מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדמיית זקיקי שיערמאיר21/10/2009
ד"ר שלום, אשמח מאוד לשמוע את דעתך אודות שיטת הטיפול של מיקרו אסתטיק
בשיטה זו מחדירים פיגמנטים לקרקפת המדמים זקיקי שיער וע"י-כך נוצרת לנו
תחושה של שיער מלא עם צפיפות אחידה - יש לציין שפתרון זה מומלץ לאנשים
שעברו השתלת שיער אך אינם מרוצים מרמת הצפיפות הקיימת אחר ההשתלה
בנוסף בשיטה זו לטענתם אפשרי לטשטש את הצלקת ע"י החדרת פיגמנטים
על הצלקת ...
בתודה מראש מאיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדמיית זקיקי שיער
ד``ר ברנרדו פינקל25/10/2009שלום מאיר,
זהו איפור קבוע לכל דבר. מקובל לעשותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי18/10/2009
שלום הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לעשות השתלה בצלקת שלי,באיזה צלקות אי אפשר להשתיל שיער
תמונה תעזור,
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר ברנרדו פינקל25/10/2009שלום חסוי,
בעיקרון, בכל צלקת יש אפשרות לבצע השתלה עם תוצאות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערסיגל18/10/2009
אני בת 19. מאז שהתגייסתי ובמיוחד מאז שהתחלתי לשרת בבור התחילה לי נשירת שיער נוראית. תוך שנה נעלם לי חצי מהשיער וכל פעם שאני מפזרת את השיער נושרות לי שיערות. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי21/10/2009סיגל שלום,
נשירה הינה תופעה טבעית. ירידה של 2-3 שערות בכל משיכת לאורך הקרקפת יכולה להעיד על נשירה מוגברת.
הנשירה יכולה לנבוע ממגוון סיבות כמו לחץ נפשי,חסרים תזונתיים,חוסר איזון הורמונלי ועוד.
רצוי לערוך בדיקת דם לבדוק האם קיימים חסרים ולהתייעץ עם מומחה בבריאות השיער להתאמת טיפול הולם לפתרון הבעיה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהרמי17/10/2009
שלום
לפני חצי שנה התחלתי לקחת פרופסיה בעקבות נשירת השיער שלי.
השיער ממשיך לנשור בקצב מוגבר ואין שום הפסקה.
אני קורא בהמון פורומים שאנשים כותבים שהנשירה פסקה להם,
מה יכולה להיות הסיבה שאצלי אין שום תגובה חיובית?
אמרו לי שחשוב מאוד מבחינת השיער שרמת הקריאטינין תהיה תקינה .
לפני מספר ימים קיבלתי את תשובת בדיקת הדם שלי
והתוצאה הייתה-Creatinine (B) 0.90
יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי לעצור את הנשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
ד``ר ברנרדו פינקל25/10/2009שלום רמי,
פרופסיה עוזרת לכ 70%-80% מהמטופלים. מכיוון וניסית כחצי שנה ללא תוצאות את התרופה, אני ממליץ לך להפסיק. נראה שאתה בין המטופלים להם הפרופסיה אינה יעילה. מעבר לכך, חסר מידע כדי לדעת את סיבת הנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 25 - נשירת שיעראור17/10/2009
שלום,
אני בחור בן 25 עם שיער דליל,נדמה לי..משתמש בווקס לשיער מספר שנים שמוריד באופן מינימלי שיער מהראש.
בתקופה האחרונה נהייתה לי פשוט נשירת שיער שלא הייתה לי אף פעם...המון שיער נושר לי סתם ככה בסירוק,העברת היד או סתם ככה..אפילו אם אני תופס שיערה או כמה מהראש וטיפה מושך...זה יוצא.
הווקס הוא אותו ווקס שאיתו משתמש מספר שנים שכמעט ולא הוציא לי שיער.השינוי היחיד הוא שהשיער קצת יותר צמח ממה שהיה בעבר.
אשמח לעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי19/10/2009אור שלום,
אין קשר בין שימוש בווקס לנשירת שיער.
שורשי השיער חיים מתחת לעור הקרקפת והשיער החיצוני שאנו רואים הוא איבר מת.
יתכן שישנה השפעה פנימית המחלישה את שערך ולכן מומלץ וחשוב להיבדק ע"י איש מקצוע.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקל לגבי השתלת קו מצחחסויה17/10/2009
שלום ד"ר פרנקל
אני בת 33 ולפני כמה שנים החלטתי להוריד שיער לצמיתות באמצעות לייזר מאיזור הפאות והמצח מכיוון שהצמיחה היתה הפוכה לכיוון הפנים. כבר 5 שנים שהשיער שם לא גדל יותר אבל מכייון שההסרה מהמצח בוצעה בקו ישר זה קיבל מראה מעט בובתי.
רציתי לשאול אם במקרה כזה השתלת שיער זה פתרון טוב , אם לא, איזה פתרון יש ? האם אפשר להגיע לפגישת ייעוץ ללא התחייבות?
תודה מראש
חסויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר פינקל לגבי השתלת קו מצח
ד``ר ברנרדו פינקל25/10/2009שלום חסויה,
ניתן לבצע השתלת שיער. הנך מוזמנת למרפאתי לפגישת ייעוץ ללא התחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערמלי16/10/2009
שלום,, אני בת25, עשיתי בדיקות דם עקב נשירת שיער דלילות גנטית (רופא עור אמר לי בעבר שזה גנטי). עד גיל 17 היה לי שיער מלא, רק לא אורך. ומאז רק מתרוקן.
יש לי דלילות באיזור המפרצים , חלק עליון קדמי, לא הולכת עם שיער פזור כי כל השיער ניראה ריק. לקחתי כדורים שמוכרים לנשירת שיער, מינוקסי 3 שנים, כלום לא עזר.
אודה לך אם תגיד לי רואים בעייה בבדיקות דם.
נתרן ערכי נורמה: 135-145 תוצאה: 140
ויטמין b12 נורמה: 180-700 תוצאה: 571
אשלגן 3.5-5.1 תוצאה: 4.0
שיינן 17-43 תוצאה: 20
ברזל 37-145 תוצאה: 90
קראטינין 0.5-0.9 תוצאה: 0.61
פריטין 10-120 ת"ה : 15
חומצת שתן 2.6-6.0 ת"ה: 3.9
כולסטרול ת"א: 240
HDL כולסטרול 35-80 ת"ה: 69
LDL כולסטרול 30-160 ת"ה: 155
סידן 8-10.5 ת"ה: 8.8
זרחן 2.5-5.0 ת"ה: 3.7
סוכר 70-100 ת"ה: 87
NON-HDLֹCHOKESTEROL תוצאה: 171
טסיות 150-450 ת"ה: 225
לימפה 1.5-4.8 ת"ה: 2.0
טריגליצרידים 30-220 ת"ה: 83
אסטרדיול (E-2) תוצאה: 936
פרוגסטרון תוצאה: 49.9
LH תוצאה: 9.8
FSH תוצאה: 4.1
פרולקטין 59.-619. תוצאה: 420
תוצאה: 2 נורמה: 0-3 TESTOSTERONE-TOTAL
TSH תוצאה: 2.81 נורמה: 3-4.2
תוצאה: 2 נורמה: 0.0-6 FREE ANDROGEN INDEX
לפי בדיקות אלו, יש משהו שמראה סיבה לבעייה? אודה לך מאוד על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל16/10/2009שלום מלי,
תוצאות הבדיקות תקינות, מה שמאושש את אבחנת רופא העור כי מדובר בנשירה על רקע גנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
מלי17/10/2009הנשירה על רקע גנטי נכון זה בטוח.
השיער לא אורך 15 שנה אותו אורך. דליל לא יכולה ללכת עם שיער פזור. חלק קדמי דליל ביותר כבר אי אפשר לכסות ללא שימוש בטופיק.
יש פיתרון השיער עוד יכול להתמלא? בבקשה מה אני עושה אני בחורה צעירה זה מייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעונות ונשירת שיער?ליז15/10/2009
אני טבעונית כ-3 שנים ויש לי נשירה גדולה של שיער מה שלא היה לי לפני שנתיים
פעם היה לי שיער מלא עכשיו הוא דליל אגב אם זה קשור אני בת 16
אני מתלבטת אולי חסר לי ויטמנים שאני צריכה לקחת לשיער
או משהו בתזונה שלי שאני צריכה להוסיף שיעזור להפסקת הנשירה
ובכלל יש קשר בין זה שאני טבעונית לנשירה?
האמת גם לאמא שלי יש נשירה היא טוענת שזה תורשתי אבל
קשה לי לקבל את זה חייב להיות משהו שאפשר לעשות!!
תודה מראש על העזרה שאני מקווה שתיתנו לי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעונות ונשירת שיער?
קארין אלבכרי21/10/2009ליז שלום,
הינך בת 16 ועדיין בתקופת התפתחות הגוף.
לתזונה חשיבות רבה,חלבונים מינרלים וויטמינים חשובים לבריאות השיער וכן קיים קשר הדוק בין היותך טבעונית לנשירת השיער המוגברת שאת מתארת.למרות הנושא התורשתי איזון הגוף מבחינה תזונתית יכול לשפר את מאגר החלבון בגופך ותוכלי לראות שיפור במצב הנשירה.ממליצה להתייעץ עם תזונאית להרכבת תפריט בריא ומאוזן.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לקאריןיניב15/10/2009
היי
בהמשך לשאלתי על זה שעברתי טראומה לפני שנה
השיער כרגע בריא אך עדיין דליל מאוד ללא נשירה
האם יש אפשרות אחרי שנה עדיין לשקם את מה שנגרם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לקארין
קארין אלבכרי19/10/2009אלי שלום,
בהחלט כן,ישנן הרבה דרכים לשיקום ועידוד צמיחת שיער שנפגע.חשוב לא לחכות זמן רב ולטפל.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה וקשקשיםא.א.14/10/2009
שלום רב!
לפני כחודש וחצי הפסקתי לקחת אנדרוקור ודיאנה (לקחתי אותם במשך שנה) כי היו לי חששות שמזה הופיו לי הנשירה והקשקשים .ואני ממש ממש לא יודעת מה לעשות עם זה הלאה, כלומר איך לופל בזה כי הרי אם זאת השפעת הגלולות כנראה שרק הזמן יעזור , נכון? לכן בתור אנשי מקצוע מה הייתם ממליצים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה וקשקשים
ד``ר ברנרדו פינקל16/10/2009שלום א.א,
לחכות ולראות. בינתיים חשוב להשתמש בשמפו נגד קשקשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו נגד קשקשים לא עוזר
א.א.06/11/2009שלום, דוקטור!
כמו שאתה רואה כתבתי לך לפני כחודש על בעית קשקשים ונשירה בשיער. לצערי, אני חוזרת אלייך שוב. כמו שהמלצת לי אז אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים אבל זה לא עוזר. חייבת לציין שהנשירה כן הופחתה במעט אבל כמות הקשקשים כמו שהייתה אז יש גם היום. בנוסף זה לא שזה רק הקשקשים זו מן שכבה דקה כזאת שמכסה לי שטחים קטנים בהם. אולי יכולתי להיות יותר סובלנית אבל הם כבר הגיעו לגבול הקרקפת לפני המצח וממש רואים אותם שם. מה כדאי לי לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו נגד קשקשים לא עוזר
ד``ר ברנרדו פינקל07/11/2009שלום א.א.,
נשמע שקיימת שכבה שומנית על הקרקפת המצריכה חפיפה יסודית יותר ויומיומית מזו המתבצעת. עם זאת, במידה ולא תבחיני בשינוי משמעותי בעוד כשבועיים, עליך לפנות לרופא/ת עור לקבלת מרשם לשמפו רפואי מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לנשירת שיערחסוי13/10/2009
רציתי לדעת מה גורם לנשירת שיער איומה אשר מעל חצי שנה- מדובר בנשירה היוצרת קרחות. אין לי בעיה גנטית של נשירה. (בעבר שערי היה מלא ללא נשירה) .השתמשתי במינוקסי כמעט שנה והדבר עזר לי מאוד עד שראיתי שראשי נעשה שומני עם קשקשים רבים והחלטתי להפסיק את השימוש בתכשיר. אודה אם תוכלו לעזור לי בכל דרך שהיא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לנשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל16/10/2009שלום חסוי,
ישנן הרבה סיבות אפשריות. חסר מידע בתאורך. הנך מוזמן למרפאתי לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערחסוי13/10/2009
יש לי מקום בראש בלי שיער ... מקום קטן ..
נולדתי ככה ..
רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להשתיל שיער ?
אם אני לא טועה, זה קצת בעייתי כי אף פעם לא גדל שמה שעיר אז אני לא יודע אם ניתן לעשות משהו ..
כי זה ממש לא נעים להיות ככה ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל16/10/2009שלום חסוי,
כעיקרון, נראה שאין בעיה לבצע השתלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערדנה07/10/2009
שלום
אני ארבע וחצי חודשים אחרי לידה. סובלת מנשירת שיער מאוד חריפה. מרישה שהשיער מדלל כל הזמן. האם ניתן להשתנש במינוקסי? רגיין?
מה ניתן לעשות. עשיתי ספירת דם וההמוגלובין תקין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל16/10/2009שלום דנה,
הנשירה לאחר לידה נורמלית. בד"כ לוקח כחצי שנה עד שנה לשיער להשתקם לאחר הפסקת הנקה. ניתן להשתמש גם במינוקסי/רגיין 2%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מלבין!שלומי06/10/2009
שלום,
אני בן 19 והשיער שלי מתחיל להלבין ברמות עשיתי בדיקת דם והכול תקין.
רציתי לדעת אם אני לוקח פינצתה ומוריד כמה שיערות לבנות זה פוגע לי במשהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מלבין
קארין אלבכרי08/10/2009שלום רב,
שערה לבנה הינה שערה ללא תאי מלנין הצבענים של השערה,תאים המעניקים את הצבע לשערה.תלישה של שערה לבנה לא תגרוםלכך שהשערה הבאה תהיה בעלת צבע ותלישה תכופה של שערות לבנות יכולה להחליש את שורשי השיער ולדקק את השערה ולכן הפעולה אינה מומלצת.
בברכה
אפרת בן נון - טריקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שלאה חשובה.הייהיי02/10/2009
יש לי כבר המון המון זמן נשירה השיער,
שאני מתקלחת, מסתרקת, מתעסקת בשיער, כל הזמן.
רציתי לדעת קודם כל למה?
ודבר שני האם השיער שלי יהיה יותר דק ? כי השיער לי מלא, נפוח ועבה ואם יש לי המון נשירה זה יהפוך אותו לדק ולא נפוח?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי08/10/2009שלום רב,
ישנן מספר סיבות היכולות לגרום לנשירה מוגברת,מחסור בויטמינים ומינרליים,מתח,לחץ,שינויים פיזיים הורמונליים ועוד.נשירה מוגברת לאורך זמן יכולה לקצר את חיי השערה ולדקק אותה ולגרום לירידה בעובי השערה וכך נפח השיער בקרקפת יקטן,רצוי לטפל בבעיה בהקדם כך היכולת לשקם את השערה גדול יותר.מומלץ להיפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער על מנת לקבל המלצות לטיפול משקם.
בברכה
אפרת בן נון - טריקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)