פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין לאחר תפרים
    שירי
    23/11/2010

שלום רב!
    יש לי בעיה מאוד מציקה ואני כבר אבודת עיצות.
    אני בת 28, ילדתי לפני שנה וחצי. לפני הלידה היו לי יחסי מין מאוד מהנים ומספקים עם בעלי. בזמן הלידה היו לי מספר קרעים חיצוניים שתפר אותם פלסטיקאי מתלמד. אחד התפרים היה על כיפת הדגדגן ואותה הוא תפר ייתר על המידה. לאחר איחוי התפרים קרו 2 דברים:
    1- העור על הדגדגן מתוח מאוד והדגדגן עצמו מעוקם לצד ימין. יש לציין שגם לפני הלידה הוא היה קטן ועכשיו הוא בכלל בקושי מורגש (יש לי שפתיים חיצוניות גדולות מאוד וכמעט ואין שפתיים פנימיות).
    2- והמציק ביותר- הדגדגן איבד משמעותית מהרגישות שלו, לוקח לי המון זמן להגיע לאורגזמה ויש ללחוץ עליו ממש חזק כדי להרגיש משהו. לאחר קיום יחסי מין כל האיזור כואב לי בגלל החוזק של הלחיצה.
    הדבר מציק לי מאוד, כיוון שבעבר נהנתי מאוד מיחסי מין.
    נבדקתי אצל גניקולוג והוא עשה לי בדיקה עם מחקיר קלפוסקופיה (אני חושבת שכך קוראים לו, אבל לא בטוחה). לאחר הבדיקה אמר לי שאין מה לעשות פרט לניתוח כואב שיאבד מהשפעתו בלידה הבאה.
    אני ממש מיואשת מהדבר הזה... האם באמת אין מה לעשות?
    אנא עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין לאחר תפרים

הוספת תגובה

• יחסי מין לאחר תפרים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/11/2010

ניתוח לא הייתי מציעה לך מסכימה עם רופא הנשים שלך
    אולי טיפול סקסולוגי כדי להגביר את הרכוז המיני וההתמקדות בתחושות
    שמוש בויברטורים לדגדגן כמו רוקט פוקט, ואולי שמוש במכשיר ואקום לדגדגן כדי להגביר את זרימת הדם בו ( אין בארץ אפשר ליבא מארה"ב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין גמיש
    שלום
    22/11/2010

שלום,היה לי כאבים בקיום יחסי מין, פניתי לרופא ואחר בדיקה התברר שהקרום הוא גמיש וללא חורים עמוקים.. לפני שלושה ימים עשיתי פיתוק לקרום הבתולין בלייזר, האם עכשב יש ספק לכאב?? אני נורא מתרגשת, סוף סוף זהו רגע האמת, מה ארגיש? איך בעלי יתנהג מה הוא יעשה? איך זה ישפיע על חיינו? ועוד מאות השאלות בראשי..
    אני מאוד מודאגת, האם אחווה עוד כשלון!!! האם זה יכאב עוד!!!?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין גמיש

הוספת תגובה

• קרום בתולין גמיש - תגובה

לי ראובני
    22/11/2010

יקרה
    פני לרופא עם השאלות, תבדקי איתו מה ההשלכות של המהלך ואיך אפשר להקל על הכאבים בהמשך.
    תשתמשו בהרבה חומר סיכה וסבלנות
    בהצלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שזה הפורום המתאים...
    רותם
    20/11/2010

אין לי מושג לאיזה פורום לפנות, והנושא גם ככה מביך אותי, אז תשתדלו לענות לי פה בבקשהה...
    אני בת 22, ומתעניינת בהסרת שיער באיזור המפשעה, העניין הוא, שאיך שהתחלתי להתעניין הבנתי שכנראה אצלי יש יותר שיער מהנורמה.
    המכונים מציעים הורדת שיער בקו הבקיני,וכו'.. ללא הזכרת שיער קצת יותר בפנים.
    אני כבר לא זוכרת בוודאות, אבל כשהייתי ממש צעירה הייתי מגלחת בלי שאמי תדע באיזור וגורמת לעוד ועוד שיער לצמוח ולהתפשט. ברצוני לדעת- האם אני היחידה ששיער ערוותה נכנס עמוק יותר מקו הבקיני? וכמו כן ממשיך גם קצת מאחור? ואם זו תופעה שאינה מוכרת, איך יוכלו לעזור לי מכוני הסרת השיער? הם בוודאי לא מגיעים לשם.. מה עושים??

לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שזה הפורום המתאים...

הוספת תגובה

• מקווה שזה הפורום המתאים... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2010

מכוני השיער יפתרו לך את הבעיה. יש "דוגמאות" שונות של הסרת שיער כולל העלמתו לחלוטין. פני למכון מוכר ומקצועי והתיעצי איתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שזה לפורום הזה..
    רותם
    20/11/2010

אין לי מושג לאיזה פורום לפנות, והנושא גם ככה מביך אותי, אז תשתדלו לענות לי פה בבקשהה...
    אני בת 22, ומתעניינת בהסרת שיער באיזור המפשעה, העניין הוא, שאיך שהתחלתי להתעניין הבנתי שכנראה אצלי יש יותר שיער מהנורמה.
    המכונים מציעים הורדת שיער בקו הבקיני,וכו'.. ללא הזכרת שיער קצת יותר בפנים.
    אני כבר לא זוכרת בוודאות, אבל כשהייתי ממש צעירה הייתי מגלחת בלי שאמי תדע באיזור וגורמת לעוד ועוד שיער לצמוח ולהתפשט. ברצוני לדעת- האם אני היחידה ששיער ערוותה נכנס עמוק יותר מקו הבקיני? וכמו כן ממשיך גם קצת מאחור? ואם זו תופעה שאינה מוכרת, איך יוכלו לעזור לי מכוני הסרת השיער? הם בוודאי לא מגיעים לשם.. מה עושים??

לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שזה לפורום הזה..

הוספת תגובה

• את נורמלית לחלוטין

לי ראובני
    21/11/2010

קו השיער ממשיך לאזור המפשעה ועד השפתיים
    מכוני יופי יכולים להציע מגוון של פתרונות ואין לך סיבה לחשוש, כי את חווה בדיוק מה שכל אישה חווה.
    פשוט גשי למקום בטוח ומורשה שנראה נקי ועדיף כזה שקבלת עליו המלצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרו בבקשה..אובדת עצות
    אביבה
    20/11/2010

אינני יודעת אם זה המקום הנכון לרשום בו, אך התייאשתי מכל הפורומים האחרים והנשים והרופאים שאין להן תשובה בשבילי. כשאני מוציאה שיער מאזור השפתיים במפשעות או אפילו כשהוא מקוצר אינני יכולה להטיל את מיימיי כראוי. מה שקורה השתן בורח לי לצדדים ומרטיב את כולי ואת מכנסי. כבר התייאשתי מהלהתאפק ימים שלמים מה שגם לא בריא ויכול לגרום לדלקות . ובנוסף אינני יכולה שלא להסיר את השיער בגלל האופנה הסבל המגוכחת של להסיר משם שיער ובגלל שגברים נגעלים מכך וגם לי זה מציק ומגרד. בנוסף אני עושה לייזר באזור ואינני יודעת אם להמשיך או לא. אני ממש מיואשת. אף אחד מחבורתיי לא נתקלה במקרה כזה. התגברתי על הבושה והלכתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שאין לה מושג למה זה קורה ואפילו בדקה את המקום ולא ראתה משהו יוצא דופן. כבר ניסיתי בכל דרך לפתוח יותר אתה רגליים לסגור אותם יותר להתכופף יותר להתכופף פחות..אני באמת לא מבינה למה זה קורה רק לי כבר אינני יכולה לחיות כך..גם אם השאלה לא קשורה לפורום הזה אשמח אם יש לכם עיצה לתת לי או שתפנו אותי למקום אחר שיכול לעזור לי למרות שכבר ניסיתי הכל והתייאשתי האם זו בעיה בחור שממנו יוצא השתן ? או בצורת השפתיים ? מה יכול לגרום לכך ומה עליי לעשות ?עניין מפחיד גם כי כשארצה להרות אני יודעת שהשתן יהיה תכוף יותר ולא אוכל להתאפק...אני משתמשת באסלוניות בלית ברירה מה שמתסכל אותי ומפחיד מפני חיידקים שיש בשירותים הציבוריים . אינני שותה כלל בחוץ כדי שלא יהיה לי שתן..הדבר ממש פוגע לי באיכות החיים ואני אובדת עיצות .. בנוסף אינני נוסעת לטיולים כלל כי אני יודעת שאצטרך להוריד את השיער אבל לא אוכל להשתמש בשירותים הציבוריים..אנא מכן בנות..או רופאים יקרים אם יש בידיכם התשובה..אשמח. בנוסף לכן כבר ניסיתי את ה-p-mate אבל זה עניין מאד יקר ואינני יכולה להסתמך על זה וגם לא תמיד ניתן למצוא אותו...
    בבקשה עזרו!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרו בבקשה..אובדת עצות

הוספת תגובה

• עזרו בבקשה..אובדת עצות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2010

לא ברור לי למה זה קורה. השימוש באסלוניות הינו הגייני ובטוח גם בשרותים ציבוריים. תלוי כנראה במידת הסרת השיער שלך, ויכול להיות שכדאי שלא תתקרבי לאזור הפנימי יותר אלא הורידי רק באזור המפשעות ובשפתיים הגדולות בחלק החיצוני יותר, כך שלא תפגעי בקו השיער שקרוב לשופכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו גם בעיה..

אביבה
    21/11/2010

השיער שלי באזור השפתיים הגדולות ארוך מאוד ודורש לפחות קיצור...כי אחרת זה ממש דוחה את בני המין השני...וגם כאשר אני מקצר הדבר קורה..אפילו כשזה לא בשפתיים הגדולות ורק ממש קרוב..כבר ניסיתי הכל אני ממש אבודה ומיואשת...השימוש באסלוניות גם יקר מאוד..ובטיולים לדוגמא לא בכל מקום יש שירותים ציבוריים...לפעמים צריך בטבע או בסוג של עמידה..וזה בעייתי...ובנוסף לכך בזמן הריון לדגומא ידועה סכנה גדולה יותר לקבלת זיהומים כך שאיני בטוחה שאסלוניות זה מספיק...
    :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עצה?

אביבה
    28/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבות הביקור אצל גניקולוגית
    רעות
    19/11/2010

שלום,

רציתי לשאול עד כמה חשוב ביקור פעם בשנה אצל גניקולוגית, לבדיקה כללית.
    בפעם האחרונה הייתי לפני שנה.
    אני בת 28, לא מקיימת יחסי מין, ויש לי קונדילומה אבל המצב שלה לא משתנה כבר המון זמן (התכווצה קצת אחרי טיפולים אבל לא נעלמה) והיא לא מסוג מסרטן
    .
    השאלה שלי כמה חשוב לבדוק ואם יש בזה טעם, כי הבדיקה עצמה היא די סיוטית בשבילי..
    תודה.

הוספת תגובה

• חשיבות הביקור אצל גניקולוגית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2010

אם יש לך קונדילומה חיצונית הרי יכולה להיות גם בצוואר הרחם. כדאי לעשות פעם ב3 שנים בדיקת פאפ,
    להערכתי כדאי לעבור בדיקה גינקולוגית אם לא פעם בשנה אז לפחות פעם בשנתיים אם את לא פעילה מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימית
    19/11/2010

אז את יכולה בבקשה להמליץ לי סקסולוג באיזור באר שבע?? אני ממש לא מכירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס בפעם הראשונה
    אנונימית
    18/11/2010

שלום,
    יש לי חבר כבר יותר משנה, ובזמן האחרון אנחנו מנסים לקיים יחסי מין. הבעיה היא שממש כואב בכל ניסיון. בנסיון האחרון הוא חדר מעט (ממש מעט) וממש כאב לי והפסקתי את זה.
    מה אני יכולה לעשות כדי שיפסיק לכאוב לי כל כך?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• צריך להגדיר מה הבעיה

לי ראובני
    19/11/2010

שלום יקרה
    יחסי מין אינם אמורים לכאוב ואם יש כאב זה אומר שמשהו לא תקין ואותו צריך לאבחן.
    את צריכה ללכת לרופא נשים מומלץ עם רקע סקסולוגי, ולשלול וסטיבוליטיס או וגינסמוס שהם בעיות נשים המונעות קיום יחסי מין ללא כאב.
    אבל הן ברות טיפול.
    פשוט צריך להתחיל באבחון מדויק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית
    19/11/2010

כנראה שכחתי לציין את זה... זאת תהיה הפעם הראשונה שאקיים יחסי מין... יכול להיות שזה כואב כי אני פוחדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

לי ראובני
    19/11/2010

גם אם יש חשש זה עדיין לא אמור לכאוב באופן בלתי ניתן לחדירה.
    אלא אם כן =כאמור הגוף אומר לך משהו שאת מפחדת להודות בפני עצמך לדוגמא שאת עדיין לא מוכנה.
    במקרה כזה ממליצה על שיחה עם סקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון
    נועה
    13/11/2010

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי להיכנס להריון כאשר אין אורוגזמה נשית, אין גמירה נשית, אבל כן יש יוצא הפרשות מסויימות אצל האישה.( ומהם ההפרשות האלו?) והגבר כן גומר בפנים.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• אפשר להכנס להריון

לי ראובני
    14/11/2010

שלום
    אפשר להכנס להריון גם כאשר אין אורגזמה נשית, מספיק שהגבר גומר בגוף האישה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי....

נועה
    14/11/2010

האם הרטיבות שיוצאת מהאישה זה ביציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי.... - תגובה

לי ראובני
    16/11/2010

יש רטיבות שמקורה בגירוי אבל הביציות נמצאות בשחלות ויוצאות אחת לחודש בכל פעם מצד אחר וזולגות במידה ואין בה ואין בהן צורך בווסת
    אין קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה
    עדי
    12/11/2010

יש לי בעיות ובאינטימיות בעיקר בחדירה.
    התחלתי לצאת עם בחור חדש שמאד מוצא חן בעיני
    אני רוצה להתפתח איתו על זה אבל מפחדת ולא יודעת איך לעלות את זה בשיחה
    אנחנו יוצאים כבר חודש ועדין לא שכבנו
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה ועוד שאלה....

עדי
    14/11/2010

גם טמפונים אני לא מצליחה להכניס
    האם לדעתכן אפשר על מנת "להתאמן" לנסות להכניס טמפון אם אני לא במחזור?

ולמה לדעתכן בכלל יש לי את התופעה הזו?
    עוד הרבה לפני ההתנסויות המיניות שלי (גיל 14-15) ניסיתי ללא הצלחה להכניס טמפון
    אז אני מניחה שהבעיה תמיד היתה קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה ועוד שאלה.... - תגובה

לי ראובני
    16/11/2010

אפשר להתאמן באמצעות נוזל סיכה על בסיס של מים כמו KY
    קונים בסופר פארם
    מרחיבים זו דרך מעולה להתאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקצב שלך

לי ראובני
    16/11/2010

יקרה
    אם את יודעת שיש לך בעיה, זה מצוין, כי זה אומר שאת כבר מאפשרת לעצמך להיות יותר קשובה ונאמנה לעצמך. אם את לא מרגישה בשלה לחדירה אז כמובן שלא בכוח יחד עם זאת, גבר ממוצע מצפה לסוג מסוים של התפתחות ושווה לראות עד כמה את יכולה למתוח את הגבול שבין נאמנות עצמית לאובדן הקשר.
    אני מציעה לך לקבל עזרה אם את רואה שהקושי שלך לא מאפשר התפתחות של קשרים מעבר למה שאת רוצה
    כי קיימת נטייה למסמס דברים במידה ואת לא מצליחה לממש אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן קטן
    מיכל
    11/11/2010

אני בחורה בת 22, יוצאת עכשיו עם בחור בן 24 מזה כחודשיים. יש לציין שהוא החבר הראשון שלי. לפני כשבוע נכנסנו למיטה וכשהוא ראה את איבר המין שלי הוא אמר לי שיש לי איבר מין כמו של ילדה, זאת אומרת לא מפותח לגמרי. הוא אמר לי שאין לו אפילו מה ללקק ושהוא רגיל לגעת לבחורות בדגדגן וזאת ההנאה שלו. כל זה היה חדש בשבילי. מאוד נעלבתי ממה שהוא אמר לי. האם אני שונה משאר הנשים? הוא אמר לי שבסרטים ארוטיים אין דגדגן בגודל כל כך קטן כמו שלי. מה עלי לעשות? איך אוכל להיות שוב פעם עם גבר במיטה? האם יש ניתוח שאפשר יהיה להגדיל את הדגדגן? למה זה כל כך חשוב לגבר?

לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן קטן

הוספת תגובה

• רגישות קטנה

לי ראובני
    14/11/2010

יקירה
    אין שום דגדגן, או שפתיים או איבר מין בכללותו של אישה הדומה לאיבר מין של אישה אחרת.
    את בסדר גמור, את בריאה ואין בך שום פגם, הוא פשוט לא מסוגל להכיל שונות, ניזון מהפורנו ובעיקר מאוד לא רגיש.
    אני מציעה לך להבהיר לו שאת הגוף שלך את אוהבת ומכבדת ולא מוכנה לשמוע אמירות שמנסות להקטין את הערך והחוויה שלך איתו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ממש בסדר

ע צ ו ב
    20/11/2010

חבר שלך מטומטם שלומד מסרטי סקס מבוימים וממש לא משקפים
    תזרקי אותו!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי להגיד לך

אביבה
    20/11/2010

לפני כמה ימים ראיתי באתר של וואלה סרט על נשים שהדגדגן שלהן גדול מהרגיל והן עושות ניתוח להקטין אותו כי גברים העירו להן על כך הערות . גם הראו נשים בסרט שלמדו לקבל ולאהוב את איבר המין שלהן כמו שהוא. אם זה המ שהוא אומר לך יש לו בעיה קשה. תאהבי את עצמך כמו שאת ודגדגן קטן זה מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל בסדר?
    אני
    10/11/2010

היי
    אחרי החפיסה ביולי הפסקתי את הגלולות
    קיבלתי מחזור בזמן באוגוסט
    ובספטמבר הוא איחר לי
    באוקטובר לא קיבלתי וגם החודש עוד לא
    האם הכל בסדר?

לקביעת תור
    סגירה
    הכל בסדר?

הוספת תגובה

• האם את מקיימת יחסי מין?

לי ראובני
    10/11/2010

חסרים פרטים
    בת כמה את
    האם בריאותך תקינה בדרך כלל
    האם את לוקחות תרופות אחרות
    האם את מקיימת יחסי מין

לעיתים זה יכול להיות מתוך צורך של הגוף להסדיר את עצמו ולהתרגל לבייץ מחדש
    זה עשוי לקחת זמן מה
    אם לא חוזר בחודש הקרוב, נא לפנות לרופא נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אני
    10/11/2010

אני בת 21
    לא מקיימת יחסי מין
    עוסקת המון בפעילות גופנית
    לא נוטלת תרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

לי ראובני
    14/11/2010

שלום לך
    האם את עושה ספורט בצורה קיצונית? בשינוי מבעבר?
    האם את אוכלת בצורה מאוזנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 19 עם בעיה
    אור
    03/11/2010

שלום:)
    אני בת 19 ונמצאת במערכת יחסים במשך שנתיים.התחלתי לאונן בגיל צעיר יחסית
    .חבר שלי גילה שאני מאוננת לפני כמה ימים והדבר גרם למבוכה מאוד גדולה.הוא עצמו סיפר לי שהוא לא מאונן כבר שנים והוא גומר רק איתי.כשאנחנו מקיימים יחסי מין.אני אומרת לו שאני גומרת אבל זה לא נכון.
    אני מאוד רוצה לגמור איתו..אבל אין לי אפשרות\לא רוצה לאונן לידו.
    מה אני יכולה לעשות בשביל לגמור איתו? מבלי שיגלה שלא גמרתי קודם?
    ואנחנו לא יכולים ללכת ליעוץ זוגי גם כי אנחנו קטנים מידי.גם כי אני לא רוצה לחשוף את הבעיה לפניו..וגם כי אין כסף.חח..

יותר מאשמח אם תעזרי לי להציל את המצב

לקביעת תור
    סגירה
    בת 19 עם בעיה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי בכל גיל

לי ראובני
    03/11/2010

שלום יקרה
    ראשית כל אחד רשאי לאונן מתי שהוא רוצה (בפרטיות כמובן) בלי שום קשר להיותו בזוגיות או לא. אם את מרגישה שזה משמעותי לך, וטוב לך אין שום סיבה להפסיק. בטח לא בגלל שבן זוגך מאוים מכך. אוננות זה דבר טבעי ובריא ופרטי.
    כשאת מאוננת את מכירה את הגוף שלך טוב יותר ומאפשרת לעצמך הנאה רבה יותר.
    בן זוגך גם הוא לא צריך להגביל את הצרכים שלו, להפך, את יכולה לשמש עבורו מודל לאותנטיות ולנאמנות עצמית.
    נשמע שיש פערים מאוד גדולים בקשר שלכם שחשוב שתוכלו לדבר עליהם, שלא תמצאו את עצמכם משקרים זה לזו.
    לגבי הנושא של טיפול זוגי, זה יכול להיות משמעותי ואפשרי לדוגמא במרכז הרפואי רעות הנותן אפשרות לטיפול זוגי מיני באמצעות הפנייה מרופא צבאי.
    מציעה לך ליצור עמם קשר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס
    נורית
    30/10/2010

שלום רב.

אני סובלת מזה 12 שנה מויסטיבוליטיס (בת 32 ובעבר טופלתי ע"י דר אברמוב).
    השתתפתי בכל טיפול שמרני שקיים... החל מדיאטת דלת אוקסלטים, ביופידבק,
    מרחיבים..קבוצת תמיכה.. ועוד'

בעייה נוספת היא שבעת קיום יחסים אני כל הזמן נקרעת .. לא משנה כמה משוחררת אני...

לאחרונה אינני פעילה מינית והייתה רגיעה בכאבים. לצערי בשבועיים האחרונים
    היה לי חוסר איזון בנרתיק וגם כדור של ביופמינה לא עזר. והכאבים הצריבה גברו.

אני שוקלת בכובד ראש לעבור ניתוח אם כי אני חוששת עד מאוד.
    והייתי רוצה לדעת פרטים רחבים יותר על מהלך הניתוח
    כמו ... האם אחוזי ההחלמה עלו? על כמה עומדים היום אחוזי ההחלמה? הרדמה כללית או מקומית? זמן ניתוח? מה כולל תהליך ההחלמה? כאבים?
    צריבה? האם אהיה מנוטרלת מעבודה? אם כן לכמה זמן?
    וכמו כן המלצה לרופא מומחה בתחום.

לקביעת תור
    סגירה
    וסטיבוליטיס

הוספת תגובה

• לא ניתן לתת מידע דרך האינטרנט

לי ראובני
    31/10/2010

שלום לך
    הקושי עם סטטיסטיקות הוא שגם הוא עוסק במקרים של 90% זה לא משנה לך אם את בעשר האחרים שמבחינתם כל התהליך לא עוזר.
    אני מציעה לך לחזור ולפנות לד"ר אברמוב, לבדוק מה האפשרויות העומדות בפניך ובלי שום קשר, להתחיל גם דיקור שיכול להקל את הכאב
    בהצלחה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באשך שמאל
    א-א
    29/10/2010

שלום ד"ר ליאורה
    בעלי לאחרונה התחיל לחוש כאבים באשך שמאל.
    הלך לרופא, נתן לו בדיקת זרע לבדוק האם יש דלקת
    התשובה יצאה שלילית.
    בבדיקה פיזית התברר שיש לו וריד נפוח באשך. הרופא אמר לו לעשות אולטרסאונד וספירת זרע כי ייתכן שהפוריות שלו נפגעה (אשך ימין בהסדר גמור- האם יש סיכוי לבעיות בפריוןן??)כמובן שאנו מדואגים מאוד, נשואים כמה חודשים, צעירים ובריאים. בזוגיות מאושרת כבר 5 שנים.
    עדיין לא עשה בדיקות.
    ממצאיהבדיקה הפיזית ובדיקת הזרע הראשונה לגילוי הדלקת האבחנה שהרופא רשם-
    בתרבית הזרע קונטמינציה של STREPT. BETA HEM. GR.B

ממצאים- וריקוצלה דרגה 1-2 באשך שמאל. אשכים תקינים.

אשמח לתשובה.
    בנוסף האם ניתן לקבל טלפון של רופא טבע שמתעסק בהנ"ל?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשך שמאל

הוספת תגובה

• כאבים באשך שמאל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/10/2010

יש בתרבית זהום מבחוץ שאיננו מעיד על דלקת מקומית.
    לעיתים וריקוצלה קשה יכול לפגום בספירת הזרע, צריך להמתין לתוצאות בדיקת הזרע
    הבעיה ניתנת לטיפול ניתוחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בחשק מיני
    עדי
    26/10/2010

היחסים ביני לבן זוגי טובים מאוד אך בקטע האינטימי לא כל כך.
    יש לו חשק מיני נמוך והוא מסרב לדבר על זה, אני מנסה לעורר אותו בכל מיני דרכים וזה לא עוזר ואני מרגישה דחויה ולא מסופקת.
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחשק מיני

הוספת תגובה

• בעיות בחשק מיני - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/10/2010

כדאי לפנות ליעוץ מיני זוגי. אם הוא לא יהיה מוכן לפנות נסי ללכת את ראשונה ובהמשך לתרום אותו לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה