מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיר בטוןריקי08/03/2012
יש לי שתי שאלות:
1. שמעתי שקיר בטון חוסם קרינה סלולרית וכן קרינת wi.fi אולי גם חשמלית.
האם זה נכון ואם כן רציתי לדעת אם קיר אבן כמו בירושלים וצפת, אבן ירושלמית נותנת
אותו אפקט של חסימת הקרינה.
2. האם זה נכון שמקיר בטון נפלט גז ראדון. ואם כן האם גם מקיר שבנוי מאבן ירושלמית.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיר בטון - תגובה
רם דישון08/03/2012לגבי חסימת קרינה- קיר בטון אכן חוסם 90% מהקרינה הסלולרית ו-WIFI. לגבי אבן ירושלמית- לא מדדתי, אבל סביר שקיר אבן בעובי 30 ס"מ יחסום במידה דומה.
למיטב ידיעתי קירות בטון ואבן אינם פולטים שום קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלוויזיהאפרת05/03/2012
שלום רב,
יש לנו טלוויזיית פלזמה כשמאחוריה חדר הילדים ושני הילדים ישנים ממש מאחור (צורת ר') . לבעלי יש מכשיר למדידת קרינה והוא אמר שכשהטלוויזיה דלוקה הערכים נמוכים בצמוד לקיר בחדר הילדים ( פחות מ -1).
האם זה בסדר להמשיך להפעיל את הטלוויזיה שם או שכדאי להעבירה/לא להשתמש?
האם נגרם נזק כלשהו?
תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלוויזיה - תגובה
רם דישון05/03/2012איזה מכשיר? איזו קרינה? 1 מה?
ללא הגדרות מדויקות איננו יכולים להתייחס, לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-טלוויזיה
אפרת06/03/2012שלום רב,
סליחה על חוסר הנתונים -
מדובר בטלוויזית פלזמה 32 אינץ.
הקרינה היתה פחות מ 1 מיליגאוס. בכמה מדידות שונות.
הטלוויזיה תלויה בקיר בגובה בפינת החדר(עם זרוע). מיטות הילדים הם בקיר מאחור בצורת ר.
המרחק לאורך הקיר מהטלויזיה למיטות הילדים הוא כ-60 ס"מ. בשקע עליו מחוברת הטלוויזיה הוא כ-30. האם לזה יש משמעות?
המרחק אגב בעובי לחדר שלהם הוא כמובן עובי קיר סטנדסטי.
לאור נתונים אלו - האם תקין? האם לשנות משהו?
ובמידה ולא תקין - האם נגרם נזק?
תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך-טלוויזיה - תגובה
רם דישון06/03/2012Now you are talking business.
1. קרינה של פחות מ-1 מיליגאוס אינה מסוכנת כלל, והיא קיימת למעשה בהרבה מקומות בכל בית.
2. בהנחה שהטלויזיה לא פועלת בשעות הלילה, כשהילדים ישנים, הסכנה נמוכה עוד יותר.
בקיצור- רדי מהנושא. אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיכום...
סיגל14/03/2012שלום,
הטלויזיה פועלת רק בלילה אחרי שהם ישנים. בד"כ לא יותר משעתיים , אלא אם נרדמנו בלילה והיא נשארה דלוקה. האם בכך הייתה סכנה ?
האם להמנע מזה או שלאור הנתונים אין בעיה?
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לסיכום... - תגובה
רם דישון14/03/2012ראי לעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחבת קולטני שמששיר05/03/2012
שלום
יש לנו בעבודה חברה שיש לה מלא קולטני שמש ,וזה נמצר ברחבה
רציתי לשאול אם אנו עושים שם הפסקה באיזור של הקולטנים האלה?
האם זה מקרין?
האם זה מסוכן לאישה בהריון?
לשהות שם כ 15 דקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחבת קולטני שמש - תגובה
רם דישון05/03/2012הקולטים אינם מקרינים כלל. הבעיה היא רק בממיר (קופסת חיבורים גדולה). התרחקו ממנו 4 מטרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממיר
שיר05/03/2012אז אם הייתי בהפסקה של 15 דקות זה מסוכן עבור ההריון?
אני לא יודעת כמה הייתי רחוקה מהממיר כי אני לא יודעת איפה הוא...האם הממיר מחובר לכל קולטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממיר - תגובה
רם דישון05/03/2012מ-15 דקות לא נגרם שום נזק. זה זמן קצר מאד. הממיר מחבר הרבה קולטים יחד. חפשי משהו כמו לוח חשמל גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות אוויר בלוטוסערן04/03/2012
שלום, קראתי רבות בפורום זה ובאחרים לגבי אוזניות האוויר ועדיין לא ברורה לי התשובה האם אוזניות אוויר עדיפות על אוזניות אוויר בלוטוס, הרי גם הבלוטוס פולט קרינה.
אשמח לדעת את ההמלצה.
שאלה נוספת: כיווון שיש עדיין קרינה על החוט, האם יש טעם בכלל לקנות אוזניות כאלה? (ידוע לי שהקרינה על החוט פחותה, אך האם פחותה משמעותית).
אני מוכן להוציא את הסכום הדרוש לבלוטוס, אבל בעיקר ארצה לדעת אם הן פולטות יותר קרינה עקב הפונקציה הזו.
תודה מראש,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניות אוויר בלוטוס - תגובה
רם דישון04/03/2012ההבדל ביניהן זניח לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם ההבדל זניח
ערן06/03/2012האם זה רק ענין של נוחות לקחת בלוטוס? והאם זה באמת עדיף על אוזניות רגילות?
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז אם ההבדל זניח - תגובה
רם דישון06/03/2012לדעתי אוזנית אויר בלותות' עדיפות על אוזנית רגילות. בשביל לדעת בדיוק מה קורה עם אוזניות רגילות צריך לבצע מדידה מורכבת מאד, בה תמדד הקרינה שנקלטת ע"י המוליך של האוזניה בלבד ללא השפעת הקרינה של הטלפון הסלולרי עצמו (כי הוא קרוב מאד). לשם כך יש צורך לבצע את המדידה בתא חסר הד, כשהנייד בחוץ והאוזניות בפנים. סיפור של כמה אלפי דולרים, לכן לא ידוע לי על מישהו שעשה זאת. היתרון של אוזניות האויר הוא שהיא איננה מקרינה ישר לאוזן, לעומת מה שנטען לגבי אוזניות רגילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיאטור וקרינה בלתי מיננתאופק02/03/2012
שלום,
רציתי לדעת מה המרחק המומלץ מרדיאטורים (תנורים), לזמן ארוך יחסית (שינה בלילה ובכלל).
בנוסף, רציתי לדעת מה ההשפעה השלילית של קרינה (ההשפעה החשודה) שאינה קרינה מיננת, ובכלל שנמצאת בצד השני של הסקאלה (קרינה אינפרא- אדומה). שמעתי שההשפעה על האדם היא רק חום (פלאפון מחמם את בלוטות הרוק וכולי). אשמח לתשובה שתסביר את הנושא בקצרה.
תודה,
אופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיאטור וקרינה בלתי מיננת - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א02/03/2012הרדיאטור פולט קרינת חום, כלומר תת-אדומה infra-red, זאת אינה מזיקה אם אינה מופרזת.
בנוסף, כמו כל מכשיר חלש/מלי שיש בו זרימת אלקטרונים, הוא משרה סביבו שדה מגנטי ניכר. לאחר, כ- 60 ס"מ שדה זה כבר אינו גבוה יותר מהרקע.
אי לכך, כדאי לשמור מרחק, לפחות מטר, ואפילו יותר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר גנרטור מתח לדירהרונית02/03/2012
שלום,
ראינו דירה חדשה במגדל בן 18 קומות ומאוד התלהבנו .\הדירה נמצא בקומה ראשונה וממקומת מעל חדר הגנרטור של הבניין.
האם יש סכנה של קרינה בדירה זו?
כמו כן רציתי שלאול אם יש בעייה במגורים מעל חדר דוחס האפשה של הבניין.
תודה ויום טוב,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חדר גנרטור מתח לדירה - תגובה
רם דישון02/03/2012לחדר גנרטור יש כנראה קרינה בזמן שהגנרטור פועל. מאחר והוא פועל רק בחירום ולזמן קצר- אין שום סיכון ממנו ולכן ניתן להתעלם ממנו.
לגבי דוחס אשפה- אינני יודע, ולכן הדרך היחידה היא למדוד. רכשו מכשיר ומדדו בעצמכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רונית02/03/2012תודה על התשובה יש לי שאלה נוספת,
האם במצב רגיל ( כשאין הפסקת חשמל) והגנרטור רק בטעינה אין קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתניה02/03/2012
שלום רב,
אני כעת בניו-יורק ויש סיכוי קטנטן שאני בתחילת הריון. כשפסעתי היום לאורך אחד הרחובות הראשיים עברתי במדרכה על משהו שנראה כמו אורות מהבהרים ירוקים/תאורה מהבהבת ירוקה על המדרכה. מעין הבהוהבים ירוקים שהקרינו על המדרכה. אין לי מושג מה זה, האם זה לייזר? האם זה מקור של קרינה בעייתית? כשהלכתי ממש פסעתי לתוך זה וכעשר דקות לאחר מכן, כשרציתי לראות מה זה וחזרתי לאותו רחוב, זה כבר לא היה שם. אודה על התרשמותכם והאם יש סיכוי שבאיזשהו אופן מדובר בסוג של קרינה מסוכנת, במיוחד לעובר בהתהוות. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
רם דישון02/03/2012אין שום סיכון. זה נראה כמו נוריות אזהרה שפולטות אור בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בעניין קרינה סלולריתדליה01/03/2012
מה מרחק בטחון מטלפון נייד שמתקשרים בו? מה מרחק בטחון מסלולרי שמתקשרים בו? האם סלולרי כבוי פולט קרינה? האם כשמשחקים בו או גולשים באינטרנט באמצעותו יש קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות בעניין קרינה סלולרית - תשובות
רם דישון01/03/20121. כחצי מטר.
2. כחצי מטר. תלוי בגורמים רבים- בין היתר במרחק מהאנטנה הקרובה.
3. סלולרי כבוי אינו פולט קרינה.
4. כשמשחקים- אין קרינה, כשגולשים- יש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעתש01/03/2012
כמה זה 5 msv במיליגריי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א01/03/2012תסתכל בטבלאות המרה לקרינה מייננת.
הפורום שלנו עוסק בקרינה בלתי מייננת.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קרינה סלולריתמני29/02/2012
השבוע ערכו במשרד שלי בעבודה בדיקת קרינה מאנטנה סלולרית נמצאת במרחק של כ-20 מ' מהחלון שלי כשהיא בקו ישיר לחלון.
התוצאות היו:
בצמוד לחלון- עוצמת שדה חשמלי 2.20 , צפיפות הספק שידור 1.4.
ליד שולחן העבודה- עוצמת שדה חשמלי 1.10, צפיפות הספק שידור 0.3.
יש לציין שהבדיקה היתה כשהחלון סגור. כשבדקו במרפסת פתוחה ליד המשרד שלי התוצאה היתה גבוהה יותר- עוצמת שדה חשמלי 11.20, צפיפות הספק שידור 13.5.
אני יודע שהתוצאות של הבדיקה בתוך המשרד הינן נמוכות מההגבלה של המשרד לאיכות הסביבה, אבל זה עדיין מטריד אותי.
יש לציין שאני נמצא במשרד כ-11 שעות ביממה.
האם יש לי ממה לחשוש?
האם פתרון של ציפוי חלונות להגנה מקרינה סלולרית נחוץ בנסיבות העניין והאם הוא יעיל?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קרינה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף01/03/2012יש ממה לחשוש, קרינה גבוהה לאורך זמן. ציפוי החלונות יפתור את הבעיה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצבר ברכבאודי28/02/2012
האם לשים באוטו מצבר יותר חזק ממה שהיצרן קבע יכול לגרום לקרינה מסוכנת לבריאות ברכב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא גורם נזק בריאותי ולא מקרין
ד``ר דני וולף28/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנאי של חברת חשמלמלאכי27/02/2012
ערב טוב.
יש ליד הדירה שלי שנאי אפור כזה מלבן על עמוד חשמל.
מה המרחק שצריך להתרחק ממנו?
כמו כן, מכבל מעריך שמחובר אליו תנור ומנורה שלא דולקים, הבנתי שיש קרינה חשמלית, כמה צריך לשמור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שנאי של חברת חשמל - תגובה
רם דישון27/02/2012רכוש מכשיר מדידה ומדוד לבד. לא ניתן לדעת בצורה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר מודם ותינוקעדי27/02/2012
שלום,
יש לי תינוק בן חודש ולצערי הדירה קטנה כך שיוצא שהעריסה של התינוק נמצאת קרוב לראוטר מודם של הטלפון מודם של הכבלים, ובסיס הטלפון האלחוטי.
המרחק הוא כ-40 ס"מ מרגלי התינוק וכמטר מראש התינוק. כמה זה מסוכן וכמה נזק עלול להגרם לו?
כל זה עד שנעבור לדירה גדולה יותר בעוד כחודש.
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר מודם ותינוק - תגובה
רם דישון27/02/2012הרחיקי את בסיס הטלפון האלחוטי למטר וחצי לפחות מהתינוק. זה תקף גם לדירה החדשה.
אני מניח שהמודמים הם חוטיים (ללא אנטנה) ואז אין אתם שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההראוטר הוא אלחוטי
עדי28/02/2012ראשית,תודה על המענה.
המודמים אכן חוטיים אבל הראוטר הוא אלחוטי...
מה מרחק בטוח מהתינוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הראוטר הוא אלחוטי - תגובה
רם דישון28/02/2012מטר וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממסך LCDגדי25/02/2012
שלום,
האם בהמשך לפרסום הממליץ להתרחק מנורות פלורסנט בגלל קרינת אולטרה מזיקה, הדבר נכון גם לגבי מסכי טלויזיות LCD שמקבלים את האור מנורת פלורסנט או ששם הקרינה נחסמת בגלל הזכוכית או שכבה אחרת? האם מרחק של חצי מטר מבטיח דעיכת הקרינה לרמה לא מזיקה?
מודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממסך LCD - תגובה
רם דישון25/02/2012הקרינה ממסך LCD נמוכה מאד, ובכל מקרה חצי מטר מספיק והותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר על שני הסוגים?
גדי25/02/2012הן על קרינה חשמלית והן על קרינת UV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם מדובר על שני הסוגים? - תגובה
רם דישון25/02/2012למיטב ידיעתי אין שם כל קרינת UV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על תאורת פלורסנט שמאירה את
גדי25/02/2012המסך, כלומר גם במקרה הזה צפויה פליטת קרינה מסוימת, לא כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר על תאורת פלורסנט שמאירה את - תגובה
רם דישון26/02/2012גם זניחה, וגם נמוכה מאד מאחר ומתבוננים במסך ממרחק מסוים ולא צמודים אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיליגאוסיםגדי24/02/2012
רציתי לדעת, האם קיימת טבלה המראה רמות מותרות של קרינה לפי פרקי זמן?
מדובר על קרינה בתדר נמוך
לכמה קרינה מותר להיחשף ללא סיכון לפרק זמן קצר של כמה דקות בודדות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיליגאוסים - תגובה
רם דישון25/02/2012חד פעמי, למספר דקות- אפילו 1000 מיליגאוס.
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)