מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 22 ואני במחשבות שבזמן האחרוןנתן11/12/2009
מתחיל לי קרחת ואני לא רואה את זה אבל בגלל של3 האחים שלי יש להם שיער דליל בגלל זה אני חושב שגם לי יש מה לעשות? אולי באמת יש לי בצדדים? איך אפשר לבדוק אם יש ואם יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 22 ואני במחשבות שבזמן האחרון
ד``ר ברנרדו פינקל12/12/2009שלום נתן,
לגשת לרופא/ה המתמחה בשיער לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 22 ואני במחשבות שבזמן האחרון
קארין אלבכרי16/12/2009נתן שלום
בדיוק בשביל זה ישנה בדיקה מיקרוסקופית מורחבת של עור הקרקפת הבודקת את צפיפות השיער ואת איכותו ובה תוכל לדעת במדויק על מצב שערך .
בברכה
קארין אלבכרי טריקולוגית הייר קליניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROPECIAMIKE11/12/2009
שלום
הנני לוקח פרופציה כ 8 שנים , בן 38
אין נשירה וגדילה מינורית אך גדילה ישנה
אני עושה בדיקות דם כלליות מידי שנה ואסור לילתרום דם
האם יש חשש מהמשך לקיחת התרופה
איזה עוד בדיקות עלי לעשות ומה לבקש מרופא העור שאליו אני מוזמן לביקורת שבוע הבא
ניסיתי מינוקסי אך לא הרגשתי בנוח עם השימוש והרגשתי יובש מסוים בפה ולכן הפסקתי
ישנם ימים שאני לא לוקח פרופציה אך בגדול כ 8 שנים נוטל התרופה.
קראתי בעיון את ההוראות של התרופה אך כל תופעות הלואי לא חלות עלי
אך אני מעונין לדעת את כל ההשלכות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROPECIA
ד``ר ברנרדו פינקל12/12/2009שלום TUVIA,
כעיקרון, אם עד היום לא סבלת מתופעות לוואי, סביר שכך יהיה בהמשך. עם זאת, במידה ואתה חושב על הבאת ילדים לעולם, אנא, בקש מהרופא הפניה לבדיקת ספירת זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראני09/12/2009
שלום
אני בת 30 , שיער ארוך, תמיד היתה לי נשירת שיער, אך בחודשיים האחרונים הנשירה התגברה משמעותית עד כדי שאני מרגישה שהשיער הדלדל.
מה אפשר לעשות?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
קארין אלבכרי10/12/2009שלום רב,
דילול שיער משמעו שהשיער איבד מאיכותו והוא הופך לדק ועדין(מיניאטוריזציה).
ישנם טיפולים ותכשירים אשר יעודדו את צמיחת השיער ויגרמו לעיבויו ושיהיה מלא יותר.
כל זאת נעשה בהתאמה אישית אצל טריקולוג מומחה לבריאות השיער.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקרון מתיחת המצח והפנים.לדר' פינקל.08/12/2009
שלום רב.
שוטטתי באתר שלך וראיתי שאתה מבצע הרמת פנים ללא ניתוח.
אני רוצה לדעת אם אני יכולה לבצע אותו למרות שיש לי עור מאוד מצוק ולא רפוי כלל.
כי כשאני מחזיקה את השיער שלי בשתיי הידיים ומושכת לאחור זה כאילו עושה לי מצח מורם יותר,עור הדוק יותר,עיניים מורמות יותר.
אני פשוט רוצה "למשוך את הראש לאחור" ולקבע את זה.
האם זה אפשרי במקרה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקרון מתיחת המצח והפנים.
ד``ר ברנרדו פינקל12/12/2009שלום,
לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה. כל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' ברננדו או קארין...מי שמבין...טליה08/12/2009
מהכרות עם נשים שעוברות השתלת גבות.
מה הן עושות ב-3 חודשים של ההשתלה?בזמן שבו השיער לא צומח...
איפור קבוע זה בלתי אפשרי.אז מה עושים?מסתובבים בלי גבות?
אני שואלת בשיא הרצינות,בשבילי.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר' ברננדו או קארין...מי שמבין...
ד``ר ברנרדו פינקל12/12/2009שלום טליה,
כן. "מסתובבים" בדיוק כפי שהיית עד לפני ההשתלה ועם סבלנות. תוך שלושה חודשים יתרחש שינוי משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה נוראיתגלית08/12/2009
שלום רב,
הנני רווקה בת 31 ללא ילדים.
כבר שנים שאני סובלת מנשירת שיער, לעיתים יותר ולעיתים פחות אך תמיד.
לאחרונה יש לי נשירה נוראית, להערכתי ישנם ימים (במיוחד לאחר חפיפה) שנושרות לי למעלה
מ-150 שערות ליום, אני כל היום עסוקה באיסוף השערות מכל מקום.
לפי בדיקות הדם ה-B12 שלי תקין אך אני בכל זאת לוקחת כדור מתחת ללשון וכמובן גם ברזל שהוא קצת נמוך. על אף נטילת שני הכדורים הנ"ל הנשירה לא מפסיקה ואין שיפור.
אציין כי אינני אוכלת בשר אדום כלל והתזונה שלי בגדול לא כ"כ טובה.
יש לי קצת קשקשים בקדמת הראש לאחרונה ואני חופפת עם הד & שולדרס.
אני לוקחת כדור קבותרים אחת לשבוע לאיזון הפרולקטין (שעם הכדור מאוזן).
הדבר נורא מדכא מאחר ואני מרגישה שהשיער מתדלל וכבר לא מסתדר.
מצטערת על אורך ההודעה אבל רציתי לדעת מה זה יכול להיות???
האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות?
אודה על תשובתכן/ם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה נוראית
קארין אלבכרי10/12/2009גלית שלום,
ע"פ תאור מצבך נראה שיש יותר מגורם אחד שמשפיע על שערך:תזונה לקויה,קשקשים,חסרים תזונתיים וייתכנו עוד.
חשוב מאוד לתת מענה הוליסטי לכל אותן ההשפעות בעזרת תכשירים לקרקפת ובעזרת טיפול תזונתי נטורופתי/רפואה סינית.
טיפול חלקי יוביל לתוצאה חלקית.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית הייר קליניק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בכל הגוףחן07/12/2009
שלום רב,
אני בחור בן 24 ובחצי שנה האחרונה סובל מנשירה משיער הראש (יש לי צמיחה מהירה כך שזה גם צומח מהר...) ובכלל נשירה מכל הגוף (בטן-חזה, רגליים) ואת זה אני מרגיש בעיקר אחרי המקלחת שאני רואה כמה שיער נושר לי מהגוף.
מהי המלצתך?
אודה לך מאוד
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בכל הגוף
ד``ר ברנרדו פינקל07/12/2009שלום חן,
הדבר יכול להעיד על מחלה אוטואימונית. אנא, פנה לרופא/ת עור לבדיקה ולבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערדיאנה06/12/2009
שלום לך כבר כמעט שנה יש לי נשירת שיר לפני חודשיים ככה בבדיקת דם הראה שחסר לי פיריטין אז עשתי דרך הווריד VENOFER תוספת וכבר עבר 3 חודשים ואין כלום לא עוזר עדיין נושר ובבדיקת דם הראה שכמות עלתה ולמה עדיין נושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל07/12/2009שלום דיאנה,
חסר מידע רפואי לגבי סיבת חוסר הפריטין. הדבר יכול להצביע על דימומים חוזרים או איבוד ברזל ממקור אחר. אנא, פני לבירור מקיף אצל הרופא המטפל. צריך להבין מה קורה בגוף, טרם הטיפול בנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
דיאנה08/12/2009אני לא יודעת מה הסיבה אולי לפני שנה עשיתי טיפולי הפריה!!? !! עשיתי בדיקת דם לפני 4 חודשים ככה הראה פריטין נמך ! אני לא יודעת מה הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
דיאנה08/12/2009הייתי אצל רופאים מה הם לא אומרים כלום לא יודעים עשיתי דרך הווריד את טיפול פריטין ורופא אמר שזה עלה וזהו ועדיין ממשיך הנשירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרם לחות או ג'ל מזיקים לשיעראלמוני05/12/2009
שלום לכם,
אני בשנות ה20 המאוחרות ומשתמש בקרם לחות כל יום לשיער.
אין לי אפשרות למרוח רק על הקצוות ואני מורח על כל השיער.
בשנה שנתיים האחרונות התחלתי לראות שבחלק הקדמי והאחורי יש הדלדלות די משמעותית של השיער וגם מפרצים.
השאלה האם הקרם לחות שאני מורח כל יום יכול להיות הגורם או מזרז לתהליך.
באופן מפתיע כשניסיתי לעשות את מבחן הנשירה ולתפוס קווצת שיער ולראות אם נשארות שערות אז ראיתי שנשארות אחת שתיים מקסימום.
אני חושב כדי למנוע את המשך התהליך או להאט אותו לקצר את השיער לגובה מינימלי 1 סמ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קרם לחות או ג'ל מזיקים לשיער
קארין אלבכרי08/12/2009שלום רב,
חשוב שתדע שאין קשר בין אורך השיער לבין דילול שיער.כמו כן,קרם לחות אינו יכול לגרום לדילול שיער.
שורשי השיער חיים מתחת לעור והם אלו שיקבעו את האיכות וחוזק הצמיחה.במצב שהשורשים חלשים ודקים הם יצמיחו שערות דקות ופלומות וכך נגרם הדילול ולאוו דווקא בגלל נשירת שיער מוגברת.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מצביעת שיעראוסנת05/12/2009
שלום , אני בת 25 ועד גיל 18 בערך היה לי שיער בריא וארוך מתולתל שהיה אורך לי, מגיל 18 התחלתי לצבוע את השיער לבלונדיני ובשנים האחרונות השיער שלי כבר לא אורך, יש לי נשירה ואני ממש רוצה שיער ארוך, הרבה אומרים לי שזה בגלל הצבע ושכדאי לי לחזור לצבע הטבעי , אבל אני אוהבת את השיער שלי ככה , הייתי רוצה לדעת מה תוכל להמליץ לי לשיער צבוע שיכול לעזור לי נגד נשירה תודה רבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל תשובה מה ניתן לעשות
אוסנת07/12/2009ורד שלום,
אני ממליצה להעשיר את השיער בתכשירי הזנה ולחות לשיער על מנת להקטין את הנזק הנגרם כתוצאה מהחימצון.כאשר השיער לא אורך משמעו שהוא נשבר ולכן חשובה התייחסות מיוחדת בטיפול.
בברכה,
קארין אלבכרי,הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אוסנת07/12/2009ד"ר שלום, הבנתי היום שאין קשר בין נשירת שיער לאורך השיער.
לי פעם היה שיער ארוך ולצערי בזמן האחרון הוא לא אורך לי כמו שרשמתי
אין לי מושג אם זה מתפקידך אבל הייתי שמחה לדעת אם יש דרכים להאריך שיער , כי אני לא הסתפרתי שנים אך השיער נשאר קצר
תודה רבה שוב על הסבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה מצביעת שיער
קארין אלבכרי08/12/2009ורד שלום,
אני ממליצה להעשיר את השיער בתכשירי הזנה ולחות לשיער על מנת להקטין את הנזק הנגרם כתוצאה מהחימצון.כאשר השיער לא אורך משמעו שהוא נשבר ולכן חשובה התייחסות מיוחדת בטיפול.
בברכה,
קארין אלבכרי,הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה באמת נראה לי מה שקורה אצלי.
אוסנת08/12/2009יש לי עוד שאלה קטנה
את יכולה להמליץ לי על קרם הזנה או פשוט כל מסכה לשיער צבוע יכולה לעזור?
או אולי יש חומרים מיוחדים שעוזרים
שוב תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה באמת נראה לי מה שקורה אצלי.
קארין אלבכרי10/12/2009ורד שלום,
כל מסכה לשיער צבוע יכולה לעזור ולהקטין את הנזק.ישנם גם תכשירים מיוחדים טבעיים העשויים סיבי משי נוזליים אשר משקמים ומזינים את השערה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד משהו...א'04/12/2009
בנוסף דר' גינזבורג אמר שהשיער אחרי ההשתלה יצמח רק אחרי 3 חודשים!
מה אם יש לי צמיחת שיער מהירה?
אני לא יכולה להסתובב 3 חודשים בלי גבות... :-(
אני רוצה שהשיער בגבות לא יהיה משיער הראש שלי.אני רוצה גבות בצבע אחר ממה שיש לי.
האם אוכל להביא שיער מראש אחר?כמה שזה נשמע מגוחך,אני רצינית לגבי זה...
אם לא,אז מדוע?
שוב,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו...
ד``ר ברנרדו פינקל07/12/2009שלום א',
השתלת גבות נעשית אך ורק משיער עצמוני (של האדם עצמו). התחלת הצמיחה הינה לאחר כשלושה חודשים. אין משתילים שיער של אדם אחר בגלל דחייה. תמיד ניתן לצבוע גבות אחרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' פינקלא'04/12/2009
שלום רב,
עברתי טיפול כלשהו,וכתוצאה מזה נשרו לי השערות בגבות.
אני לא יכולה לתאר מה אני מרגישה.אני פשוט עצובה ומיואשת.
חשבתי שזה לא נורא ותמיד אפשר לעשות השתלת גבות.
הייתי בפגישת ייעוץ אצל דר' אלכס גינזבורג והוא דרש ממני 12,000 ... !!!
הייתי המומה.לא האמנתי.ציפית כ"כ לעבור את ההליך הזה ולהחזיר לי את הגבות שלי
וכששמעתי כמה זה עולה התאכזבתי נורא.בחיים אבל בחיים לא אוכל להשיג סכום כזה,כי אני עדיין צעירה וגרה אצל ההורים.
אני פונה אלייך דר' פינקל,כי אתה אתה המפלט האחרון שלי!
האם אפשר לרדת בסכום משמעותית?תוכל להתחשב במצב שלי ולעזור לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר' פינקל
ד``ר ברנרדו פינקל07/12/2009שלום א',
כן. אנא, קבעי פגישת ייעוץ במרפאתי ללא התחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהאביקו01/12/2009
אני חייל בן 20 הסובל מבעיית התקרחות. רופא עור המליץ לי על התרופה פרופסיה.
מחיר הפרופסיה מעל ליכולתי הפיננסית משכורת חודש בצבא ל30 כדורים
ראיתי שקיימת תרופה פרוקיור פינסטריד 5 מ"ג לטיפול בפרוסטטה המכילה בדיוק את אותו ההרכב בריכוז פי 5 וזולה לעין שיעור
האם ניתן להשתמש בה במקום הפרופסיה (כמובן לחלק את הכדור ל4 או 5)
ראיתי גם שקיימת תופעת לוואי של הפרעה בתפקוד המיני, האם התפקוד חוזר לאחר הפסקת נטילת התרופה.
אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
ד``ר ברנרדו פינקל07/12/2009שלום אביקו,
זו אפשרות. לגבי התפקוד המיני, המצב חוזר לקדמותו כשאתה מפסיק לקחת את הכדורים. יש לזכור כי קיימת ירידה בספירת הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מקומית בקרקפתשרית30/11/2009
שלום.יש לי נשירה מקומית בקרקפת .הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי משחה למרוח אבל היא לא עוזרת האם יש פתרון לתופעה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה מקומית בקרקפת
קארין אלבכרי01/12/2009שרית שלום
לפי תאורך סוג הנשירה נקרא אלופציה אראטה .
ישנם פתרונות טבעיים היכולים מאוד לעזור דרך תכשירים מקומיים לעור הקרקפת ודרך טכניקה מיוחדת של הרפואה הסינית . בעזרת פטישון שמגרה את זקיקי השיער .
בברכה
קארין אלבכרי טריקולוגית הייר קליניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גנים והתקרחותמני29/11/2009
שלום רב
האם בוצע מחקר שמסקנותיו חד משמעיות לגביי הגנים של מי מבניי המשפחה אחראיים על התקרחות הצאצאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנים והתקרחות
ד``ר ברנרדו פינקל01/12/2009שלום מני
לא בוצע מחקר שמסקנותיו חד משמעיות לגביי הגנים של מי מבניי המשפחה אחראיים על התקרחות הצאצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)