מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מס' שאלות על צילומי שינייםיוסי18/05/2014
יש שני סוגי צילומים שבד"כ רופאי שיניים מבקשים.
נשך ופנורמי.
שמעתי על כל מיני סוגים של מכשירי צילום שמאפשרים קרינה נמוכה יותר.
באילו מכשירים מדובר? מה לוודא כשאני מברר לגבי מכשור הצילום?
האם אפשר לפטור את הצורך בנשך ע"י צילום פנורמי?
מה הבדל בקרינה בין שני סוגי הצילומים?
בכל אופן, כל כמה זמן מומלץ לעבור את הצילומים הללו ועל מה יש להקפיד כדי למנוע קרינה מיותרת? (יש רופאים ששולחים בכל ביקור, כלומר אחת לחצי שנה יש צורך לעבור יותר מצילום אחד...)
הייתם ממליצים לעבור צילום גם אם אין כאב שיניים כלשהו או חשש לבעיה ובכל זאת הרופא שולח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות על צילומי שיניים - תגובה
ד``ר דני וולף19/05/2014צילומי השיניים קרינתם זניחה. רוב המכשירים כיום הם דיגיטליים וקרינתם נמוכה. ודא לשים סינר עופרת גבוהה ככל שניתן.
קרינה מזערית, עשה כל מה שרופא השיניים צריך לצורך עבודתו. גם הרופאים מודעים לבעיית הקרינה ומתחשבים בכך לא מעט בהחלטתם לבקש צילומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
יוסי19/05/2014מה הכוונה עופרת גבוהה? או שמא הבנתי לא נכון והתכוונת לשים את הסינר כמה שיותר גבוה?
על אילו חלקים חשוב לשים לב שיש הגנה בזמן הצילום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף20/05/2014התכוונתי גבוה ככל שניתן כדי להגן על בלוטת התריס הנמצאת מתחת ל"גורגרת".
מצטער על טעות הדפוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מפלפ סלולריש17/05/2014
שלום, האם הקרינה במכשירי הפלאפונים החכמים (גלקסי, אייפון ודומיהם) גדולה יותר מהפלפונים הפשוטים, שאינם חכמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מפלפ סלולרי - תגובה
רם דישון18/05/2014לא. היא זהה בקירוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מייננת וחומרי בנייהטל17/05/2014
ערב טוב
מהי בדיוק קרינה מייננת?
האם ניתן להימנע ממנה?
ליד הגן של הבן שלי בונים בניין חדש, וקראתי שגם מחומרי בנייה יש קרינה מייננת. זה נכון???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סכנה לגן מהבניה לידו
ד``ר דני וולף19/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
טל20/05/2014מלבד השאלה על קרינה מייננת מחומרי בנייה, האם יש סכנה בריאותית אחרת מהבניה, אבק, חומרים רעילים וכו'? הבנייה ממש גובלת בגן.
ועוד שאלה קטנה: הבן שלי היה בחצר של הגן בעת הריסת המבנה הישן (זה קרה פעמיים השנה, אחד מהבניינים שנהרסו גובל ממש בגן שלו) וחזר בפעמיים הללו כולו מלא אבק ולכלוך. זה כבר בעבר ואין לי מה לעשות בעניין אבל הבנתי שזה מאוד לא בריא לילדים להיות בהריסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנהטל14/05/2014
שלום
האנטנה בתמונה המצורפת נמצאת קרוב לבית שלנו.
האם ידוע לכם במה מדובר?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה - תגובה
רם דישון14/05/2014קרוב לוודאי של רשת תקשורת (למשל מוטורולה). בעידן הטלפון הנייד לא בטוח שהיא פעילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אז איך בודקים
טל15/05/2014אם היא פעילה?
אם אני מודד בבית קרינה סלולרית, זה מספיק או שיש משהו אחר למדוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, אז איך בודקים - תגובה
רם דישון15/05/2014התדר כאן יותר נמוך מתדרי הסלולר, לכן לא בטוח האם מכשיר פשוט יראה את השידור. אין ברירה אלא להזמין איש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מסוכן כמו סלולר?
טל15/05/2014אם רואים את זה רק מחצר הבית ולא מהחדרים, וילדיי משחקים בחצר שעתיים ביום, זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וזה מסוכן כמו סלולר? - תגובה
רם דישון18/05/2014לא ניתן לענות על השאלה בהיעדר די נתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
טל18/05/2014השאלה שלי למעשה אם קרינה מרשת תקשורת עוברת קירות או שלא עוברת כמו שסלולר לא עובר?
ועוד שאלה
הילדים משחקים נמוך, כי הם נמוכים ומהגובה שלהם לא רןאים את האנטנה של רשת התקשורת כי היא מוסתרת על ידי גדר במבוק. יש הגנה במצב כזה מקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חידוד השאלה - תגובה
רם דישון18/05/2014הקרינה בתדר זה מוחזרת מקירות (כמו סלולר).
גדר במבוק מהווה הגנה חלשה מפני הקרינה. עדיף להתיחס כאילו אינה קיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק
טל18/05/2014תודה רבה
המרחק מהאנטנה הוא 90 מטר. צריך מרחק של 200 מטר כמו בסלולר כדי להיות רגועים? או שמרחק קצר יותר מספק הגנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ כדי שלא יעלם
טל20/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיץ כדי שלא יעלם - תגובה
רם דישון21/05/2014תשובה ללא מידע מקיף יותר תהיה בלתי אחראית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת רדיו-צופר פיקוד העורףאשרת14/05/2014
שלום רב,
אני בשבוע 22 להריוני.
בצמוד למקום עבודתי עומד מתקן צופרים של פיקוד העורף. המתקן בנוי מ-20 צופרים ושתי אנטנות רדיו (אם אינני טועה). הצופרים פועלים בתרגילי פיקוד העורף ובצפירות יום השואה/הזיכרון.
המתקן נמצא במרחק 4 מ' מחלון משרדי. האם נשקפת סכנה עקב קרינת רדיו מוגברת? האם זה מסכן את העובר?
תודה,
אשרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינת רדיו-צופר פיקוד העורף - תגובה
רם דישון14/05/2014המתקן אינו משדר לכן אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מגלאי מתכותליאור13/05/2014
היום כשעברתי דרך גלאי מתכות של קניון דיברתי בנייד שהוצמד לאוזני.
האם קיימת סכנה כלשהי ?
אשמח לקבלת הסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מגלאי מתכות - תגובה
רם דישון13/05/2014אין סכנה ואין קשר בין שתי התופעות (הגלאי והשיחה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכונת גילוח בזמן טעינהסמי12/05/2014
הייתי אצל הספר והוא השתמש בזמן שהוא סיפר אותי במכונת גילוח בזמן שהוא היה בחשמל,האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זניח לחלוטין הן מבחינת זמן חשיפה
ד``ר דני וולף13/05/2014הן מבחינת עוצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממקרן שקפיםסמי12/05/2014
השאלה שלי האם יש קרינה מסוכנת ליד לוח בזמן שהמקרן שקפים עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממקרן שקפים - תגובה
ד``ר דני וולף13/05/2014אפס קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מחיווט בקירטל11/05/2014
שלום לכם,
שמעתי מחבר שרצה לקנות דירה שבמדידה שעשו בדירה גילו בחדר הילדים המיועד קרינה של 15 מיליגאוס מהקיר, שמקורו כנראה בחיווט (??)
הדבר עורר בי מחשבה לגבי בני - הוא ישן כל יום שעתיים בגן, ואיני יודעת מן הסתם אם יש בעיה בשני הקירות לידם הוא ישן (הוא ישן בפינת החדר).
אני לא יכולה להיכנס לגן ולמדוד שם (זה לא נעים, בלשון המעטה) ולכן מדדתי בחצר, לאורך הקיר שלידו בני ישן, רק מהצד החיצוני של המבנה, ולא בתוך החדר. לא גיליתי שום קרינה.
אם יש בעייה בחיווט בקיר הזה, האם היו רואים את הקרינה גם בצד החיצוני של הקיר ולא רק בתוך החדר? או שלמדידה שעשיתי אין בכלל משמעות וכדי לדעת אם יש קרינה בקיר הזה אני צריכה למדוד ממש ליד הקיר לידו הוא ישן?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מחיווט בקיר - תגובה
ד``ר דני וולף13/05/2014ייתכן שהקרינה מחיווט בקיר ייתכן יותר מהארקה לא תקינה. בכול מקרה כדאי למדוד קרינה בגן הילדים ובבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסמארטפון סינידור11/05/2014
שלום רב,
לפני כשבוע קיבלתי סמארטפון סיני שקניתי מחו"ל, באותו יום התקשתי לחבר ודיברתי איתו כמו 10 דקות ואז הרגשתי בכאבי ראש, לא ידעתי אם זה בגלל הפלאפון או בגלל שלא שתיתי..
יום לאחר שקיבלתי אותו היה ערב יום העצמאות ולקחתי אותו איתי בכיס לכ-5 שעות, עד כאן הכול היה בסדר לא הרגשתי בדבר.
יום לאחר מכן אני אוננתי ויצא לי זרע מאוד דליל ובעבר היה לי זרע סמיך אך אציין כי לא אוננתי חודשיים שלמים ובעצם הפעם הראשונה אחרי החודשיים הייתה ביום העצמאות.
בכ"מ אני חששתי שזה לא רגיל ולכן התחלתי לחפש מידע על זרע דליל, ראיתי כי הזרע יכול להשתנות לפעמים אבל ראיתי שגם זרע דליל יכול להעיד על אי פוריות ולכן חשבתי כי הסמארטפון הוא הגורם לכך. הבעיה שבסמארטפון הסיני לא נתון מידע על SAR וחיפשתי מאמרים על קרינה מפלאפונים סיניים וראיתי כי אומרים שפלאפון סיני פולט יותר קרינה מהסיבה שהוא זול, כלומר חומרתית.
מאז אני חושש שהפלאפון פולט קרינה מטורפת, גם בגלל הכאבי ראש, אני אפילו מכבה אותו כמה שאני יכול ולא מדבר איתו ליד הראש, אני מפחד שיש לי סרטן האשכים.
כאן התחילה הבעיה עם סרטן אשכים, אני בדקתי על זה באינטרנט וראיתי שהסימפטומים לסרטן האשכים הם גושים, גודל, נפיחות, נוזל באשכים וכאבים עמומים באזור הבטן והמפשעה.
ואני הרגשתי לפני יומיים כאבים עמומים בבטן ובמפשעה, לפעמים גם באשך הימני..
אני עשיתי בדיקה עצמית ולא מצאתי שום גושים, האשכים הם רכים ולא קשים, אני לא מצאתי שום סימפטום חוץ מהכאבים האלה..
אציין כי האשך הימני יותר קטן מהשמאלי.
ייתכן והכאבים הללו נובעים בגלל הפחד שלי? כלומר אלה רק מחשבות שגורמים לכאבים האלה?
אני מאוד מפחד ולא יודע מה לעשות, אני בן 16, מפחד לדבר על זה עם הוריי..
בבקשה תעזרו לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מסמארטפון סיני - תגובה
ד``ר דני וולף13/05/2014א. רוב הטלפונים פולטים קרינה דומה.
ב. תדבר עם דיבורית בכול מקרה זה עדיף
ג. משבוע של חשיפה לקרינת פלאפון לא נגרם לך שום נזק בלתי הפיך ולמעשה לא נגרם שום נזק פיסיולוגי בכלל, ובוודאי שלא בזרע. מחלות סרטן או אחרות לא עלינו, לא קשורות בכהו זה להרגשות שהטלפון יכול לגרום, אפילו לא לרגישים לקרינה.
ד. לו רק כדי לנטרל את האלמנט הפסיכולוגי דבר עם אמצעי הגנה ובא לציון גואל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דור13/05/2014הבנתי, תודה רבה על העזרה, ממש הרגעת אותי, אני גם דיברתי עם חבר שמבין בזה והוא אמר לי שגם שאין לי ממה להילחץ ומאז אני מנסה להיות רגוע.
עכשיו כל פעם שדעתי מוסחת מהנושא אני לא מרגיש כאב כלל, אבל אחרי כמה דקות שאני חושב על זה באופן לא מכוון ישירות שוב מתחילים לי כאבים אבל חלשים מפעם.
כרגע אין לי כאבים כבר במפשעה ובבטן התחתונה, יש לי רק כאבים בירך ברגל הימנית שבאים מפעם לפעם, אני משער שגם זה בגלל המחשבות.
אני גם שמעתי על אוזניות "אוויר" שהחוטים שלו ריקים ובכך מועבר שם גלי קול מה שמונע מקרינה לחדור אל המוח, כדאי לקנות את זה?
בכ"מ ממה שאני הבנתי ממך, אין לי ממה לחשוש מהפלאפון? כלומר הקרינה שלו היא כמעט אותו דבר כמו פלאפונים אחרים? ואני יכול להשתמש בו רגיל?
כי הכי חשוב לי כרגע שאני אוכל להשתמש בו רגיל, בלי לכבות אותו כל הזמן וכל רגע שאפשר לשים על מצב טיסה ולהיות עם ראש שקט שהקרינה שהמכשיר פולט לא ייפגע לי באשכים או במוח או בכל איבר אחר?
ואני אוכל לשים את המכשיר בכיס מבלי לחשוש?
מצטער על כל השאלות, פשוט זה מאוד חשוב לי, ממש תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכל לענות בבקשה על ההודעה קודמת
דור15/05/2014מצטער שוב על ההפרעה אבל אשמח אם תענה לי על ההודעה הקודמת, בנוסף שכחתי לשאול אם כדאי לי ללכת לבדוק את הכאבים האלה כי אני רואה שגם כשאני משתמש בפלאפון יש לי כאבים בירך הימנית, בבטן התחתונה ובמפשעה.
ובנוסף, האם יכול להיות שכן נגרם נזק?
ועוד שאלה ברשותך, היית ממליץ לי לא להשתמש בפלאפון או שאני יכול להשתמש בו חופשי?
בתודה רבה,
דור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם תוכל לענות בבקשה על ההודעה קודמת - תגובה
רם דישון21/05/2014לפי מה שאתה כותב לא בטוח שהכאבים הם מהסמרטפון. נסה לעבור לנייד ללא סמרטפון וראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונות שתיה אוטומטיותסטואה10/05/2014
במקום עבודתי מציבים מכונות שתיה אוטומטיות גב המכונה בקירבה גדולה למקום מושבי
האם זו קרינה חזקה? האם סיבוב כיוון המכונה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונות שתיה אוטומטיות - תגובה
ד``ר דני וולף13/05/2014מכונות השתייה מקרינות כמו מקרר, ובמקרים רבים כמו מקרר מיושן ומקרין. כדאי למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשיר ניטור נשימתי לתינוקשרון08/05/2014
שלום,
אודה להתייחסותכם לבטיחות השימוש במכשיר ניטור נשימתי לתינוק, מסוג חי-שן (סנוזה), הנצמד לחיתול, ומופעל, כך על פי הפרסום, על בטריות ליתיום.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממכשיר ניטור נשימתי לתינוק - תגובה
ד``ר דני וולף10/05/2014לא מקרין כלל, זרם של סוללות, זרם ישר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סאב וופר - קרינהאלון07/05/2014
שלום
יש ברשותי סאבוופר די גדול ורציתי לברר אם הוא פולט קרינה, ואם כן האם הקרינה שהוא פולט מסוכנת?
קצת נתונים על הסאבוופר:
גודל 12"
מגבר 150W - RMS
תחום תדר 30Hz - 250Hz
שינוי תדר 35Hz - 250Hz
תודה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סאב וופר - קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף10/05/2014קרינה מינימאלית של מתח בתדירות ביתית בעוצמה נמוכה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתר זעיר פנימידני07/05/2014
צהרים טובים
בבניין בו אני עובד שנים יש "אתר זעיר פנימי"
מתון אתר easy:
אנטנה סלולרית SI5499A
אנטנה סלולרית SI5169A
לא יודע בדיוק את מיקומם בבניין
האם יש בזה סכנה
בברכה
_* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר זעיר פנימי - תגובה
ד``ר דני וולף10/05/2014ממרחק של כמה מטרים רמת קרינה אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכמה מטרים
דני18/05/2014תודה על תשובתך
מצאתי כמה קופסאות בגודל של בוא נגיד כמו בלטה 20*20
כמעט מתחת למשרד שלי
מטרים ספורים מהמקום בוא אני יושב
מה זה יכול להיות
אמרו לי שזה קשור לסלולרי
אולי כמו ראוטר לבניין
הוא אולי אותו מתקן זעיר פנימי עליו שאלתי
האם יש בזה סיכון
מחר אולי אצרף תמונה שצלמתי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת מודד מוסמך
דני21/05/2014שלום
הזמתי בודק בגלל אתר פנימי או מגבר
התוצאות בסדר מינוס 40 , מינוס 50
הכי גרוע באיזה חדר לידי מינוס 30 של עובד אחר שזה גם בנורמה לגמרי.
אבל משהו לא ברור לי
כאשיר דברתי בטלפון ליד המכשיר התוצאות לא עלו
והרי אומרים שטלפון סלולורי גורם קרינה
האם יש עוד איזה "בישול" מסוכן של קרינה סלולרית
שזה להבנתי סוג של קרינת רדיו
שמכשיר הבדיקה לא קולט
כי איך זה שהוא לא מגיב לשיחה סלולרית לידו בבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להוסיף
דני21/05/2014האנטנה או המגבר כ 2 מטר 2 מטר וחצי
בקוו אווירי ממני באלכסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק רציתי להוסיף - תגובה
רם דישון21/05/2014זה יתכן (שהקרינה לא עלתה כאשר שוחחת).
מינוס שלושים מה? ללא ציון היחידות המידע אינו שווה מאומה.
אם המכשיר מתחת למשרד שלך- קרוב לוודאי שאין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות מדידה - תגובה
רם דישון25/05/2014שלח את כל הדוח בפרטי, ואז אוכל להתיחס.
מינוס 30 וכו׳ לא מסתדרים עם היחידות שציינת.
בשדה של 6 מיליגאוס לא מומלץ לשבת שעות ארוכות כל יום. אין בעיה עם חשיפה חד פעמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימושרותי07/05/2014
באם יש סכנה כל שהיא בשימוש מלח לימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכון קרינה
ד``ר דני וולף10/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)