מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחנת דלקדודי11/10/2009
שלום אני עובד כמנהל מתחם בתחנת דלק - המדיניות של החברה היא רוטציה של המנהלים בין המתחמים כל חצי שנה לפני שבועים כחלק מסבב הועברתי לתחנה שלא האמנתי שקיים דבר כזה מבחינת סביבת העבודה - במשרד יש ארון תקשורת ובו כל מיני יחידות כוח או שרתים ומודמים אבל מה שהכי מפחיד אותי זה שיש בארון מלבד כול חיבורי החשמל 4 יחידות אל פסק - 3 יחידות בגודל של קופסת מחשב ועוד יחידה בגודל בינוני - המרחק שממקום שולחן העבודה 1.35 מארון הזה
האם המרחק תקין? ניסיתי למקם את שולחן העבודה הכי רחוק וזה המרחק המקסימלי שאפשר לברוח מארון התקשורת הזה.
לציין שהחדר קטן
אני נמצא שם שבועים וחצי שכול יום שהייתי במשרד 5- 3-שעות לסירוגין -שאלת השאלות האם בטווח זמן זה של שבועים נחשפתי לקרינה או שדה מגנטי מסוכןשגרם לנזק . ?
בברכה מאור -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחנת דלק
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009תקנו עוד קטר של רכבת ותכניסו לחדר, זה ממש מתבקש.
ועכשיו ברצינות, סביבת העבודה שלך נראית לי מסוכנת.
אני לא אוהב מה שיש שם: נראה שאתה קרוב מדי למקורות קרינה (שדה מגנטי) חזקים,
בפרט יחידות האלפסק, אבל גם אחרים יוצרים שדה ניכר עד חזק.
יש שם גם הרבה מכשירים, גם חזקים, וגם קרובים.
רצוי מאד למדוד בהקדם האפשרי.
תוכל לקבל ממני בהשאלה מכשיר מדידה.
אם תרצה, אנא תאם טלפונית 035747527.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. ברשותך
ערן12/10/2009א. תודה רבה על התשובה המהירה.
ב. לדעתך טווח מרחק של 2.30 מטר מספיק בטוח מארון התקשורת הזה ?
ג. אני בסהכ שבועיים עובד שם -שהייתי בממוצא 3-5 שעות ביום במשרד יש אפשרות לפגיעה בטווח זמן ככ קצר? מה כול פעם שאני נכנס לחדר לזמן קצוב קצר זה מזיק לי ?
ד.בזמן הזה עד שאשאיל ממך את מכשיר המדידה -בהנחה ש 2.30 מטר לא מספיק מה עלי לעשות כדי לצמצם את החשיפה לקרינה כמובן שהעלתי את הנושא לגורמים נוספים בחברה והם הבטיחו לשלוח בהקדם מומחה לנושא משום מה אני לא רגוע בעניין זה יכל לקחת זמן - ולכן אני רוצה לדעת עד חודש עבודה במרחק 2.30 מ מהארון התקשורת זה מספיק בטוח או שאסור לי בכלל להכנס לחדר הזה ?
תודה רבה על הנכונות לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד"ר זמיר שליט"א14/10/20092.3 מטר זה מספיק, גם ל- UPS (אלפסק). ממומחים שמוזמנים לבדוק, אני קצת חושש, ממה שאומרים לבודק, כשאתה לא שומע. יש לי 3 שאני סומך עליהם בעיניים עצומות.
בכל מקרה, תוכל למדוד בעצמך. השעור להשתמש במכשיר, נמשך 1 דקה, ואז אתה יודע למדוד כמו המומחים. את המכשיר אתה מקבל בהשאלה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. ברשותך
ערן12/10/2009א. תודה רבה על התשובה המהירה.
ב. לדעתך טווח מרחק של 2.30 מטר מספיק בטוח מארון התקשורת הזה ?
ג. אני בסהכ שבועיים עובד שם -שהייתי בממוצא 3-5 שעות ביום במשרד יש אפשרות לפגיעה בטווח זמן ככ קצר? מה כול פעם שאני נכנס לחדר לזמן קצוב קצר זה מזיק לי ?
ד.בזמן הזה עד שאשאיל ממך את מכשיר המדידה -בהנחה ש 2.30 מטר לא מספיק מה עלי לעשות כדי לצמצם את החשיפה לקרינה כמובן שהעלתי את הנושא לגורמים נוספים בחברה והם הבטיחו לשלוח בהקדם מומחה לנושא משום מה אני לא רגוע בעניין זה יכל לקחת זמן - ולכן אני רוצה לדעת עד חודש עבודה במרחק 2.30 מ מהארון התקשורת זה מספיק בטוח או שאסור לי בכלל להכנס לחדר הזה ?
תודה רבה על הנכונות לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממיר לקליטת שידורי טלויזיהיהלי11/10/2009
שלום,
אני רוצה לקנות ממיר שניתן לקלוט איתו שידורי טלויזיה, במקום להתחבר לכבלים. זה ממיר שניתן לקלוט איתו ערוצים 10,11,22,33,99. הבנתי שלממיר הזה יש גם אנטנה (אני לא יודעת אם האנטנה פנימית או חיצונית). האם יש קרינה במכשירים אלו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממיר...
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009ממיר מקרין שדה מגנטי סביבו. כמה מקרין ממיר כזה עדיין לא מדדתי.
האנטנה דרושה לו רק לקלוט ולא לשדר.
אם תשמור ממנו מרחק כ- 60 ס"מ לפחות, אז אין לך מה לדאוג.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנאי בצמידות לגן ילדיםגלי11/10/2009
שלום רב,
ליד הגן שאליו אני שוקלת לשלוח את בני בשנה הבאה נמצא עמוד חשמל ועליו שנאי (בדיוק כמו זה שנמצא בתמונה מההודעה שלפניי, ממש בצמוד לשער הכניסה). שאלתי את הגננת האם הדבר נבדק והיא אמרה לי שזה נבדק מדי מספר חודשים ע"י בודק ארצי מטעם המשרד לאיכות הסביבה וממצאיו מראים שהכל מצויין והילדים יכולים להסתובב בחצר ללא חשש. אני , משום מה, לא ממש סומכת על הבדיקות של המשרד לאיכות הסביבה ואני גם לא יודעת מה טיב הקשרים שלהם עם חברת החשמל, ורציתי לדעת האם:
א. אני טועה בגישתי ואכן אפשר לסמוך על המימצאים של המשרד לאיכות הסביבה?
ב. האם ייתכן שבמרחק של 2-4 מטר מנוכחות שנאי כבר אין שדה אלקרומגנטי והאזור בטוח לילדים?
5. האם יש סכנת קרינה מהחוטים שיוצאים מעמוד זה (שגם די דומים לאלה מהההודעה שלפניי)
תודה ויום טוב,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנאי בצמידות לגן ילדים
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009הכי פשוט זה למדוד לבד.
אוכל להשאיל לך מכשיר ואחרי שעור של 1 דקה, תדעי למדוד כמו כולם.
לתיאום 035747527 עד שעה 12 בכל יום.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
גלי11/10/2009שאני לא ממש יכולה להסתובב באיזור הגן עם מכשיר בודק קרינה
שכן לא נראה לי שיאהבו את זה בגן, או בכלל יאפשרו לי.
האם תוכל לענות לי על שאלותיי באופן עקרוני?
תודה רבה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009מכשיר המדידה קטן, בממדים כמו סלולרי רק יותר עבה.
הוא נכנס בקלות לתיק האופנתי שלך, או לשקית פלסטיק קטנה.
לכן זה לא ימשוך תשומת לב, ואף אחד לא יראה שאת עומדת שם ומודדת, כשהמכשיר בתוך השקית.
את יכולה למדוד בקו הגדר של הגן. וזה יתן אינדיקציה כמה קרינה נכנסת פנימה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין!
גלי11/10/2009אתקשר לתאם איתך.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק של עמוד חשמל עם שנאיאיטל11/10/2009
שלום,
מה המרחק הרצוי/בטיחותי מעמוד חשמל כזה הפולט קרינה?
מצורפת תמונה שצולמה מהמרפסת של הדירה כדי לתת דגש על הקירבה הפיזית שהיא מאוד משמעותית אצלנו.
אני די חוששת, אשמח לכל מידע
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה משנאי חשמל
נעמה14/01/2013אני רוצה לרכוש דירה שנמצאת מול שנאי חשמל, מצורפת תמונה.
האם המרחק בטוח? לא מדדתי אך זה נראה לי בין 8 ל 10 מטרים.
אודה לך מאוד על עזרתך!
נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה משנאי חשמל - תגובה
רם דישון14/01/2013המרחק נראה בטוח, אבל הטוב ביותר הוא למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
איטל11/10/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009השנאי במרחק בטוח.
אני לא רואה היכן עוברים כבלי הקו החשמלי. אנא בדקי אם הם לפחות 5 מטר מקיר הבית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהו קו מתח גבוה של 33 קילווולט. על
רם דישון11/10/2009פי התקנות, המרחק המינימלו של בנין הוא 3 מטר מהחוט הקרוב ביותר. קשה לשפוט מתוך התמונה על המרחק, אבל נראה לי שיש שם לפחות 5 מטר. המסקנה היא שאין בדירה שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איטל11/10/2009וואו, אם בעצם בודקים את החוט אז זה ממש גבולי...כי החוט שעובר מעמוד אחד לשני ממש קרוב...
הייתי בטוחה שהקרבה לעמוד היא היותר חשובה למרות שגם היא בצמידות (4 מטר בקירוב)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת 2
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009ראי תשובה קודמת.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק של עמוד חשמל...
ד"ר זמיר שליט"א11/10/2009המרחק נראה לי 10 מטר לפחות, והשנאי לא תותח על,
השורה התחתונה: הסירי דאגה מליבך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמודי חשמל בסמוך לגן הילדים של בני
דנה18/11/2009שלום
בני הולך מזה זמן לגן. הוא עדיין לא בן שנתיים.
לאחרונה שמתי לב שהגן מוקף בעמודי חשמל. תהיתי אם זה יוצר שדה מגנטי מזיק ומסוכן.
(עמודי החשמל הם עמודי עץ ולא מתכת והם ממש מקיפים את המבנה).
האם בטוח לשלוח אותו לגן?
תודה מראש
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמודי חשמל בסמוך לגן...
ד"ר זמיר שליט"א18/11/2009אנא תודיעי מה המרחק מקו החשמל לא חצר הגן, ואז ניתן להעריך את הסיכון.
במקרה הצורך, אוכל להשאיל לך מכשיר מדיחדה, למדוד לבד.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה גבוהה במכוניתמאיה11/10/2009
למומחים שלום,
ברכב שאני נוהגת בו (רכב ידני משנת 2001) ערכתי בדיקה והתוצאות היו גבוהות. מקדימה 40-50 מיליגאום. במושב האחורי מאחורי הנהג 5 מיליגאוס ובמושב האחורי מאחורי הנוסע 15-20 מיליגאוס. הבדיקה נערכה באשר הרכב עמד מותנע.
כאשר קניתי את הרכב הוא היה במצב לא כ"כ טוב והפאנל הקדמי לא עבד (ז"א הרדיו והמצית מקדימה) כאשר פתחתי את הפאנל היה בלאגן נוראי בחוטי החשמל לכן עזבתי את זה. לאחר מכן התקנתי ברכב מערכת להתנעה עם שלט מרחוק. ז"א כאשר קר בחוץ ניתן יהיה להתניע את הרכב מהבית עם שלט.
בחנות שהתקינו לי את המערכת התנעה שמתי לב שתיקנו לי את החשמל שמוביל לרדיו והמצית כיוון שזה התחיל לעבוד (כנראה הם חשבו שזו הייתה הטעות שלהם שהרדיו והמצית אינם עבדו לכן תיקנו את זה)
לא מדדתי את השדה המגנטי ברכב לפני שהתקינו לי את מערכת ההתנעה האוטומטית.
האם יכול להיות שמערכת ההתנעה גורמת לשדה המגנטי הגבוה? או אולי לא התקינו אותה כראוי או שקימבנו עם החוטי חשמל על מנת שהפאנל הקדמי יעבוד וזה מה שעשה את הבעיה....
אשמח לקבל עצה בעניין
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון11/10/20091. מערכת ההתנעה פועלת רק בזמן ההתנעה, לכן לא סביר שהיא זו שגורמת לשדה המגנטי שמדדת.
2. קשה לתת דיאגנוזה ללא בדיקה בעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רם- עוד שאלה קטנה בעניין
מאיה11/10/2009האם לדעתך מוסך הוא המקום שיבדוק זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא. אני בספק אם במוסך יבינו מה את
רם דישון11/10/2009רוצה. הם לא אמורים להבין בשדה מגנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו מתח חשמלשמואל10/10/2009
שלום
אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול לברר מה ההספק שקו מתח גבוה באזור מגורי מספק?
האם יש אתר שאני יכול לברר את הנתון?
תודה,
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון10/10/20091. מדובר על מתח ולא על הספק.
2. הדרך הקצרה והפשוטה- שלח תמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות סלולאריות בקרבת דירהמיטל10/10/2009
הי,
אנחנו עומדים לרכוש דירה בקומה גבוהה, ישנם 3 אנטנות במרחק של 300 מ'.
מדובר באנטנות סלולריות תורן קרקעי שעוצמתם הם 0.16 ואחת פחות מ- 1 לפי הנתונים באתר של איכות הסביבה.
אנטנות אלה נראות מחלון הדירה למרות שאולי יבנו עוד בניינים שיסתירו אותם.
מהצד השני של הבניין יש במרחק גם של 300 מ' מתקן גישה אלחוטי בעוצמה 2.8 ועוד אחת בעוצמה 622.4,444.5 (יש כזו עוצמה?) אבל זה לא מול הדירה.
האם זו סיבה לא לקנות את הדירה או שמה זה בטוח ואין לי ממה לחשוש כלל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנות סלולריות...
ד"ר זמיר שליט"א10/10/2009שתי האנטנות במרחק 300 מטר, לכן אינן מהוות בעייה.
על זו שמורכב עוד גוף שידור, כנראה העתקת את עוצמתו ( 622.4,444.5 ??? ) בצורה לא מובנת.
מכל מקום ממרחק 300 מטר אין לך שום סיכון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במכוניתדפי10/10/2009
אני רוצה לקנות מכונית יפנית קטנה. למשל אחת מאילו שברשימה למטה.
אני אבחר בינהן לפי מי שהכי פחות מקרינה.
אשמח לשמוע האם מישהו מדד אחת מהן (מיליגאוס), כך שאוכל להתחיל לעשות אלימינציה, ולצמצם את הרשימה?
הנה הרשימה
טויוטה- YARIS
ניסן- micra
סוזוקי- סוויפט
דהייטסו- סיריון
מזדה- 2
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה במכונית
ד"ר זמיר שליט"א10/10/2009אני לא בודק מכוניות באופן שיטתי, כי זה צריך להיות פרוייקט גדול, צריך הרבה זמן ושיתוף פעולה של סוכנויות המכוניות. הסיכוי שלא ישתפו פעולה.
מהזיכרון אני אומר מאלה שמנית השדה המגנטי, מיליגאוסים בודדים, עד כ- 4 מיליגאוס, חוץ מניסן מיקרה ודהייטסו שבהן לא מדדתי אף פעם.
מה שאפשר לעשות, תעבור אצלי עם רכב כמו זה שאתה מעוניין, ואמדוד לך במקום.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מחבתות טפלוןשגית08/10/2009
רציתי לשאול לגבי שימוש במחבתות טפלון - האם זה נכון שהנזק שנגרם משחרור חומרים בטפלון הוא רק מעל 350 מעלום צלסיוס? או שגם בפחות מ- 350 מעלות זה מזיק?
ראיתי שיש סירי יציקת אלומיניום אשר מעליהם יש ציפוי שחור non stick
איך אפשר לדעת מה בעצם קונים? לא רשום שם טפלון. האם סירי יציקת אלומיניום בטוחים לשימוש?
האם מחבת איכותית כמו של חברת טפאל וכד' העשוייה מטפלון - גם מזיקה בשימוש?
מודה מאוד על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעיקרון כל מה שיש לו תו תקן בטוח
ד``ר דני וולף10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלים מפלסטיק המיועדים למיקרושגית08/10/2009
רציתי לשאול לגבי שימוש בסירי פלסטיק המיועדים למיקרו. קראתי ששימוש בכלי פלסטיק במיקרו אסורים בגלל שיחרור חומר בשם דיוקסין הנחשב מסרטן.
במקום אחר קראתי שסירים אשר מיועדים למיקרו (הנמכרים בסופרים) אינם מכילים דיוקסין. איך אפשר לדעת אם זה נכון שסירים אלו אכן לא מכילים דיוקסין?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעיקרון כל מה שיש לו תו תקן בטוח
ד``ר דני וולף10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ושדה מגנטירוווית08/10/2009
אננ בשבוע 8 להריון, עובדת עם מחשב נייד. בטעות תוך כדי עבודה נשענתי על כבל החשמל של המחשב למשך כשעה וחצי. האם קיימת סכנה לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, קרינה נמוכה וזמן קצר
ד``ר דני וולף08/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מחוטי חשמל, תקשורת, טלפון בבישרון06/10/2009
שלום רב,
בבית שכרגע בבנייה חלק מצנרת החשמל עובר מתחת לריצפה, במקום שבעתיד תהיה מיטה.
בצנרת זו עוברים חוטי חשמל, תקשורת, טלפון טלוויזיה.
האם יש קרינה? האם היא מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ברירה, או לחיות בלי חשמל
ד``ר דני וולף07/10/2009כבר שנים החוטים עוברים מתחת לרצפה ולא בקירות כמו לפני 30 שנה. הבררה השנייה היא לחיות בלי חשמל.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמר סלעים / צמר זכוכיתשרון06/10/2009
שלום רב,
האם יש סכנה בשימוש בחומר זה כמבודד גג רעפים ומבודד בדלת.
אם הפורום הזה אינו המקום לשאול - אנא הודיעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל זמן שהחומר לא מתפזר אין בעיה
ד``ר דני וולף07/10/2009כל זמן שהחומר עטוף ולא מתפזר אין בעיה. כשהעטיפות שלו מתבלות או שהוא מתפזר זה מאוד מזיק לריאות.
בברכת חג שמח
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שליטא האם שקע בלבד יכול לגרוםרויטל06/10/2009
לקרינה של 6 מיליגאוס??? (כפי שטענו בפניי)
בבקשה ענה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של רויטל
ד"ר זמיר שליט"א06/10/2009השקע הוא חלק מהמערכת. הוא אינו אשם. יש משהו בחיווט המערכת שגורם יצירת שדה מגנטי כזה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקותמאיה06/10/2009
אני מקפידה תמיד שבתי בת השנה וארבעה חודשים לא תתקרב לקרינות למניהן .לרב אני מצליחה אם כי זה קשה מאוד. פתאום שמתי לב שלא הקפדתי על דבר חשוב מאוד-
כאשר היא בעגלה והנייד בתיק שקשור לעגלה יש מרחק של כ 20 ס"מ בערך. היא נמצאת הרבה מאוד בעגלה אנחנו מטיילות המון .
1. האם זה בעייתי מאוד?
2. האם עדיף לשים את הנייד במרחק של 5 ס"מ מכפות הרגליים שלה כאשר הוא רחוק 50 ס"מ מהראש? או אולי להניחו מתחת לעגלה שם הוא נמצא מרחק של כ 25 ס"מ מהישבן וקצת יותר משאר הגוף ובעיקר מהראש שכמובן הכי רחוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקות
ד"ר זמיר שליט"א06/10/2009יש להרחיק את הנייד מהתינוקת לפחות 60 ס"מ זה מינימום. רצוי אפילו יותר ככל שאפשר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)