מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתח נפשי בללתי נגמרחן20/04/2017
שלום
בן 35 נשוי באושר + 2 וחי חיים נורמליים ומלאים.
מגיל 12 אני כוסס ציפורניים עד היום ובכללי אני במתח נפשי כל הזמן 24\7. כל הזמן מוטרד על 1001 דברים, כל הזמן חושב מה יהיה מחר מחרתיים וכו. לא יודע להסביר מדוע. ייתכן שמצאתי שזה גורם לי לכאבי שרירים סחרחורות ועוד...
מה הטיפול או הטיפולים המתאימים בשבילי להורדת המתח הנפשי הבלתי נסבל הזה? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`20/04/2017מה שאתה מתאר הוא תופעה די נפוצה של אנשים בגילך שחיים נורמאליים ומלאים. אבל, אתה לא מפרט מה זה. למשל כמה שעות אתה עובד ביום? האם עושה ספורט? קורא ספרים? כמה שעות ישן? ועוד שאלות שחשובות על מנת לענות לך באופן רציני. על כל פנים אפשר לבוא ליעוץ חד פעמי למומחה בתחום הנפש או הגוף נפש לדבר איתו וביחד להחליט איך אפשר לעזור לך. אין לי ספק מדבריך שניתן לעזור לך בקלות ויחסית בזמן קצר.
בהצלחה
אהרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי תופת באצבעות הרגליים והשוקיים בזמן שינהגילי05/11/2016
שלום! בשנה האחרונה אני מתעוררת מכאבי תופת באצבעות הרגליים ובשוקיים, משהו בלתי נסבל שבבוקר אין לו זכר ונדמה לי לפעמים שזה רק היה סיוט דמיוני.. אבל זה חוזר ומטריד. ממה זה יכול לקרות והאם יש דרך למנוע זאת? תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נילי
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`06/11/2016אין לי מספיק מידע, לא סיפרת על עצמך , מה גילך , האם לוקחת תרופות?? האם בררת עם רופא המשפחה בשנה האחרונה את העניין??
לאחר מכן אפשר יהיה לענות לך בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גילי06/11/2016תודה ד"ר. בת 59. יש מצב שזה קשור לסטטינים? יש לי כולסטרול בשמיים {381} - תורשתי. וכנראה שנוצרה עם השנים טרשת בעורקים. קשה לי עם הכדורים מאד ואני עושה הפסקות ארוכות..
וחוץ מאנמיה כרונית אני בריאה.ספורטיבית,אוכלת בריא. רזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע בכף הרגל שהפסיקה לגדול בגיל 10רות06/10/2016
בגיל 10 האצבע שלי בכף רגל ימין הפסיקה לגדול
מאז ועד היום התביישתי ללכת עם כפכפים או נעליים פתוחות
האם זה כזה נורא? והאם יש פתרון? זה מוריד לי את הבטחון העצמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבע בכף הרגל שהפסיקה לגדול בגיל 10 - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)06/10/2016א.זה ממש לא נראה נורא, כפי שהנך מתארת.
ב.לא ידוע לי על משהו- פתרון שניתן לעשות.
ג.צריך ללמוד להשלים ולחיות עם מה שנתן לנו הקב"ה.
ד.אפשר ומומלץ לעשות טיפולים לחיזוק הביטחון העצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, כשהייתי קטן לא שתיתי טובבגלל אז?21/06/2016
גם לא אכלתי הכי טוב..
כיום בוגר שותה ואוכל טוב.
רציתי לשאול אם יכול להיות שבגלל שלא הייתי שותה טוב כשהייתי קטן
כיום סובל מכאבי ראש ושרירים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, כשהייתי קטן לא שתיתי טוב - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`21/06/2016לא. רק אם גם היום אתה לא שותה מספיק זה יכול לגרום לכאבי ראש אבל לא שרירים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום, כשהייתי קטן לא שתיתי טוב - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)21/06/2016בנוסף לדבריו של ד"ר אלכסנדרוביץ, אני חושב שאם סבלת מכאבי ראש בעבר בילדות (לא ציינת...)אז יתכן קשר מתמשך, ציינת גם שלא אכלת טוב...לכאבי ראש סיבות רבות, חלקן בהחלט יכול להיות קשור לשתייה ולחסרים תזונתיים כמו חסר במגנזיום שיכול להוביל לכאבי ראש ולרוב גם להתכווצות שרירים שיכולה לגם להתבטא בכאב.
לעיתים מגנזיום יכול לפתור את הבעיה, אם לא כדאי לנסות דיקור סיני.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות עם זה?גוף-נפש.........ב28/04/2016
תמיד שמעתי את המשפט "גוף ונפש הולכים יחד".
אך עדין ,אני לא מאמינה שמחלות למשל,יכולות להיווצר בגלל מצב נפשי כולשהוא.
יותר מאמינה בגנטיקה למשל.
אני חולה במחלה כרונית .ושמתי לב שלפעמים אחרי מצב נפשי סוים.למשל ריב או פגיעות (נפשית)מבן הזוג ,מחלתי מחמירה.
השאלה -מה עושים עם זה???
ניסתי כמובן לדבר איתו מלב אל לב ולהסביר לו שהוא פוגע בי בהתנהגות שלו-הוא מבקש סליחה וחוזר לסורו,אני מצידי מנסה להבין אותו ככל האפשר.
מצד שני ,להפרד זה דבר קשה במצבי .שכן הוא תומך בי פיזית כלכלית ומבין את מגבולותי כתוצאה מהמחלה וכו'..
כמן כן אין לי משפחה שתעזור או תאסוף אותי אליה .
אז מה זה שווה שאני הבנתי למה או מתי יש החמרות במצבי אם אני לא יכולה לפתור אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות עם זה?גוף-נפש......... - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)01/05/2016אז ראשית לא כל מחלה יכולה להיווצר כתוצאה מרקע נפשי, אך בהחלט הרבה מחלות כן.
וכפי שאת רואה מצב נפשי/ רגשי בהחלט יכול להשפיע ולהחמיר את הבעיה הקיימת.
לגופו של עניין, אני חושב שיש פה צורך לטיפול זוגי משותף.
כמו כן לתת מענה של תרופות הרגעה/ צמחי מרפא מרגיעים לבן זוג במידה ויסכים לשתף פעולה.
גם את צריכה ללמוד לקחת את הדברים בפרופורציות. כמובן אם מדובר באלימות פיזית או מילולית חשוב לטפל במצב בהקדם ע"י כל הגורמים.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון מלטונין ובעיות שינה- עזרהליבי18/03/2016
שלום רב,
רציתי להתייעץ בקשר לבעלי,
מאז ומתמיד היו לו בעיות שינה, הוא עייף תמיד, נרדם מהר מאוד ובכל רגע, אבל הבעיה העיקרית שלו היא ההתעוררות.. קשה מאוד מאוד (מאוד!) להעיר אותו, הוא לא שומע, לא מגיב. בזמן השינה הוא חורק שיניים חזק מאוד וזז המון.
כבר שנים ארוכות שזה ככה עוד מלפני שהכרנו (כלומר מעל 10 שנים).
הלכנו לנוירולוג שהפנה למכון שינה ושם גילו דום שינה קל (עוד לא קיבלנו את כל הדיווח זה מה שידוע לנו בינתיים).
האם יכול להיות שזה נובע מחוסר או עודף בהורמון מלטונין? מה אפשר לעשות במצב זה?
האם המצב פתיר?
אצל מי מטפלים בתופעה כזאת? נוירולוג? אני ממש אובדת עצות וגם הוא כבר מיואש..
אשמח לעזרה והכוונה.. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון מלטונין ובעיות שינה- עזרה - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`20/03/2016שלום ליבי,
אם הרופאים לא הצליחו לעזור יש טעם לפנות לרופאים הוליסטיים. צריך לבדוק את התזונה שלו, האם הוא יוסק בספורט או לא. האם סובל מעודף משקל? מה הרגלי האכילה שלו. וכן חשוב מאד לבדוק את מצב הסטרס או מתח בחייו. התשובה נמצאת לעניות דעתי במישלב בין כל הדברים הללו ויש רופאים מצויינים בתחום בארץ.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מצב נפשי משפיע על כניסה להריון?נ.ל22/11/2015
הי,
לפני שנתיים עברתי תקופה מאוד קשה עם בעלי, ומאז אנחנו בטיפול זוגי. לפני שנתיים גם הריון שנכנסתי אליו בטעות נפל. ומאז אני כל הזמן רציתי ילד ובעלי אמר שעד שלא נגיע לאיזה סטטוס קוו בטיפול הזוגי, הוא לא רוצה.
בקיצור, התחלנו לעבוד על ילד לפני חודש וחצי. החודש הראשון נפל. ועכשיו יש שבועיים לפני החודש השני.
אני במצב שאני כבר לא רוצה לקוות. כי התקווה כל כך כאבה לי כל השנתיים האלה. אז אני פועלת, טכנית, ועושה הכל כדי שזה יקרה.
אני רוצה לדעת אם יש קשר בין איך שאני מרגישה לכניסה להריון, שהרי גם נשים שנאנסו, ובוודאי שלא רצו הריון, נכנסו להריון, וגם נשים שלא רצו ילד אבל קיימו יחסי מין לא בטוחים נכנסו להיריון.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מצב נפשי משפיע על כניסה להריון? - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)22/11/2015היי,
בהחלט ישנו קשר בין כניסה להריון לבין המצב הנפשי-רגשי.
(כמובן יכולים להיות גם בעיות פיזיות).
ממליץ לך בחום לעשות טיפול גוף-נפש תוך כדיי
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ל- osd בתרופותיוסי כהן06/07/2015
שלום רב לד"ר נכבד/ה
שמי יוסי בן 31 מאובחן ב-ocd מזה שנים ... וניסיתי 7 סוגי כדורים ללא הצלחה
כמו כן הבנתי שיש כדור חדש בשם אביליפיי . השאלה היא , האם זה טוב ל-osd ?
האם יש לזה הצלחות לכדור הזה ממה שאת/ה יודע/ת מאנשים שמטופלים בזה אם בכלל?
אשמח לתגובה ממך בבקשה
תודה רבה מיוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ל- osd בתרופות - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`07/07/2015שלום יוסי,
אנחנו לא יכולים להמליץ כאן על תרופה כזאת או אחרת. אני ממליץ לך לפנות לרופא שהכי מכיר את המקרה שלך לעומק ורצוי מאד שיהיה פסיכיאטר ואותו לשאול על תרופה כזאת או אחרת ואם היא מתאימה לך או לא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת מתח בתחילת כל מבחןיוסי24/05/2015
שלום
אני סטודנט וכמעט בכל פעם שאני ניגש למבחן גדול שמתקיים בשעות הבוקר, אני פתאום מרגיש כמה דקות ראשונות אחרי תחילת המבחן שאני מוכרח לגשת לשירותים. העניין הוא שלא תמיד באותו רגע זה אפשרי (לפעמים צריך לבקש מהבוחנת מכיוון שניתן לרוב לצאת רק אחרי משהו כמו חצי שעה או 40 דקות מתחילת המבחן)
כשאני מגיע לשירותים אני "מוריד" כמות לא קטנה של צואה
אני מבין שאני כנראה שומר את זה מהתרגשות
איך ניתן לגרום לעצמי להספיק לעשות את זה בבית לפני שאני יוצא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפילת מתח בתחילת כל מבחן - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)24/05/2015להוריד מתח, לקום מוקדם יותר לבצע תרגילים שגורמים לפריסטלטיקת מעיים.
בבוקר לשתות דברים שמעוררים את היציאה כמו תה עם כפית דבש, כף שמן זית וכו'
כן גם חשוב לתכנן זאת במחשב כבר בלילה לפני השינה וזה יבוא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה נגד דיכאוןפלונית14/05/2015
. למה אין בדיקה דם שמאשרת אם יש דיכאון?
ב. לפני חודש הרופא נתנה לי כדור שנקרא אסציטאלופרס. לקחתי שבועיים והרגשתי שאני נמצאת יותר בדיכאון. הפסקתי ואז השבוע שוב לקחתי אבל אני מרגישה נורא בחילות, הקאות. אני שוב רוצה להפסיק ולא לקחת את הכדור הזה. אני עושה נזק לעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נגד דיכאון - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`18/05/2015שלום פלונית,
שאלה טובה לגבי בדיקת דם לדכאון אבל כפי שאמרת אין בדיקה כזו.
את הכדורים רצוי לקחת בהוראת רופא ורצוי פסיכיאטר וללוות את הטיפול בנוסף גם בשיחות עם איש מקצוע בריאות הנפש. את הפסקת הכדורים רצוי גם לעשות בליווי רופא ובהדרגה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון בערבמור25/04/2015
שבוע טוב.יש לי בעיה שכל פעם שנכנס הערב אני נכנסת לדיכאון בשאר היום אני מרגישה טוב זה קורה לי רק בערב אודה לכם מאוד עם תוכלו להקל עלי בנושא הזה תודה רבה ושוב שבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון בערב - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`26/04/2015שלום אנה,
זהו לא פורום לטיפול. לצורך מה שאת מתארת יש לפנות לרופא המשפחה או פסיכולוג והם יוכלו לברר איתך יותר לעומק מה מהות הבעייה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי
איילה26/04/2015כי חשבתי שזה גם לנפש,בכל אופן אני מתנצלת ומאחלת לכם יום ניפלא,ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`26/04/2015כן בהחלט זה גם לנפש, אבל לא טיפול אלא , הסבר כללי או מענה מאד ספציפי לשאלה, אבל מאד לא רצוי לטפל דרך האינטרנט בכל אתר שהוא. רצוי תמיד להתייעץ באיש מקצוע מומלץ בתחום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אנרגיה חולשהאיילה23/04/2015
חג שמח.אני לוקחת כרגע אנטיביוטיקה נגד בעיה בריאותית,ואני מרגישה חולשה אין חשק לעשות דברים ומרגישה דיכדוך,רציתי לשאול מה אני עושה כדי להקל על עצמי.תודה רבה ושוב חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אנרגיה חולשה - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`23/04/2015שלום אנה,
אנטיביוטיקה אכן יכולה להחליש . אפשר לקחת פרוביוטיקה, לנוח יותר כי גם המחלה עושה חולשה ודכדוך. לאכול אוכל קל ולשתות הרבה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך על פרוביוטיקה
לילי26/04/2015האנטיביוטיקה הורגת את כלל החיידקים בגוף, גם את הטובים. כדאי לך לנסות לקחת פרוביוטיקה, אני ממליצה על ביו-25 של סופהרב עם חיידקים פעילים, זה מחזק את המערכת החיסונית ומייצר ויטמינים ויכול מאוד להועיל בהרגשה הכללית שלך.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזונות על!!
ספיר17/09/2015סבלתי שנים מעייפות וחוסר אנרגייה (וגם אני נוטלת לא מעט אנטיביוטיקה על בסיס קבוע מסיבות שונות)
מעבר לזה שאני דואגת ליטול פרוביוטיקה באופן קבוע, התחלתי לקחת מזונות על- ספירולינה, כלורלה, מורינגה, שורש המאקה ועוד! מזונות נפלאים. אני מרגישה ערנית ומלאת כוחות. וזה עשה עוד המון דברים טובים מעבר לזה..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייענבל16/03/2015
היי, הייתי רוצה לטפל בעצמי כשאני חולה או שכואב לי משהו, בדרך טבעית (ללא מגע).
המטרה לבוא למישהו שפשוט יעבוד איתי על הכאב וידריך אותי בעזרת דמיון מודרך, תרגילים ותזונה וכו'. פשוט לעזור לגוף להרפא מעצמו.
למה עליי לפנות?
ושאלה שניה: האם אתה מאמין שהגוף יכול לרפא את עצמו מכל דבר בעזרת עבודה של גוף ונפש? (ללא תרופות וניתוחים), או לחילופין- למנוע מעצמו מחלות כגון סרטן וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)16/03/2015נתחיל בשאלה השניה: לדעתי לגוף יכולת ריפוי עצמית מדהימה שיכולה להיות כמעט לכל דבר. יש מקרים בהם חייבים התערבות כירוגית.
לגבי השאלה הראשונה את מוזמנת לפנות בפרטי וננסה לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`16/03/2015שלום ענבל,
לשאלתך הראשונה - בהחלט אפשר לטפל בכל מיני כאבים ומחושים שונים בעזרת דמיון מודרך ועוד שיטות ללא מגע.
שאלתך השנייה מאד מורכבת , עקרונית אני מאמין שיש לנו כוחות ריפוי גדולים הן של הגוף והן של הנפש.
את מוזמנת ליצור קשר ואוכל להנחות אותך,
בברכה.
דר' אלכסנדרוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ISSUE%25/02/2015
למה יכול ללגרום רמה גבוהה
של טריגלצרידים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ISSUE - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)25/02/2015אם אני מבין את השאלה...ממה נוצר טריגליצרידים אז התשובה:
מזון עתיר קלוריות, פחמימות וסוכרים!
וברמה הנפשית רגשית חסימת ערוצי האנרגיה (ערוצי החיים)
אם השאלה היא מה הם יכולים לגרום: בגדול בעיות בכלי דם, לב והשפעה על הכבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נציגתו של ד"ר בריאן וייס?Tom Of20/02/2015
שלום,
האם מישהו יודע מיהי נציגתו הרשמית בישראל של ד"ר בריאן וייס - היפנוזה רגרסיבית?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נציגתו של ד"ר בריאן וייס? - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`24/02/2015לצערי איני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)