מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערטל27/08/2009
איך ייתכן שהשיער שלי כול פעם שאני מבריש אותו פשוט לא חזק ונושרר לפחות 150 שערות ואני יכול להמשיך ולהמשך כל סירוק או העברת יד בין השיערות נושר שיער והשיער יחסית מלא על מה זה מעיד התקרחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי31/08/2009טל שלום,
לא כל נשירת שיער תוביל להתקרחות.יש לוודא שהנשירה היא זמנית/עונתית ושאין בעיה בצמיחה המחודשת בשביל לשלול תהליך התקרחות.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חזקהדנה26/08/2009
כשבועיים- שלושה לערך יש לי נשירה חזקה מאוד בשיער. השיער פשוט נושר ונושר בכל מצב. מצב המשגע אותי....
לפני שבועיים גיליתי שההריון שלי בספיגה לאחר כ4 שבועות הריון. אני נמנעת מלחפוף כי אני לא יכולה לסבול את מראה המברשת. לפני 10 ימים התחלתי עם כדורי רוטס אך אני כמעט ולא מרגישה בשינוי. עשיתי בדיקות דם מקיפות וכולן תקינות. מה עלי לעשות? האם תספורת תעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חזקה
ד``ר ברנרדו פינקל29/08/2009שלום דנה,
אנא גשי לגניקולוג/ית לייעוץ. תספורת לא עוזרת לנשירת שיער. זהו מיתוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנשירת שיער ע"י קורטיזוןנטע26/08/2009
שלום, אני סבחורה צעירה הסובלת מנשירת שיער מעגלית, הערכת רןפאים בביה"ח בלינסון היא שהנשירה נובעת ממחלה אוטו אמונית. תוך 3 חודשים כל ראשי הקריח ונותרו מעט שערות מאחור.
הטיפול שהוצע לי הוא ע"י קורטיזון סטרוכרוט להסדרת מערכת החיסון.
לאחר חודשיים טיפול בקושי וצומחות שערות, כל ראשי ערום.
האם יש טיפול נוסף שתוכלו להציע עבורי.??? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנשירת שיער ע"י קורטיזון
ד``ר ברנרדו פינקל29/08/2009שלום נטע,
לפי תיאורך יתכן ומדובר ב Alopecia Areata, אולם, ללא בדיקה ואבחון מדוייק לא ניתן להמליץ על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בשם אלוסטיליוסי24/08/2009
לאחרונה פגשתי אדם שמתגורר בצרפת וטוען שבצרפת קיים תכשיר לשיער בשם אלוסטיל עם מינוקסדיל 5% כאשר התכשיר גורם להצמחת שיער גם אצל קירחים, ושמספר חברים שלו שהיו קירחים התמלא להם הראש בשיער.
שאילתי האם אכן קיים כזה תכשיר והאם ניתן להשיגו בארץ?
והאם התכשיר אכן יכול לגרום להצמחת שיער אצל קירחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה בשם אלוסטיל
ד``ר ברנרדו פינקל29/08/2009שלום יוסי,
כפי שציינת, החומר הפעיל של תכשיר האלוסטיל הינו מינוקסדיל. לפיכך, הוא אינו מצמיח שיער אצל קירחים, אלא, רק במקומות בהם עדיין קיימים זקיקי שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערליהי23/08/2009
אני בת 26 ולאחרונה שמתי לב שחלק מהשערות שנושרות לי מדי יום(המספר הכולל אינו עולה על 100) הן באורך של 5-8 ס"מ ומדובר בשערות שלא נגזרו מעולם, בעוד רוב השערות שנושרות הן באורך 30-40 ס"מ. האם מצב בו שערות קצרות כאלו נושרות מעיד על נשירה, שכן מדוע לא הגיעו לאורך כמו שאר השערות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי26/08/2009שירי שלום,
מחזור החיים של שיערה הינו בממוצע 4 שנים.כשאת רואה שערות קצרות יותר שנושרות סימן שהשורש חלש והשיערה אינה מצליחה להגיע לצמיחה מקסימלית.רצוי לעבור בדיקת שיער ולראות מהי הסיבה המדויקת לכך.יתכן שהנשירה נובעת מחסרים תזונתיים או חוסר איזון הורמונלי.
ברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל מאוד ונשירהשני22/08/2009
שלום, שמי שני אני בת 15 ויש לי שיער דליל מאוד והוא רק נעשה דליל יותר.
אני לא בטוחה אבל אני חושבת שזה מבעיה הורמונלית שאני סובלת ממנה האם זה אפשרי? ברגע שתיפתר הבעיה הזאת השיער שלי יפסיק להיות דליל כל כך ולצמוח כמו שצריך?
ואולי אם יש איזה תכשיר או שמפו\מרכך מומלץ שאני יכולה להשתמש שיגרום לשיער שלי לא להיות דליל כל כך?
תודה, שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל מאוד ונשירה
קארין אלבכרי24/08/2009שני שלום,
חוסר איזון הורמונלי בהחלט יכול לגרום לדילול שיער בעיקר בחלק העליון של עור הקרקפת.ברגע שהבעיה תיפתר השיער יכול להשתקם ולצמוח בחזרה.כמובן בתנאי שזהו הגורם היחיד לנשירה.
ישנם תכשירים וטיפולים המותאמים אישית בבדיקה מיקרוסקופית של השיער והקרקפת אשר יכולים לחזק את שורשי השיער ולהקטין השפעות שליליות עליו.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השננה כתוצאה משימוש במינוקסי 5אייל19/08/2009
ד"ר שלום,
לאחר התיעצות עם רופא עור החלטתי להשתמש במינוקסדיל 5 לעצירת ההתקרחות..
אני משתמש בתכשיר הנ"ל כבר חודשיים וקצת ואת האמת אני מאוכזב מאוד, מכיוון שההתקרחות שלי רק החריפה ובנוסף שמתי לב שהשימוש בתכשיר גרם לי להשמנת יתר ועלייה במשקל בצורה משמעותית !
פניתי לרופא העור שלי והוא אמר לי שהוא לא מכיר בתופעה זו.
אני בטוח ב100% שההשמנה היא כתוצאה מהשימוש בתכשיר, מה גם שמצויין על העלון המצורף לתכשיר שהוא עלול לגרום להשמנה ובמקרה זה לפנות ישירות לרופא.
איני יודע מה לעשות??
מבקש עזרה בבקשה.
(אני לא רוצה להפסיק את השימוש מכיוון שאני מעוניין לעצור את ההתקרחות)
מודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השננה כתוצאה משימוש במינוקסי 5
ד``ר ברנרדו פינקל23/08/2009שלום אייל,
גם אני עוד לא נתקלתי בתופעה של השמנה בעקבות שימוש במינוקסי 5%. בכל אופן, במידה ותיאורך מדוייק, אין לך ברירה אלא להפסיק את השימוש בתרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרחת נשים - ALOSTIL 5%ימימה18/08/2009
שלום,
אני בת 40 ובשנתיים האחרונות התדלדל השיער
בקדמת הראש, מעל המצח. עדיין המצב לא ממש בולט,
אני מסתירה עם השיער הארוך.
רופא עור (אני גרה באירופה) נתן לי להתיז 6-7 התזות
של אלוסטיל 5% לפני השינה. בנוסף אני נוטלת שתי גלולות
כל ערב של FORCAPIL. מה דעתך על הטיפול? מהן תופעות הלואי?
מהן הסיבות להקרחתי.האם תזונה יכולה להועיל? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרחת נשים - ALOSTIL
ד``ר ברנרדו פינקל23/08/2009שלום יבי,
לנשים, בד"כ, מומלץ להשתמש באלוסטיל 2% ולא 5% וכן התזה של פעמיים ביום ולא 6-7 כפי שניתן לך. בכל מקרה עליך להימנע ממגע עם הפנים, שכן נשים מסויימות סובלות משיעור בעקבות מגע עם החומר. ה FORCAPIL לא מזיק. הסיבות להקרחה יכולות להיות מגוונות כולל סיבות: תורשתיות, הורמונליות, נפשיות ותזונתיות. הקפדה על תזונה בריאה תמיד מומלצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלהאלמוני18/08/2009
ד"ר פינקל שלום
שאלתי אותך לגבי אפשרות השתלת שיער בשיטת FUE ללא גילוח השיער (בלי להסתפר)
ואמרת שזה אפשרי אבל צריך לעשות מספר פגישות
יש לי מספר שאלות:
1) בכמה פגישות מדובר (בערך בין מה למה זה נע) - מדובר במפרצים ונשירה בקו שיער הקדמי - זה בערך כמו קשת של 2 ס"מ בקדמת הראש שצרית להשתיל בה שיער
2) האם יש זמן שצריך להמתין בין טיפול לטיפול - אני מעוניין לסיים עם זה כמה שיותר מהר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה
ד``ר ברנרדו פינקל23/08/2009שלום אלמוני,
כל מקרה לגופו. הנך מוזמן לייעוץ למרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו טבעיאריאל17/08/2009
אני בחור צעיר (25) ומתחיל להקריח וזה מדאיג אותי
שאלתי היא האם יש דרך ללא ניתוח אלא בצורה טבעית לגרום לשיער לנשור פחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי בנשירת שיער
קארין אלבכרי20/08/2009אריאל שלום,
במידה ומטפלים בשיער בתחילת תהליך של דילול השיער , אז בהחלט יש טיפולים טבעיים הבולמים או עוצרים את תהליך הנשירה.ניתוח של השתלת שיער עושים במצבי התקרחות מתקדמים יותר
הטיפולים מתבססים על טיפול מקומי לעור הקרקפת לחיזוק שורשי השיער המלווה בטיפולים לטובת בריאות הגוף דרך הרפואה המשלימה לפי הצורך. כל זאת בהתאמה אישית דרך איבחון טריקולוגי .
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכפול זקיקיםניר17/08/2009
שלום!
אני בן 19 ושמעתי כי הינך מבצע השתלות שיער בשיטת שכפול זקיקים.
ורציתי לדעת האם ניתן לבצע את זה בריסים וגבות דלילים (זאת אומרת לקחת שיער מהגבה\ריס לשכפל ולהשתיל וכך בעצם השיערות הם לא נלקחות מהראש אלא מהגבה\ריס עצמם).
האם הפרוצדורה הזאת קיימת ואם כן התוצאת טבעיות ויפות?
ומה טווח המחיר בבקשה.
תודה על התייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכפול זקיקים
ד``ר ברנרדו פינקל23/08/2009שלום ניר,
הפרוצדורה שאתה מתאר איננה קיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכפול זקיקים
ניר23/08/2009אבל אם הינך משכפל את זקיקים מהראש,למה שזה יהיה שונה כ"כ בגבה או בריס? לא ניתן לנסות לשכפל גם שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בלתי רגילהשלומי16/08/2009
שלום
אני בן 22
החלה לי תופעת הנשירה בגיל 16,בערך
לפי מה שנראה לי בגלל שצבעתי את השיער בשתי הבהרות מאוד חזקות ששרפו לי את כל הראש
לא היתה מורגשת כל נשירה חוץ מזה שאני רואה בפועל את השיער דליל
אך יש משהו שונה
אצל כולם הנשירה מתחילה בנסיגת המפרצים לאחר מכן בקודקוד ואז שניהם נפגשים
אצלי זה מאוד שונה הקודקוד ממש מלא שיער ,ובאיזור המפרצים אין שום סימן לנסיגה
הבעיה היא ככה ,מאז המצח הקו הקדימי של השיעער הוא ממ/ש מלא ס"מ אחד ומשם יש דילול בערך עד ל 3 ס"מ מהקודקוד וגם 2 ס"מ בכל כיוון בצד של איפה שאמורים להגיע המפרצים בעתיד
הכוונה היא איפה שיש נשירה לכולם אצלי ממש חזק ואיפה שאין נשירה אצלי ממש דליל
נגיד שזה מעין אליפסה כזו של אזור דליל שיושבת בין הקודקוד בין המצח רק שבינהם יש שיער בקו הקדימי וגם בקודקוד
אני מצטער על ההודעה הארוכה הזו פשוט רציתי להסביר בדיוק איפה הבעיה
הלכתי לרופא עור והוא ביכלל לא הסתכל על השיער ואמר לי לקחת פרופסיה
ולפני שנתיים קניתי מינקוסי 5 השתמשתי בו כמה ימים וזרקתי אותו למגירה
אני לא רוצה לקבל את הטיפול בפרופסיה משום שם שזה לא נראה לי טיפול טוב עבורי
גם בשל תופעות הלוואי וגם ביגלל שצריך לקחת את הכדור הזה כל החיים
ולא בא לי להכניס חומרים לגוף שלי
ולכן הייתי מבקש ממך להמליץ לי על טיפול או מקום שבו אוכל ללכת לאבחון מקצועי
תודהה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בלתי רגילה
קארין אלבכרי18/08/2009שלומי שלום,
אתה מתאר תהליך כימי שעברת בשיער,זהו תהליך טראומטי לשיער ולקרקפת,תהליך ההבהרה שורף את קשקשי השיערה ופוגע בחלקה הפנימי.
על מנת לאבחן את בעייתך ולהתאים לך טיפול הולם אתה מוזמן לפגישה עם טריקולוג מומחה לבריאות השיער שיערוך לך בדיקת שורשים מיקרוסקופית ויתאים לך טיפול נכון ויעיל.
בברכה,
קארין אלבכרי טריקולוגית הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכוטילומניהמינושט16/08/2009
שלום רב,
הייתי רוצה לשמוע האם קיים מידע לגבי שיקום אסטתי לחולי טריכוטילומניה שאינו מזיק. לפי הבנתי כל ההדבקות, הלחמות, וקליפסים רק מגבירים את הנזק, תוך כדי מתן פתרון זמני ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכוטילומניה
ד``ר ברנרדו פינקל23/08/2009שלום מינושט,
הפיתרון היחיד הינו השתלת שיער וזאת אך ורק לאחר החלמה מלאה. כלומר, לאחר טיפול פסיכולוגי מוצלח ובמצב של לפחות 3 שנים ללא תלישת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שער והתקרחותגילה16/08/2009
לפני כ-15 שנים חוויתי סטרס וטראומה קשה מאוד, וכתוצאה מזה התחילה לי מאז נשירה של שיער והיעדר צמיחה. כך שיש לי ממש אזורים קרחים כבר שנים. יש תקופות שנשירה חמורה ויש תקופות שפחות, אך התוצאה היא אותה תוצאה- התקרחות גברית הדרגתית.
האם ניתן לטפל בזה לאחר תקופה כל כך ארוכה או לחילופין לעצור זאת לאלתר ?
הנני בת 33 כיום ומשום כך אני מודאגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שער והתקרחות
ד``ר ברנרדו פינקל16/08/2009שלום גילה,
יש לבצע איבחון מדוייק למצבך. הנני מזמין אותך לייעוץ למרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורה ביותר!לי12/08/2009
שלום,
שלום, אני בת 30, בריאה בד"כ, ללא נטייה גנטית להתקרחות.
לפני שנה ושמונה חודשים עשיתי החלקה יפנית בשיער. כעבור 8 חודשים החלה נשירה מרובה מאוד. עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות ושני רופאי עור טענו שלא נמצאה סיבה לנשירה. רופא עור מומחה טען שייתכן מאוד שהנשירה נבעה מההחלקה ונתן לי B6, נטלתי את הויטמינים במשך שלושה חודשים ואכן חל שיפור משמעותי והנשירה חזרה להיות "נורמלית".
לפני שלושה חודשים חזרה הנשירה - והפעם היא עוד חמורה יותר מהפעם הקודמת. כמות השיערות הנושרות ממש מפחידה ואפילו גורמת לי לדכאון.
בערך באותו הזמן הפסקתי גם לקחת גלולות.
כמות השיער שלי ירדה בתקופה זו ביותר מחצי, השיער מאוד דליל ומתחילות להראות התקרחויות.
אשמח לשמוע את המלצתכם.
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה ביותר
קארין אלבכרי13/08/2009לי שלום,
ע"פ תאורך,ישנם לפחות שני גורמים אשר השפיעו/משפיעים על בריאות שיערך:נזק כימי ששערך עבר בעקבות ההחלקה.(החלקת שיער "מסכנת" את בריאותו יותר מכל טיפול קוסמטי אחר ועלולה לפגוע בצמיחת השיער).הפסקת הגלולה אשר משנה את האיזון ההורמונלי הטבעי של הגוף (חוסר איזון מייצר שינויים בתזמון הנשירה).
מומלץ לקבל התייחסות טריקולוג ע"פ בדיקת שורשים מיקרוסקופית והמלצה על טיפול נכון.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)