מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפוס מתמשך של סקס גרוע עם פרטנריםמיכל15/07/2010
שלום לכל חברי הפורום,
יש לי בעיה קשה שממש מקשה עליי בכל האספקטים בחיי. בשנה וחצי האחרונות היו לי מספר יחסי מיניים עם גברים . לשלושה מהגברים שהייתי איתם היו בעיות זיקפה . עם הבחור הראשון זה היה כרוני ואף פעם לא הצלחנו לשכב. עם הבחור השני , היינו יחד חמישה חודשים ובהתחלה היה סקס טוב אך עם הזמן זה דעך עד שזה הגיע למצב שהוא אמר לי שהוא איננו נמשך אליי לאחר לחצים מוגברים מין הצד שלי. אמש , ביליתי עם מישהו שאני יוצאת איתו שבועיים . זוהי פעם שנייה שאנו שוכבים ובפעם הראשונה לא היו בעיות אך לפתע אתמול גם אצלו האיבר התחיל לרפוס. בהתחלה היה סבבה והוא עמד ואז ככל שהתקדמנו עם האקט זה היה יותר ויותר מביש. אני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר . אני ממש מתוסכלת ומבינה שסביר להניח שהבעיה היא בי ולא בגברים שאני יוצאת איתם כי זה חוזר על עצמו כל פעם מחדש. כולם ממש נדלקים עליי בהתחלה ורוצים אותי ותמיד אני שמה לב שיש איזושהי ירידה גם ביחס שלהם כלפיי וגם וביחס המיני. אני לא מבינה באמת לא מבינה. אני באמת משתדלת לענג את הגבר שאיתי ולהיות כמה שיותר פעילה . זה הגיע למצב שאני מפחדת להכיר בנים ןלהגיע למצב שאני מגיע איתם למיטה.
בבקשה עזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את חושבת שאת
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010לוחצת מידי או מאיימת עליהם באיזה שהוא אופן, משהו שאת אומרת?
יכול להיות שזה סתם מזל נאכס ויכול להיות שיש משהו במה שאת משדרת לגברים שגורם להם לאבד זקפה...
נסי להתיעץ עם מטפלת מינית לגבי דפוס ההתנהגות שלך במיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאת פעילה מידי..
אחד29/07/2010כניראה,
תני לא לעבוד. תפסיקי לנסות לרצות אותו כל הזמן. שחקי אותה קצת סקסית ולא מושגת.
אני חושב שזה עשוי לעבוד.
סתם עצה מגבר , לא איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..מיניב
יניב15/08/2010לדעתי..אין לך שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרתיק סגורבוחבוט ענת14/07/2010
שלום אני אמא לתינוקת בת שנה וחודש אשר הנרתיק שלה סגור, מה ניתן לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היא עברה ברור
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010האם רק קרום הבתולים סגור או שאין בכלל נרתיק?
בדרך כלל לקראת גיל ההתבגרות מתחילים עם הברורים, פני לרופא הילדים של התינוקת והתיעצי עימו -ניתן לעשות בדיקת אולטראסאונד בטנית כדי לראות קיום אברי מין פנימיים אך קשה בגיל הזה לאבחן נרתיק והבדיקות האבחנתיות הן חודרניות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרהחסויה3714/07/2010
אני בת 37 בקרוב , נשואה כ-10 שנים ואמא ל-3 ילדים.
אני חשה שבכמה חודשים האחרונים אני מאוד מעוררת מבחינה מינית כלומר בימים "הטובים" של החודש אני רוצה הרבה סקס (כמעט כל יום), קניתי אביזרים וקלטות (על דעת עצמי) לשנינו , ואני מרגישה שאני לא שוללת שום דבר במין (גם לא אורגיות , שלישיות , סאדו ועוד...)- אם בעלי יציע .
לעומת זאת בעלי , שהוא בעל טוסטסטרון גבוה ומוכן לעשות סקס גם עם 40 מעלות חום כהגדרתו , קצת מתרחק .
אני מרגשיה שהוא קצת בלחץ מהפתיחות המינית החדשה , ובעיקר חושש מבגידות.
יש לציין שב" ימים הרעים" אני סובלת מPMS די חזק , שאני מטפלת בו באמצעיים טבעיים , כל חודש.
דבר נוסף הוא - שעקב חיי מין מאוד פעילים שהיו לי לפני נישואיי עם המון בני זוג (לא במקביל) , אני מרגישה צורך מאוד חזק בגיוון . אני ממש לא רוצה לבגוד בבעלי (אני אוהבת ומעריכה אותו מאוד)
אבל אני ממש מרגישה צורך בזה שיתחילו איתי וירדפו אחריי , ייגעו בי וכהנה ...
לפעמים אני הולכת עם חברות למועדונים רק בשביל פלירטוטים קטנים כאלה (ללא נגיעות) ולהרגיש שוב קצת אישה.
המעבר החד בין להיות "תל-אביבית בליינית " לבין להיות אמא לשלושה מראה את אותותיו...
ושאלותיי הן :
1. האם יש לי דרך להרגיע אותו ? האם אני צריכה פחות להודיע לו שאני רוצה?
2. האם יש לי איזשהו דרך להתגבר על הדחף של "לרצות שיתחילו איתי"?
3.הזמזום הזה של "תשוקה- סקס- מיניות" שנמצא אצלי חצי מהחודש , לפעמים כבר ממש מתיש אותי ומוציא אותי מריכוז - יש איזה דרך לטפל בזה ?
4.החשדנות של בעלי מוציאה אותי מדעתי - בייחוד שאני ממש משתלת ולא עושה כלום .
מה יהיה? בסוף הוא ישבור אותי מרוב חשדנות.
5. מה לגיטימי? מה נחשב בסדר? פלירטים?דברים אחרים ? אני לא רוצה לחצות שום קו - אך מאידך חייבת את זה .. איך אפשר לטפל בזה ?
אני יודעת - צרות של עשירים , אבל בכ"ז צרות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 37-
בני16/07/2010אני במקומך הייתי הולך ליעוץ/טיפול, רק בשביל לעשות סדר בראש, ולדעת מה קורה לי,
בשלב השני, הייתי יושב עם בן הזוג שלי, ופותח את כל הקלפים, ומשתף אותו כל הזמן, כמובן עם טאקט והרבה הבנה לצד שלו, כי זה באמת מעורר חשדות ופחדים,
את צריכה להבין שהוא סומך עלייך אבל עם גבול,
לא נראה לי שזה צרות של עשירים, לדעתי זה קללה, תשתדלי לאזן את זה ולא להגיע לקיצוניות כ"כ קשה,
כדאי מאוד שבן זוגך יקבל גם כמה עצות איך לקבל ולהבין אותך, זה המפתח הכי חשוב להמשך הקשר שלכם,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנו לטיפול מיני זוגי
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010הבעיה מורכבת וקשורה למערכת הזוגית של שניכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה
רמי27/07/2010שלום לכולם . אני נשוי כבר 5 שנים אשתי בת 26 ואני בן 31 בתקופה האחרונה אני מרגיש שאשתי לא יכולה עוד לקיים יחסי מין ( רק פעם בחודש ). מה עלי לעשות ? היא מתביישת ללכת לרופא . אני מאוד מודאג מזה . האם יש למישהו עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- געגועים למין אוראלידורית13/07/2010
שלום ותודה מראש על התשובה...
אני חייה עם בן זוג כבר 3 שנים (חיים כמו זוג נשוי לכל דבר ומתכננים להרחיב את המשפחה בקרוב). אני בת 29 והוא בן 32. אנחנו אוהבים מאוד - ממש זוג יונים על פי כל קנה מידה - לשנינו היו מערכות יחסים ארוכות בעבר והרבה ניסיון בחיים משותפים וניסיון מיני עשיר.
אני יודעת שהוא האיש איתו אני רוצה להקים משפחה ואיתו להזדקן ובעניין זה אין לי ספקות - אני אוהבת אותו אהבה עצומה שלא חשתי בעבר לאיש.
כבר בתחילת הקשר בינינו, צצה בעיה שעד לא מזמן חשבתי שאוכל להתגבר עליה (והרי הכל מסביב כל כך מושלם...) - בן זוגי לא אוהב רטיבות.... זה בא לידי ביטוי בכך שאיננו אוהב להתנשק נשיקות רטובות, ונמנע מלענג אותי ע"י מין אוראלי. אני יודעת שאם אלחץ הוא יעשה מה שאני מבקשת אבל אני לא רוצה לגרום לו לסבל וגם לא מסוגלת להנות כשיודעת שלו לא נעים.
בסך הכל הסקס שלנו טוב ומספק אבל לאחרונה אני חשה שזה מציק לי וחסר לי ולא יודעת איך להתמודד. חשוב לציין כי אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני ומדברים על הכל - בן הייתר גם על הנושא הזה. כלומר, הוא יודע שיש קושי סביב הנושא הזה עוד מתחילת הקשר ומודע להתגברות הצורך בתקופה האחרונה.
האם יש דרך לגרום לאהובי ל"התאהב ברטיבות"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי דרך טיפול מיני?
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010לא משהו שאת יכולה לשנות אך אולי בטיפול אפשר לעבוד על הרתיעה הזו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מקיום יחסי מין - מיואשתויקה13/07/2010
שלום,
אני עם בן זוגי כבר 4 שנים. אני פוחדת מאוד מקיום יחסים מין איתו.
הלכנו לסקסולוג, אשר אמר לנו שיש צורך באימון באיזה שהם מכשירים שיש אצלו. אבל אני דיי נגעלתי מעיניין זה, מאחר והמכשירים הנ"ל (הם באים במידות, מצר הולך ונהיה עבה יותר) אינן חד פעמיים, אלא לשימוש כל המטופלות. אומנם עברו חיטוי, אך המחשבה עדיין מגעילה.
בינתיים אני תרגלתי באמצעות אצבעות. התחלתי עם אצבע אחת והמשכתי לשתי אצבעות.
השאלה שלי היא, האם כדאי לי ולבן זוגי לנסות שוב לקיים יחסי מין? בן זוגי פוחד ששוב זה יהיה כישלון, ושוב הפחד שלי ישתלט על כל הגוף ויחסום כל כניסה אפשרית של איבר המין.
יש לציין שהסקסולוג המליץ לא לנסות, עד לסיום הטיפול אצלו.
אבל מאחר ואני מאז לא הלכתי אליו, אלא תרגלתי בבית, נגמרו לי "רעיונות" לתרגול.
אודה לעצה, הכוונה, לי ולבן זוגי.
אנחנו מאוד מוטרדים ואובדי עצות. ובן זוגי פוחד מכשלון, מאחר וזה גורם לו להרגיש דחוי ולא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך שהציע הסקסולוג היא הכי
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010יעילה, אם מגעיל אותך השמוש במרחיבים שלו את יכולה לקנות מרחיבים. יש מספר חברות שמשווקות מרחיבים בעליות שונות.רק כשהמרחיב הגדול יכנס רק אז שי מקום לנסות ולקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מסרזט ליסמיןA12/07/2010
שלום,
אני נוטלת סרזט כמעט שנה ובעקבות כך לא מופיע לי דימום בכלל (כבר כמעט שנה...). אני רוצה לעבור ליסמין (התייעצתי בעבר ברופאת נשים) אבל השאלה שלי היא מתי אני אמורה להתחיל לקחת את הגלולות יסמין.
כי הבנתי שברוב המקרים של החלפת גלולות מתחילים את הגלולות החדשות לאחר ההפסקה של ה-7 ימים, העניין הוא שבסרזט אין הפסקה, כיוון שזו חפיסה של 28 גלולות. אז איך אני עוברת בין הגלולות?
ושאלה נוספת- האם אני מוגנת מרגע שהתחלתי לקחת את הגלולות של יסמין או שיש להשתמש תקופה מסויימת האמצעי מניעה נוסף?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברי מיד מהסרזט ליסמין ללא הפסקה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010ואת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשיתנתי12/07/2010
השבוע בזמן אוננות הגעתי לאורגזמה מטורפת שבחיים לא הייתה לי :-) ולקראת הסוף הרגשתי שממש יוצא לי שתן ... רציתי לדעת האם זה נורמלי?? זה הרגיש ממש כמו פיפי....אשמח לתשובה כי אף פעם לא חוויתי דבר שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות בריחת שתן אך יכול להיות
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010גם שפיכה נשית. אי אפשר לדעת אלא בלהריח את הנוזל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסיםמיטל11/07/2010
אני בת 35 ומאז ומתמיד היו לי כאבים בעת קיום יחסי מין.
מעבר לכאבים, לאחר היחסים אני מרגישה מעין בערה ונפיחות. ייעצו לי לטפל בשמנים וכאלה .
רופא אחד טוען שזה וסטבוליטס קל ואחד ממש שלל זאת.
מצב זה גורם לי לתסכול ולירידה בחשק המיני. אני גם חוששת לפתח מערכת יחסים .
מה עוד ששמעתי שניתוח לטיפול בווסטבוליטיס כואב ולא ממולץ בכלל.
האם יש טיפול למעט הניתוח ?
אודה לתשובתך.
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבוע תור לד"ר אברמוב
לי ראובני12/07/2010שלום לך
אני ממליצה לך בחום לקבוע תור אצל ד"ר ליאורה אברמוב לאבחון ותהליך טיפולי אצלה באיכילוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותהילההה11/07/2010
היי אני בת 24 יש לי חבר קרוב לשנה..אני מאוד נהנית מהסקס שלנו
אני מגדירה את עצמי כמישהי שדיי פתוחה במיטה ולא ביישנית.
בעת קיום יחסי המין אני מגיעה להנאה מירבית..
הבעייה שלי היא שאני לא מצליחה לענג את עצמי לבד ברמה שאפילו הנרתיק לא נרטב כי אני פשוט לא מגורה ולא משנה כמה אני מנסה לאונן.
יש אולי סיבה למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
לי ראובני12/07/2010שלום הילה
מתוך מה שאת מתארת לא ברור האם כשאת אומרת שאת נהנית עם בן הזוג זה אומר שאת חווה שם גם גירוי ורטיבות או שגם שם זה לא קורה?
האם הקושי בעוררות וברטיבות היא רק באוננות?
בכל מקרה, אם יש לך סקס טוב עם בן זוגך, והקושי הוא רק באוננות, אז אולי זה אומר שאת מתקשה לפנטז וזקוקה לנוכחות של בן הזוג כדי להרגיש גירוי והנאה מינית. זה לא דבר רע בהכרח אלא אם כן את מרגישה מוגבלת ביכולת ההנאה שלך.
מציעה לך לבדוק מתי את מרגישה כך ומתי אחרת ולבחון האם פנטזיות יכולות לשפר את המצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהאפ10/07/2010
שלום רב,
לאחרונה אני מתקשה להגיע לאורגזמה עם בן-זוגי ובאופן עצמאי. אולם עם בן-הזוג זה אף יותר קשה.
אני ובן-גוזי ביחד כבר חצי שנה ובתחילת הקשר (עד לפני כחודש) הסקס היה טוב והצלחת להגיע לאורגזמה פעמים רבות באופן יחסי. אולם עתה כאילו משהו נכבה.
אני חייבת לציין שהחשק המיני שלי הוא בריא ואני לרוב שמחה מוכנה לקיים יחסים, אולם העובדה שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה מתסכלת מאד.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עוד קרה?
לי ראובני12/07/2010שלום לך
את אומרת שהעוררות המינית שלך כבתה, משהו שם לא הצליח להגיע להנאה ולריגוש כמו בעבר
האם קרו שינויים בחייך? האם התחלת גלולות? שינית את הרגלי התזונה? השינה? העבודה?
יתכן כי משהו שאינו קשור לעולם המיניות גרם לשינוי ואת מרגישה את עכבותיו גם במיטה.
זה לא חייב להיות קשור באופן ישיר זה לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהי.ו10/07/2010
שלום .אני מקיימת יחסי מין ובשלב מסויים כאשר הפרטנר שלי מענג אותי במין אוראלי ע"י ליקוק הדגדגן ישנו במהלך זה התכווצויות חזקות של איזור האגן והרגליים .
ההתכווצויות הם חזקות ולא רצוניות ואיני שולטת בהםכמו כן אני חווה כיף לא נורמאלי בזמן זה .
לשאלתי :
האם זה תהליך האורגזמה ?
האם זה שיא הכייף בתהליך הגירוי המיני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איז תחושה מתלווה לכיווצים?
לי ראובני12/07/2010אם במקביל לכיווצים יש תחושה של שחרור, יש חוויה של הנאה, התפרקות ורפיון אז כן מדובר באורגזמה. אם את חווה רק התכווציות אבל לא נהנית מזה, אז יתכן שאת ממש צעד אחד לפני השיא.
תמשיכי לתרגל לבד ואח"כ עם בן זוגך עד שתגיעי להנאה מקסימלית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון קטן ליד הנרתיקרונה09/07/2010
שלום, אני בת 31. לפני כשבוע גיליתי פצען קטנטן (נראה ממש כמו חצ'קון - אבל קשה) ולידו קרע קטן (אבל ממש קטן) בעור שמתחת לנרתיק (חיצוני לנרתיק, ממש מתחת). מה זה? ממה זה יכול להיגרם? האם יש לי סיבה לדאוג? פעם יצא לי פצע דומה שהרופאה שלי איבחנה כקונדילומה. זה היה לפני כארבע שנים ומאז לא יצא לי עוד אחד כזה...
תודה רבה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליאורה אשמח לתשובה...תודה
רונה17/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לאבחן דרך האינטרנט
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2010קונדילומה בדרך כלל לא נראית כמו חצ'קון אלא כמו יבלת.... פני לבדיקת רופא
נסי בינתיים למרוח משחת פולידין מקומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונתנטלי גולן07/07/2010
שלום!
רציתי לשאול האם אוננות מזיקה לבריאות?
והאם בכלל יש לה יתרונות תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות טובה לבריאות!
רונה09/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות דבר נפלא
לי ראובני10/07/2010אוננות עוזרת לנו להכיר את הגוף שלנו
לדעת מה עושה לנו נעים
אח"כ אנחנו יכולות להנחות את בן הזוג שלנו במה עושה לנו נעים וטוב
אם את מגיעה לאורגזמה זה שורף קלוריות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווגיניסמוס, ווסטבוליטיסמיטל06/07/2010
שלום רב
אני בת 29 ונשואה, כבר מספר שנים שאין חדירה מלאה עם בן זוגי (בהתחלה לא היה ככה) וזה בגלל שבכל פעם שיש חדירה אני מרגישה שכל השרירים שם מתכווצים והוא לא יכול להכנס, בנוסף החדירה המועטה כואבת לי, במיוחד כשהיא מעמיקה. עברתי בדיקות גניקולוגיות, אמרו לי שהכל בסדר אבל התחלתי לקרוא על תופעת הווגיניסמוס ותופעת הווסטבולוטיס, התיאור של הווגיניסמוס ממש תואם את המצב שלי ואני מתכננת ללכת לרופאת הנשים שלי ולקבל ממנה הפניה לרופא מומחה. השאלה שלי היא, במידה והבעיה לא תיפתר האם יהיו לי קשיים להכנס להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה רופא מומחה
לי ראובני06/07/2010את צריכה סקסולוגית ופיסיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן.
תבקשי כבר עכשיו מרופא משפחה הפנייה לטובת העניין כי לעיתים יש המתנה.
ובלי שום קשר, תיכנסי לאתר איט"ם ותחפשי מטפל בקרבת אזור מגורייך
שווה להכנס גם למרפאות ולקבל שם טיפול מוזל יותר הכולל חבילה של פיסיותרפיה וטיפול סקסולוגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מיניותאביטל05/07/2010
שלום רב,
אני נשואה באהבה גדולה, ונוטלת גלולות כבר שנתיים וחצי, בעבר הייתי מאוד פעילה מינית, אך בחודשיים-שלושה האחרונים יש לי ירידה בצורך למיניות וקרבה כמעט לחלוטין, עד כדי שאפילו חיבוק לא בא ליוגורם לי לעיתים לרתיעה.
שיטפתי את בעלי בבעיה והוא מבין אבל עדין קשה לו וזה יוצר ביננו ריחוק, ממה זה יכול לנבוע? האם זה קשור לגלולות שאני לוקחת .{מליאן} והאם צריך לפנות לרופא ואיזה?
אשמח לתשובה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה עכשיו?
לי ראובני06/07/2010שלום לך
אם את לוקחת גלולות מספר שנים, אין סיבה שפתאום משהו יהיה מורכב יותר בנושא המיניות בעטיין. נראה סביר יותר שזה יהיה קשור במשהו שהדינמיקה הזוגית או חייך האישים/ מקצועיים מייצר.
האם היו שיניים בהרגלי התזונה/ עבודה/ חיים שעשוי להשפיע? ליצור עייפות?
האם לך ולבן זוגך היו ריבים לאחרונה? דיבורים על מיסוד הקשר שאולי השפיעו ויצרו פחד ומתח?
שווה לחשוב מה קרה ביניכם שאולי ייצר את המתח הזה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)