מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עדיף ?בת אל25/10/2009
אני קראתי היום את המחקר שהוכיח כי יש השפעה של הקרינה מהמכשיר עלינו ורציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מה עדיף קרינה מהסלולארי כשאני עונה ישירות ממנו לאורך היום או אוזניית בלו טוס שנימצאת חצי יום על האוזן שלי למענה ....?
או אולי לא זה ולא זה ...
מה יפחית את עוצמת הקרינה והשפעתה על בריאותינו?
תודה
בת אל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי שאלה 11 בשאלות נפוצות.
רם דישון25/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו מתח גבוהדור25/10/2009
מתחת לקו המתח שרואים בתמונה, אני "מבלה"מספר שעות ביום (לא רצוף), האם אני מסכן את בריאותי? ואם כן, מהו המרחק שעלי לשמור מקו מתח זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמור מרחק מינימלי של 30 מטר
רם דישון25/10/2009ועדיף 50 מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה רמת הקרינה בקו כזה?
דור25/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלוי בזרם.
רם דישון26/10/2009לא ניתן לדעת ללא מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מinternet keyאיתי25/10/2009
שלום
אני לא חסיד של קרינה ומעדיף למזער את החשיפה כמה שיותר.
אני גר בחו"ל וכאן מאוד נפוץ שיטת הinternet key. לא יודע איך קוראים לזה בעברית
מאין מודם קטן שמתחבר למחשב עם usb שהחברות הסלולריות נותנות ואיתו+כרטיס סים מתחברים לאינטרנט מכל מקום
מבחינת המהירות והכסף זה מאוד משתלם השאלה אם אין איזה קרינה מאחורי כל זה.
זאת אומרת ברור לי שהקרינה מכוונת למודם השאלה אם כדי לשדר למודם לא נוצר מצב שמקרינים עלי במרחק של 20-30 סנטימטר ממנו. האם אפשר לשדר ברמת דיוק כזאת שהקרינה מגיעה רק למודם ?
אשמח לתגובות.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודם לא מקרין
ד``ר דני וולף25/10/2009לא הבנתי בדיוק מה הסיפור של ה- SIM. כעיקרון מודם לא מקרין ממרחק של 50 ס"מ. SIM בדרך כלל הולך עם טלפון סלולרי, וגם הוא לא מקרין ממרחק של 50 ס"מ. אם יש לך ראוטר של סלולר אני לא יודע מה הקרינה שלו, אני מניח שממרחק של 50 ס,מ גם כן זניח.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שמה שאתה
רם דישון25/10/2009מתאר נקרא בישראל ראוטר סלולרי. הוא מתנהג כמו טלפון סלולרי לכל דבר. אחד הגולשים בפורום סיפר שקיבל יחד עם התקיע הזה כבל מאריך- זה נראה לי מעולה; מאפשר להרחיק את התקיע מהגוף למרחק של כמעט מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח מרחק תקין בחדר השינהערן25/10/2009
שלום
שאלה לגבי טווח מרחק תקין בחדר השינה -
שולחן עבודה : מחשב נייח מדפסת מודם וראוטר וצג CRT . מרחק שולחן העבודה מהמיטה מטר .
ובזמן עבודה מול המחשב המרחק שלי י עד 50 סמ מחיבורי החשמל והמודם שנמצאים על הרצפה מתח לשולחן כלומר המרחק של הרגליים מחיבורי החשמל 50 סמ ? ככה שנים כבר !
בברכה דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח מרחק תקין...
ד"ר זמיר שליט"א25/10/2009מרחק שולחן עבודה מהמיטה, עובר.
עבודה מול המחשב, צריך מרחק יד פשוטה, כשהגוף לא פחות 60 ס"מ,
נא לא להשתטח על המסך, לשבת זקוף.
המיקבץ הזה של מכשירים קצת חשוד לי. האם אי אפשר לפזר חלק מהם ?
50 ס"מ ממודם על הרצפה, וחיבורי החשמל, אולי שנאים ? מטענים ? כבלי חשמל ? נראה לי קרוב מדי. זה שמרחק זה קיים כבר שנים, אינו אומר שזה תקין.
נא להגדיל את המרחק, כמה שאפשר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק של 60-70 סמ תקין ?
דודי26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהיגה ליד קווי מתח גבוהאודי24/10/2009
האם ידוע על סיכונים בישראל בנהיגה ליד קווי מתח גבוה? בצפון הארץ יש כבישים רבים שלידם קווי מתח גבוה- האם יש בכך סיכום בריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ידוע לי על סיכון כלשהו.
רם דישון25/10/2009המרחק של הקו מהכביש מבטיח ירידה של השדה המגנטי לערכים זניחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוח חשמל בביתדניאל24/10/2009
שלום,
נכנסו לדירת יד שנייה שקנינו וקיים בה לוח חשמל בבית (כולל ריכוז של כלל חוטי החשמל). הלוח ממוקם ליד דלת הכניסה לאמבטיה וליד דלת חדר הילדים.
כיצד ניתן לדעת (ע"י בדיקה ידנית פשוטה) מה עוצמת הקרינה הנפלטת ? האם הקבלנים חויבו לבנות בשנים האחרונות (5-10 שנים) לוח חשמל לפי התקנים ?
באיזה מרחק כדאי להציב את מיטת הילדים ומה כדאי למקם בינה לבין לוח החשמל כדי להקטין את הסיכון לקרינה הנפלטת?
תודה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון24/10/20091. לא ניתן למדוד שדה מגנטי (זה מהה שאתה קורא קרינה) בבדיקה ידנית פשוטה.
2. הקבלנים חייבים לבנות לפי תקנים של חוק החשמל. נושא השדה המגנטי אינו נזכר בתקנים.
3. שמור מרחק של מטר אחד בין הלוח לבין מיטות הילדים והסר דאגה מלבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסעה מבית הספרדוב24/10/2009
הבן שלי מגיע מבית הספר ותחנת ההורדה שלו היא מתחנת לעמוד חשמל עם שנאי.
לפעמים הוא גם מתעכב שמה כחמש דקות שיחה עם חברים.
האם נגרם לו נזק כלשהו קטן ככל האפשר מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סיכון,
רם דישון24/10/2009אפילו לא הקטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחנת לעמוד חשמל= מתחת לעמוד חשמל
דוב24/10/2009מתחנת לעמוד חשמל עם שנאי= מתחת לעמוד חשמל עם שנאי.
השגיאה כתב שלי לא משנה את התשובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא. פרק הזמן הקצר חסר כל משמעות.
רם דישון24/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכת קולטת קרינה סלולרית?מאיה23/10/2009
קראתי בפורום שמתכת (כגון סיכה לשיער ) קולטת במידה מסויימת קרינה סלולית ופולטתלמרחק קצר.
אני נוטה לשים על בני סיכה יחסית גדולה ממתכת על השיער מקדימה כיוון שאנחנו מנסים לא לספר אותו עד גיל 3.
שמתי לב שהסיכה יושבת בדיוק מעל המרפס (הפתח בראש התינוק) האם זה לא בסדר שהסיכה נמצאת שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התופעה שאת מדברת עליה
רם דישון23/10/2009נקראת תופעה מסדר שלישי, ז"א קטנה פי אלף מהקרינה הישירה. המסקנה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר וולף***23/10/2009
שלום,
רציתי לדעת אם שהיה של פעוט (מגיל שנה) בבית בעל חימום תת-רצפתי (שנבדק ונמצא בעל קרינה מסוכנת), במשך למעלה משנה, כאשר החימום פעל המון... האם חלילה קיימת סכנה לבריאות הפעוט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
***23/10/2009משך תקופת החשיפה של הפעוט היתה שנה וחצי-שנתיים.
להלן מדדי הקרינה עפ"י חב' מיקרוטסט:
מדידת שדה מגנטי ELF בכל חדי הבית בממוצע: 35.64 מיליגאוס בגובה של 0.1 מ' מהרצפה.
ובגובה של כ-1 מ' מהרצפה: 5 מיליגאוס. (הדו"ח מפורט על כל החדרים, עשיתי ממוצע בין כולם)
אני מזכירה שמדובר בפעוט, שיהיה בריא, שמן הסתם נמוך מ-1 מ' וגם זחל הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסוכן, לא מוסיף בריאות.
ד``ר דני וולף23/10/2009הרמה היא רמה מאוד גבוהה, זה מסוכן, לא מוסיף בריאות, יכול אפילו להעלות את הסיכון ללוקמיה, אבל גם אם הסיכון הוא פי 3 זה עדיין לא סיבה לדאגה, כי זה עדיין מעט מאוד ונדיר מאוד. מבחינה ציבורית זה שערוריה. אם היה אצלי, או נכון יותר אצל ילדיי, לא הייתי ממשיך לחשוב על זה כל הזמן, כי הסיכון הוא עדיין נמוך מאוד מאוד.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנאי***23/10/2009
שלום,
ידוע שמטען המחובר לחשמל משחרר קרינה מסוכנת. האם המטען לבד (גם כשאינו מחובר למכשיר אלא רק לחשמל) משחרר קרינה?
כמו כן, האם מכשיר חשמלי שהשקע שלו הוא שנאי, האם השנאי משחרר קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנאי שלא מחובר למכשיר לא קורן
ד``ר דני וולף23/10/2009שנאי שלא מחובר למכשיר אלא רק לחשמל, כמעט לא קורן, וככלל כל השנאים קורנים כשהם עובדים, אולם השנאים עם ההספק הכל כך נמוך בבית ממרחק של 50 ס"מ או פחות אין קרינה, קרינת רקע.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון סלולאריאריאל23/10/2009
שלום,
אני מתכוונת להחליף את הטלפון הנייד שלי בקרוב.
האם קיימת רשימה של דגמי מכשירים ניידים ע"פ רמת קרינתם?
האם אתם יכולים להמליץ לי על דגמים כלשהם בהם הקרינה נמוכה יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הקרינה ניתנת עם המכשיר
ד``ר דני וולף23/10/2009רמת הקרינה צריכה להיות כתובה על המכשיר, את יכולה ללכת לחנות ולבקש את רמת הקרינה של כל מכשיר. אם לא, יש אתר באינטרנט בו את רושמת את מספר הדגם של המכשיר ומקבלת את רמת הקרינה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסוללה של אופניים חשמליות - קרינה מזיקה מהמצבר ומהמנועד``ר דני וולף22/10/2009
האם לדעתכם ומניסיונכם (בעכבות הפסקה על רכב היברידי )לרכב על אופניים חשמליות עם סוללה חזקה יכולה להיות השפעה של קרינה מזיקה מהמצבר והמנוע החשמלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מסוללה של אופניים חשמליים
ד"ר זמיר שליט"א23/10/2009כדי לקבוע את הסיכון, אנא מדוד מה המרחק מהבטרייה, ומהמנוע, לגוף, בפרט לפלג הגוף התחתון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קליפר אילן23/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר חברה בשם גט-סייפחגית22/10/2009
שלום לחברים, אני חדשה פה רציתי לדעת האם מישהו יצא לו לבצע בדיקות קרינה של חברת גט-סייפ שמציעה גם אוזניות מיוחדות שמונעות קרינה ?
אני מעוניינת בבודק קרינה אמין שלא עובד עם חברות הסלולר ויספר לי את המצב האמיתי של הקרינה בבית, יש לי ילדים קטנים שנמצאים כל היום בבית ואני מאוד חוששת מהקרינה,
אז אודה לכם באם תבדקו באתר הבא ותמליצו לי על בודק מוסמך
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכירה את גטסייפ
אורית23/10/2009היי חגית אני מכירה את החברה הזו . חבל על הכסף בקשי מדר שליטא מכשיר למדידת קרינ ה ללא עלות הוא ישמח לעזור. אין הרבה אנשים כמותו במדינה שלנו.כל חברות הבדיקה למינהם שולחים בודק מוסמך עם מכשיר ולאחר מכן שולחים לך דוח בדיקה. חבל על הכסף. דר שליטא עזר לי וגם ישנה חברה נוספת שעוזרת במדידת שדה מגנטי ללא עלות. כמדומני הם ממוקמים בראשון לציון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה...
ד"ר זמיר שליט"א23/10/2009תודה על ההמלצה,
אני ברצון משאיל את המיכשור, אבל לא כל אחד רוצה למדוד קרינה בעצמו,
וכמו הנ"ל ביקשה לדעת אם המודד אמין.
אם היא רוצה מודד, אז זהו.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את גטסייפ
אורית23/10/2009היי חגית אני מכירה את החברה הזו . חבל על הכסף בקשי מדר שליטא מכשיר למדידת קרינ ה ללא עלות הוא ישמח לעזור. אין הרבה אנשים כמותו במדינה שלנו.כל חברות הבדיקה למינהם שולחים בודק מוסמך עם מכשיר ולאחר מכן שולחים לך דוח בדיקה. חבל על הכסף. דר שליטא עזר לי וגם ישנה חברה נוספת שעוזרת במדידת שדה מגנטי ללא עלות. כמדומני הם ממוקמים בראשון לציון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מכיר...
ד"ר זמיר שליט"א23/10/2009האדם מקובל עלי, אני מכור אותו ואת הציוד שלו, ויש לו גם היתר של משרד איכ"ס.
הוא אינו משת"פ של החברות הסלולריות.
בהתאם לתוצאות המדידה, הוא יוכל להמליץ על מיגון, ואם תרצי אמליץ במדור זה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם סלולרי למחשב ניידקליפר אילן22/10/2009
שלום רב
יש לי מחשב נייד עם מודם סלולרי של סלקום.
קיבלתי כבל מאריך שיכול להרחיק אותו מהנייד בכ70 ס"מ.
שאלתי:
האם זה שהכבל מרחיק את המודם פיזית ממני באמצאות הכבל מפחית את הקרינה מהמודם
או שהכבל החשמלי לא מונע זאת (ואולי אף מחמיר את הקרינה בסמוך אלי)
אודה לתשובתכם.
נ.ב.
ד"ר שליטא תודה לך על שהשאלת לי את המכשיר למדידת הקרינה המגנטית בגן בנתניה.
דיווחתי לגננת , הוצאתי את בני מהגן, וכמו כן העברתי את הנושא לטיפול למשרד איכות הסביבה בנתניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המודם הסלולרי הוא טלפון סלולרי
רם דישון22/10/2009לכל דבר.
הרחקתו ב-70 ס"מ נוספים היא רק לטובה. הסיכון במרחק כזה הוא מזערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
קליפר אילן22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
קליפר אילן22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחנת דלקקרן22/10/2009
יש במרחק כ - 20 מטר תחנת דלק מהגן של הבן שלי.
איך אפשר לבדוק אם זאת בעיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא קשור לפורום הזה.
רם דישון24/10/2009פנה למשרד להגנת הסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)