מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור***02/10/2010
שלום ותודה מראש על העזרה!
אני בת 19. בכל יום אני מבחינה בהפרשות על מגן התחתון, הפרשות בהירות בדרך כלל.
אך יש ימים במהלך החודש שההפרשות הן בכמויות גדולות יחסית, ובעלות צבע צהוב ממש כהה. אין לי יכולת לקשר את זה למחזור, שכן המחזור שלי לא סדיר בכלל! מאחר החל מ10 ימים עד חודש ויותר. ממה נובעות ההפרשות? וממה השינוי בצבע ובריכוז? האם זה דורש טיפול כל שהוא?
*אם זה משמעותי- אני בתולה, לא מקיימת יחסי מין מלאים. לעיתים רק סקס יבש עם ביגוד מלא.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהוו...
***03/10/2010כבר שבוע שאני מרגישה סימנים שלפני המחזור, אך הוא מסרב להגיע. את המחזור האחרון התחלתי ב21/8 וסיימתי בערך ב26/8.
נפיחות בחזה ובבטן התחתונה..התכהות של הפטמות.. אלו סימנים שאני מבחינה בהם בד"כ לפני קבלת המחזור אך הוא לא מגיע. מה עושים?! האם אלו באמת סימנים שמעידים על כך שהמחזור אמור להגיע?זה תופעות נורמאליות??
תודה רבה רבה וסליחה.
פשוט כל העניין הזה ממש מתחיל להלחיץ אותי.. אני מתחילה כבר לקשור את זה לסקס יבש[עם בגדים] שאני ובן זוגי עשינו........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות מרובות
רינת19/11/2010יכול להיות שההפרשות המרובות מתקיימות בימים בהן מתרחש אצלך הביוץ
זה טבעי ונורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2010א. את לא בהריון אם לא קיימתם יחסי מין או אם לא היתה שפיכה בפתח הנרתיק. אם יש חשש עשי בדיקה להריון ביתית בשתן
ב. ההפרשות תקינות ונובעות מהפרשות נרתיקיות שמשתנות במהלך מחUר ואין מה להיות מוטרדת מהן. יש נשים שמפרישות יותר מאחרות וזה לא בעיה.
ג. לגבי האיחור במחזור - חכי עוד מספר ימים , אם לא יגיע פני לרופא נשים שלך שיתן לך טיפול לקבל מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה+המשך
יהלי04/10/2010תודה רבה!
לא קיימנו יחסי מין מלאים ולא הייתה שפיכה. זה היה כאשר שנינו עם מכנס קצר ותחתונים.
אז אין ממה לדאוג, נכון?
אני מקוה שאין צורך לעשות גם בדיקה כי זה מלחיץ אותי עוד יותר!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע שאין סיבה לדאגה
לי ראובני04/10/2010יחד עם זאת, אם את רואה להבא שהמצב ביניכם מתחמם כך שיש סיכוי שתהיי זקוקה להגנה משמעותית יותר בעתיד, אני מציעה לך לא להזניח ולהתחיל לקחת גלולות או להשתמש בקונדום כשיש חיכוך של איברי המין בעירום מלא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!התשובות מקצועיות
***05/10/2010ובהחלט מספקות! ישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוש מענה דחוף!לחוצה קצת01/10/2010
אני לוקחת את הגלולות שלי בין 8 ל-10 בבוקר כל בוקר. אני לקראת סוף החפיסה, שכחתי לקחת גלולה בבוקר ולקחתי אותה רק ב-1 לפנות בוקר של היום למחרת (מעל 12 שעות אחרי).
אני לוקחת לודן ורשום בהוראות שאם נשכחה גלולה בשבוע האחרון של החפיסה יש להמשיך ברצף לחפיסה הבאה ורק במידה ולא קיבלתי מחזור אחרי החפיסה יש לגשת לרופא נשים.
עם זאת, אומרים בדר"כ שזה לא בריא להמשיך 2 חפיסות ברצף.
רציתי לדעת- האם אני אני צריכה להמשיך 2 חפיסות ברצף ולסיים ולקבל מחזור רק אחרי החפיסה הבאה?
או שאולי אני צריכה רק לסיים את החפיסה הזאת ולקחת בחשבון שאני לא מוגנת ויש לנקוט באמצעי מניעה נוסף ולהמשיך לקחת את הגלולות והחפיסות כרגיל...?
אם אני בוחרת בדרך השנייה... מתי אהיה מוגנת שוב מפני הריון?
בנוסף, קיימתי יחסי מין כ-3 ימים לפני שכחת הגלולה.. אני יודעת שזו שאלה קצת היסטרית אבח האם קיים סיכוי לכך שנכנסתי להריון?
נשארו לי רק עוד כ-2\3 גלולות לסיום החפיסה ולכן אני צריכה תשובה דחופה.
תודה רבה!!!
מעריכה זאת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההחלטה היא שלך
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2010אין שום בעיה להוסיף שתי חפיסות ברצף בהתאם להוראות., אם את מעדיפה את יכולה לעשות גם שבוע הפסקה
בכל מקרה כדאי להשתמש עוד בקונדומים שבועיים אחרי השיכחה של הגלולה.
הסבירות להריון קלושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לחוצה קצת01/10/2010תודה רבה!
כל הכבוד לך על התמיכה והמענה. נחמד לדעת שיש מישהו מקצועי לפנות אליו עם שאלות.
מעריכה אותך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא באנתי27/09/2010
שלום אני בת 22 בזוגיות של 5 שנים עם בחור מקסים... לקראת השנתיים שלוש האחרונות החשק המיני ירד..אפילו הפסקתי עם הגלולות.. וזה לא כ"כ עזר.. אני פשוט לא מרגישה צורך.. אני לא יודעת איך להסביר את מה שאני מרגישה.. פשוט לא בא לי.מגיעים למצב של יחסים מלאים לפעמים פעם בחודש פעם בחודשיים (חשוב לציין שהיחיסים עם החבר ובכלל היחסים המיניים הם מעולים ומספקים לחלוטין).
אז לא יודעת למה זה קורה..
"אין לי כוח" למשחק מקדים ולכל ה"תהליך" אבל כשאני שם אני מאד נהנת..
אז למה אני לא רוצה את זה בתדירות יותר גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה ידועה בנשים
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2010שמאבדות את החשק המיני כשנמצאות בזוגיות לאורך זמן, אבל נהנות מאוד כשהן שם. כדאי שתפני לטפול מיני כדי לבדוק מדוע התופעה קורית לך אישית, ואיך ניתן להתמודד איתה ולטפל בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתרחקי מבעלך לזמן מסוים.
א''24/10/2010תנסה את העיסה הזאת. תתרחקי מבעלך לכמה זמן מסוים כלאמר לא לעזוב את הבית חלילה, אלא שתעשו הסכמה בניכם לאף אחד לא ייגע בשני למשך נגיד שבועיים או יותר (אני מדגיש אפילו נגיעה ביד). ולא לישון באותו מיטה (כל אחד במיטה אחרת ) ואני בטוח אם תשמרו על זה במשך שבועיים יחזור לך החשק כמו כלה חדשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סוכוי להריון? דחוף מאודדדליאת27/09/2010
אני בת 35 .. שבעה ימים אחרי סיום המחזור קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ... הוא נשאר לבוש מכנסו הג'ינס ואני בלי בגדים בכלל
הוא ישב על כיסא ואני ישבתי עליו עד שגמר בתוך מכנסו
הבחנתי בכתמים על המכנסיים שלו דבר שהבהיל אותי מאוד כי הייתי נצמדת אליו ונגועה בכתמים אלו
האם יתכן כי תאי הזרע שלו חדרו לנרתיק שלי דרך המכנסיים שלו?
האם יתכן כי אני בהריון?
אני נורא לחוצה נא תשובתכם דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע לא יכול לעבור דרך בד
***27/09/2010אם לא היה מגע ישיר בין אברי המין אין סיכוי.
תסתכלי בתשובות לשאלות דומות שנשאלו כאן. ענמו בדיוק את אותה התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול להיות הריון
ד``ר ליאורה אברמוב27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי להריון?
ליאת29/09/2010אפילו אם הייתי עירומה והיה מגע בין הנרתיק לכתמים שעל המכנס ?
נכון שזרע לא עובר דרך בד ... אבל מה הסיכוי כאשר יש כתמים וכבר נגעו בנרתיק?
האם אין לי מה לדאוג ?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכוי להריון!
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בלתי סדיר***26/09/2010
שלום, ותודה מראש!
אני בת 19, קיבלתי מחזור בפעם הראשונה לפני כ-4 שנים בערך.
העניין הוא שמאז המחזור שלי לא סדיר כלל! פעמים אחדות מאוד הוא דייק- חודש אחרי חודש.משמעות הדבר היא שאף פעם אין לי תאריך מדוייק שאני אמורה לקבל. זה משתנה בכל פעם.
חוסר הסדירות לא מפריע לי, השאלה שלי האם הדבר מהווה במצב הנוכחי בעיה בריאותית כל שהיא? אולי השלכות לעתיד?
ואם כן, אז כיצד ניתן לטפל בזה[מלבד גלולות.....]
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות מחזור נגרמת עקב הפרעה
ד``ר ליאורה אברמוב27/09/2010הורמונלית בדרך כלל חוסר ביוץ. אם המחזור מגיע כל חודש רק בימים לא מדויקים - אין חובה לטפל, אך אם זו אי סדירות ברמה של כמה חודשים לא לקבל - כדאי לברר ולטפל. הטיפול היחידי הוא גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך גלולות יכולות לעזור?
רינת19/11/2010ממה שאני יודעת גלולות מהוות הריון בגוף. ומונעות ביוץ. אם היא לא מבייצת, איך מניעת הביוץ על ידי גלולות עשויה לעזור לה?
לי נשמע שזה עלול להזיק לה. עדיף לבדוק מדוע אין ביוץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בזמן האורגזמהציפי24/09/2010
תופעה מוזרה ומטרידה.
בעת מגע מיני עם בן זוגי, ממש בזמן שהגעתי לאורגזמה, נתקפתי בכאב ראש מפלח, מן תחושת חוסר זרימת דם טובה בגולגולת, הכאב היה חזק ביותר שהלך והתפוגג לאט מאוד, חלף לגמרי רק כעבור מספר שעות.
אשמח לשמוע אם שמעת על תופעה שכזו ומה נדרש כדי למנוע הישנותה.אם יש בה סכנה כלשהי.
אני בת חמישים, נהנית מיחסי מין מאוד, בריאה בד"כ ובכושר. רוכבת על אופניים. ראוי לציין שלפעמים בזמן הרכיבה יש לי כאב ראש דומה אבל בעוצמות חלשות הרבה ביותר.
אודה לתגובתך
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה ידועה
ד``ר ליאורה אברמוב25/09/2010בדרך כלל אין ממצא והיא נובעת מכאב ראש שבמאמץ.(עליה במתח השרירים בגלגלת)אבל כדי לשלול בעיות רפואיות כמו בעיות בכלי הדם במוח הדבר מחייב ברור נוירולוגי, ברור לחץ במאמץ.
פני לרופא נוירולוג. עשי ברור הולטר של לח"ד - דרך רופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ביחסי מין בין בני זוגיעקב24/09/2010
אנחנו זוג שנשוי באושר כבר 6 חודשים, זוג צעיר לגמרי, בסביבות גילאי ה 26, אשתי שהתחתננו היתה בתולה, מאז החתונה ועד היום הזה לא היו יחסי מין מלאים , כלומר לא היתה חדירה, היה הכל במיטה חוץ מחדירה, מין פחד או כאב שמונע ממנה לעשות את הצעד הזה...
היינו ביעוץ, והיא טופלה אצל סקסולוג, אך כל הטיפולים שעשינו היו לחינם, המצב עדיין אותו מצב, אין לחץ בינינו אני דווקא מעודד אותה עם הסבלנות, שנינו מודעים לעניין, אבל הבעיה שאני לא יודע מה לעשות בנושא הזה, אשמח לעצות, כי הבעיה די מפריע לי כבעל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת תשובה בפורום אחר
ד``ר ליאורה אברמוב25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחדירה<:22/09/2010
היי,
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין לעיתים די קרובות, ובאופן קבוע יש כאב בחדירה באיזור החיצוני של הנרתיק, וזה ממשיך לשרוף גם אחרי קיום יחסי המין (למשל שאני עושה פיפי..)
לעומת זאת, החדרת טמפון או אצבע לא גורמת לי לשום כאב.
ממה זה יכול לנבוע?
ואיך אפשר למנוע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לך לעבור ברור במרפאה צוואר
ד``ר ליאורה אברמוב23/09/2010הרחם והעריה של קופת חולים לאבחן האם יש לך וסטיבוליטיס. זו הסיבה הכי שכיחה לכאבים בזמן חדירה. הטיפול מורכב ומשתנה בהתאם לממצאים. שמוש במסככים והרפיה טובה בזמן חדירה יכולנים לעזור.. שמוש במשחה מאלחשת בשם אזראקאין 5% הנמרחת בפתח חצי שעה לפני החדירה יכולה להרדים את האזור הכואב ולהקל על החדירה. אפשר למרוח אותה גם אחרי יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף פעילות בבלוטת התריס וחשק מינימש21/09/2010
שלום
חברתי בת 40 עברה דלקת בבלוטת התריס שגרמה לעודף פעילות של הבלוטה , מקריאה על התופעות עולה שיש ירידה בלבידו ואכן אני חש בכך.
הדלקת חלפה ונראה כי היא מאוזנת אך החשק המיני לא קיים, האם ניתן לעשות משהו ?
לקחת משהו שיגביר את החשק המיני ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לעשות הערכה הורמונלית
ד``ר ליאורה אברמוב23/09/2010מלאה לגבי כל ההורמונים שיכולים להשפיע על החשק המיני. אם יש בעיה, כמובן לטפל בהתאם, אם הכל תקין לפנות לטיפול מיני להערכה לגבי סיבות נפשיות, שיכולות לגרום לירידה בחשק המיני.
מחלות והתעסקות עם הטיפול בהן וההתמודדות עם המחלה יכול מאוד לדכא חשק כי הבן אדם בלחץ וטרוד מכל הנושא.,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשולי14/09/2010
האם בתחילת היריון (שבוע 3)לא מומלץ לעשות ספורט (הליכה מהירה)
או שזה אפשרי וזה לא מסוכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה להמשיך לעשות
ד``ר ליאורה אברמוב15/09/2010את כל מה שעשית לפני ההריון רק לא להגזים במאמץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשולי14/09/2010
האם ספורט (רק הליכה מהירה) משפיעה על קליטה להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזוראנונימי13/09/2010
חודש שעבר התחלתי להשתמש בגלולות מינס לקחתי אותן במשך 10 ימים באותו זמן הרגשתי ממש רע סבלתי מהקאות ושילשולים ולכן הפסקתי את החפיסה באמצע וכרגע המחזור מאחר בשבוע האם זה נורמלי איחור כזה עקב הפסקת חפיסה באמצע? ואם כן כמה זמן יכול להימשך האיחור במחזור? חשוב לי לציין שכל הזמן ללא הגלולות השתמשתי בקונדומים כך שהייתי מוגנת אבל עדיין האם עליי לחשוש מהריון? אודה לתשובה מהירה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הקאת ושלשלת בתקופה שלקחת
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2010את הגלולות הרי שהספיגה שלהם לא היתה טובה ואז אם לא השתמשת בקונדומים כן יש חשש מהריון וכדאי לעשות בדיקת שתן ביתית להריון.
אם הבדיקה שלילית המחזור אמור להגיע בימים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימי12/09/2010
שלום רב,
אינני זוכרת מתי עליי להפסיק ליטול גלולות אם חלפון 3 שבועות ואולי כבר נטלתי מעבר להם
(אני אסביר - התחלתי גלולות מחפיסה ישנה ואחרי כמה כדורים, לאחר שהבאתי מרשם, התחלתי חפיסה חדשה, כך שאבד לי הסדר)
כיצד אדע מתי לקחת כדור אחרון
בד"כ הייתי נוטלת כדור אחרון ביום ראשון, כאשר בסביבות יום ד' היה מגיע המחזור. המחחזור טרם הגיע אבל מתחילה אולי הרגשה שצריך לבוא.
מה עליי לעשות על מנת להיות מוגנת בעת קיום יחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשיכי את החפיסה החדשה עד סופה
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2010ואז עשי הפסקה של שבוע. אין שום בעיה לצרך מספר חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
אנונימי20/09/2010דר' אברמוב שלום,
מודה לתגובתך.
היום הפסקתי את הגלולות. להפסיק שבוע ימים ביום שני הבא (היום השמיני) להתחיל חפיסה חדשה?
האם במהלך השבוע הזה אהיה מוגנת בעת קיום יחסים?
האם במהלך השבוע הזה אני אמורה לקבל את המחזור? ואם לא אקבל?
ועוד שאלה בבקשה - אם אין בעיה ליטול שתי חפיסות רצופות, מאין הקביעה שלוקחים גלולות שלושה שבועות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתמשי באמצעי מניעה נוספים בשבוע
ד``ר ליאורה אברמוב20/09/2010הזה.
ייתכן ותקבלי מחזור קל, ביום השמיני חזרי לגלולות. הקביעה של כל 3 שבועות לקחת ושבוע הפסקה היתה קביעה שלירותית שנעשתה לפני 50 שנה כדי לגרום לנשים להרגיש שהן מקבלות דימום המחקה את המחזור הטבעי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היירלי11/09/2010
יש לי שחולות פולאציסטיות ואני לוקחת אנדרוקור 50 פלוס דיאנה כבר חצי שנה בעקבות אקנה
שמתי לב שהתחילו לי כאבים בעור הפות מאז שהתחלתי לקחת יכול לביות שאני אלרגית לאנדרוקור? או לדיאנה ואלו תופעות?
אפשר לקחת את הדיאנה בלי האנדרוקור?
מה זה עוד יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה הקודמת
רלי12/09/2010השריפה והצריבה חזרה בדיוק יום אחרי שהמשכתי עם הדיאנה והאדנרוקור שאותו אני לוקחת 14 יום בגלל זה זה נורא מגביר לי את החשד לגביו בנטסף לאחרונה גילו לי אלרגיה למוצרי חלב וראיתי שיש בו לקטוז אני חייבת להבין אם זה הגורם ואם אפשר להמשיך טיפול בלעדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לבדוק אותך ולראות מה קורה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2010באזור הפותץ שגורם לצריבה - אולי יש דלקת, אולי יובש, אולי אלרגיה..אי אפשר להפסיק מבלי לעבור בדיקה גינקולוגית של האזור ואז להחליט אם צריך להפסיק או לא את האנדרוקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית לי..מבולבלת ונואשת
ירדן12/09/2010בגלל שאני בהסיטוריה של 4 חודשים נורא קשים של דלקות ופטריות,היה לי שקט עכשיו שבועיים. המשחות גרמו לי לאלרגית עור .ואני כבר מזהה פחות או יותר,אני משתמשת בתחתונים אך ורק מכותנה מכבסת בסבון כביסה מיוחד טבעי והשריפה היא לא בנרתיק אלה על העור עצמו מאחוריי השפתיים,וקצת בפתח הנרתיק אין לי הפרשות מיוחדות או ריח פשוט כאב על העור עצמו
שלשום חזרתי לאנדרוקור אחרי הפסקה של שבועיים בגלל מחזור פלוס הפסקה נורמלית שאני אמורה להפסיק לאחר 14 יום ,לפני בגלל האלרגיה עור לקחתי את הגלולות רצוף.
השאלה אם יכול להיות קשר? בין הדברים? כי פתאום אחרי חוסר כאב הכל חזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שכיח הכאבים והאלרגיות
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2010בגלל אנדרוקור, אבל שימי עיין ותראי אם יש קשר בין הדברים במחזורים הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במבנה האיברשיר11/09/2010
אני צעירה יחסית (מתחת לגיל 16) ואני רואה שיש לי בעיות באיבר המין.. השפתיים הפנימיות גדולות מאוד ובולטות החוצה מאוד, לא ניתן לראות את פי השופכה ובעת השתנה נדמה כאילו אני משתינה מתוך הנרתיק.. אני מובכת מאוד ולא נעים לי לספר לאמא כדי שתיקח אותי לרופא. האם המצב עלול להיות מסוכן? אנא, עני לי בדחיפות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתארת מבנה נורמלי של אבר המין
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2010חבל שאת כל כך מובכת ממנו. מבנה השפתיים הקטנות שונה מאישה לאישה ובחלק גדול מהנשים השפתיים הקטנות בולטות ובשרניות. זו איננה הפרעה אלא סוג של מבנה. אם תחשבי על כך שהשפתיים הקטנות משמשות חלק מהתגובה המינית ויש בהן הרבה עצבים רגישים למגע הרי שפתיים גדולות מאפשרות אזור ארוגני חשוב נרחב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)