מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום
- שיאצו לטיפול דיכאון חרדה מצב רוח ירודאילנית23/12/2018
רציתי לשאול מהו שיאצו לטיפול דיכאון וחרדה,מה השיטה של הטיפול? הציעו לי שיאצו ואף פעם לא עשיתי טיפול כזה או עם תוכל להפנות לקרוא על השיטה.
תודה, אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיאצו
ד''ר אורן מזרחי (phd)24/12/2018היי,
שיאצ'ו הינה שיטה טובה לבריאות הגוף והנפש.
היא מרגיעה את הגוף והשרירים ומאזנת את ערוצי האנרגיה בגוף.
לא חסר מידע בגוגל.
מספיק שתכתבי טיפול בשיאצ'ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול שאלה נוספת על טיפולי מגע קל
אילנית24/12/2018אילו טיפולים מתאימים בתחום גוף נפש לטיפולי מגע קלים בנוסף לשיאצו?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בגלל אבא שמאושפז בבית חוליםרינת07/12/2018
אני כל כך מתנצלת על ריבוי השאלות, אבל אבא שלי מאושפז בלי הכרה בבית חולים ואני בחרדה לאבד אותו חס ושלום, הייתי מאוד שמחה עם תסכים כמובן כי אני לא רוצה ללכת או לפנות טיפולים רופאים פסיכולוגים פסכיאטרים גם לפורומים כאלה וכל זה לכן כתבתי פה יש לך טיפים נהדרים,ואני מאוד נעזרת תבורך עם תוכל לתת לי טיפ מיידי באותו רגע של חרדה באותה שנייה שיש לי מה לעשות בבית או בבית חולים בביקור כדי להירגע לבד בלי תרופות עם תסכים אני אשמח ואודה לך מאוד תודה מכל הלה שתהיה לך שבת מקסימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה זה בגלל אבא שמאושפז בבית חולים
רינת07/12/2018ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ
אורן מזרחי08/12/2018היי רינת,
מומלץ לצרוך ויטמיני -B קומפלק ומגנזיום. כן גם צמח רודיולה ולעשות טכניקות של נשימה.
בריאות שלמה ובשורות טובות עם אבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריאות ובשורות טובות
210119608/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מכל הלב אורן
רינת08/12/2018אני מאוד מעריכה אותך ממש תודה רבה,שיהיה לך שבוע מקסים ונפלא הקלת עלי ממש ממש תודה מקרב לב. בקשר לאבא אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה ובשורות טובות
ד''ר אורן מזרחי (phd)09/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בקשר להרגעה נפשיתרינת17/11/2018
העצבים שלי והמחשבות השליליות נובעים גם בגלל טרואמה מטיפולים נפשיים שעברתי בעבר וכל פעם זה לא יוצא לי מהראש ואני ממש עצבנית וגם בנוסף אני בגיל המעבר אני כבר לא בטיפול נפשי ולא רוצה את זה אני בסך הכל אשמח עם תסכים כמובן לתת לי עצה להרגעה נפשית מעצבים ולחצים ממש תודה סליחה על ריבוי הכתיבה והשאלות אגב גם רופא משפחה שפניתי אליו לא עזר לי בכלום כולם אומרים לי תתמודדי לבד הרופא משפחה ממש מעצבן תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה נפשית
ד''ר אורן מזרחי (phd)18/11/2018ישנם צמחי מרפא היכולים לעזור כמו רודיולה או פורמולת צמחים מתאימה. כן גם מגנזיום חשוב מאד.
בנוסף ללמוד טכניקות של מדיטציה, טיפולים בדיקור סיני יכולים לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפים להרגעת לחץ דרך גוף נפשרינת17/11/2018
שבת שלום אורן. אני מאוד אודה לך על תמיכתך עם זה אפשרי אני מחר צריכה לעשות בדיקה דחופה אני עצבנית כבר כמה ימים הלב שלי דופק אני עונה מתוך דחף בעצבים לכל מי שנמצא מסביבי אני מרגישה כאבים בידיים אני כל כך לא אוהבת את כל הבתי חולים קופות חולים ובמיוחד לא רופאים לעזרה נפשית אני מכירה את הדבר הזה. יש לי מחשבות מעצבנות ושליליות. רק עם אתה מסכים כאן בפורום בתור עזרה עצמית איך אני יכולה להרגיע את עצמי לבד בבית כדי להרגיש יותר טוב כי שאני רבה עם משפחתי זה עוד יותר מעצבן אותי זה הכל ממתח הבדיקה הדחופה שיש לי מחר יום ראשון עם בסוף יהיה בסדר אני יודעת שארגע ואחזור לעצמי אני לא מחפשת טיפולים נפשיים רק עם אתה מסכים אורן יקר ותבורך על זה אשמח עם תיתן לי עצה איך להירגע בבית נפשית כדי שארגיש טוב יותר לא בעזרת תרופות. אני כל כך מודה לך מאחלת לך שבת נפלאה ושבוע נפלא ושקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רינת17/11/2018אורן יקר חשוב לי להרגיש טוב ושפר את המצב רוח ולא להיגרר מריבים עם המשפחה שהם מדברים איתי על בדיקות רופאים זה מרגיז אותי ויש לי דחף לענות בעצבים ממש תודה על תמיכתך רק עם אתה מסכים. תבורך שבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי מאוד ותבורך על זה איך להתמודד במצבי לחץ ועצבים
רינת17/11/2018תודה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר כאבים פיזיים בגוף ועייפותחגית12/11/2018
אני אחרי גיל 50 בשבוע האחרון אני מרגישה שכל הזמן אני רק רוצה לישון בנוסף כאבים בגוף וגירודים זה משפיע נפשית גם,היום הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי משחה מיוחדת לגירודים וביקש שעוד כמה ימים אעשה בדיקות דם ושתן. בינתיים רציתי לשאול כאשר אני קמה בבוקר אני קמה עם עיניים יבשות וחוסר מוטיבציה וחולשה עד הבדיקות דם והשתן רציתי לשאול בלי שום קשר איך אני יכולה במשך היום עם אפשר עזרה קטנה בפורום ואני ממש אודה לך אני מחפשת כלי להרגיש יותר טוב יותר עירנית יותר כוח גם בלי שום קשר לבדיקות המשחה לקחתי אותה פעם ראשונה והיא קצת התחילה לעזור לי מבחינת הגירודים לקחתי גם טיפות עיניים וזה עזר לי קצת אבל כללית במשך היום אני כל כך אודה לך עם תוכל לתת לי כלי קטן כדי להיות קצת יותר עירנית במשך היום ולהרגיש טוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה גם קשור לגיל המעבר התופעות האלה?
חגית12/11/2018תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל מעבר
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/11/2018היי, יתכן ויש קשר לגיל מעבר, יתכן וזה על רקע אלרגני.
ניתן לטפל בזה ע"י תוספי תזונה מתאימים, דיקור סיני, עבודה אנרגטית ומאזנת של הגוף.
יש צורך להגיע למרפאה לעשות אבחנה ולהחליט איזה סוג טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות רגשית ופיזית - העלאת אנרגיותשירלי04/11/2018
כיצד ניתן להעלות אנרגטית רגשית ופיזית? אני סובלת מחולשה ועייפות קושי לצאת מהבית,
בברכה
שירלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות רגשית
ד''ר אורן מזרחי (phd)04/11/2018שלום, דרך מדיטציות, דמיון מודרך ועבודה אנרגטית ניתן לשפר את המצב הרגשי הירוד. יתכן גם שיש חסר בוטמינים ומינרלים ויש לשקול צריכה עפ"י הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להעלות את רמת הודפמיןרינת16/06/2018
שבת שלום אורן ממש חשוב לי לשאול בנוסף למה שכתבת לי על ויטמינים ומינרלים אני ממש רוצה לצאת מהחולשה שנחתה עלי בזמן האחרון פשוט אבא שלי חולה מאוד ובגלל זה אני חלשה וחסרת אנרגיה רציתי לשאול איך אני יכולה לעלות את רמת הדופמין אני יודעת שזה קשור גם לנפש השאלה שלי מופנית רק בגלל המצב של אבא שלי והוא במצב גרוע ואני רוצה להיות יותר אנרגטית אני מקבלת את זה מאוד קשה ומבחינה פיזית אני חלשה והמצב רוח שלי על הפנים אני יודעת שדופמין קשור לדיכאון בין היתר אשמח לעצה אחת או שתיים עם אתה יכול לתת לי זה ממש חשוב לי כי אין לי עזרה כרגע ואין לי למי לפנות רק לרופאת משפחה אבל בינתיים עד שהתור יהיה אצלה והבדיקות שעשיתי בסדר בקופת חולים אפילו עצה אחת או שתיים אני ממש אודה לך אתה נותן לי טיפים נהדרים ואני מודה לך על זה זה באמת חשוב לי כדי שיהיה לי יותר קל לקבל את המצב וכדי שאהיה חזקה מבחינה פיזית ונפשית אני מאחלת לך שבת נפלאה וממש תודה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב רוח
ד''ר אורן מזרחי (phd)16/06/2018שבוע טוב, ראשית את צריכה להגיעה להבנה והחלטה שזה הכל בראש ועצם זה שאת במצב רוח ירוד- ממש לא יעזור לאביך להחלים, אלא ההיפך הוא סופג ממך אנרגיות לא טובות וזה בטח לא עוזר להחלמה.
דברים שניתן לעשות: ספורט, תזונה עשירה בחלבון, תוספי תזונה כמו רודיולה, אכילת פירות וירקות, שתיה מרובה של מים ותה צמחים פסיפלורה והעיקר לחשוב חיובי ושנשמע בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
רינת17/06/2018עזרת לי מאוד שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב
ד''ר אורן מזרחי (phd)17/06/2018בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונה בקשר לחולשה וירידת אנרגיהרינת13/06/2018
שלום רב אורן.
זאת השאלה האחרונה בלי קשר למשבר רגשי. מבחינת משבר רגשי אני מרגישה יותר טוב אבל מיום חמישי האחרון שהיה יש לי ירידת אנרגיה פיזית אני כל הזמן עייפה עשיתי את כל הבדיקות בקופת חולים והבדיקות יצאו בסדר דיברתי עם הרופאה והיא הציעה לי ללכת כל חודש לבדיקת לחץ דם. בינתיים עד היום אני מרגישה חוסר אנרגיה רוצה הרבה לישון עיניים דבוקות חוסר חשק לצאת מהבית מין חולשה כזאת בנוסף לתרופות טבעיות איך אני יכולה להתחזק מעשית שארגיש יותר עירנית ביום יום? אני ממש מודה לך וזו גם השאלה האחרונה היא חשובה לי מאוד מאוד שיהיה לך המשך שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/06/2018חולשה וחוסר אנרגיה יכולים להיות קשורים למצב נפשי, אך לא בהכרח. יכול להיות גם חסר תזונתי. ויטמינים ומינרלים.
צריך לעשות אבחנה בקליניקה כדי לתת מענה מתאים. בריאות ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על הכל
רינת17/06/2018תודה על העצות הנהדרות אתה בהחלט צודק עזרת לי מאוד מאחלת לך שבוע נפלא וקסום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפולי גוף נפש בדיכאון וחרדהרינת23/05/2018
שלום, יש לי עוד שאלה נוספת וחשובה מקווה שזה לא יימחק כי את זה שאלתי פעם קודמת וזה נמחק רציתי לדעת איזה טיפולי גוף נפש מתאימים לדיכאון וחרדה ולמשבר רגשי.
תודה רבה מכל הלב חשוב לי גם מאוד שתענו לי לגבי זה תודה מכל הלב יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול גוף נפש
ד''ר אורן מזרחי (phd)23/05/2018טיפול גוף נפש שיכול לכלול רפואה טבעית- דיקור סיני, צמחי מרפא, פרחי באך, הומאופתיה מודרנית, דימיון מודרך וכו.
בפאן הקונוונציונאלי - שיחות ו/ או תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר רגשי בגלל חוסר עבודה וריקנות בחייםרינת22/05/2018
שלום רב.
אתם מחקתם לי את ההודעה הקודמת ואני לא יודעת למה אולי קרתה טעות. אשמח מאוד עם תוכלו לא למחוק את ההודעה הזאת אני מאוד רוצה להיעזר כרגע. אני נמצאת במשבר רגשי חסרת עבודה אני מחפשת עבודה המון זמן ולא מוצאת אני קמה בבוקר עם ריקנות דכדוך סוג של משבר. אשמח עם תוכלו ממש תעשו מצווה עם תוכלו לייעץ לי איך לקום יותר שמחה בבוקר ומלאת חיים מאשר כל הדכדוך והריקנות. אני ממש אודה לכם עם תכתבו לי. תודה רבה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר רגשי
ד''ר אורן מזרחי (phd)22/05/2018שלום לך, לא יודע מה קרה עם ההודעה הקודמת ולמה נמחקה.
בכל אופן, אין איזה פורמולת קסם לדכאון וחוסר מצב רוח. זה תהליך שצריך לעבור עם מטפל גוף נפש. בינתיים מה שאפשר לעשות זה פעילות גופנית, שינה טובה, לאכול פערות וירקות. לבצע בדיקות דם ולראות מה קורה עם בי 12, ברזל וויטמין די.
אפשר לצרוך : מגנזיום ורודיולה ולהיות אופטימיים. בריאות ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינת22/05/2018על המענה התמיכה והעזרה יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נותנת דרור למחשבות שלינעמי09/04/2018
היי
לאחרונה אני נותנת דרור למחשבות שלי להשתולל בראשי והדמיון עובד שעות נוספות. אתן דוגמא, למשל כאשר אני נוהגת ברכב אני מתמקדת בתחושות באיברים בגוף, למשל, אם אני מתמקדת בכפות הרגליים פתאם עולה בי תחושה מוזרה שלהם כאילו הן מנותקות ממני ובכל פעם שעולה בי מחשבה על איבר אחר בגוף זו התחושה. אין לי מושג מהיכן מגיעות המחשבות האלה בכלל אבל זה גורם לי לפחדים ותחושת דיכאון מעצם ההרגשה. אני מרגישה שאני בדרך להשתגע או משהו. מה זה הדבר הזה והאם זה מוכר ברפואה המקצועית? יש לציין שאני נתונה להמון לחץ בחיי הפרטיים, די בודדה, ללא חברים ובן זוג. למעט ילדיי שכבר בגרו. אני מיואשת!! אשמח לכיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימיונות
ד''ר אורן מזרחי (phd)09/04/2018היי,
נשמע לי סוג של התנתקות/ בריחה, יתכן על רקע של פחדים/ חרדות. צריך לעשות אבחון מעמיק ולראות מאיפה זה מגיע ולתת מענה מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין כאבי גב תחתון לנפש? מה הפיתרוןשרית05/04/2018
מנסה לברר האם יש קשר בין גוף ונפש. לאחרונה סובלת מכאבי גב תחתון. במקביל בעיות עם בתי בת ה16 שעזבה את הבית.
כיצד אמורה לטפל בכאבי הגב? או בבעיית התקשורת עם הילדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר אורן מזרחי (phd)05/04/2018שלום לך,
בהחלט ישנו קשר בין עמוד השדרה לבעיות רגשיות. זה גם תלוי מאד באזור הכאב. למשל גב תחתון יכול לציין פחד הקשור לאי יציבות כלכלית או בחיים בכלל.אזור צוואר וכתפיים יכול לציין דברים שאנו סוחבים מהעבר.
הטיפול צריך להתמקד גם במישור הפיזי וגם הרגשי כמובן עם הילדה או בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מבליעה של כינהorit21/09/2017
ערב טוב וחג שמח
שאלה קטנה לגבי חברה היא מאוד בלחץ
היא נדבקה בכינים מהבת של השכנה
כשהיא שתתה כוס מים היא חשבה (אמרה שהיא לא בטוחה)שאולי בטעות היא בלעה ביצה של כינה
היא בלחץ מה עליה לעשות?זה מסוכן ?איך אפשר לבדוק את העניין?
היא סובלת מדלקת בדרכי השתן כרונית עברה תקיפה מינית וסובלת מחרדות קשות (ocd ופוסט טראומה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש...
ד''ר אורן מזרחי (phd)27/03/2018שלום רב,
ראשית את מציינת שזה בספק, כך שלא בטוח שכלל בלעה. וגם אם אין, זה לא מסוכן. היא יכולה להיות רגועה.
בריאות שלמה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצפצים באוזניים בבליעה ופיהוקנולי30/06/2017
שלום,
עברתי תקופה מאוד ארוכה של לחץ וחרדה.
אני סובלת מחרדה מצעירותי. והנני בטיפול פסיכולוגי מתמשך.
בשלושה חודשים האחרונים,לאחר תקופה לא פשוטה,
החלו לי כאבים באוזן שמאל.
הרגשתי שהאוזן אטומה, נשלחתי לבדיקות- בדיקת שמיעה+לחץ יצאה תקינה. נבדקתי ע"י רופא א.א.ג בדיקה אנדוסקופית באף ולא נמצא משהו חריג.
במהלך החודשים-שתיתי אנטיובטיקה, אנטיהיסטמינים, טלפסט, וכדור לגודש בחצצוררת השמע בנוסף, השתמשתי בתרסיס סטרואידים לאף- התחושה שהאוזן סתומה ושאיני שומעת טוב- עברה.
אך כיום, אני שומעת כמו פיצפוץ באוזן.
כאשר אני אוכלת ברוב הפעמים איני שומעת אותו.
יתרה מכך, כאשר אני בועלת אני מרגישה כאילו שהאוויר נדחס לי לאוזניים.
האם הדבר הזה יכול לקרות מהקשבת יתר? מחרדה?
האם ישנן בדיקות נוספות בפן הפיזי וכדאי לבצע?
יתרה מכך- מה דעתך בנושא כדורים פסיכיאטריים לטיפול בחרדה? האם ניתן לבצע טיפול טבעי יותר על מנת לטפל בחרדה שמונעת תפקוד?
אשמח לתשובה,
בהערכה ורב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצפצים באוזניים
ד''ר אורן מזרחי (phd)30/06/2017שלום רב,
אם ביצעת כל הבדיקות הפיזיות ע"י רופא א.א.ג וכן גם ביצעת M.R.I יש להניח כי מדובר בתופעה רגשית/ נפשית. יתכן גם שמתן הסטרואידים והאנטיביוטיקה החמירו את המצב.
מציע לטפל ברפואה הטבעית ע"י הומאופתיה, צמחי מרפא, דיקור סיני, עבודה בדימיון מודרך.
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה חרדה או בעיה רפואיתאלכס22/05/2017
שלום לכם, אני מעשן קנביס מזדמן בערך מגיל 16(כרגע 26) אני מעשן מידי פעם ולא באופן יומיומי.
היה לי לפני כשנה התקף חרדה שבטעות חשבתי שהוא בעיה לבבית והתפנתי לבית חולים, בבית החולים שללו כל נזק ללב.
לאחר מכן עשיתי בדיקות כמו אקג, ואקו לב ואקג של 24 שעות ולא מצאו כלום.
עכשיו לעיתים אני מעשן קנביס ואני מרגיש כאבים צורבים בחזה, לא כאב חזק מידי אבל מספיק מלחיץ.
לעיתים רחוקות הכאב מגיע ללא שום קשר לעישון קנביס.
האם זו חרדה? צרבת? או תגובה של הלב לעישון קנביס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה
ד''ר אורן מזרחי (phd)22/05/2017זה יכול לנבוע ממתח, חרדות. מה גם צריך לשלול הליקובקטר פילורי בבדיקת נשיפה.
בריאות ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?