מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי גיל המעברמירה04/12/2019
שלום רב, רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לגבי טיפולים אלטרנטיבים כלשהו ששמעתם שיעיל נגד תופעות גיל המעבר, עייפות, גלי חום קור וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל מעבר
ד''ר אורן מזרחי (phd)05/12/2019בהחלט כן.
טיפול בדיקור סיני, צמחי מרפא יכול מאד לסייע.
אשמח לעזור במרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישותשלומית04/12/2019
שלום
אני עובדת שעות רבות מאוד ומרגישה שגופי חלש מאוד,מרגישה שרוצה לישון בזמן שאני עובדת בזמן האחרון חלה נפילה גדולה אף יותר ואחרי העבודה אני ישר הולכת לישון לא מחזיקה מעמד
האם אני יכולה משהו כדי לחזק את גופי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עייפות
ד''ר אורן מזרחי (phd)05/12/2019היי,
כדאי לבדוק את התזונה ואם את ישנה מספיק. אם שותה מספיק מים,
לאכול פירות וירקות. אולי להוסיף מולטי ויטמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת עייפות סטרס ודכאוןדנה30/11/2019
שלום רב.
אני בת 48, לא מזמן גילו לי סכרת, אני לוקחת שלושה כדורים ביום ובנוסף כדור נגד דיכאון לוסטרל. מאז הסוכרת אני הרבה עייפה ישנה רוב היום, חלשה, זה מביא אותי לסוג של סטרס ודכאון. אשמח בלי המלצה לטיפול כרגע מה בעזרת עצמי ניתן למנוע את הסטרס והדכאון עקב המחלה ואיך להתחזק מבחינה פיזית כי אני מרגישה שאין לי כוח לעשות ספורט.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרס
ד''ר אורן מזרחי (phd)01/12/2019קצת מצחיק לומר בלי טיפול כרגע, כי זה הדבר שהכי יכול לעזור.
אבל כרגע את גם יכולה לנסות מדיטציות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים אם סטרס בגוף איך מתמודדיםמיכל19/11/2019
אני לוקחת כדור נגד סכרת וכולסטרול גם המצב הנפשי שלי לא קל ויש לי המון סטרס בגוף זה מתבטא ברעידות, עצבנות,חרדות, איך מתמודדים ואיזה טיפול אלטרנטיבי מתאים לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולים
ד''ר אורן מזרחי (phd)20/11/2019היי, אפשר לטפל ע"י דיקור סיני ודימיון מודרך.
הייתי מציע לקחת כדורי מגנזיום בנוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למרות הקושי איך לחזור לשגרהדנית14/11/2019
במשך שבוע הייתי חולה בברונכיט ודלקת בגרון ובנוסף שכבתי במיטה תחת אזעקות וטלוויזיה אימא שלי בדיכאון בגלל המחלה של אבא שלי לאבא שלי יש את מחלת הדמנציה ולמרות זאת אני רוצה לחזור לשגרה ולקום בבוקר אופטימית ושמחה אשמח לטיפ ולעצה למרות מה שאני עוברת להיות אופטימית ושמחה אני מודה לך ומאחלת לך יום שקט יום מקסים אשמח למענה תודה רבה
חזרה לשגרה
ד''ר אורן מזרחי (phd)15/11/2019החזרה לשגרה מתחילה בראש.
מדיטציות, נשימות, חשיבה חיובית.
לטיפולים ברפואה בבעיות. זו הדרך שאני יכול להציע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבות חרדתיות ושליליות שלא מפסיקותלירון31/10/2019
אני קצת לא מרגישה טוב יש לי סכרת,המצב הפיזי שלי לא כל כך טוב הלכתי לרופא משפחה והוא גם שינה לי את התרופות הנפשיות כי אני גם לוקחת תרופות נפשיות אני לא בטיפול או משהו כזה בעבר הייתי ואני לא מתכוונת לחזור לטיפול נפשי אבל אני יודעת שעובר עלי משהו ויש לי מחשבות חרדתיות ושליליות שלא יוצאות לי מהראש שאני יודעת שהם לא נכונות ורחוקות מהמציאות ואני לא מצליחה להוציא אותם בכל זאת. עברתי בעבר פוסט טראומה בטיפול נפשי והרופא משפחה הבטיח לי שאני לא אחזור לטיפול נפשי וגם המשפחה שלי הבטיחה לי אבל בגלל הפוסט טראומה שעברתי יש לי עדיין מחשבות חרדתיות שליליות שגורמות לי להקאה ולכאבי ראש. הרופא אמר שהשינוי של הכדורים הנפשיים יקח קצת זמן עד שזה ישפיע אבל בינתיים רציתי לשאול איך מוציאים את המחשבות מהראש ולחזור לחיות חיים מאושרים בלי כל המחשבות החרדתיות האלה אני ממש מחפשת פתרון? שוב הרופא משפחה סידר לי ושינה לי את הכדורים הנפשיים והוא אמר שזה יקח זמן אבל בינתיים איך להקל על עצמי? איך מתמודדים עם מחשבות כאלה? זה מחשבות על הפוסט טראומה שעברתי בטיפולים נפשיים לפני המון שנים. תודה רבה
מחשבות חרדתיות ושליליות שלא מפסיקות
ד''ר אורן מזרחי (phd)02/11/2019שלום לך,
קשה לתת מענה למשהו מורכב דרך האינטרנט.
מציע להגיע לקליניקה או למטפל בתחום גוף נפש ולחפש פתרון מתאים עבורך.
אני סבור ששילוב של דיקור סיני, צמחי מרפא והומאופתיה יוכלו בהחלט לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת חיזוק פיזי ונפשי לעזור לאימא שלי להרגיש טובתמי24/10/2019
אימא שלי התמוטטה נפשית אתמול בגלל מחלה של מישהו קרוב במשפחה. אני כבר מושפעת מהמצב של אימא שלי הרבה זמן ומאוד רוצה לעזור לה. לי בעצמי יש מחלה של סכרת של שומנים בדם אני חלשה כל הדברים האלה מכניסים אותי לחרדות. אני מפחדת ללכת לטיפול נפשי בגלל שעברתי טראומה בעבר מטיפול נפשי ואחרי הבדיקות דם שעשיתי יש לי תור אצל הרופאת משפחה ביום שני. אני מאוד רוצה להיות חזקה כלפי אימא שלי ובכלל לחזק את המשפחה המצב הפיזי משפיע עלי גם נפשית יש לי דפיקות לב מואצות חרדות אני בוכה הרבה אני מחפשת חיזוק איך להקל על עצמי בלי תרופות בינתיים עד הפגישה אצל הרופאת משפחה אני יושבת בבית לא ליד אימא שלי סובלת מחולשה בוכה הרבה מלא חרדות מה יהיה בעתיד אני ממש מבקשת ומתחננת עם אתה יכול לתת לי חיזוק ממש קטן איך להתחזק עד הרופאה לפחות מבחינה נפשית והחרדות. אני רוצה בימים האלה למרות החולשה והמצב הפיזי שלי לחזק את אימא שלי והמשפחה ולהיות חזקה לידם אבל אני רוצה לחזק את עצמי. אני ממש אודה לך עם תוכל לתת לי חיזוק ועצה קטנה איך להתחזק ולהרגיש יותר טוב כדי שאהיה חזקה לפני המשפחה ולפני אימא שלי. אני ממש מודה לך זה יעזור לי מאוד מאחלת לך יום מקסים שוב ממש תודה
חיזוק נפשי
ד''ר אורן מזרחי (phd)25/10/2019היי, צר לי לשמוע,
לצערי אין איזו פורמולות קסם . זה תהליך שצריך לעבור אם בטיפול טבעי או קונוונציונלי. בטיפול הטבעי ניתן לטפל בצמחים מרפא ובדיקור סיני. בינתיים, לנסות טכניקות של נשימות עמוקות, צריכה של תוסף מגנזיום ונקווה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתמודד אם רגשות שלילייםמלי17/10/2019
אני עוברת תקופה לא פשוטה. אני עוברת סדרת טיפולים בבית חולים בנוסף אני מקבלת תרופות פסיכיאטריות,אך אני לא בטיפול פסיכולוגי או נפשי אחר. עברתי אובדן קשה לפני שנה, ויש לי במשפחה מישהו אם מחלה קשה.כל זה מביא אותי למחשבות לא נעימות,לחולשה פיזית, דיכאון, לחץ נפשי. חשוב לציין שוב שמטפלים בי כרגע. בכל אופן הייתי מאוד מבקשת ושמחה גם לבד אם עצמי בבית כאשר הרגשות השליליות שולטות עלי,במיוחד בחג הקרב גם קשה לי לדבר אם ההורים על הנושא איך אפשר להתמודד אם עצמי לבד ברגשות השליליים והתגובות בגוף שתוקפות אותי,אני מאוד אודה לך אם תוכל לייעץ לי כדי שארגיש אם עצמי יותר טוב. אני אחרי החג עוברת בדיקה לא נעימה ואני ממש בדיכאון. דווקא אני גם בין היתר רוצה להתמודד אם עצמי אם הרגשות השליליים. חג שמח
איך להתמודד אם רגשות שליליים
ד''ר אורן מזרחי (phd)17/10/2019שלום רב,
לפי התיאור נראה שכדאי לשלב את הטיפול ברפואה הטבעית (דיקור סיני, צמחי מרפא, דמיון מודרך וכו)
וככל שתיכנסי מהר יותר למסגרת טיפולית, כך תרגישי טוב יותר ותחזרי לעצמך.
מועדים לשמחה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון וחוסר מוטיבציהשירלי14/10/2019
אני בת 52, יש לי משפחה נפלאה,אך בתקופה האחרונה אני חווה דיכאון אין לי חשק לתפקד, לעשות שום דבר, לצאת מהבית,איזה טיפולי גוף נפש מתאימים לתופעות האלה חוץ מטיפולים פסיכולוגים פסיכיאטרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון
ד``ר אורן מזרחי17/10/2019מועדים לשמחה, כדאי לנסות טיפול בדיקור סיני, משולב צמחי מרפא.
מאמין שנצליח לעזור במרפאה.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתחיל לחיות חיים מאושרים ובריאיםמיכל09/10/2019
אני חיה חיים קשים,אימא מדוכאת אבא חולה, לא עובדת,אין לי את מי לשתף,היו לי חיים מאושרים ושמחים ופתאום אני מרגישה שאני חיה בבית אם ההורים כמו בבית כלא ממש ככה. אני מדוכאת בגלל זה קשה לי לראות את ההורים שלי במצב כזה אני לא רוצה טיפול פסיכולוגי ובטח לא טיפול תרופתי אני רוצה לצאת מהמצב לבד או בעזרת טיפולים אלטרנטיביים אני רוצה להתחיל לחיות חיים שמחים כמו פעם להתחיל לחיות ולא לסבול למרות הקושי בבית ולמרות שאני לא עובדת כרגע אשמח לעצה
להתחיל לחיות
ד''ר אורן מזרחי (phd)09/10/2019בהחלט נשמע שכדאי לטפל ברפואה הטבעית, דיקור סיני, צמחי מרפא ומדיטציות יכולים לעזור.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לחזור לעצמי פיזית ונפשיתורד06/10/2019
אבא שלי חולה בדמנציה מתקדמת. במשך חודש אני במשבר רגשי אני לא בטיפולים אני בגיל המעבר התחילו לי בנוסף גירודים בגוף תופעות בגוף מצב רוח ירוד,אני רוצה להיות חזקה בלי טיפול כרגע ולחזור לחיים שמחים ובריאים. אשמח לעצה מה לעשות
לחזור לעצמך
ד''ר אורן מזרחי (phd)09/10/2019קצת ספורט, לאכול נכון , מדיטציות, טיפולים לחשיבה חיובית.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשפר את מצב הרוחורד29/09/2019
חג שמח.
חודש שלם הייתי עם כאבי ראש טשטושים בעיניים ודפיקות לב מואצות. אחרי חודש סוף סוף זה עבר לי אבל אני מרגישה עייפות יתר ישנה הרבה ואני מרגישה דכדוך.אני ממש אשמח עם תוכל לתת לי עצה איך לחזור לעצמי ולשפר את מצב הרוח שאהיה יותר עירנית ואנרגטית אני ממש רוצה לחזור לעצמי לחיים השמחים שהיו לי לפני אני ממש מודה לך שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דכדוך
ד''ר אורן מזרחי (phd)01/10/2019שנה טובה,
כדיי לעזור צריך להבין ממה נבעה החוסר מצב רוח האם בגלל כל החודש שעברת או האם ישנן סיבות אחרות ולטפל מהשורש.
הטיפול יכול להיות ע"י דיקור סיני, צמחי מרפא, טכניקות של הרפיה כמו מדיטציות וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש מלחץ וסטרסלירון20/09/2019
שלום, אני סובלת מזה כבר חודש מכאבי ראש וסחרחורות ממושכים. פניתי לרופא שאמר שזה מלחץ נפשי והמליץ על טיפול תרופתי קבוע. העניין שאני לא ממש אוהבת לקחת תרופות. ובמיוחד לא טיפול נפשי. הייתי שמחה לדעת מה יש לך להמליץ לי במקרה כזה?
כאבי ראש
ד''ר אורן מזרחי (phd)20/09/2019בהחלט ניתן לטפל במרפאה ע"י שיטות של הרפיה כמו מדיטציה ודימיון מודרך, דיקור סיני, צמחי מרפא .
בריאות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה סחרחורות וחולשהיעל18/09/2019
מחפשת טיפ מיידי להתקף חרדה זה התחיל לי היום ומדובר בסחרחורות דפיקות לב משותקת אני לא יכולה לצאת מהבית אני אלך לבדיקות בקופת חולים אבל אשמח לטיפ מיידי מה לעשות באותו רגע עם ההתקף הנורא הזה אני ממש מבקשת עזרה מיידית תודה רבה
חרדות
ד''ר אורן מזרחי (phd)18/09/2019היי,
לצערי חוץ מנשימות עמוקות אין הוקוס פוקוס.
זה תהליך שצריך לעבור ע"י מדיטציות ודימיון מודרך, צריכת תוספי תזונה וכו. ואז אפשר ברוב המקרים למנוע את ההתקף הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי טיפולים אנרגטיים שיכולים לעזור במיוחד לחרדותלימור16/09/2019
חוץ מטיפולים פסיוכלוגים כאלה בתחום הפסיכיאטריה והפסיכולוגיה איזה טיפולים אנרגטיים הכי טובים לחרדות?
אני מודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
ד``ר אורן מזרחי16/09/2019טיפול בדיקור סיני, טיפולי מגע, הילינג, מדיטציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על המענה
לימור16/09/2019יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשמחה
ד''ר אורן מזרחי (phd)17/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)