מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה לידיים ממחשב ניידטל30/09/2011
שלום, חג שמח
רציתי לדעת האם מסוכן להשתמש במחשב נייד מספר שעות ביום כשמדובר על מחשב שנמצא על שולחן והפחד היחיד שלי הוא מהקרינה שנפלטת מהמקלדת כלפי מעלה (אל הידיים)? מדדתי קרינה של 30 מיליגאוס בחלקים מסויימים במקלדת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה לידיים ממחשב נייד - תגובה
ד``ר דני וולף01/10/201130 מיליגאוס ממחשב נייד זה המון המון. הקרינה לידיים בלבד בכל זאת לא תעשה דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על
טל01/10/201130 מיליגאוס בהצמדה של מכשיר המדידה למקלדת, הקרינה יורדת לרמות אפסיות אחרי 15-20 ס"מ, ד"א מדדתי אותה קרינה גם במחשב של חברה אחרת, במקרה שלי, מדובר במחשב נייד בן חצי שנה מאחת החברות המובילות דווקא
כלומר יד לא מושפעת מקרינה אלקטרו מגנטית?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע יד לא מושפעת מקרינה
טל02/10/2011מדוע יד לא מושפעת מקרינה אלקטרומגנטית?
אין בכך סיכון כלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה מענה לשאלה?
טל03/10/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הסבת אל30/09/2011
שלום,
הקימו אנטנה סלולרית כ- 200 מ' מביתי, ניסיתי לקבל פרטים על האנטנה באתר של המשרד לאיכות הסביבה באנטנות פעילות ובאנטנות שהגישו לגביהן בקשה להקמה - והיא לא נמצאת בשום מקום.
האנטנה הוקמה על שטח השייך לחברת קדישא בבית קברות סגולה בפ"ת - היכן ניתן למצוא פרטים על האנטנה שהוקמה כאמור?
הדירה שלי נמצאת בגובה מעל גובה האנטנה - האם זה מפחית או מגביר את הקרינה שעלולה להיות מהאנטנה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס - תגובה
ד``ר דני וולף01/10/2011200 מטר מהבית וכשאת גרה מעליה רוב הסיכוי שאינך חשופה לקרינה, האנטנות מכוונות תמיד כלפי מטה, כלפי הרחוק, ולעולם לא למעלה.
אני מניח שחיפשת היטב באתר של המשרד לאכות הסביבה, וגילית עוד אנטנה מני רבות שלא נמצאת שם. אלו הן החיים לפי המשרד לאיכות הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאת האנטנה באתר של המשרד להגנת הס - תגובה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א02/10/2011יפה ענה לך ידידי המלומד ד"ר וולף, אבל אם יורשה לי להוסיף, תוכלי לחייג למשרד להגנת הסביבה 02-649-5869, תבחרי "הממונה על פניות הציבור" ותבקשי ממנה את סקר הבטיחות של האנטנה הזאת, את חייבת להגדיר כתובת, או מקום שניתן לאתר אותה.
את סקר הבטיחות שתקבלי, אנא שלחי לי במייל הפרטי, וזה יטופל.
גמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מאנטנה סלולריתבת אל30/09/2011
שלום,
הקימו אנטנה סלולרית מול הבית שלנו (קו ראשון) במרחק של כ- 200 מטר מהבית שלנו, גובה האנטנה מגיעה עד לקומה 12-13 אנחנו גרים בקומה 21.
האם אנחנו חשופים לקרינה סללורית?
האם אפשר לקבל מכם רשימה של מודדים מוסמכים (שאינם מייצגים את חברות הסלולר)?
במידה ונמצא קרינה ברמה גבוהה מהמותר לאיזה גורם ניתן לפנות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק מאנטנה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף30/09/2011במרחק 200 מטרים מהאנטנה, וכשאתם גרים מעליה, רוב הסיכויים שאינכם חשופים לקרינה. היו רגועים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מאנטנה סלולרית - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א30/09/2011יש לראות אם גופי השידור מכוונים אליכם (מאונכים לכיוונכם).
רוב הסיכויים שאין לכם סיכון, אבל,
בקשו מהמשרד להגנת הסביבה 02-649-5869, הממונה על פניות הציבור, את סקר הבטיחות של האנטנה, והעבירו אותו לחברנו המלומד המהנדס רמי דישון. הוא יגיד לכם מילה סופית אם יש לכם סיכון.
אם הוא ימליץ על מדידה, אנא פנו אלי בדוא"ל הפרטי, ואשלח לכם שמות של מודדים.
כל טוב,
ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחת לאנטנה
יפעת05/11/2012שוב שלום
מה לגבי המצב ההפוך - כשהאנטנה על ראש גבעה שמעלינו ? מרחק הבית נראה כ- 200 מ בקו אוירי אל קשה לדעת במדויק. ( המדובר באנטנה שבנווה אילן ההיסטורית אם אתם מכירים ) תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתחת לאנטנה - תגובה
רם דישון08/11/2012במרחק 200 מטר אין בעיה, ללא קשר לגובה האנטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת קרינה בדירת מגוריםארנון30/09/2011
שלום,
יש לי אפשרות לשכור דירה שממוקמת במרחק של 6-7 מטרים מעמוד מתח גבוהה (22,000). מודד מורשה של משרד איכות הסביבה שהגיע למדוד בדירה מצא מדדים של 4.5 מיליגאוס בסלון בנקודה הקרובה ביותר לעמוד, 4.1 מיליגאוס בחדר עבודה, 3.4 מיליגאוס בחדר שינה ו2.1 מיליגאוס במטבח. המדידות נעשו לפי ההמלצה בשעות העומס- שמונה וחצי בערב. אנחנו זוג צעיר (25 ו27) המעוניינים לשכור את הדירה לתקופה של שנה-שנתיים. אין ילדים ואין תוכניות להריון. האם המדידות הנ"ל גבוהות מספיק כדי למנוע מאיתנו לקחת את הדירה?
אני מודע לכך שהמדידות נמוכות מהתקן של משרד התשתיות אך גבוהות מההמלצות של המשרד לאיכות הסביבה.
אודה על תשובה מהירה כדי שנוכל להכריע האם לחתום על הדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת קרינה בדירת מגורים - תגובה
ד``ר דני וולף30/09/2011עם כל הצער, הקרינה נמצאת בטווח הסיכון לגרום סרטן. בדיוק על מקרים כאלו נעשו כל העבודות הראשונות, ונמצא כי רמה כזו של קרינה מעלה את שכיחות הסרטן בפי 2- 3.5 בייחוד לויקמיה אצל ילדים. וותרו על הדירה בלי לחשוב פעמיים, למען הילדים שבדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה בנוגע לקרינה
ארנון30/09/2011שלום שוב,
ראשית תודה על התגובה המהירה.
אין ילדים או תוכניות לילדים בשנים הקרובות, האם בהתחשב בזאת יש מניעה לזוג מבוגרים צעירים בבריאות תקינה לקחת את הדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה בנוגע לקרינה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א30/09/2011גם למבוגרים זה לא בריא.
תיתכן פגיעה באיכות החיים, עייפות, כאבי ראש, בחילה וכיוב'. כך שאני מצטרף לדעת חברי המלומד ד"ר וולף, ואומר, גם כן, שכדאי להתרחק מדירה זו.
כל טוב, ושנה טובה,
זמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד קרינת סלולריתאולגה29/09/2011
שלום ושנה טובה !
אני רוצה לקנות מכשיר למדידה מדויקת של קרינה מאנטנה סללרית וטלפון נייד
אני מעונינת במחשיר מדויק (לא אנדיקציה כללית) , שאפשר לקנות בארץ
על איזה מד קרינת סלולרית אתם ממליצים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתקשרי למהנדס רם דישון במייל פרטי
ד``ר דני וולף30/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנה סלולרית בזוויתנעמה28/09/2011
שלום רב,
רציתי לדעת, מהי עוצמת הקרינה מהימצאות בקירבת אנטנה סלולרית שאינה מכוונת ישירות לכיוון הנבדק?
יש אנטנה שממוקמת 35 מטר מביתי, אך היא אינה מכוונת לביתי (אני מזהה זאת לפי הכיוון של הפס הלבן). כמה קרינה מגיעה אליי?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מאנטנה סלולרית בזווית - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א30/09/2011אם האנטנה כיוונית, ואינה מכוונת אליך, רוב הסיכויים שאין לך סיכון מקרינה מאלומת השידור שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ELF גבוה מההמלצהארנון27/09/2011
שלום,
לאחר חיפושים רבים, אני עומד לשכור דירה לשנתיים הקרובות. אלא שלדאבוני צמוד לדירה (6 מטרים) עמוד חשמל עם שנאי. מודד שהיה בדירה בשעות הערב (20:00) מצא 4.5 מיליגאוס בסלון וחדר העבודה, 3.5 מיליגאוס בחדר השינה, 2.5 מיליגאוס במטבח.
בשעות העבודה אנו כמובן לא בדירה, ואין לי הערכה לגבי הקרינה בשאר היום.
אני מאוד מעוניין לשכור את הדירה, אך אינני בטוח האם סביר לשכור אותה כך? מהי המלצתכם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ELF גבוה מההמלצה - תגובה
רם דישון27/09/2011אם המקור לקרינה הוא אכן השנאי (דהיינו, כשמתקרבים לשנאי הקריאה עולה), אזי עם כל הכאב והצער הייתי מוותר על הדירה. נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה סלולרית והפעלת GPS
צחי03/10/2011תודה רבה על תגובותיכם המהירות.
האם נפלטת קרינה מסוכנת בעת הפעלת ה GPS במכשיר?
והאם נסיעה ברכב, כאשר ה GPS מופעל בשילוב עם תוכנת ניווט אינטרנטית(ווייז), פולט אותה קרינה מסוכנת?
האם ניתן למזער נזקים ע"י פתיחת חלונות הרכב?
גמר חתימה טובה
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה סלולרית והפעלת GPS - תגובה
רם דישון04/10/2011בזמן ניווט עם תוכנה אינטרנטית המכשיר מבצע למעשה גלישה רצופה. לטעמי לא מומלץ.
החלונות שקופים לקרינה, לכן פתיחתם חסרת משמעות.
ה-GPS עצמו לא מקרין, כי הוא רק קולט.
לכן אני נוהג לנווט עם מכשיר ייעודי או מחשב כף יד. זה יותר זול ולא מקרין, אבל לתוכנת וייז יש יתרון שהיא נותנת גם מידע על עומסי תנועה.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלישה סלולרית ודיבור בנייד בביתצחי26/09/2011
הי,
יש לי מכשיר סמסונג גלקסי S1 ורציתי לדעת, האם כשאני גולש באינטרנט הסלולרי אני חשוף לקרינה?
לאחרונה התברר לי שבעת דיבור בנייד ברכב חשופים לקרינה מקסימלית כמו בהמצאות במעלית. האם כך הדבר גם כשנמצאים במבנה סגור כמו בית?
תודה ושנה טובה
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלישה סלולרית ודיבור בנייד בבית - תגובה
ד``ר דני וולף27/09/2011גלישה סלולרית היא בדיוק כמו דיבור, ואפילו יותר מכך. הדיבור בבית במבנה סגור אינו דומה לדיבור בתוך מכונית או מעלית סגורה. הן הגלישה הן הדיבור בסלולר הם "בסדר" בתנאי שזה נעשה כ- 20 ס"מ מהגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה וגלישה סלולרית
צחי03/10/2011תודה רבה.
האם גלישה סלולרית בתוך מעלית/רכב מסוכנת?
האם הקרינה הנפלטת בעת אחזקת המכשיר וגלישה סלולרית מרובה מסוכנת עבור הידיים. אני נוטה להרגיש חום ומעט כאב ביד כאשר אני גולש כרבע שעה ויותר במכשיר.
תודה שוב
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה וגלישה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף03/10/2011גלישה סלולרית ברכב או במעלית מפיצה קרינה היא פחותה מאשר שיחה סלולרית כשהמכשיר צמוד לאוזן, מסוכנת יותר לילדים שיושבים במכונית. גלישה סלולרית לא מסוכנת לידיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה וגלישה סלולרית - תגובה - תגובה
רם דישון03/10/2011לחום ולכאב שאתה חש אין ולא כלום עם הקרינה.
החום הוא בגלל צריכת החשמל של המכשיר, והכאב מן הסתם מקורו במאמץ של היד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאולגה26/09/2011
אנחנו חושבים לקנות דירה. במרחל של 100-120 מ ממוקמת אנטנה סללרית של פרתנר
תוצאה מרבית מדודה במיקרוואט לסמ"ר 1.9 אני לא ידע לאן היא מקוובנת, כי לא רואים אותה. לפני בניו שלי עומד עוד בנין,
השאלה היא האם זה מסוכן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף26/09/2011הנתונים לא ברורים. איפה נמדד 1.9 מיקרוואט לסמ"ר? אם נמדד בבית שלך זה הרבה, הרבה מאוד. אנחנו מרשים פחות מ- 1 מיקרוואט לסמ"ר במקום ששוהים בו (בייחוד ילדים). אם הקרינה פחותה מזה, ואני מניח שבמרחק של 100 - 120 מטרים מהאנטנה היא אפילו לא מתקרבת לזה, אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - המשך
אולגה26/09/2011שלום ותודה,
לא נמדמד בבית, זה נתונים של האנטנה שאני לקחתי מי האתר של העיריה
רשום שם :
X_ITM 191045
Y_ITM 676203
תוצאה מרבית מדודה במיקרוואט לסמ"ר 1.9
תוצאה מירבית ב% ביחס לסף הבריאות 0.39
מרחק לאנטנה (לפי כתובת של רשימה בעיריה 120-130 מ, ולפנינו ישנם 2 בניני מגורים לכיוון האנטנה
מה אתה חושב ? יש מקום לחשש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - המשך - תגובה
רם דישון26/09/2011האם רואים את המיקום של האנטנה מאחד החלונות בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך .....
אריק26/09/2011לא רואים , גם בסביבה לא רואים - היא קרוב לוודאי מוסתרת
אז מה אתם אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך ..... - תגובה
רם דישון26/09/2011חשוב מאד לדעת האם יש קו ראיה מאחד החלונות בבית לאנטנה. בלי המידע הזה לא אוכל לומר דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אולגה26/09/2011תודה ,אין קו ראיה מהחולונות ו מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון26/09/2011שאתה יכול לישון בשקט.
במרחק של 100 מטר ללא קו ראיה מהחלון, אין שום סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ושנה טובה !
אולגה26/09/2011המון תודה ושנה טובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנאי חשמלילימור25/09/2011
מול ביתי בפינת הרחוב ישנו עמוד חשמל ועליו מעין שנאי (ריבוע אפור) להערכתי בערך בגודל של מטר על מטר התלוי עליו.
שאלתי היא מה המרחק הבטוח מדבר כזה? במיוחד בהתייחס לילדים ולחדרי שינה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שנאי חשמלי - תגובה
רם דישון26/09/2011מרחק בטוח הוא 25 מטר. מתחת לזה צריך למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סמויה בבנייןמיכל24/09/2011
שלום רב,
כיצד ניתן לבדוק האם שכן התקין בביתו אנטנה ללא ידיעת שאר הדיירים?
אני חוששת כי אחת הדירות בבניין, העומדת ריקה, למעשה "מושכרת" לאנטנה. נעשה שיפוץ תמוה בדירה, אך דיירים אין....
האם יש סממנים חיצוניים? (חיבור לחשמל וכו') או שיש כתובת בעירייה/המשרד לאיכות הסביבה אליהם ניתן לפנות?
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה סמויה בבניין - תגובה
ד``ר דני וולף25/09/2011קודם כל תסתכלי באתרים של האנטנות אולי היא בכלל רשומה. שנית נסי להסתכל אם אל רואה אנטנות מציצות מהמרפסות או מהחלונות. ואם כל זה לא עוזר, פני לד"ר זמיר שליט"א במייל פרטי שיסביר לך איך ומי יכול למדוד את הקרינה מהדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלויזית LCDאפי מזרחי23/09/2011
שלום רב,
לבן שלי (בן 6) יש בעיית ראייה רצינית והוא יושב כל היום מול הטלויזיה ממש קרוב (1/2 מטר בערך), רציתי לשאול אם זה מסוכן מבחינת קרינה?
בנוסף ברצוני להתקין לו טלויזיה בחדר שלו, איך ניתן לדעת איזה מכשיר פולט הכי פחות קרינה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מטלויזית LCD - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א24/09/2011מסך LCD פולט כמעט רק שדה מגנטי, ויש לשמור לפחות 1 מטר ממנו.
ראיה נוחה יש ממרחק גדול יותר, ואם הילד קצר-רואי, ניתן לתקן זאת על ידי משקפיים מתאימים. אנא דאג שהילד לא יצמד למסך.
תוכל להתקין בחדרו עוד מסך LCD
כל טוב, ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מbetstickמיכאל22/09/2011
שלום רב,
לאחרונה רכשתי מחשב נייד שבתוכו מותקן מודם סלולרי (מובנה בוך המחשב),
לכן אני לא יכול לקנות כבל מאריך.
רציתי לשאול מה המרחק שעליי להרחיק את המחשב מראשי כאשר אני גולש באינטרנט
על מנת שהקרינה תהיה זניחה?
תודה,
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מbetstick - תגובה
רם דישון23/09/2011מרחק צפיה נורמלי.
עכשיו בא נחשוב:
נניח שהיתי ממליץ לך לשמור מרחק של שני מטר, מה היית עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה חשמל במרחק 18 מטרמשפ' ירושלמית22/09/2011
אנו עומדים בדקה ה99 לפני חתימת זכרון דברים לקניית דירה (בירושלים), וגילינו במרחק 18 מטר מהדירה מבנה של חברת חשמל ועליו מתנוסס שלט "זהירות מתח גבוה". מצורפת תמונה.
אודה על תשובה מה מכיל המבנה והאם מומלץ להימנע מלהתגורר בדירה הנ"ל.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבנה חשמל במרחק 18 מטר - תגובה
רם דישון22/09/2011רק השוכן במרומים יודע.
קנו בזריזות מכשיר מדידה, ומדדו בעצמכם. פרטים- בדוא"ל פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
משפ' ירושלמית22/09/2011מדידה בימים נאים אלו כאשר החשמל בצריכה נמוכה משקפת את מה שיתחולל סביב המתקן בימים חורפיים עם צריכת חשמל גבוהה?
תודה רבה על התגובה המהירה - תגובה
רם דישון22/09/2011תלוי בתוצאה.
אם תהיה זניחה, היא תהיה זניחה גם בחורף.
אם תהיה גבולית, בלאו הכי אמליץ שלילית, כך שאני מעדיף שתחזרו אלי אחרי המדידה, ועדיף בדוא"ל פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקע ליד הראשאינה19/09/2011
שלום רב
האם יש בעיה לעשות שקע ליד הראש (בתנאי שכשישנים לא מחובר כלום).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקע ליד הראש - תגובה
רם דישון19/09/2011אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקע ליד הראש מסוכן
SIGAL04/11/2011ישנו זיהום חשמלי מוכח בתדר מסוים שנחקר ומבוסס כ מסוכן .
ישנו מידע רב באתר של זמיר שליטא ( אתר נהדר )
איך אתה רושם שזה לא מסוכן? שקע ליד ראש ילד, או אדם מסוכן יותר מאנטנה סלולארית על גג בניין .
צא ולמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שקע ליד הראש מסוכן - תגובה
רם דישון04/11/2011הפורום אינו המקום המתאים לויכוח זה. פני אלי בדוא"ל פרטי.
ולגופו של ענין: מדדת? מה מדדת? אולי תשתפי את גולשי הפורום בממצאייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)