מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה + 7 הפרשה מוגלתית מאוזןטל22/10/2012
שלום רב .
ביתי בת שנה +7 עם הפרשה מוגלתית מאוזן שמאל בתרבית שנלקחה
צמח חיידק בשם המופילוס אינפלואנזה האם חיידק זה מסוכן
וכיצד ניתן לטפל בו .
המשך יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה + 7 הפרשה מוגלתית מאוזן - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי24/10/2012טל שלום רב.
דלקת אוזניים (ובעיקר באוזן התיכונה),הינה מחלה מאוד שכיחה בגיל בתך, הטיפול מכוון לאותו חיידק שצמח בתרבית, לרוב, כאשר יש הפרשה מהאוזן , מעיד הדבר על נקב בעור התוף, במצב זה, אין חובה לקבל אנטיביוטיקה דרך הפה, אפשר להסתפק בטיפול מקומי.
חובה לשמור על האוזן מחדירת מים.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףחננית21/10/2012
שלום אני חייבת עזרה דחופה
אחותי בת 14 עם בעיה שתוקפת אותה מגיל קטן והפעם בתדירות גבוה, היא סובלת כבר הרבה שנים מתחושות דגדוג בגרון ועם עיוות בפנים ותחושת מחנק וקושי בדיבור בזמן ההתקף . ההתקף נמשך כמשהו בין דקה פלוס מינוס. עוד דבר חשוב יש לה מכשיר שמיעה כשהתגלה רק בגיל 12 שאינה שומעת טוב באוזן אחת,עברה בדיקות EEG וידיאו וזה לא אפילפסיה כשהייתה קטנה עברה שתי אירועי פירכוסים ודלקת קרום המוח ויראלית היא בסה''כ ילדה בריאה רק אני רוצה לדעת ממה נובע ההתקף הזה
ומבחינת בדיקות שקשורות למוח תקינות. מה עושים עכשיו איזה בדיקות מבצעים לאיזה כיוון ללכת? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי24/10/2012חננית שלום רב.
הגירוי בלוע וסיבותיו חייבים בירור כולל בדיקה אנדוסקופית של חללי האף לוע האף הגרון מיתרי הקול, והכניסה לוושט. מדובר בבדיקה שאינה כואבת או קשה.
ממליץ לפנות למומחה א.א.גרון לבירור.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ברגישות לרעשאיציק21/10/2012
שלום רב
ילדי בן ה7 סובל מרעשים חזקים לדוגמא שואב אבק בכיתה כשיש הפסקה וכל הילדים צורחים, הוא סוגר את האוזניים עם הידיים וטוען שזה מציק לו נורא...קראתי על היפראקוזיס וכנראה שמזה הוא סובל, האם יש טיפול יעיל לזה? איך ואיפה אני יכול לקחת אותו לאבחון שיקבעו שזה היפראקוזיס ולא משהו אחר..
אשמח לתשובה מאחר ואין מידע בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ברגישות לרעש - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי21/10/2012איציק שלום רב.
תחילה חשוב להבדק ע"י מומחה א.א.גרון, לבצע בדיקת שמיעה ובה בדיקת סבילות לרעשים ( tolerance). הפתרון לבעיה אינו קל אם בכלל.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש למישהו פה פתרון
לא מוצא פתרון16/05/2015שלום רב אשמח לדעת אם נמצא טיפול יעיל לטיפול בהיפראקוזיס -סובל מזה מאוד!-בעיני הדבר נחשב לנכות, אין דרך להמנע מהכאב ,אם אפשר היה ולהימנע ממקומות רעש או לשים ידיים על האוזניים או לצאת מהר מאזור הצעקות או הקולות המכאיבים אזי שהחיים היו יותר קלים. הבעייה שהידיים לא פעם ולא פעמיים תפוסות,אז להשים ידיים על האוזנים זה לא פתרון.אנא אם יש למישהו פתרון כלשהו אשמח לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אףיובל21/10/2012
שלום
לפני כשנה נטלתי רואקוטן ואמרו לי שיכול להיות שיהיה לי פגיעה אף רירית יבשה אני לא יודע אם זה מזה אבל יש לי בעיה של היצטננות גם שחםם ממש כול בוקר קבועע אני קם ולעיתים גם מיתעטש אבל בעיקר נזלת ממש כבדה שגורמת אחרכך לקצת גודש לאחר שאני מקנח את האף הרבה זמן וכעבור 4 שעות בערך זה עובר לי אבל גם במהלך היום פיתאום ניהיה לי דיגדוגים מעצבנים באף ואז הנזלת מתחיל ליזרום ואני מתגייס עוד חודש ויהיה לי שם ממש קר ושקר לי הנזלת חזקה מתמיד וגם היתעטשות מה אפשר לעשות בכדי לימנוע את זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אף - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי21/10/2012נועם שלום רב.
הסיפור המתואר במכתבך חייב בירור רופא א.א.גרון ורופא אלרגולוג. הבעיה יכולה להיות מקומית ולזה מומחה א.א.גרון יוכל לתת מענה, מאידך יכול להיות שמדובר בתופעה אלרגית, ובחלק מהמקרים יוכל מומחה אלרגיה לסייע בידך.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדים ושקד שלישיקרן18/10/2012
שלום,
הבן שלי בן 3 ו4 חודשים עבר ניתוח שקדים ושקד שלישי ביום שישי ה12.10 בשיטת הקובליישן. הוא שותה ואוכל וכבר אינו מתלונן על כאבים, מלבד כאב אוזניים בלילה ולאחר שמתעורר.עד מתי התזונה צריכה להיות רכה? הוא מבקש לאכול אוכל מוצק יותר, היום נתתי לו קציצה שמעכתי לו, מתי אפשר להתחיל לתת לו לחם או אוכל מוצק שהוא רגיל אליו, כגון פתיתים אורז פסטה? הוא אמור לחזור לגן ביום ראשון
האם חלפה הסכנה של הדימום?
הוא מתנהג כרגיל.....
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקדים ושקד שלישי - תגובה
ד``ר יהושע דנינו18/10/2012שלום קרן
מומלץ כלכלה רכה ופושרת במשך שבוע מהניתוח.
אח"כ מותר הכל ואפשר לחזור לגן.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שקדים
קרן19/10/2012תודה על התשובה....
האם קיים עדיין סיכון של דימום? אם כן עד מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשימה כבדה בשינהיעל18/10/2012
שלום
בתי בת ה 4 נושמת נשימה כבדה מאד (כולל נחירות) לסירוגין במהלך השינה.
במשך היום ולפרקים במהלך הלילה הנשימה היא רגילה. זה נמשך כשבועיים, היא אינה מנוזלת.
אודה אם תוכלו לייעץ מה זה יכול להיות ואם צריך לטפל, איך מטפלים?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימה כבדה בשינה - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי18/10/2012יעל שלום רב.
יש צורך, כמובן להבדק ע"י מומחה א.א.גרון, לבדוק את דרכי הנשימה בעליונות, אף ולוע האף, לשלול היצרות או חסימה בהם, ובהתאם לממצאים, לטפל תרופתית או כירורגית.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ מעל חצי קדמי של המיתרשרית17/10/2012
דוקטור שלום רציתי לדעת איך אפשר לעזור לי אני עובדת בגן ילדים ולאחרונה סבלתי מהקיבה דבר שהביא להחמרה ולצריבות ולדלקת בוושט וכמובן צרידות ממושכת בבדיקה לאחרונה כתב הרופא שאנ י סובלת מפוליפ המוראגי? סופראגלוטי? מעל חצי קדמי של המיתר הימני הוא הוסיף שהמיתרים תקינים ונעים היטב.
אני שאולת למילים הקשות והאם הקול שלי יחזור להיות כמו שהיה בלי גיוון צרוד ללא התערבות של ניתוח? מה ההבדל בין פוליפ ליבלת....
אני אשמח לקבל תשובה......
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ מעל חצי קדמי של המיתר - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי18/10/2012שרית שלום רב.
אם מיתרי הקול שלך תקינים יש צורך לבדוק את סיבת הצרידות, וייתכן שהפוליפ שנימצא מעל המיתרים מוצא את דרכו לעברם וגורם לצרידות. עם הסרת הגורם לצרידות קולך ישוב למצבו הקודם.
פוליפ בהבדל מיבלת, יכול להתכווץ בטיפול תרופתי - אלא שזה תלוי גם בגודלו.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית
שרית18/10/2012איזה תרופות יכולות לכווץ..
האם בניתוח יש סכנות?
האם אני יכולה לקבל שירות רפואי ממך פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כפתורים ושקד שלישיאמא עם שאלות16/10/2012
בני בן שנתיים.
נמצא כי זקוק לניתוח כפתורים בגלל נוזלים ושקד שלישי.
ישנה גם ירידה בשמיעה, ריור וחרחורים תמידיים, חלה מס' פעמים בדלקת ריאות.
מטופל במשאפים באופן קבוע וכשיש החמרה עוברים לאנהלציות.
ישנו גם עיכוב בדיבור באופן משמעותי לגילו.
ברצוני לדעת, כאשר ינותח בכפתורים - לכולם זה נופל כי ככה צריך? יש צורך בניתוח נוסף לכפתורים?
הוא יצטרך להמנע מצלילות לבריכה לנצח (בלי קשר לאטמים).
השקד השלישי - למרבית הילדים הרקמה צומחת שוב? ומה אז? שוב ניתוח להסרה?
אני די מתלבטת אם לנתח.
מצד אחד רוצה אך חוששת (אם נופל וצריך להתקין שוב אז למה בעצם?) אותו דבר לגבי השקד - אם צומח שוב אז למה?
מתנצלת אם נשמעת סקפטית.
זה נובע מהתבלטות שאני לא מנתחת "לחינם" את הילד.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים ושקד שלישי - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי17/10/2012אמא שואלת שלום רב.
הכפתורים לאחר הניתוח נשארים מספר חדשים ובממוצע מעט פחות משנה. הם נפלטים מעצמם ברוב המקרים, לאחר יציאתם בד"כ התופית כבר סגורה, ואין מניעה מכניסת מים לאוזניים (כדאי לבדוק את האוזניים ע"י מומחה א.א.גרון ולקבל אישור על כך).
הסיכוי לגדילה חוזרת של השקד השלישי אינו גבוהה, אך קיים, ומעט יותר אצל ילדים בגיל בנך.
איחור משמעותי בדיבור, וזיהומים/חירחורים בדרכי הנשימה העליונות והתחתונות מחייבים ניתוח. אציין שהחששות שלך עלולים לגרום לנזק בלתי הפיך בהתפתחות התקינה של בנך.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בשמיעה, בת 3אמאלה15/10/2012
בת 3, בריאה בד"כ, פגית בעבר. במעקב מכון שמיעה בגלל פגות (לא קיצונית). בדיקת BERA בגיל חודשיים תקינה, סקר ילודים עברה בניסיון רביעי. בגיל שנה בדיקה תקינה ובגיל שנתיים ספק ירידה באוזן שמאל. בבדיקה בגיל 3 נמצאה שמיעה ירודה באוזן שמאל. בדיקת רופא א.א.ג. תקינה, לא נמצאו נוזלים. לא סובלת מדלקות חוזרות. הופנתה לבדיקת שמיעה חוזרת+טימפנומטריה.
מה יכולות להיות סיבות לירידה בשמיעה? האם משהו בר תיקון או שמטרת הבדיקות מעכשיו היא רק מעקב לזיהוי החמרה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בשמיעה, בת 3 - תגובה
ד``ר יהושע דנינו18/10/2012שלום אמאלה
בדיקת שמיעה הינה בדיקה סוביקטיבית ותלויה בשתוף פעולה של הילד ומהימנותה.
לכן הליקוי הקל שנמצא משמאל יכול להיות קשור למה שנאמר קודם ,או למחלה זמנית של אוזן תיכונה.
לאבחון מומלץ להביא את הילד ובדיקת השמיעה למומחה א.א.גשיבדוק את הילד והנתונים וימליץ על טיפול.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חוזר מהאף אצל בן 2עדי13/10/2012
שלום,
בשנה האחרונה קרה מספר פעמים שבני בן השנתיים ושלושה חודשים החל לדמם מהאף פתאום ללא איזושהי סיבה נראית לעין. זה קורה מידיי מספר חודשים אך הדימום מתחיל לפתע ומדאיג אותי. כרגע זה קרה דקות לאחר שהשכבתי אותו לישון במיטתו. הדימום הוא בזרימה די גבוהה ונמשך רק מספר שניות.
מה זה?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חוזר מהאף אצל בן 2 - תגובה
ד``ר יהושע דנינו26/10/2012שלום עדי,
דימום מהאף נובע בדרך כלל מפתיחת נימי דם קטנים שיכולה להיגרם מסיבות שונות. הסיבות יכולות להיות מכניות, גירויים על ידי נזלות ועוד.
לשם החלטה על הגורמים והטיפול המתאים יש צורך להיבדק אצל מומחה א.א.ג
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיך שסועיצחק13/10/2012
שלום,
ילדתי נולדה עם חיך שסוע. לפי ק,ריאה באתרים שונים הבנתי שיש טיפול זמני וטיפול קבוע. הטיפול הזמני הוא פלטה עליו החלטתי וותר ורציתי לדלות יותר איפורמציה ועל המקומות המומלצים ביותר לטיפול. מתוך קריאה והמלצות הבנתי שהמקומות המנוסים ביותר בטיפול של חיך שסוע הם הדסה ובבית חולים מאיר. ילדתי כרגע בת ארבעה חדשים ורציתי לקבל המלצה על מקום וגם באיזה גיל אמורים להתחיל בטיפול הקבוע שזהו ניתוח שאמור להתבצע בגיל 10 -12 חדשים.
תודה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיך שסוע - תגובה
ד``ר יהושע דנינו26/10/2012שלום יצחק,
הטיפול בחיך שסוע נעשה ברוב בתי החולים בארץ ולא רק באלו שציינת. הטיפול נעשה בדרך כלל על ידי מנתחים מהמחלקה לכירורגיה פלסטית ו/או פה ולסת.
הניתוח אכן נעשה קרוב לגיל שנה, אך כדאי להגיע לבדיקות מוקדם יותר.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשים באוזן זה משהו שיכול לעבור ?בתאל טומשוב13/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רעשים באוזן זה משהו שיכול לעבור ? - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי13/10/2012בתאל שלום,
אני מפנה אותך שוב לתשובתי לחברך, ולך מלפני כ 5 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה 2מקסים13/10/2012
דוקטור בתאל טומושוב היאי בת 17 אני ידיד שלה מה יש צילצולים באוזנים מאתמול ועד עכשיו זה ממשיך מה יש לה דוקטור והיאי לא שמעה רעש חזק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה 2 - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי13/10/2012מקסים שלום רב.
כמו שכתבתי בתשובה מלפני 5 שעות, יש לפנות לבירור הסיבה ע"י מומחה א.א.גרון
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהבתאל טומשוב13/10/2012
אמלה מה זה?? יש לי מאתמול רעשיים באוזניים של ציפצופים זה עובר????????? :((
כבר למעלה מחודשיים אני סובלת מלחץ באוזניים והרופאים לא מוצאים כלום :((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי13/10/2012בת אל שלום רב.
אינני יודע מה גילך, אך בירור רעשים באוזניים לא יכול להתבצע דרך מכתב לפורום, יש חובה להגיע למומחה א.א.גרון, לבדוק את האוזניים, ואם יהיה צורך, גם להשלים בבדיקות עזר.
איחולי בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעמקסים13/10/2012
יש לי ידידה שיש כאבי אוזנים מה אתמול היאי שומעת צילצולים מאתמול וזה ממשיך עכשיו מה יש להה ועם זה עובר והיאי בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר יצחק ענתבי13/10/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון' id=link]אף אוזן גרון[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)