מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות מאחורי הברךדניאלה13/04/2010
שלום שמי דניאלה ואני בת 34
לפני שנה וחצי בערך נקעתי את קרסולי הימני זמן קצר לאחר מיכן התפתחה לי נפיחות מאחורי אותה ברך בהתחלה הנפיחות לא הפריע וכיום היא משגרת כאבים לברך אחרי עמידה ממושכת או הליכה
חשיתי בדיקות לציסטת ביקר באולטרסאונד והרופא אמר שהוא לא רואה כלום גם עשיתי סי טי ואמרו שלא רואים כלום
אני עובדת עצות הדבר מפריע לי לתפקד באופן שוטפ
לדעתי זו הצטברות של נוזלים כי זה רך ולא קשה והיתי רוצה לדעת אולי אפשר לנקז את הנוזלים ולהוציא אותם לבינתיים ואלי ככה גם לעלות על הבעיה מאיפה היא נוצרת
אשמח לרעיונות מהיכן זה נובע ואם יש משהו לעשות לצמיתות
תודה רבההה
דני:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה - ד"ר ליברטי
ד``ר אליהו ליברטי14/04/2010הי דניאלה, כל עוד אין אבחנה ברורה לא ניתן להציע טיפול. הבדיקה הידנית ע"י אורטופד מיומן חשובה מאד. בקשי להיבדק דרך קופת החולים שלך אצל מומה ברכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע במיניסקוסאילן13/04/2010
יש לי קרע במיניסקוס והאורתופד המליץ על ניתוח ואף הסביר לי בפרוטרוט את מהות הניתוח, לרבות צפייה בקטעי צילום מניתוח שבוצע. ראיתי מה מבוצע (גזירה של החלק הפגוע וכול') ואני מבקש להבין:
מדוע הגוף (הברך) אינם יכולים לחיות בשלום (במעמס) עם מיניסקוס שלם אך בעל קרע קטן, אבל כן יכולים לתפקד באופן תקין עם מיניסקוס שחלק מהיקפו הוסר בניתוח ועתה הוא ללא קרע? הרי תיאורטית, בניתוח מסירים גם רצועת סחוס תקינה וההיקף של המיניסקוס עצמו קטן. אז לגוף יותר "נוח" עם חלק חסר מאשר עם חלק שלם ובו קרע קטן? למעשה, שטח המגע של המיניסקוס כולו קטן, אז איך הגוף (הברך) מפצה על הקיטון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע במניסקוס
ד``ר סוזנה הורוביץ16/04/2010במידה והחלק התקין של המניסקוס הוא גדול ונוקשה, והקרע קרוב לקופסית של הברך, ניתן אצל אנשים צעירים לתפור את המניסקוס למקום, ובכך לשמר את גודלו.
כשנוצר קרע במניסקוס, נוצרת תנועה של שארית המניסקוס שאינה פיזיולוגית, גורמת לגירוי מקומי של הסחוס, והיווצרות עודפי נוזל בברך.
לכן הברך אינה מסתדרת עם קרע קטן או גדול במניסקוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנת NVR במפרק הירךאיציק12/04/2010
שלום רב,
שמי איציק בן 38,לפני כחודש החלו כאבים הולכים וגוברים במפרק ירך,האבחנה של מיפוי המפרק הינה "הודגמה קליטה מוגברת ניכרת בראש הפימור מימין ,המעלה חשדלתהליך של NVA
הומלץ לי לא לאמץ את הרגל למשך חודש ימים ע"י הליכה עם קביים
האם הנ"ל יעזור ויחזיר את זרימת הדם ומניעת הנמק במפרק הירך ובכך חזרה לשגרה ?
איך אדע מהי דרגת החומרה ?
האם נדרשות בדיקות הדמיה נוספות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנת NVR במפרק הירך
ד``ר סוזנה הורוביץ16/04/2010על מנת לדעת את גודל ה- AVN בראש ירך, ולתכנן את הטיפול הנכון, יש צורך בבדיקת MRI של מפרק הירך.
כשהדם לא מגיע בכמות מספקת לעצם, נוצר בה נמק, ואם תדרוך על הרגל, ראש העצם עלול לקרוס.
לכן ההנחיה היא לא לדרוך על הרגל עד שהעצם תתקן את עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mcl.acl.pcl,plcיצחק12/04/2010
שלום לך
עברתי שחזור רצועות בברך לפני חודשיים
ב MRI קרע ACL .PCL נזק ל MCL .
בבדיקה בהרדמה נמצא חוסר יציבות ניכר קדמי
אחורי ופוסטרולטרלי. סקירה ארטרוסקופית כמו כן בוצע בוצע שחזור של ACL.PCL וכן
PLC על ידי שתל אלגורפט וכן שתל עצמי המסטרינג
היתי חודשים עם קביים לאחר הניתוח לפני כמה ימים היה לי ביקורת אצל הרופא המנתח
הוא אמר אם אני לא יוכל לכוףף את הבריך בעוד חודש הוא רוצה לעשות מניפולציה
רצתי לדעת מה זה אומר מניפולציה ומה סיכוי ההצלחה ומתי אני יוכל לחזור לעבודה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mcl.acl.pcl,plc
ד``ר סוזנה הורוביץ16/04/2010מניפולציה משמעה כיפוף וישור של הברך תחת הרדמה, והיא מבוצעת אצל אנשים שפיתחו הגבלה בתנועה לאחר ניתוח ברך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבעית ברכייםפריסקי12/04/2010
שלום רב. בזמן האחרון התחילו לי בעיות ברכיים שעדיין לא ביקרתי רופא בגלל זה, אני בצבא בשירות קרבי. הבעיה היא שכשאני יושב ישיבה ממושכת כשהברכיים מקופלות מתחיל להיות לי כאבים בברכיים. הציעו לי לעשות מתיחות וזה מה שאני עושה אבל העניין רק מחמיר. רק רציתי לדעת איזו בעיה זאת יכולה להיות והאם אפשר לטפל בה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריסקי
ד``ר אליהו ליברטי12/04/2010אתה מתאר סימן אופייני לכאב ברכיים ממקור הסחוס שמתחת לפיקה. כלאמר בקדמת הברך. הטיפול הדרוש הוא פיסיוטרפיה לחיזוק שרירים ואיזון שריר ה-4 ראשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה בעניין
פריסקי12/04/2010קודם כל תודה רבה לך על התשובה.
רציתי לשאול, האם זה יכול לפגוע בי בפרופיל הרפואי בצבא? אני כבר משרת ביחידה קרבית כמעט שנה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריסקי
ד``ר אליהו ליברטי12/04/2010קשה לדעת. צריך לבדוק אותך ולראות כמה זה חמור. ברוב המקרים זה לא מוריק פרופיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
פריסקי12/04/2010תודה רבה על המידע! שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- OCD אבחוןיוסי12/04/2010
שלום רב,
לפני כשבועיים התחלתי לחוש בכאבים באזור הקרסול ולאחר מצכן אף נפיחות.
ביצעתי צילום והאבחון הינו:
"OCD בפינה מדיאלית של הטאלוס וכן שינויים ארטרוטיים באיזור הפטישון הפנימי"
אשמח באם אקבל הסבר לגבי אבחנה זו וכמו כן כיצד הדבר קורה לפתע ללא חבלה או מכה וללא פעילות ספורטיבית כלשהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד``ר אליהו ליברטי12/04/2010OCD בתרגום ישיר הוא שבר סחוסי/גרמי. כלאמר התקלפות כיפת סחוס יחד עם מעט עצם עליה היא ישבה. יש תאוריות רבות למה זה קורה. זה לא חייב להיות רק חבלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומהם שינויים ארטרוטיים ?
יוסי13/04/2010ומהם שינויים ארטרוטיים ?
האם אחלמה כרוכה בניתוח להוצאת הסחוס במידה ואני מעוניין לעסוק בפעילות ספורטיבית?
תודה רבה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי הבכנה ARTHRALGIA תודהאלי11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלי
ד``ר אליהו ליברטי11/04/2010ARTHRALGIA פרושה כאב במפרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע מלא ברצועה aclמיכאל10/04/2010
שלום רב,
אני בן 41 וסובל כבר הרבה שנים מכעבים בברכיים. לאחרונה ניסיתי לשחק בכדורגל - אך לאחר ריצה כ10 מ' נפלתי מכעבים בברך שמאל. (קצת איסטוריה-לפני זה בעיה דומה הייתה לי בהחלקה לקרח ופעם לאחר ירידה מסולם שמתי רגל לא נכון והבדתי הכרה לרגע). לפני כמה שנים עשיתי בדיקת איזוטופים ורופה הבחין בבעיית מיניסקוס אז דיברנו על ניתוח ופיזיאוטרפיה - בחרתי בפיזיאוטרפיה ושכחתי לכמה שנים על בעיה זה - היו מידי פעם כעבים -אך הם לא כעבי שיניים ואפשר לחיות עם זה....
אתמול ביקרתי את האורטופד לאחר בדיקת MRI, מתברר שיש קרע מלא לרצועת ACL. הרופה מאוד ממליץ על ניתוח, אך אני רוצה לדעת במה זה כרוך מבחינת זמן וסיכויי הצלחה:
1. לפני חודש התקבלתי לתפקיד חשוב(מנהל פרוייקטים גדולים בבניה) בחברה חדשה ולא יודע לכמה זמן אני חייב להתנתק מעבודה.
2. במידה ונחליט ללכת על ניתוח מהו בדרך כלל מועד הניתוח בפועל - העם יש תור\זמן מסויים להמתנה?
3. אני חבר ב"מכבי זהב" - העם לפנות לרופאים פרטיים או ניתן לסמוך על רופאים במכבי?
בתודה כבוד רב,
מיכאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל
ד``ר אליהו ליברטי10/04/20101. אם העבודה שלך רק במשרד תוכל לחזור אחרי כ10-14 יום אך עדיין עם כאבים והגבלות
2. אם אתה צריך גם להסתובב באתרי הבנייה, תצטרך לפחות 4-6 שבועות.
3. תהליך ההחלמה המלא הוא כחצי שנה.
4. תוכל לפנות לרופאי מכבי ללא בעיה.
5. זמן ההמתנה בבית חולים ציבורי 3-6 חודשים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מארתרוסקופיהליזי10/04/2010
הנני בת 58 ועברתי לפני כחודש וחצי מניסקטומי וסינובקטומי, עקב ריסוק המיניסקוס הלטרלי.
עדיין יש לי כאבים די חזקים בעיקר במעברים מישיבה ושכיבה לעמידה,ואין טווח תנועה מלא..
האם זה טבעי?? עד מתי אמורים להינות הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מארתרוסקופיה
ד``ר סוזנה הורוביץ10/04/2010החלמה מארטרוסקופיה לוקחת בין שבוע ולעיתים עד ל- 3 חודשים.
אני רק מקווה שכיום לאחר חודש וחצי את חשה טוב יותר מאשר לפני הניתוח.
רצוי לבצע פיזיותרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטוסקופיה בברךשלומי09/04/2010
שלום,
לפני ארבעה חודשים עברתי ניתוח ACL, הניתוח כנראה לא הצליח ( כאבים ונפיחויות), הרופא החליט לבצע אורטוסקופיה לבדיקת הבעיה.
האם ניתן להכנס שוב לברך לאחר ארבעה חודשים בלבד מהניתוח האחרון? האם ניתן בכלל לחזק בורג שהשתחרר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארטרוסקופיה ברך
ד``ר סוזנה הורוביץ09/04/2010לשתי שאלותיך התשובה היא חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנת הסיניתסטיבן08/04/2010
שלום, כבר כ-8 חודשים אני סובל מכאבים חדים בברך ימין בעיקר בזמן כיפוף הברך ועלייה במדרגות. ביצעתי מיפוי עצמות לחר סט בדיקות רנטגן, אולטרסאונד וMRI.
ולהלן התוצאה. את עניין הצלעות אני מכיר וזה שבר שקיבלתי לאחר חבלה לפני כ-3 חודשים. אשמח לדעת הסבר לגבי הברך והאגן:
"במיפוי עצם הכולל בדיקה דינמית פרפוזיה ו BLOOD POOL מכוונים לאזור הברכיים. קיים BLOOD POOL מעט מוגבר באספקט הלטרלי הפמורלי של הברך מימין.
בבדיקה הסטטית המאוחרת כולל בדיקת SPECT מכוונת לאגן ולברכיים: קיימות קליטות פטולוגיות מוקדיות בצלעות מס' 7-9 מימין מקדימה. קיימות קליטות מעט מוגברות באזור RT TIBIAL TUBEROSITY, ב RT PROXIMAL TIBIOFIBULAR JOINT, באספקט הקדמי של RT FEMORAL LATERAL CONDYLE ובמדור פמרופטרלי של הברך מימין.
קליטה מוגברת ב RT ILIAC CREST.
סיכום: הממצא בברך ימין יכול להתאים לשינויים דלקתיים ארטריטיים. הקליטות בצלעות מס' 7-9 מימין מתאימות לשברים.
הקליטה באיליום מימין- לאחר חבלה?
מציעים קורלציה קלינית ורדיולוגית."
אשמח מאוד להסבר על הסינית שרשמתי למעלה.
חשוב לציין שבMRI שעשיתי לא ניתן היה לראות משהו חריג. רופא אחד (הייתי אצל שלושה) טען שיש סימנים ל PATELLA BIPARTITA.
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיבן
ד``ר סוזנה הורוביץ09/04/2010הקליטה בקדמת הברך שלך פוענחה כשינויים ניווניים.
יחד עם זאת, אופן הקליטה יכול להתאים גם לחבלה.
האם יתכן שבזמן הנפילה בה נחבלת בצלעות נחבלת גם בקדמת הברך?
PATELLA BIPARTITA זה שינוי אנטומי בפיקה שקורה אצל אנשים רבים, ואין לו כל משמעות קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע acl pcl mclיצחק06/04/2010
.שלום דוקטור
אני לאחר שחזור רצועות בבריך acl ,pcl.mcl
רצתי לדעת כמה אחוזי נכות מגיע לי
זה קרה לי מתאונת דרכים כהולך רגיל
וכמה סכום אני אמור לקחת מחברת הביטוח של הרכב
על הנזק שנגרם לי בבריך אני פשוט לא מבין בטביעות
יש לי עורכדין כמה סכום אתה דורש לי על נזק כזה לבינתיים
קבלתי מיקדמה מחברת ביטוח 45 אלף שייח
ביגלל המצב שלי עכשיו אל איזה סכום אתה מציאה לי להילחם
תודה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטמו
ד``ר אליהו ליברטי06/04/2010פורום זה אינו עוסק בתביעות, כסף וסכומי פיצויים. השאלות שלך אינן שאלות רפואיות.עורך הדין שלך צריך לדעת את התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתובת המרפאהאלי06/04/2010
ד"ר אליהו ליברטי שלום
אשמח לדעת מהיא הכתובת אלה זומנתי ביום חמישי הקרוב
האם זה אין הקורא 10 או כתובת אחרת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד``ר אליהו ליברטי06/04/2010ברכב כדאי להגיע לתרמ"ב 9, ראשל"צ. מדובר בבית הגובל בשני רחובות מקבילים, מתד אחד תרמ"ב 9, מצד שני עין הקורא 10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלי06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע ברצועותיצחק04/04/2010
שלום דוקטור
לפני חודשיים עברתי ניתוח שיחזור רצועות לאחר שקרעתי שלוש רצועות בברך
עברו חודשיים מאז הניתוח ועד עכשיו אני לא יכול ביכלל לקופף את הבריך
כמה זמן לפחות יקח אד שאני יוכל לכופף את הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולי
ד``ר אליהו ליברטי06/04/2010ברור שהנזק היה גדול וכנראה גם הניתוח. לכן סביר שההחלמה איטית. הערכת זמן מדוייקת לא ניתן לתת. מה אומר המנתח שלך. הוא בודאי הכתובת לדעת מה קורה במקרה הספציפי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברכיים מתמשכיםשניאור שפירא04/04/2010
יש לי כאהבי ברכיים מזה כשנה.
עשיתי מיפוי עצמות והרופא אומר לי שיש לי עומס על הברכיים למרות שאני בקושי עושי פעילות גופנית.
עשיתי מדרסיים ב1500 שקל לא עזר.
אני לקראת גיוס אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רופא מומחה לברכיים באזור השרון שיכול לעזור לו או לתת לי פתרון בעצמכם.
תודה מראש.
שניאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניאור שפירא
ד``ר אליהו ליברטי06/04/2010מדור זה אינו אמור להמליץ על רופאים מסויימים. שאל את הרופא שטיפל בך למי לגשת לייעוץ נוסף או ברר דרך המלצות חברים, אינרנט וכו,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)