מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיבוסרותי27/05/2014
רציתי לדעת האם יש קרינה במכבסה ובבגדים שאנו לוקחים משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיבוס - תגובה
רם דישון27/05/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת רנטגןיובל27/05/2014
בית המרקחת שבו אני קונה תרופות צמוד למרפאת שיניים. האם יש השפעה של קרינת הרנטגן על התרופות באיזושהי צורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינת רנטגן - תגובה
רם דישון27/05/2014אין שום השפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייפון, ניידים דור 2, אינטרנט ביתיכהן26/05/2014
שלום רב,
אשמח להתייעץ בבקשה:
1. האם לאייפון יש יותר קרינה מניידים דור שני?
2. האם קירות בין חדרים בבית חוסמים קרינה של נייד/אייפון?
3. באיזה מרחק רצוי להיות מנייד/אייפון בעת הטענתו (כשהוא מחובר לשקע)?
4. באיזה מרחק רצוי להיות מנייד/אייפון כשלא מדברים (והוא לא במצב הטענה)- למשל בלילה כשישנים? האם יש הבדל במרחק הרצוי בין מבוגר לילד קטן?
5. האם עדיף לא לדבר בנייד/אייפון ברכב כי זה כמו מעלית/חניון תת קרקעי? גם אם חלונות הרכב פתוחים?
6. האם מבחינת קרינה יש עדיפות משמעותית לכך שבבית יהיה חיבור אינטרנטי ישיר עם כבל לקיר על פני ראוטר?
תודה רבה ובריאות טובה,
י. כהן והמשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אייפון, ניידים דור 2, אינטרנט ביתי - תגובה
רם דישון26/05/20141. כן, כי הוא משדר יותר זמן.
2. כן.
3. רצוי לשמור מטר מהמטען.
4. רצוי מטר אחד.
5.רצוי להרחיק מטר וחצי מילד.
6. עדיף לקצר בשיחות ברכב.
7. עדיף חיבור חוטי על ראוטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה או פרנויהכהן26/05/2014
שלום,
אני נוהגת לדבר באייפון כשהוא בטעינה ומחובר לשקע גם בבית וגם ברכב.
אני נוהגת ללטף את האחיינים התאומים שלי בני השבועיים תוך כדי שאני מדברת באייפון (כשהוא לא בהטענה).
השכן ההיפוכונדר שלי אומר ששני ההרגלים האלה שלי אינם מומלצים ואינם בריאים והסביר שמומלץ להיות במרחק של לפחות 4 מטרים (ושקירות לא עוזרים) מנייד בהטענה.
האם השכן צודק בשתי הערותיו או שהוא מגזים כהרגלו?
תודה רבה,
יהלי ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה או פרנויה - תגובה
ד``ר דני וולף26/05/2014אין קשר להטענה. בהטענה החלק המקרין הוא השנאי הקטן שנמצא בשקע, וברכב אין להטענה שום השפעה.
השאלה לא ברורה אולם: לליטוף אין שום קשר לעניין, הקרינה לא עוברת דרך היד.
לדבר עם פלאפון ברכב, מפיץ קרינה לכול יושבי הרכב, כמו גם במעלית ובכול מקום סגור, ולא הבנתי אם כוונתך שאת לוקחת את האחיינים ברכב.
לגבי תינוקות בני יומם יש להרחיק את הפלאפון מהם מרחק של מטר לפחות, גם כשלא מדברים והוא במצב גלישה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקעים חשמלייםבני25/05/2014
האם מופצת קרינה גם משקעים חשמליים של מכשירים כמו מזגן, מקרר וכו'?
האם ניתן להשכיר מכשיר למדידת קרינה ולא לקנות אחד? אם כן אז היכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקעים חשמליים - תגובה
רם דישון25/05/20141. לא.
2. הפורום אינו מפרסם מידע עסקי. חפש ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השכרת דירהירון25/05/2014
בוקר טוב לכם
אני ומשפחתי נאלצים לחפש דירה חדשה להשכרה (יש לי 3 ילדים קטנים בגילאים חצי שנה-4).
אני רוצה לבדוק קרינה בדירות שאותן אלך לראות. האם מספיק לבדוק רק פעם אחת כשאני בא לראות את הדירה כדי לדעת אם יש שם קרינה או לא? הרי סביר להניח שלא אהיה בדירה יותר מפעם אחת.
האם זה יתכן שבזמן שאני אהיה בדירה לא תימדד קרינה, וכמה שעות אחר כך כן תהיה קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השכרת דירה - תגובה
ד``ר דני וולף26/05/2014תמדוד פעם אחת בשעות העומס בשעה 10 בבוקר, ופעם אחת בערב ב- 8 בערב בחדר השינה של הילדים. מדוד גם קרינת רדיו (פלאפון) וגם קרינת חשמל ביתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידהיעל22/05/2014
שלום לכם
אני מתכוונת לשכור מכשיר ולמדוד קרינה מסלולר בגן הילדים של הבת שלי (חשמל כבר מדדתי בעבר והכל יצא תקין|).
2 שאלות בבקשה:
1. אני שוכרת את המכשיר ל-24 שעות. האם כדאי לחזור למדוד כמה פעמים בזמן זה, אם כן, מתי בדיוק למדוד וכמה פעמים?
2. מן הסתם לא נעים להכנס לגן ולמדוד שם, ולכן אני אעשה מדידות רק ברחוב צמוד לגדר הגן ומקסימום בחצר הגן, האם זה מספיק כדי להעריך אם יש שם קרינה מסוכנת או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידה - תגובה
ד``ר דני וולף23/05/2014כדאי לעבור בכול המקומות שהילדים שוהים בהם ובשעות שונות בזמן שהיית הילדים. אין צורך למדוד בזמן שהילדים לא שוהים בגן, ואין צורך למדוד במעברים לגן ובמקומות שהילדים לא שוהים בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון להודעה הקודמת מדובר על טוסטרחיים22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התשובה מתייחסת לטוסטר אובן
ד``ר דני וולף23/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שקית קוקי בטוחה לשימוש במיקרוגלחיים22/05/2014
בוקר טוב האם בטוח להשתמש בטוסטר אובן עם שקית קוקי.
והאם טוסטר אובן מסוכן מבחינת הקרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שקית קוקי בטוחה לשימוש במיקרוגל - תגובה
ד``ר דני וולף23/05/2014לטוסטר אובן אין קרינה. הקרינה לא מועברת דרך מזון. מומלץ להשתמש בכול כלי למטרות שלו נועד. אם השקית נועדה למיקרו, אין להשתמש בה בחום אחר. השגיחו שהעטיפה (שקית, קופסה או אחרת) נשארים שלמים ולא מתעוותים בזמן החימום, ושלא משחררים ריחות או דברים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילומים נוספיםטל21/05/2014
ערב טוב
בהמשך להודעות שלי על האנטנה של רשת תקשורת (מוטורולה), צילמתי שוב את האנטנה ומעניין לראות שני דברים: ראשית, המוט הקצר נראה עקום לגמרי. יתכן וזו אינדיקציה לכך שהאנטנה לא פעילה? שנית, יש על המוט הארוך גם משהו שנראה כמו אנטנת טלויזיה, זה משנה משהו לגבי מהות האנטנה הזו?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד תמונה
טל21/05/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירעדי21/05/2014
היי
קיר בטון חוסם קרינה סלולרית נכון?
קראתי שאם זה לא קיר בטון, אז יתכן וזה לא חוסם. הבת שלי בגן שנמצא במבנה ישן מאוד וממש לא בטוח שזה בטון ויש אנטנה קרוב לשם. הקיר חוסם את הראות לאנטנה אבל לא בטוח שזה בטון. אולי זה בלוקים, אולי בכלל חומר אחר. האם יש סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיר - תגובה
רם דישון21/05/2014אין סכנה. גם קיר בלוקים חוסם קרינה, טיפה פחות מקיר בטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידות עצמיותיעל21/05/2014
צהריים טובים,
רכשנו מכשיר מדידה משולב. אבל אין לנו מושג איך מודדים!
מה הכללים במדידה - היכן למדוד (במרכז החדר, ליד החלון, באיזה גובה), וכיצד יש לאחוז במכשיר כדי שהתוצאה תהיה אמינה (אופקית או אנכית לרצפה)?
וגם, באיזה שעה למדוד ביום? הרי המדידה בטח משתנה גם בחשמל וגם בסלולר בהתאם לשימוש הציבור. אם אני מודדת בשעות הבוקר ואין קרינה, האם יתכן ושלוש שעות אחר כך כן תהיה קרינה?
תודה ויום טוב!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדידות עצמיות - תגובה
רם דישון21/05/20141. מדדי היכן שאנשים נמצאים שעות ארוכות. מדידה ליד חלון והשוואתה למדידה במרכז החדר תצביע האם הקרינה באה מהחלון או ממקור אחר.
2. קראי בדף המצורף למכשיר כיצד לאחוז אותו.
3. מדדי בעיקר בשעות אחה״צ. אני מציע גם למדוד בשעות שונות ולנהל יומן מדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייפדנמרוד19/05/2014
האם מכשיר אייפד עדיין ממשיך לפלוט קרינה ושדות חשמליים כשהוא מכובה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר דני וולף20/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מיוד ראדיואקטיביאבי19/05/2014
בוקר טוב,
ביצעתי בדיקה של CTאנגיו - במהלכה מוזרק יוד ראדיואקטיבי.
נאמר לי למיטב זכרוני , שהיוד מתנקה מהגוף בשתיה מרובה ולאחר עד 24 שעות.
ישר לאחר הבדיקה בבית החולים קניתי לנכדתי בובה .
האם יכול להיות שהועברה לבובה קרינה ראדיואקטיבית וזה יכול להוות סכנה או שניתן לתת אותה כמתנה לילדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מיוד ראדיואקטיבי - תגובה
ד``ר דני וולף20/05/2014ב- CT אנגיו היוד לא מקרין!!! הוא חומר ניגוד בלבד ואין לו שום קרינה. שום קרינה לא הועברה לאף אחד. שום צילום לא עובר דרך הגוף לסביבה אלא נבלע בגוף.
(מיפוי עם חומר רדיואקטיבי, גליום, יוד ואחרים זה כבר סיפור אחר לחלוטין, אולם לא בזה מדובר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודד קרינהש18/05/2014
האם יש מכשיר ביתי שמודד קרינה, שיאפשר לנו לדעת מה מסכן אותנו? אם לא, איך אפשר למדוד קרינה במכשירים ביתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודד קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף19/05/2014כל המכשירים שהוזכרו מודדים קרינה וכולם מצויידים בסימון של התחום המסוכן, מירוק צהוב אדום.
הפורום שלנו לא ממליץ על מוצרים אולם תמצא רבים כאלו באינטרנט ורובם מצוינים לצורכים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודדי קרינה
ש19/05/2014היכן הוזכרו כל המכשירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודדי קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף20/05/2014חפש ב- EBAY זה הכי זול ומשתלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודדי קרינה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף20/05/2014או תתקשר לרם דישון במייל הפרטי. אנחנו לא ממליצים על מותגים בבלוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)