מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרתיק צראורית04/07/2010
שלום, אני בת 23. הלכתי לרופא נשים לפני כמה ימים, הוא בדק אותי (קיימתי יחסי מין עם פרטנר אחד), ואמר לי שיש לי נרתיק צר. אני חייבת לציין שהבדיקה כאבה.
רציתי לדעת מה המשמעות של העובדה שיש לי נרתיק צר? האם אני צריכה להזהר בפעם העתידית הבאה שאקיים יחסי מין? האם זה פוגם בהנאה בקיום יחסי המין?. אני פשוט לא מבינה ה הנגזרת של זה. תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
לי ראובני06/07/2010נראה לי ששווה ללכת לעוד רופא אם תרגישי בעתיד שזה מהווה קושי, כי נרתיק הוא איבר גמיש אשר בעת גירוי מיני מפריש חומרי סיכה המקלים על החדירה כך שאם לא היה לך קושי עם בן זוגך עד כה, אין סיבה שתהיה בעיה בעתיד.
הבדיקה לעיתים כואבת בעיקר כאשר מנסים לבדוק את צוואר הרחם, אולם באמצעות רופא רגיש וקשוב אפשר לצלוח את הבדיקות הבאות בלי כאב.
אל תתני לזה להרתיע אותך. את רק בתחילת הדרך המינית שלך, זה לא אמור להשפיע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה - בבקשה תענו!דגנית01/07/2010
הי. אני ובעלי נשואים 3 חודשים. אנחנו יחד מלפני החתונה סה"כ 8 חודשים מאוד מאוד אינטנסיביים. ניתן לומר שזה כמו אצל זוגות אחרים- תקופה בת שנתיים...
כבר חודשיים שאני לא נהנית מיחסי המין שלנו, אפשר לומר שלא בא לי בכלל, אני לא מתגרה מזה וסקס לא ממש מזיז לי והוא פשוט מתוסכל ואני בטוחה שגם נעלב ממני.
אני באופי שלי אדם מאוד מאוד מיני, היו תקופות שחשבתי שאני ממש מכורה למין. חשוב לי לציין שלפני חודשיים גם עברתי הפלה טבעית.
שנינו עובדים בעסק משלנו שהקמנו וכמו שאמרתי אנחנו נמצאים המון אחד עם השני. הוא- שיהיה בריא מגורה כמעט רוב הזמן ומבחינתו - לשכב איתי כל שעה עגולה. בהתחלה זה היה הפוך. לי היה את החשק החזק ולו- פחות.
אני מתוסכלת ברמות כאלה שאני לעיתים חושבת על האקס שלי שהיה איתו סקס טוב. זה גורם לי לרגשות אשמה. אני מסוגלת לעצור באמצע התפתחות לקראת יחסי מין כי אני מרגישה שאני ממש לא מסוגלת שייגע בי. רע לי מאוד. אני אוהבת אותו והוא אותי מאוד בצורה בולטת. מבחינת תעסוקה- אני פעילה יותר ממנו והוא כמעט לא מביא עבודות ומרגיש גם מתוסכל ולי זה מציק שהוא לא ממש מתאמץ בעניין ורק אני כן.
לגבי יחסי המין- מה הבעיה שלי? מה אני עושה? לאן אני פונה? אנחנו זוג טרי וזה פשוט מפחיד אותי שהגעתי למצב כזה עם בעלי. חייבת עזרה דחוף אחרת אני פשוט אשתגע. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ, להרפות ולנשום
לי ראובני02/07/2010דגנית יקרה,
נשמע שעברו עליך הרבה מאורעות בחודשים האחרונים, גם החתונה, גם הקמת עסק, גם ההפלה הטבעית. אירועים אלו גובים מחיר, מצריכים זמן ועיבוד ואי אפשר לדלג מעל זה ולצפות שזה לא יבוא לידי באיזשהו מקום. לעיתים יש שחיקה ואנחנו מביאים אותה לידי ביטוי בזירות שבעבר אולי אפשר לעשות הפרדות בינין לבין זירות אחרות.
בכל מקרה, נשמע שווה לשתף אותו בקשיים שלך, שהתסכול שלך יהיה מדובר, ואז תוכלי גם לשמוע מה הוא מרגיש, מה הוא צריך, מה בא לו שיקרה, למה הוא זקוק לשכב איתך כל שעה עגולה.
אולי משהו במובן מאליו הזה מלחיץ אותך וגורם לך להרגיש חוסר אונים והעדר תשוקה טבעית.
אני לא יודעת אם אחרי ההפלה התחלת לקחת גלולות או אם את רוצה להכנס להריון נוסף ,אבל אני בטוחה שגם הורמונלית יש לזה השלכות.
בכל מקרה, קחי את הזמן
את לא צריכה לתפקד באופן שהיית מתפקדת בעבר
והכי חשוב, נשמע שטיפול יכול לעזור, גם לעבד את האבל של ההפלה וגם לראות מה קורה בדינמיקה ביניכם שהשתנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצים סיניותרוני29/06/2010
שלום,
רציתי לדעת איך משתמשים בביצים סיניות ואם זאת דרך יעילה לחזק ריצפת אגן על מנת להקל בהגעה לאורגזמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות
רוני02/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצים סיניות
לי ראובני02/07/2010מחדירים לנרתיק ומכווצים עליהם את השריר, טוב לשיפור האורגזמה כמו גם חיזוק שריר רצפת האגן
היום יש ביצים של חברת פאן פקטורי בגדלים שונים בחנות סיסטרס עם חוט שעוזר לשלוף בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחשם חסוי29/06/2010
היו לי שערות באיזור איבר המין והם פשוט נמעסו שלי בעיקר כי הן מגרדות
אז גילחתי את כולן:)
-האם זה בסדר שאמשיח לגלח,או שזה דבר רע?
ולמה בכלל גדלות שערות באזורים אלו,האם יש לזה חשיבות?
והאם שערות תורמות בגירוי מיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער
לי ראובני02/07/2010שלום לך,
הורדת שיער בגילוח באמת עושה צמיחה קוצנית
לא מומלץ לשימוש עם קונדום
בכל מקרה אפשר להוריד את השערות עם לייזר או שעווה או מכונה וזה עדיף לעומת גילוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיבר מיןnoa28/06/2010
שלום רב,
אתמול במקלחת פתאום נתקלתי באיזשהו פצעון באיבר המין שלי קרוב לשפתיים באיזור שיער הערווה. הפצעון לא כואב ולא מגרד, אלא אם כן אני קצת לוחצת ואז הוא כואב. הוא נראה קצת כמו חצ'קון. ניסיתי לראות האם הוא קטן במהלך הלילה אך הוא נשאר באותו גודל. הוא אדמומי ונראה מוגלתי במקצת, כי אחרי לחיצה קטנה השתחרר ממנו נוזל שנראה חלבי בגוון לבן צהבהב ועושה רושם שיש לו גם ראש בצבע ורוד אבל אני רואה זאת רק כשאני מעט לוחצת. זה פעם ראשונה שאני נתקלת בתופעה כזו ואין לי את זה בעוד מקומות באיבר המין. אני פעילה מינית באופן עקרוני רק לאחרונה קצת פחות. האם זה צריך להדאיג אותי? לגשת לרופא נשים או לחכות שזה יעבור ? מה זה יכול להיות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחכי קצת
שם חסוי29/06/2010יכול להיות שזה סתם פצעון,את יודעת שפצעונים לא נמצאים רק בפנים...
נסי לא לגעת בזה כדי לא לזהם
-זה נדיר כשיש פצעונים באזור זה
אך את לא היחידה XD
גם לי היה אחד או שתיים בחיים וזה עבר,יכול
להיות שמדובר בסתם חצ'קון סוטה שהגיע לכיוון שלו בקשו ממנו
-אם זה יחמיר,ולא יעבור אז לכי לרופא
נסי לא לגעת בפצע אלהעם כן אז יבואו עוד עשרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיבה לדאגה
לי ראובני02/07/2010שלום לך
אין סיבה לדאגה. פשוט עם סבון לנקות באופן חיצוני ולראות ממה נגרם. אולי נגרם מזיעה? תחתוניות?
צריך לשמור יותר על הגיינה בקיץ
אבל לא להלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהלירון25/06/2010
אני כרגע בגלולה ה20 של החודש אתמול שכחתי לנטול את הגלולה בשעה 9 בערב ונטלתי אותה רק בשעה בשעה 2 בצהריים(עברו יותר מ12 שעות איחור..) קיימתי יחסים בבוקר כשעתיים לפני לקיחת הגלולה.. האם יש סיכוי שאני בהריון ויש צורך לקחת פוסטינור? יש לציין כי אני נוטלת במשך שנה פמינט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך מאוד להריון
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2010אבל אם רוצה להיות על הצד הזהיר מאוד קחי פוסטינור והוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית או שתן?עינת25/06/2010
שלום רב.
כאשר אני מגיעה לסיפוק - ע"י ויברטור המעסה את הדגדגן ( בד"כ ) אני משפריצה ולא ברור לי אם
זו שפיכה נשית או שתן כי יש לזה ריח של שתן....
יש לציין שאני מקפידה לעשות פיפי לפני מגע מיני.
בנוסף יש לי רעידות ברגליים בזמן האורגזמה?
מה נשים אמורות להרגיש בזמן אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש לזה ריח של שתן זה כנראה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2010שתן. פני להערכה אורוגינקולוגית כדי לודא למה בורח השתן.
רעידות קשורות לגירוי מיני מאוד גבוה וזה נורמלי לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיכולוג/סקסולוג?ש21/06/2010
שלום, יש לי חבר כבר 3 שנים! ואנחנו מאד אוהבים, יש משיכה והכל הכל טוב...חוץ מזה שיש לי בעייה עם קיום יחסי מין מלאים. אני לא בטוחה מה הסיבה, כי יש דברים שמביכים אותי ויש שלא...אני רוצה שנשכב מאד, אבל אני נרתעת - אולי אני נבוכה אולי יש משהו עמוק מזה..
השאלה שלי היא האם הבעייה שלי מצריכה טיפול פסיכולוגי או טיפול סקסולוגי? בעבר ניסיתי טיפול פסיכולוגי שתרם לי באיזשהו מובן בשינוי גישה אך לא הסיר ממני את המבוכה מהדבר האמיתי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הבנתי נכון יש יחסי מין ללא חדירה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2010והבעיה יש קושי רק עם החדירה?
להערכתי הדבר מצריך טיפול סקסולוגי המכוון לבעית החדירה. צריך לברר מדוע ואיפה הקושי בחדירה ואז לטפל בטיפול התנהגותי בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגמוראני20/06/2010
מצד אחד אני חוששת שבגלל שלא גמרתי עם שני גברים בעבר זה לא יקרה עם אחרים, אבל מצד שני אני גם חושבת שלמדתי על עצמי יותר מאז ויכולה להראות מה אני אוהבת, ואולי יכולה לגרום לזה לקרות, ובנוסף, אולי כשזה יהיה פרטנר רגיש ומשקיען שיהיה חיבור טוב (ואולי עם קצת ניסיון) זה יקרה? (לא גומרת מחדירה בכל מקרה). מה דעתכן? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכולת להנות ממין אצל אישה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2010קשורה בהמון מרכיבים. בשלות, למידה, הכרת הגוף, יכולת לאונן, היכולת להיוך פתוחה ולתקשר מינית בסקס
היכולת לפתח בטחון ואמון בבן הזוג ועוד....
כך שמה שקרה או לא קרה בעבר לא אומר כלום לגבי ההתפתחות האישית המינית שלך והיכולות העתידיות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
רונה09/07/2010האורגזמה הראשונה שלי קרתה בגיל 29 ואני לומדת את האורגזמה שלי כל הזמן מאז...
אני יכולה להגיד לך שאני כבר לא האמנתי שזה יקרה לי אי פעם - אבל מהנסיון שלי, אני חושבת שזה תלוי המון בביטחון ובהרגשת הנוחות שלך עם בן הזוג. את צריכה להיות 100% בתוך המין ולא לחשוב על לגמור או לא לגמור. תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סיכוי להריון?נילי20/06/2010
קיימתי אם חבר שלי יחסי מין יבשים כאשר אני והוא ולבשנו רק תחתונים, כמובן שלא הייתה חדירה. הוא לא גמר אמנם אבל שנינו היינו קצת רטובים..ואני לא יודעת למה, אם זה ממני או שיכול להיות שזה היה ממנו (מהנוזל שיוצא לו). האם זה יש סיכוי שאפשר להיכנס ככה להריון? והאם משנה מתי הוסת אמורה להגיע?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, זה עניין של שעות.
נילי21/06/2010דחוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להכנס להריון דרך תחתונים
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2010תרגעי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאיבר מיןבת 1719/06/2010
לפני כמה ימים חבר שלי עשה לי ביד,זה כאב במהלך האקט.יום אחר כך שמתי לב לדימם קל כשעשיתי פיפי. אני בטוחה שזה קשור, עד עכשיו קצת כואב לי כשאני עושה פיפי.האם זו תגובה טבעית?האם יש סיכוי שנקרע לי קרום הבתולין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
לי ראובני19/06/2010מתוך מה שאת מתארת זה לא ברור האם הגירוי הידני שבן זוגך נתן לך היה בהחדרת אצבע או גירוי ידני של הדגדגן לכן לא ברור האם יש סיכוי שקרום הבתולין נקרע או לא.
בכל מקרה, יתכן שהכאב קשור בהפתעה או ברגישות של האזור אשר תחלוף, אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה אומר?
א24/06/2010הוא עשה לה זיהום בדרכי שתן. הרי מה שהיא מתארת זה בדיוק זה. למה אתה אומר לה שאין מקום לדאגה? צריך לטפל בזה. אתה צריך להיות יותר זהיר בתשובות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות ומגע פיזי מינימיכל19/06/2010
שלום,
אני בת 34.
מאז ומתמיד, מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד כשהייתי מאוננת/כשאני מאוננת, אני מרגישה, שיש לי איבר מין זכרי.
גם במגע פיזי מיני, עם בנות, אני תמיד הרגשתי ואני תמיד מרגישה, שיש לי איבר מין זכרי.
למה אני מרגישה, שיש לי איבר מין זכרי?
מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני מרגישה, שיש לי איבר מין זכרי?
כל השנים הללו אני מנסה להבין, אך לא מצליחה להבין, וזה מטריד אותי כל פעם מחדש, למרות שאני מאוד נהנית מההרגשה הזאת, בזמן אוננות ובזמן מגע פיזי מיני, שיש לי איבר מין זכרי.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה שהבנתי
לי ראובני19/06/2010לא הבנתי מתוך התיאור שלך האם מדובר בחוויה הקשורה הקשורה בהתלבטות מגדרית או תחושה פיזית של התעוררות הדגדגן לכדי הקשיות של פין. שזה תהליך פיזי טבעי.
האם נושא של התלבטות מגדרית מעסיקה אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
מיכל20/06/2010התשובה היא כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטים באינטרנט.מתן19/06/2010
האם סרטים של בחורות לבושות מתנשקות נחשב לפורנו?
האם זה נורמלי לצפות בזה?
יוצא לי פעם בחודשיים לצפות בזה למרות שאני מעוניין להמנע מכך לחלוטין...
מרגיש שזה לא מוסרי.... (אני נשוי)....
מפריע לי בריכוז בחיים ובעבודה.....
יש שיטות להימנע לגמרי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא ההגדרה שקובעת...
לי ראובני19/06/2010נשמע שאתה מבולבל אבל האמת היא שהגדרה לכאן או לכאן של מה זה פורנו לא תשנה את החוויה.
אם יש לך רצון לפנטז או לאונן בנפרד מהקשר הזוגי שלך, נשמע שעל זה שווה לחשוב, מהמתאים לך מה אתה רוצה מעצמך ומהקשר המיני שיש לך עם זוגתך והאם זה עונה על צורך ריגשי מסוים.
קשה לתת תשובה מדויקת, למה שאתה מרגיש רק אתה יכול לתת מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין כהן18/06/2010
איבר מין האישה ,העור שמתחת לחור הנרתיק
אם העור עלה על חריץ בנרתיק לתינוקת בת שנה
מה עושים ?? האם זה בסדר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופאת הילדים שתסתכל על זה
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2010לא ברור לי מה שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה לגמוררחלי16/06/2010
שלום
אני נשואה 10 שנים, די נהנית מיחסי מין אבל לא יודעת מה זה לגמור.
האם זו רק הנאה או שצריך להיות פיצוץ? האם חובה שיהיו רעידות? כי אף פעם אין אצלי רעידות.
קראתי בכל מיני מקומות שכדי לגמור צריך ללמוד להרפות, האם הכוונה להרפות פיזית או נפשית?
אודה לתשובה,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה היא תופעה שמשתנה מאישה לאיש
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2010יש המתארות פיצוץ, יש החוות התכווצויות בנרתיק, יש המרגישות תחושת פורקן וספוק...
גם באישה אחת יכול להיות דרגות שונות של אורגזמה. אם את לא מרגישה ספוק ותחושת שהגעת לשיא מסוים שלאחריו את מרגישה רוויה ונינוחה כנראה שלא הגעת לאורגזמה. את חייבת להרפות ולשחרר שליטה נפשית כדי להגיע לאורגזמה
אפשר לטפל בתופעה
פני לטיפול מיני
יש בכל קופת חולים סקסולוגים, יש בכל הבתי חולים הגדולים מרפאות סקסולוגיות, ואפשר לפנות לרשימת מטפלים באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)