מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרבת מגרש לחדר חשמללנה05/01/2013
שלום
אני שוקלת קניית מגרש. קצה המגרש מרוחק כ 2 מטר מחדר חשמל וקיר הבית מרוחק 12 מטר לערך מאותו חדר חשמל.
האם אין בעיה מבחינת קרינה בחצר? בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר החשמל טרם חובר
לנה06/01/2013מדובר על מגרשים שנעשה בהם כעת פיתוח. חלק מהמגרשים אומנם כבר פותחו אבל טרם החלה הבנייה באף אחד מהמגרשים.
חדר החשמל כבר הוקם והוא מוכן , אך לדעתי אינו מחובר לחשמל כיוון שאין עוד אף יחידת דיור קיימת. ייתכן ומחובר אך לא נראה לי שזורם בו חשמל. כך שאין לי מה למדוד כעת.
חשבתי שאולי אוכל לקבל מידע על מידת הקרינה הממוצעת מחדרי חשמל ומה המרחק המומלץ.
מדובר על כ 40 יחידות דיור במגרשים של חצי דונם. בעתיד הרחוק יהיו עוד כ 60 יחידות דיור.
תודה על תשובתך המהירה
לנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חדר החשמל טרם חובר - תגובה
רם דישון06/01/2013מאחר ואין לי שום נתון על תכולת חדר החשמל, אינני יכול לומר דבר. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל ממש קרוב לביתד``ר דני וולף03/01/2013
שלום,
אני גרה בשכונה של בתים פרטיים דו משפחתיים. יש לי עמוד חשמל ממש קרוב לבית. אני מצרפת תמונה- אשמח לדעת אם הוא מסוכן.
בנוסף, שמתי לב שבכל הבתים בשכונה בין כל שני בתים מחוברים יש מן קופסא כזו חיצונית (מצורפת תמונה). אשמח לדעת מה זה, האם זה בעל קרינה חזקה וכמה יש להתרחק מזה (מתוך הבית הכוונה). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
שיר03/01/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונה נוספת - תגובה
רם דישון04/01/2013אין בעיה עם שניהם. העמוד הוא של מתח נמוך והקופסא היא נקודת הכניסה לבתים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר ממ"ד מספר שאלות דחופותאורית02/01/2013
בס"ד
שלום וברכה,
לנושא הקרינה התוודעתי לאחרונה בחופשת הלידה מגלישה באינטרנט.
אני קצת-מאוד לחוצה ' מספר שאלות:
1. בתי התינוקת בת החודש ובני בן השלו וחצי ישנים בחדר הממ"ד, אשר ממוקם בקומה שלישית בבניין דירות. כמו כן הוא גובל עם חדר הילדים השני./ שאלתי, האם מסוכן לשכנם שם? כמו כן ישנו מחשב בחדר זה עם מודם חוטי.?
2. מהי כמות גז הראדון שמותרת אם בכלל, האם חדר פתוח במשך היום עוזר להפגתו?
3. קראתי באחד השירשורים כי אסור לטאטא חדר ממ"ד, האם יש בכך סכנה אם כך פעלתי שנתיים שלמות בדירה זו האם שטיפה עוזרת?
4. האם מסך מחשב מקרין ומסוכן לילד שיושב לעבוד בו?
5. איך אוכל לקבל עזרה בבדיקת גז ראדון, מאחר והבדיקה יקרה לנו מאוד?
אשמח לקבל תשובה מיידית, אני בלחץ הסטרי שהיזקתי.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בעניין מחשב
אורית02/01/2013בס"ד
שלום,
כאשר ילדיי צופים בסרטיילדים באינטרנט ממרחק סביר, מה השהות המוגבלת המומלצת לפני מחשב?
2. במקום עבודתי אני מול מחשב בין 4-8 שעות ביום, עד כמה זה מזיק? מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חדר ממ"ד מספר שאלות דחופות - תגובה
רם דישון02/01/20131. מבחינת קרינת סלולר וכו' אין בעיה בממד. כנ"ל לגבי המודם החוטי.
2. בקומה שלישית בעית הרדון זניחה לחלוטין.
הסירי דאגה מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת הבהרה
אורית02/01/2013בס"ד
מתשובתך, אני מבינה שגז הראדון זניח בקומה זו, גם מחדר הממ"ד שנבנה ב-2010?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קבלת הבהרה - תגובה
רם דישון04/01/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- wifi לעומת מודם רגילרחל02/01/2013
שלום,
רציתי לדעת מאיזה חיבור יש קרינה חזקה יותר- חיבור wifi או מודם רגיל כשמדובר במחשב נייח ובמחשב נייד. האם זו קרינה חזקה יותר מהקרינה מהסלולר (בזמן הפעלת המכשיר)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
wifi לעומת מודם רגיל - תגובה
רם דישון02/01/2013שניהם דומים וחלשים משמעותית מהסלולר. הם מגיעים לטווח של עשרות מטרים לכל היותר, והסלולר מגיע למאות ואלפי מטרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחל03/01/2013האם המחשב, בדומה לסלולר, לא צריך להתאמץ יותר כשאין רשת אלחוטית וכתוצאה מכך הקרינה ממנו חזקה יותר?
תודה על המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון04/01/2013לא. המערכות הללו שונות מהותית אחת מהשניה, ולא כאן המקום להרחיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריתוךגדי01/01/2013
שלום,
היום הלכתי ברחוב לכיוון חניון, להפתעתי ראיתי אור די חזק מצד ימין שמהבהב, הסתכלתי לכיוון ימין אך לא ראיתי משהו מיוחד, רק אור, המרחק היה להערכתי 5-10 מטר.
לאחר מכן, יצאתי עם הרכב וכשפניתי, ראיתי ממרחק של כ-15 מטר שמדובר באדם שמרתך.
הבנתי שיש הרבה מאוד קרינה שנפלטת מהריתוך, האם זה מסוכן גם במרחקים כאלה ובזמן קצר יחסית של משהו כמו 5-10 שניות סה"כ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריתוך - תגובה
רם דישון04/01/2013מקרינה נפלט רק אור. חשוב לא להסתכל על איזור הריתוך. אם לא הסתכלת מקרוב- לא קרה שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל במסדרון של הביתד``ר דני וולף31/12/2012
שלום,
קראתי עכשיו בפורום על קרינה מארון חשמל ונכנסתי ללחץ....
יש לנו לוח חשמל ביתי במסדרון של הבית (שעון חשמל כזה שמסתובב ומעליו הקופסא עם המתגים) מאחורי המסדרון זהו חדר השינה שלנו. בקיר שצמוד למסדרון ישנו ארון קיר ברוחב של 60 ס"מ פלוס 10ס"מ רוחבו של הקיר כלומר אחרי 70 ס"מ מתחיל החדר. במרחק של עוד קצת יותר מ-80 ס"מ מסוף הארון ממוקמת מיטת התינוק של הבת שלי בת חצי שנה (כלומר קצת יותר ממטר וחצי מהקיר שעליו השעון- אך השעון נמצא בקיר למעלה והמיטה למטה והצידה כך שבקו אוירי זה יותר משני מטר).
האם זה בסדר? האם זה שהיא נמצאת שם בלילה כאשר אין הרבה חשמל מופעל עוזר? (בדרך כלל מחשב, טלוויזיה ומזגן למשך שעתיים-שלוש מהרגע שנרדמת ואחר כך רק מנורה ורדיאטור)
אני מאוד מאוד בלחץ כי לא הבנתי מהתשובות באתר- לעיתים אתם כותבים שמטר מספיק ולעיתים שצריך יותר וצריך למדוד. לצערי אין באפשרותי להזמין בדיקה כרגע עקב מצב כלכלי לא מזהיר. יש מקום אחד בחדר אליו אני אולי יכולה להעביר את המיטה שלה אבל זה יהיה הרבה פחות נוח וגם יהיה צמוד לקיר שיש בו את המנוע של המזגן של הסלון... מה עדיף?
אנא הרגיעו אותי שלא גרמתי לה נזק בחצי השנה האחרונה שהיא ישנה כך....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דידי01/01/2013עכשיו נלחצתי יותר...
האם גרמתי לה נזק עד עכשיו????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המשך
דידי01/01/2013שיניתי עכשיו את חדר השינה... שמתי את המיטה שלה בקצה השני... כרגע היא 3 מטר ברצפה מהקו של ארון החשמל פלוס הבדל של יותר ממטר בגובה. האם זה תקין??
ועוד שאלה- עכשיו היא קרובה מאוד למנוע החיצוני של המזגן אך הוא אינו עובד בלילה. לפעמים עובד שעה -שעתיים בזמן שהיא ישנה. עד כמה זה מסוכן? כמה מרחק צריך לשמור ממנו?? אלוהים כמה חרדות!!! עד שהגעתי במקרה לפורום הזה לא חשבתי בכלל על הדברים האלה ועכשיו אני לא ישנה מרוב חרדה שעשיתי נזק! אנא הרגיעו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד המשך - תגובה
רם דישון01/01/2013את יכולה להרגע לגמרי. גם קודם, במרחק של מטר וחצי מהלוח, נראה לי שלא היתה שום בעיה ולא נגרם לילדה שום נזק.
המרחק ממנוע המזגן גם מספיק. הסירי דאגה מלבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
דידי01/01/2013קצת הרגעת אותי...
ויש לי מספר שאלות נוספות:
1. מה המרחק שצריך לשמור בין התינוקת לבין המנוע של המזגן- כרגע יש בערך 30 ס"מ בינה לבין הקיר פלוס 20 ס"מ הקיר פלוס מרחק בחוץ עד המנוע נראה לי בערך עוד 20. כלומר בערך 70 ס"מ. בלילה המזגן מכובה אך האם בערך שעתיים כל ערב היא תישן שם עם מזגן דלוק זה בעייתי?
2. כמה מרחק צריך לשמור מהשקע של המזגן? מהכבל?
3. בלילה אני מפעילה בחדר רדיאטור של 10 צלעות. את הרדיאטור אני מרחיקה מהמיטה שלה לבערך מטר וחצי, אך השקע מרוחק רק בערך מטר ממנה... האם זה בסדר?
4. האם הנזק שנגרם מהקרינה הוא בלתי הפיך? אני שואלת לגבי בתי בת הארבע וחצי. כפי שציינתי עד כה לא הייתי מודעת כלל לבעייה הזו של הקרינה ואני חוששת שבתי נחשפה לכמות גדולה של קרינה מזה שלא נזהרתי (למשל כשהיתה תינוקת הרדיאטור תמיד היה קרוב למיטה שלה ועוד דוגמאות...). האם ברגע שמתחילים לשמור מרחק הסכנה יורדת או שהנזק שנעשה נשאר?
5. והשאלה הכי חשובה- איך אמורים לחיות ככה? ביומיים האחרונים אני רק מחשבת כל הזמן מרחקים ממה אני צריכה להתרחק ופתאום אני קולטת שבכל מקום מסביבי יש משהו שצריך להיזהר ממנו- שקע של מזגן, כבל של מזגן, מחשב, ארון חשמל, מכונת כביסה ושלא נדבר על מחוץ לבית עם כל החוטי חשמל מעל הראש.... מפחיד! אם זה כל כך מסוכן אז מה אמורים לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דידי02/01/2013ועוד שאלה- האם כאשר אין הרבה מכשירי חשמל דלוקים זה אומר שהקרינה מארון החשמל יותר נמוכה? האם הקרינה ממנו תלויה בכמות החשמל המופעלת באותו רגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולגתי... אשמח לתשובה. אני בלחץ
דידי02/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון02/01/2013נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קודם כל תודה רבה - תגובה
רם דישון02/01/20131. המרחק הזה תקין.
2. אין בעיה מהשקע או הכבל.
3. גם הרדיאטור במרחק תקין.
4. מי אמר שנגרם נזק? לא נגרם שום נזק!
הסירי דאגה מליבך. הדאגה גרועה יותר מכל הקרינות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קודם כל תודה רבה - תגובה
רם דישון02/01/20131. המרחק מהמנוע תקין.
2.אין סיכון מהכבל או מהשקע.
3. הרדיאטור במרחק תקין.
4. מי אמר שנגרם נזק? לא נגרם שום נזק!
הסירי דאגה מליבך. הדאגה והלחץ יותר גרועים מכל הקרינה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
דידי02/01/2013אתה איש מקסים והצלחת טיפה להרגיע אמא חרדתית במיוחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שידור UHF בתדר 433 - כמה מסוכן?אורן31/12/2012
היי,
יש לנו מערכת שאמורה לשדר בקירבה לגוף , בשידור UHF ובתדר 433
כמה מסוכן ביחס לשאר השידורים הדומים, ובכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעוצמה 500mW
אורן31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעוצמה 500mW - תגובה
רם דישון31/12/2012תחשב, על פי המרחק מהגוף ושבח האנטנה, מה תהיה צפיפות ההספק על הגוף. כל ערך מעל 1 מיקרוואט לסמ"ר אינו בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטרנסופורמטור.שמואל.28/12/2012
יש לי ראוטר אלחוטי, שעומד בחדר השינה שלי הבנתי שעלי להרחיקו מטר, יש לו את החיבור שלו לחשמל שזה סוג של טרנספורמטור, האם גם הוא מקרין?
האם מותר להחזיק מחשב נייד על ברכי? האם יש בו קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מטרנסופורמטור. - תגובה
ד``ר דני וולף29/12/2012הטרנספורמטור מקרין קרינה מסוג חשמל ביתי, אבל בהספקים כאלה אפילו חצי מטר מספיק. מחשב נייד בשמו האנגלי LAPTOP אסור להחזיק על הרגליים!!! לשים אותו במרחק חצי מטר - מטר מהגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ז'קט עם אלומניוםלימור26/12/2012
שלום לכם..
קנו לי מעיל אשר החל הפנימי שלו עשוי משכבת אלומניום וזאת ע"מ ליצור אפקט של לכידת חום הגוף.
האם הדבר הזה יכול לגרום לי להיות כמעין אנטנה מהלכת? כלומר האם זה גורם לריכוז הקרינה אלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ז'קט עם אלומניום - תגובה
רם דישון26/12/2012בפירוש לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
לימור26/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בדירהעדן25/12/2012
שלום רב,
ייתכן ושאלתי תישמע מטופשת, ועל כך אני מתנצלת מראש.
אני מתגוררת בדירה עם שותפה אשר עושה שימוש קבוע במודם סלולרי, ומקפידה לשמור על מרחק של מספר מטרים ממנו, כפי שהומלץ לי כאן בעבר.
אולם תהיתי,האם בחורף, כאשר החלונות מוגפים במשך רוב היום, הדבר מונע מן הקרינה שמקורה בדירה להימלט החוצה ומביא להצטברותה בתוך הדירה(באופן דומה להתחממות רכב נעול, למשל)?
האם כדאי להשאיר את החלונות פתוחים כאשר נעשה שימוש במודם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בדירה - תגובה
ד``ר דני וולף25/12/2012אין קשר, הקרינה במרחק של מטר מהראוטר יורדת לרמות אפסיות בזכות המרחק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטת עוקץ של פרטנראורטל23/12/2012
אני רוצה לרכוש בית שממוקם 65 מטר מאנטנת עוקץ של 0.4 (לפי אתר מדלן) האם יש סכנה במרחק כזה?
תודה
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטת עוקץ של פרטנר - תגובה
רם דישון23/12/2012ראי בשאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מצילום פנורמי לילדה בת 9שלום22/12/2012
שלום,
בתי בת 9 ומקדימה בנשירת שיניים ובקיעת שיניים קבועות, לפיכך המליץ האורטודנט לשים בפה שומר מקום. לשם כך יש לבצע צילום נורמי אורטודנטי של הפה. אני חוששת מאוד מהחשיפה לקרינה בצילום פנורמי, במיוחד לילדה בגיל כ"כ צעיר.
בנוסף, רוב הסיכויים שהיא תצטרך בעתיד צילום פנורמי ו/או צילומי פה אחרים כשתצטרך גשר. האם עדיף לחכות עם הצילום שהיא תהיה קצת יותר גדולה, וכך גם תיחשף לכמות פחותה יותר של צילומים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מצילום פנורמי לילדה בת 9 - תגובה
ד``ר דני וולף23/12/2012צילומי פנורמה (דיגיטליים) הם עם קרינה נמוכה ביותר ואין בעיה. ממליץ להסתיר את בלוטת התריס עם מגן עופרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מאנטנה סלולרית פעילה בעצמה 0.9ד``ר דני וולף22/12/2012
שלום אני גר בבית צמוד קרקע בן 2 קומות במרחק של 130 מטר מהבית נמצאת אנטנה פעילה בעוצמת קרינה 0.9 (לפי אתר מדלן) רציתי לדעת אם זה מסכן אותי או את הילדים שבבית(יש ילדים בגילאים קטנים -3-6 וילדים בגילאים 17-18 האם זה מסכן אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק מאנטנה סלולרית - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א22/12/2012רוב הסיכויים שלא מסכנת אותכם.
כדי שהתשובה תהיה מלאה, אנא בדוק אם חזית גופי השידור של האנטנה מכוונת אליך.
אם לא מכוונת אליך אז אין לך בעייה איתה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בר22/12/2012החזית מכוונת האם זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובה
בר22/12/2012היא נמצאת בזווית של 40 מעלות לערך
תוספת לתגובה - תגובה
רם דישון22/12/2012הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד. המספר מאתר מדלן חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מומלץ מראוטראורית22/12/2012
מהוא המרחק המומלץ מראוטר? ומדיבור באייפון ברמקול?
רוצה לשמור מרחק מקרינה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק מומלץ מראוטר - תגובה
רם דישון22/12/2012מראוטר- מטר אחד.
מאייפון- יד פשוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיסוך אלומיניום לאנטנה סלולאריתהגר20/12/2012
שלום,
מול ביתינו נמצאות 2 אנטנות סלולאריות של במרחק של 120 מ ו 100 מטר.
האנטנות פונות לכיווננו. מה ניתן לעשות כנגד האנטנות במרחב הציבורי? וכיצד אפשר "למגן" את ביתינו נגד הקרינה. הסלון וחלון גדול פונים אל האנטנות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיסוך אלומיניום לאנטנה סלולארית - תגובה
ד``ר דני וולף21/12/2012בבית פשוט לשים הגנה על הפתחים, קרי החלונות. דרכים רבות לכך, כמו להדביק על החלונות חומר מסוים המגן בפני קרינה, (מגן אגב גם מפני UV) או פחות יפה אבל יעיל רשת נגד יתושים, או פשוט לסגור תריסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למיסוך אלומיניום
הגר21/12/2012איזה חומר אפשר לשים על החלונות? או על התריסים?
תודה על תשובתך!
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך למיסוך אלומיניום - תגובה
רם דישון21/12/2012כמו שכתב עמיתי ד"ר וולף, רדיד נגד קרינת שמש מגן היטב מפני קרינה (יש לשים לב אצל היצרן או המוכר שהוא אכן חוסם גם קרינה סלולרית).
לגבי תריסים- תלוי מאיזה חומר הם עשויים. יש כאלו שעשויים מתכת (אלומיניום), ואז אין צורך לעשות דבר. אם הם פלסטיים- ניתן לצפות אותם באותו רדיד.
לגבי רשת- יש לוודא שהיא מתכתית. רשת פלסטית אינה יעילה במקרה זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)