנת רשת מתכתית נגד יתושים יכולה להוריד קרינה שנמדדה ברמה של 0.4 מיקרוואט לסמ"ר לפחות מכך? או שזה יעיל רק לקרינה גבוהה יותר?
ועוד שאלה, האם רשת הזו יעילה גם נגד קרינה מאנטנה של מירס שמשדרת כנראה בתדרים נמוכים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשת מתכתית כהגנה - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2014הרשת מנחיתה כל קרינה, מקרינת מתח ביתי ועד קרינת מיקרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאפוןספיר19/06/2014
האם פלאפון מונח על שולחן כשהוא ללא כל שימוש, פולט קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלאפון - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2014כן, פלאפון מתקשר בכול כמה זמן לתחנת הסלולר כדי "להגיד לתחנה היכן הוא נמצא". קרינה זו זניחה לגמרי.
אבל צריך לשים לב היטב!!!! אם מופעלות בפלאפון תוכנות רצות ברקע של גלישה כמו ווטסאפ, ויבר, ואחרות, הפלא פון מקרין כל הזמן בעוצמה די גבוהה, גם כשלא מדברים בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלאפון
ספיר22/06/2014מה זאת אומרת? יש לי בפלאפון תוכנות כמו ווטסאפ פייסבוק וכו.. זה אומר שגם כאשר הוא לא בשימוש הוא פולט קרינה יחסית גבוהה גם אם תוכנות אלה לא בשימוש באותו זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלאפון - תגובה
רם דישון22/06/2014התוכנות הללו ״רצות״ ומתעדכנות ברקע כל הזמן. לכן הנייד משדר הרבה וכל הזמן. לכן גם הסוללה נגמרת מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלאפון
ספיר22/06/2014וכמה מרחק כדאי לשמור ממכשירים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלאפון - תגובה
רם דישון22/06/2014כמה שיותר, ולפחות מטר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמארטפון
יוגב09/07/2014אבל אם הסמארטפון מחובר לווי פיי אז אפשר להגיד שהקרינה מהאפליקציות שמסתנכרנות ברקע היא זניחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמארטפון - תגובה
ד``ר דני וולף10/07/2014אם הפלאפון "מתקשר" רק עם הווי פיי אז נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפיהרותי19/06/2014
חיממתי בתנור למשך שעתים אוכל וכשהוצאתי ראיתי מתחת למגש שחיממתי בו נילון של שקית קניות יש איזו שהיא סכנה שאני אמורה לזרוק או לשים לב האם יכול ליקרות משהו בריאותי בני התאומים בני השנה היו איתי במיטבח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפיה - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2014את האוכל הייתי זורק. סכנה אחרת אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפיה
רותי20/06/2014ראשית תודה על התשובה אבל האוכל חומם על מגש אפיה ומיתחת למגש היתה חתיכת שקית נילון לא מיתחת לאוכל עצמו ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפיה - תגובה
ד``ר דני וולף20/06/2014אם התנור לא היה מלא באדים של ריח של ניילון שרוף אין בעיה. ואם כבר אכלתם אז גם כן אין בעיה שצריך להצטער עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהעדי18/06/2014
ערב טוב,
במדידה שנעשתה בחצר שלנו, התגלו ערכים שנעו בין 0.01 מיקרוואט לסמ"ר לבין 0.42 מיקרוואט לסמ"ר. טווח מאוד רחב.
קראתי שיש להתייחס לערך הגבוה.
שאלתי היא האם זה אומר שהקרינה בחצר שלנו היא למעשה לפחות 0.42 מיקרוואט לסמ"ר או שבגלל שנמדדו גם ערכים נמוכים יותר, ייתכן ואנחנו נחשפים לפחות קרינה מ-0.42בזמן שהיה בחצר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף19/06/2014למען הדיוק הקרינה צריכה להימדד לאורך זמן, ובעיקר במקום ששוהים בו לאורך זמן, ולא כל כך בחצר.
לגבי המקרה שלך הערכים שמדדת מצוינים בכול מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! הסיבה ש
עדי19/06/2014הסיבה ששאלתי על החצר היא כי הילדים הקטנים שלי משחקים בחצר כל יום בחוץ.
הערכים האלה עדיין תקינים גם לילדים?
ועוד שאלה שעלתה: בשאלות הנפוצות כתבתם שערך תקין לילדים הוא 1 מיקרוואט לסמ"ר בעוד אחד המומחים האחרים בפורום ענה לאחרונה לשאלה שלילדים הוא מעדיף לא לעבור 0.4 מיקרוואט לסמ"ר. ברור שאין תשובה חד משמעית, אבל מה דעתך לגבי קרינה בין 0.4 ל-1 מיקרוואט לסמ"ר כשזה נוגע לילדים?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם!
עדי21/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! הסיבה ש - תגובה
ד``ר דני וולף21/06/2014בשאלה המקורית הצגת ערך מקסימאלי של 0.42 מיקרוואט לס"מ2 שזה בכול מקרה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה wifiלילך17/06/2014
שלום רב,
1. האם יש קרינה רבה כאשר מטעינים טלפון סלולרי, ואסור לשהות בחדר?
2. האם הקרינה הסביבתית, כשאנשים משתמשים ברשת ה-wifi , היא אותה סוג קרינה כשהם משתמשים בהתחברות ל"נתונים לנייד" (כלומר התחברות לרשת של ספק הסלולר שלהם) ?
הכוונה היא, שאם מדדתי קרינה מ- wifi , זה אותה מדידה לקרינה מהספקים הסלולריים.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה wifi - תגובה
רם דישון17/06/20141.הקרינה אינה גבוהה. שמרי מרחק של חצי מטר מהמטען.
2. כן, זה אותו סוג קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת פלאפון לתינוקותרן16/06/2014
שלום, יש לי תאומים ואנו מחפשים כעת מטפלת . בגינה אני רואה שכל המטפלות שמות את הפלאפון על עגלת התאומים עצמה או בסל של עגלת התאומים מלמטה או על הידית של עגלת התאומים, כך שהפלאפון נמצא במרחק יחסית קרוב ללתנוקות- האם יש בכך סיכון, שכן - שוב- לא חושב שאוכל למצוא מטפלת שתסכים לסגור את הפלאפון שלה..כולן ככה...מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת פלאפון לתינוקות - תגובה
ד``ר דני וולף17/06/2014מרחק של חצי מטר מהתינוקות, ובייחוד עם הפלאפון בצד הרגליים זה סביר ובסדר.
ולמה שלא תקני למטפלת נרתיק ומנשא שתתלה את הפלאפון על צווארה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנת גן מפני קרינהדנה16/06/2014
בוקר טוב
לגבי הגנת חצר גן ילדים מפני קרינה, האם ניתן להתקין לבד את רשת היתושים המדוברת או שצריך איש מקצוע?
היכן ניתן לקנות רשת כזו?
הגנת גן מפני קרינה - תגובה
רם דישון16/06/2014רשת כזו ניתן לרכוש בחנויות לחומרי בנין.
לגבי כישורי ההתקנה- צריך לבנות מסגרת שתחזיק את הרשת, ויש לוודא שהיא חוסמת את קו הראיה מראשי הילדים לאנטנה. מי יעשה זאת- לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)