מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיאני11/09/2010
היי
אני בתחילת קשר חדש,הפסקתי עפ הגלולות לפני חודש,המחזור הראשון אחרי הפרידה מבן זוגי הפסקתי יטול,ביינתים קיבלתי את הוסת הבאה,
אני בתחילת קשר ואם ימשיך להתפתח אז הכי מוקדם מסיבות שונות שיתאים לי לשכב יהיה מנובמבר ,עם הפרטנר הראשון שלי לקחתי גלולולת חודש לפני שרציתי לשכב בתחילת אותו מחזור
מה עליי לעשות כעת? האם לקחת גלולות גם חודש לפני ,בתחילת או אחרי המחזור הבא?או שאני יכולה להיות בטוחה אם אני אקח במחזור של חודש נובמבר,אבל האם אז אצתרך לחכות עד שיגיע המחזור? והאם לקחת כשהוא מתחיל או אחריו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנונים מסובכים....
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2010כשתרצי לקיים יחסי מין התחילי את הגלולות ביום הראשון של המחזור שיגיע. את מוגנת כבר מאותו החודש
אם תתחילו לקיים יחסי מין לפני להתחלת את הגלולות השתמשו בקונדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בוקר טובתותי10/09/2010
לפני כשבוע עברתי לופ של כריתת חלק קטן מצוואר הרחם,
זאת לאחר שאובחן אצלי לצערי וירוס הפפילומה.
שאלתי היא: יש לי חבר מזה כמה חודשים ואני נוטלת גלולות.
התחלנו לקיים יחסי מין מלאים עוד לפני שידעתי שיש לי את הוירוס.
עכשיו אני לא יודעת אם חבר שלי נדבק ממני.
אני רוצה לדעת, מה הסיכויים שהוא נדבק ממני (אם בכלל)
והאם קיים סיכוי חוזר שהוא ידביק אותי חזרה בוירוס, אין לי כל רצון
לעבור שוב את מה שעברתי ולהידבק שוב.
אודה לכם על תשובתכם, חג שמח ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לדעת אם הוא נדבק
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2010ללא בדיקת רופא.
עד שיעבור את הבדיקה קיימו יחסי מין עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה...שנהב08/09/2010
כשהייתי בחופשה באילת עם בן זוגי היינו בים שתינו עם תחתונים ויצא לנו שהתחבקנו והשתפשפנו... ואחרי זה הרגשתי נוזל למטה כשנגעתי בתחתון של הבקיני.... אין לי מושג אם זה כי אני הפרשתי משהו או שהוא.... יש מצב להריון מדבר כזה? כי חדירה בכללי לא הייתה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן10/09/2010את לא בהריון כי זרע לא עבר בד
פשוט הנרתיק מפריש חומרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע לא עובר דרך התחתונים
ד``ר ליאורה אברמוב10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה דרסטית פתאומית בחשק מיניקשמש07/09/2010
בחודשיים האחרונים יש לי חוסר חשק למין הבא לידי ביטוי באופן בוטה בחוסר סבלנות מוחלט בקיום יחסי מין, למשל הפטמות שלי היו הדרך העיקרית להגיע לעירור מיני ועכשיו אני כמעט לא יכולה לסבול שבעלי נוגע בהם.
אנחנו במערכת יחסים אוהבת ותומכת וכן יש גורמים נפשיים שיכולים להשפיע עכשיו מאחר והוא מובטל בתקופה האחרונה ובדיכאון בגלל זה, בכל אופן רציתי לדעת איזה בדיקות דם לבקש מהרופאה והאם ניתן לקבל אותם מרופא אחר מאחר ואני קצת נבוכה לדבר על זה עם הרופאה שלי.
נראה לי שאני מזיעה יותר בתקופה האחרונה -זה יכול להיות קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר נתונים כמו בת כמה את
ד``ר ליאורה אברמוב10/09/2010האם נכנסת לגיל מעבר, האם התחלת לקחת איזה תרופות בזמן האחרון. סיבות נפשיות הן הסיבות הנפוצות ביותר לירידה בחשק המיני.
ברור הורמונלי יכול לתת מידע על הורמונים שמשפיעים על החשק המיני. את יכולה לבקש את הברור מרופא משפחה רופא גינקולוג או רופא סקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירליטל06/09/2010
שלום!
אני בת 23, לוקחת גלולות כבר 5 שנים, ללא הפסקה, לפני נטילת הגלולות היה לי מחזור לא סדיר..
האם מחזור לא סדיר יכול לגרום לעיכוב בכניסה להריון במידה ואני מפסיקה את הגלולות ומנסה להיכנס להריון..
האם ניתן לטפל במחזור לא סדיר? חוץ מגלולות...
ועוד משהו ששמעתי ואני מעוניינת לאמת אותו, האם נשים שיש להן יתר של טסטוסטרון (שעירות יתר וכו') נקלטות להיריון מהר יותר?
תודה רבה, יום טוב!
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שכשתפסיקי את הגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב07/09/2010יקח זמן עד שהמחזורים יסתדרו. ואם לא יסתדרו יש כדורים לחיזוק הביוץ שלוקחים כדי להרות.
טסטוסטרון בעודף איננו גורם לכניסה גבוהה יותר להריון אלא יכול להפריע דווקא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתשושנה05/09/2010
שלום:
קיבלתי ווסת לפני שבועיים
אני שומרת נידה ורק אתמול קיימתי יחסים לאחר שבועיים שלא קיימתי.
היום אחרי הצהריים ראיתי ממש כתמים חומים בתחתונית, יחסית הרבה.
מה זה אמור להיות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות דמום
ד``ר ליאורה אברמוב07/09/2010בזמן ביוץ שזה מתאים לעתוי שאת מדווחת. יכול להיות גם דימום מצוואר הרחם. פני לרופא נשים
לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייEma02/09/2010
רציתי לדעת האם למחלת אטופיק דרמטיטיס(אסטמה של העור) יכולה להיות השפעה על גלולות שאני לוקחת -לודן ובכללי איך הגלולות האלו כי אני רק עכשיו מתחילה לקחת אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין האטופיק
ד``ר ליאורה אברמוב03/09/2010דרמטיטיס שלך לגלולות. לודן היא בדיוק אותה גלולה כמו מליאן והרמונט שנמכרות בשוק האזרחי ומצוינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים פנימיותנועה02/09/2010
השפתיים הפנימיות אצלי ממש שונות אחת מהשנייה אחת ארוכה בולטת ויוצאת החוצה, אפילו קצת מעבר לשפתיים החיצוניות, ואחת ממש קצרה ודחוסה פנימה, אני מודעת לכך שזה לא אמור להיות שווה אבל יש הבדל ממש גדול. האם זה עלול לגרום לבעיות כלשהן מעבר למראה האסטתי??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
ד``ר ליאורה אברמוב03/09/2010תופעה נורמלית לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרתנטע31/08/2010
היי,
אני בת 22 ומעולם לא גמרתי בסקס. חיצונית קל לי מאוד לגמור ואני מתוסכלת מאוד שאני לא קרובה לגמור בסקס. נמאס לי לזייף.
אני לוקחת גלולות כבר ארבע שנים. יכול להיות זה מדכא לי את החשק המיני ובגלל זה אני לא גומרת?
חייבת עזרה.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מתארת הוא תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/09/2010נורמלית לחלוטין. 70% מהנשים גומרות רק בגירוי חיצוני.
את יכולה לפנות לטיפול מיני כדי ללמוד לשלשב את הגירוי בדגדגן שהוא הגורם לך לאורגזמה אם החדירה.
למה את מזייפת????? את לא חייבת לגמור מחדירה העיקר שגמרת לפני או אחרי...והגברים יוצאים עם הרושם המוטעה שכל הנשים גומרות מהחדירה כי הנשים מזייפות להם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לוקח לזרע למות?לירון30/08/2010
אם נניח לא קיימתי יחסי מין מלאים.. וחבר שלי גמר בחוץ, ויש לו טיפה של זרע שלו על היד, ולאחר חצי דקה-דקה הוא נוגע באיבר המין שלי, ומחדיר אצבעות אפילו או משהו כזה, יש סיכוי להכנס להריון?
אמרו לי שאין מה לדאוג, כי זרע באוויר הפתוח, מת תוך כמה שניות..
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע יכול לחיות באויר
ד``ר ליאורה אברמוב01/09/2010הרבה יותר ממספר דקות לפחות 20 דק'ות אם לא יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נראה הזרעדקלה29/08/2010
שלום,
שהייתי עם חבר שלי (לא שכבנו) הוא התחיל לגמור וטען שעצר זאת באמצע. יצא לו נוזל וכאשר ניקיתי זאת ראיתי שזה נוזל צהוב וחתיכות קטנות מוצקות. האם זהו נוזל הזרע? עשוי גם מחתיכות קטנות מוצקות?
תודה,
דקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקח לנוזל הזרע 20 דקות כדי להתנזל
ד``ר ליאורה אברמוב29/08/2010אם הוא התחיל לגמור זה יכול להיות או זרע או הפרשה שיוצאת מהבלוטות בשופכה לפני שפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נראה הזרע
דקלה30/08/2010אבל יכול להיות שאלו יהיו חתיכות קטנות מוצקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לבנות ומסריחות
הרמן31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירה - זקוק להמלצותאור28/08/2010
היי
לחברה שלי (בת 30) כואב תמיד כשאנחנו עושים סקס (גם בחדירה וגם בזמן הסקס)
היא טוענת שתמיד כאב לה עם גברים עם איבר רחב (ומסתבר שאני כזה)
ניסינו גם להוסיף סיכוך וממה שאני זוכר זה לא עזר או עזר רק טיפה.
אנחנו כן מקיימים יחסים אבל בזהירות אבל תמיד כואב לה, והיא לא אומרת כלום בזמן הסקס עצמו כדי לא לבאס אותי, וזה מצב שחייבים לפתור. (אגב הכאבים הם רק במשגל עצמו, לא במין אוראלי לדוגמא)
יש לציין שהקשר הזוגי שלנו אמנם צעיר אבל נהדר ומופלא מכל הבחינות, ואנחנו רוצים לעבור לגור ביחד תוך כמה חודשים..
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על גניקולוג/ית שהוא גם סקסולוג/ית מעולה כדי לפתור את הבעייה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שלחברתך יש וסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב29/08/2010אם היא חברת מכבי או לאומית היא יכולה להבדק אצלי במרפאה סקסולוגית באיכילוב או במרפאה לבריאות האישה בקטוביץ בת"א אם היא בכללית. אשמח לאבחן את הבעיה ולטפל בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליחן25/08/2010
יש שאלה למה שבת יורדת לבן זה נותן תחושה של השפלה ואילו לעומת זאת בנים לא מרגישים כך:?
לא מזמן ירדתי לחבר שלי והרגשתי כלכך רע וקיבלתי תחושה מגעילה והרגשתי כלנך מושפלת שפשוט הפסקנו את זה באמצע ורק רציתי לקבור את עצמי.. אחכ שדיברנו על זה הוא הבין ואמר אם אני מרגישה ככה שאני לא יעשה את זה יותר והמשכנו לדבר והוא אמר שהיו הרבה פעמים שהוא היה רוצה שזה יהיה הפוך..
אני פשוט לא מבינה מה ההבדל ואיך זה שהוא לא מרגיש כמוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענין של פתיחות מינית
ד``ר ליאורה אברמוב25/08/2010קבלה של אברי המין של האחר וגם חינוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובהמיטל24/08/2010
אים הייתי עים גבר והוא היה עים תחתון ואני בלי ואיברי מין התחככו והייתי בביוץ יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להכנס להריון
ד``ר ליאורה אברמוב25/08/2010עם תחתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ליאורה בבקשה
מיטל27/08/2010גם אים הייתי בביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם את בביוץ
ד``ר ליאורה אברמוב29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףמרכז23/08/2010
שכבתי אתמול עם חברה שלי לראשונה, והיינו בלי קונדום, וחדרתי לה אבל לא עד הסוף כי כאב לה, ולא גמרתי אבל נראה לי שיצא לי ממש קצת שפיך כזה של ההתחלה, האם כדאי לקחת פוסטינור או בדיקות הריון? ועוד שאלה, מתי סקס בלי קונדום בטוח? כשהאישה במחזור או לא? כאילו נגיד רוצים לעשות ילד אז מחכים שהיא תהיה במחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להכנס להריון
ד``ר ליאורה אברמוב24/08/2010גם הנוזל שיוצא לפני הגמירה ולכן שתקח פוסטינור. אין זמן בטוח לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה, יש נשים שנכנסות להריון גם כשהן במחזור. כך שכדאי שתשתמשו באמצעי מניעה מסודרים. אם לא נוח לך הקונדומים שחברתך תתחיל להשתמש בגלולות. מאוד לא אחראי לסמוך על המזל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)