מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהשלום24/10/2010
שלום, אני סובלת מפחד מוות מיחסי מין מלאים, מפחדת מהכאב הנוצר מקריעת הקרום הבתולין, אני עובדת על עצמי והגעתי למצב החדרת הקצה קצת יותר מאיבר מינו של בעלי, הרגשתי קצת כאב לא משמעותי לשניה..
(יש לציין שפעמיים החדיר לי את איברו והרגשתי כאב, בתקופה האחרונה אני מחדירה לעצמי לאט לאט וגם כן יש כאב לא ממש משמעותי, האם זה אומר שהקרום כבר נקרע והכאב שהרגשתי בפעמיים האלו לא ארגיש שוב?????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באמצעות מרחיבים
לי ראובני25/10/2010שלום לך
מתוך מה שאת מתארת זה נשמע שיש לך וגינסמוס- כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן המונע חדירה של איבר מין.
אני לא יודעת אם את משתמשת בטמפונים או לא, אבל זאת דרך אחת לראות עד כמה המצב חמור, האם את מסוגלת להחדיר אצבע או לדמיין את החדירה כדבר נעים וטוב.
לצערי, לא נראה לי שזה יכול להפתר מאליו, ונראה שהדרך הטובה ביותר לפתור זאת היא באמצעות פנייה לסקסולוגית או לפיזיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן (אפשר לקבל הפנייה דרך קופת חולים- או בפרטי).
ולא לקיים יחסי מין כאשר כואב כי זה מעודד את ההתנייה של חרדה- חדירה וכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכור לסרטים כחוליםא''24/10/2010
אני מכור לסרטים כחולים או להרהורים של סקס. נשוי ויש ילדים 10 שנים נשואים לא הצלחתי להפסיק את זה. כמעט לא אוכל לישון בלי להסתכל על סרט או להרהור בנשים אחרים . האורגזמה תעלה לי רק כך . אפילו ברחוב אין לי חשק להסתכל על נשים רק בסרטים או בהרהורים . מה אני צריך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לטיפול מיני
לי ראובני25/10/2010שלום
אני יכולה להבין את התסכול שבהתמכרות, זה באמת הופך להיות שליט יחיד על החיים ויוצר מצבים של תסכול. זה באמת מרגיש לא פשוט, אבל מצריך התמודדות אמיצה.
דרך אחת היא באמצעות פנייה לטיפול והתמודדות רגשית.
דרך אחרת היא באמצעות חסימה של הערוצים בטלוויזיה ושל אתרים המספקים סרטים מהסוג שאתה מכור אליהם- כי אויבים לא מכניסים הביתה ואתה רואה בעצמך עד כמה זה מסב לך צער וקושי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לאונןנטשה20/10/2010
אני נמצאת בזוגיות של שנתיים 3 חודשים לפני חתונה,
מאז ומתמיד לא הצלחתי להנות מסקס ולהגיע לאורגזמה...
בן זוגי יודע על זה והדבר הפך לתסכול משותף.
הסקס יותר מידי עשוי על מנת לרצות אותי ושסוף סוף אני יהנה...אך ללא הצלחה.
בן זוגי אף מוותר על הנאתו כדי שאגמור ....
הפיתרון היה לגוון בסקס להשתמש באביזרים אך שוב אני לא גומרת ...
ניסיתי לאונן ביחידות על מנת להכיר את עצמי ... אני מתיאשת מהר כיוון שאני לא מרגישה משהו מיוחד ... יכול להיות שאני מצפה לתחושה מוגזמת .
מה כדאי לעשות ...? התחלנו להרתע מלנסות וזה מתסכל אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לאונן - תגובה
לי ראובני20/10/2010זה ברור שלחץ מיותר לא הופך את העניין של אורגזמה לקל יותר.
להפך, זה בדיוק ההפך של הנאה מפני שהוא רק מוסיף למתח וללחץ וגורע מהספונטניות וההנאה שקשורה ביחסים ובאינטימיות.
אני מציעה לך לקרוא את ספרה המקסים של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת העוסק כולו באוננות של נשים ולגמרי מתאר חוויות רגשיות שונות הקשורות באוננות.
בהמשך, לאחר שתרגישי בנוח לגעת בעצמך, בלי מטרה, בלי רצון רק להגיע לאורגזמה אלא מתוך חוויה של הכרות ואינטימיות עם עצמך ותחזרי לקיים יחסי מין בלי מטרה של לגמור ולחץ של לספק את צרכיו של האחר זה יעזור לך להנות ולהתחבר למיניות שלך ללא מטרה.
בהמשך, האורגזמה עשויה להגיע, בלי שום קשר למטרתיות שאנחנו מכוונים אליה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לייייייייימאיה19/10/2010
שלום אני בת 28 כבר לא יודעת למי לפנות .... חייבת שתעזור לי
לקחתי במשך שנתיים כדורים נגד חרדות וכבר שנה וחצי איני נוטלת אותם במשך כל הזמן שנטלתי לא היה לי חשק מיני וכאשר הפסקתצי אותם אמרו לי שזה יחזור לי וזה לא חזר איני יכולה לנהל מערכת יחסים אין לי חשק מיני בכלל
בבקשה תפנה אותי לגורם שיטפל לי בזה הייתי כבר אצל רופאי נשים ואמרו לי שאין לי בעיה אבל החשק אינו חוזר
קשה לי לפקד במערכת יחסים ככה זה משבש לי את החיים הייתי לפני פעילה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לייייייייי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/10/2010פני למרפאות סקסולוגיות. בכל בית חולים יש מרפאה שכזו, בכל קופה יש יועץ סקסולוגי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה ואוננות - כמה שאלותלילי18/10/2010
שלום, אני בת 19 וחצי, בתולה ואין לי כרגע חבר. לפני כמה שזמן חברה סיפרה לי שהיא מאוננת ושכדאי לי לנסות, אני דיי פתוחה בעניינים האלו אז ניסיתי, ואפילו נראה לי שהגעתי לאורגזמה. אבל עדיין יש כמה שאלות שמטרידות את מנוחתי :
1.האם אורגזמה גורמת להופעת חצ'קונים?
2.בזמן האורגזמה כאילו נעצרה לי הנשימה לכמה שניות - זה קצת הפחיד אותי ורציתי לדעת אם זה בסדר?
3.יכול להיות שיוצא לי פיפי בזמן האוננות והאורגזמה?
4. האם זה בסדר גם לאונן בעזרת הכנסת האצבע לנרתיק למרות שאף אחד עוד לא קרע לי את קרום הבתולים?
תודה מראש על העזרה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה ואוננות - כמה שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/10/2010אם את מעונינת לשמור את הבתולים אל תחדירי אצבעות. יכולות להיות הפרשות בזמן אורגזמה, לא בהכרח שתן
אין קשר לחצ'קוניםיכולה להיות עצירת נשימה לשניות, התגובה משתנה מאישה לאישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא להחדיר אצבעות?
רינת19/11/2010אני לא מבינה מה הבעיה בלהחדיר אצבעות? מדוע זה פוגע בקרום הבתולין?
החדרת אצבעות היא פעולה אישית ונשית, ואני לא מבינה מדוע לא לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
א''24/10/2010זה בסדר גמור שאת מפחדת כי כל הבתולות מפחדות כמוך. וגם את יכולה לאתונן בלי צורך להכניס אצבע בנרתיק , פשוט רק מעל הנרתיק, וזה הרבה יותר טוב. אני מוגבל לא אוכל לפרט יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהאורלי18/10/2010
אני חצי שנה אחרי לידה ראשונה שלי, ההריון והלידה עברו ללא בעיות, הבדיקות אחרי הלידה תקינות מלבד דבר אחד, מאז יש לי דימומים שהם לא ווסת. בן זוגי קצת נרתע גם ככה מהשינוים שגופי עבר והדימומים מפריעים לו, אנחנו פחות מקיימים יחסי מין והוא פחות רוצה
אני לא רוצה להעלב אלא להבין ולטפל בזה אבל כן קצת מפריע לי שהוא נרתע
איך נכון להתנהג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/10/2010לגבי בעית הדימומים הלא סדירים פני לרופא הנשים לטיפול
לגבי הרתיעה של בן זוגך מיחסי מין צריך לפתוח את הנושא איתו ולבדוק מה מפריע לו. לפעמים זה השינויים שגופך עבר. לפעמים זה הנוכחות שלו בחדר לידה שגרמה לטראומה כלשהי, לפעמים זה הצורך שלו להתרגל למצב שיש תינוק בבית
אם קשה לכם לפתור את הבעי ה לבד פנו לטיפול מיני זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי- דימומים
עדנה24/10/2010לפעמים אפשר להפסיק את הדימומים האלה, יש נשים שיקחו גלולות כמו פלורט וזה יעבור אחרי חודש- שלושה ככה שאולי כדאי להתיעץ עם רופא אם זה משהו שמתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מצב להריון?רונית אשטמקר18/10/2010
השאלה שלי קשורה להריון האם יש מצב שאני אכנס להריון אם האם הספיק להוציא את האיבר שלו וגמר בחוץ?האם יש משהו לפני שיוצא מימנו?
והאם כשהו גומר ובטעות זה נשפך קצת לאזור החסוף שלי האם יש מצב להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הייתה שפיכת זרע בפתח הנרתיק עשוי
***18/10/2010לעבור הזרע אל תוך הנרתיק... כדאי להיזהר יותר במצבים כאלו ולהשתמש באמצעי מניעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מצב להריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/10/2010יש סבירות להריון שכן לפעמים לגברים יש הפרשת נוזל לפני השפיכה שיכולה להכיל תאי זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה גירודלא נעיםרונית אשטמקר18/10/2010
בזמן האחרון אני מרגישה מגרד באזור לשפתיים (בפוות)אני בת 33 וממש קשה לי להרגע ולהפסיק לגרד.האם יש לי חידים?או שזה זיהום שמרים?והאם יש לזה טיפול?
תודה מראש הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה גירודלא נעים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/10/2010נשמע כמו פטריה. פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי שבת שלום, אני בת 64מיר16/10/2010
לוקחת כדורי ציפרלקס, כדורים ללחץ דם וכדורי ויטמים D הלך לי לאיבוד החשק המיני.
בהתיעצות עם רופאת המשפחה היא הציע לקחת יום אחד כדור שלם ויום אחד חצי כדור של ציפרלקס ולבדוק אם החשק חוזרתעל המיניות זה לא משפיע אך מצב הרוח יורד.
יש אופציות נוספות?
תודה להתיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שבת שלום, אני בת 64 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/10/2010צריך להחליף את הציפרלקס לתרופות אנטי דכאוניות ממשפחת SNRI שפוגעות פחות בחשק המיני
לשלול גורמים אחרים לירידה בחשק כמו בעיות הורמונליות,
ותמיד צריך לשלול ירידה בחשק שנגרמת עקב בעיות זוגיות, מתחים ולחצים שיכולים לפגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוד לד"ר אברמובאני13/10/2010
ד"ר אמברמוב, שלום. אודה לך על מידע לאן אני יכולה לבוא לשיחת ייעוץ. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוד לד"ר אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2010התקשרי לסלולרי שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמות שקועותשני10/10/2010
תמיד היו לי פטמות שקועות אבל אף פעם לא שמתי לב לזה עד שהגעתי למצב שבו הייתי בלי חזייה עם חבר שלי.
תמיד כשהוא רוצה להוריד לי את החזייה אני ממש מתביישת כי גם במצב של גירוי מיני הן לא מזדקרות.
הבעיה היא שאני רק בת 17 ואני לא רוצה לעבור ניתוח ומתביישת לספר על כך לאמא שלי.
מה אפשר לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות שקועות - תגובה
לי ראובני11/10/2010יקרה שלום
אין שום חזה של אישה אחת שדומה לחזה לחזה של אישה אחרת.
ואני בטוחה שאם תשאלי את מרבית הנשים על החזה שלהן, הן יביעו סוג מסוים של אי נחת, אחת חווה את החזה שלה גדול מדי, השנייה חושבת שהוא קטן מדי, נפול מדי, ארוך מדי, פטמה כהה מדי, בהירה מדי וכו וכו....
הדרך לצאת מהפלונטר, היא למצוא משהו אחד שאת אוהבת ולהעצים אותו.
האם את אוהבת את הצבע של הפטמה שלך?
האם את אוהבת את המרקם שלה?
את האופן שבו את נוגעת בה וזה נעים לך?
אלו החלקים שיכולים לעשות לך נעים ולגרום לאהוב משהו שונה ומשמעותי בחזה שלך.
ולגבי חבר שלך, אני בטוחה שהוא לא ישים לב ויהנה פשוט להיות איתך בפתיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה
שני11/10/2010אך אם בכל זאת זה מפריע לי ואני מעוניינת לשנות את זה.
האם יש דרכים לטיפול ללא ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדראני10/10/2010
היי
הבנתי מהפורום שבשביל להיות מוגנת כשאני מתחילה שוב ליטול גלולות
עלי לקחת מתחילת המחזור הקרוב,מהיום הראשון
ומה אחרי? בחודש הבא לקחת אחרי המחזור -כרגיל?
ואם יש לכן עצות בקשר לתקשורת הנאה מינית בסקס ...באופן כללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
לי ראובני10/10/2010שלום לך
את מתחילה לקחת חפיסת גלולות אחת לארבע שבועות ביום קבוע ושעה קבועה.
אחרי שלושה שבועות של שימוש, את עושה שבוע הפסקה- שגם בו את מוגנת- ובו את מקבלת מחזור וחוזר חלילה....
לגבי טיפים לסקס, יש מלא ספרים מעולים כמו סקס עכשיו או לעצמך, מיניות האישה שהם מומלצים ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני11/10/2010ומה אם הפסקתי ואני רוצה להתחיל שוב?
לקחת אחרי המחזור הקרוב ,ביום הראשון אחריו
או מהיום הראשון של המחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010קחי מהיום הראשון של המחזור כדי להיותמוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהעל חזהחוה07/10/2010
אני בת 12, האם זה נכון שאם נשארים עם גוזיה כל היום וגם בלילה אז זה מונע מהחזה לגדול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה - לא מאשת מקצוע
***08/10/2010גודל החזה הוא לרוב עניין תורשתי כך שלא ניתן יותר מדי לעשות כדי לשנותו. הוא יגיע לגודל שאמור להגיע גם עם גוזיה. אבל עדיף לשחרר מעט בלילה לפחות כדי לא להפעיל לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא
לי ראובני10/10/2010אין קשר בין הדברים.חזה הוא רקמה שומנית אשר מתפתחת כתוצאה של גנטיקה.
הדבר היחיד שעשוי לקרות, הוא שתעצרי את הדם וזה יצור תחושה של אי נוחות.
עדיף לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת הפטמותלינה04/10/2010
האם יש איזו שהיא שיטה להגדלת הפטמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת הפטמות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2010ניתוח קוסמטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניותמעין02/10/2010
שלום
אני נשואה כחמש שנים ויש לי חוסר משיכה לבעלי
אני מרגישה שאני ממש לא נמשכת אליו, בתחילת הקשר היה לנו אחלה סקס אבל לא הייתי מגדירה אותו כטוב ביותר שחוויתי
ולאחרונה הגוף שלי החל לאותת שימנים שמלחיצים אותי כגון, אני מתעצבנת שהוא מלטף אותי או חוששת שהליליה "נצטרך" לעשות סקס
מה זה אומר?
אגב, לפעמים אני מרגישה לא נשית לידו, לא ברור לי למה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2010מציעה לך לפנות ליעוץ מיני. לפעמים הסקס איננו אידיאלי אבל ניתן בעזרת טיפול לשפר ,לשפר תקשורת מינית, לשפר איכות מגע ואולי אם יש דברים ספציפים שמפריעים לך לפתור אותם בטיפול
אני בטוחה שיש עוד המון דברים טובים בקשר ביניכם שעבורם שווה לטפל בבעיה המינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)