לא יודעת כבר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת כבר...
    אנונימית
    28/06/2011

שלום אני בת 15 בזמן האחרון אין לי רצון לצאת מהבית כל היום אני אוכלת ולא יכולה להפסיק זה מדכא אותי עוד יותר אבל אם אני מתחילה לאכול דברים כבדים כמו פסטה אני לא יכולה להפסיק ולאחר מכן נשארת כל היום בבית .אין לי רצון לעשות כלום שלא כמו לפני חודשיים נגיד אהבתי להתאים בגדים להתאמן להיפגש עם חברים וכו'. לפני חודשיים אמא שלי קנתה אוטו שמראש ידעה שאין לה כסף אליו אבל היא בכל זאת קנתה ,אני לא מאשימה אותה זה הרי הדבר שהיא כל כך רצתה ...בגלל האוטו שהיא קנתה היא נקלעה לחובות כבדים ואין לה כסף לכלום אפילו לא לשלם על הדירה (אנחנו גרים בשכירות)היא כל הזמן אומרת לי שנגור ברחוב שעוד מעט לא יהיה אוכל ושהיא לא תרשום אותי לאימונים שלי שאני כבר מתאמנת בהם 4 שנים וגם ליפני היתאמנתי כל החיים כי אין לה כסף,היא רוצה לכחת לי את החיית מחמד שלי הארנבת שלי שאני ממש אוהבת,היא כל יום כמעט מזכירה לי שבעתיד לא יהיה לה כסף לשלם על לימודי ההמשך .היא מנסה להכריח אותי לעבוד בעבודות ניקיון משפילות במקום שכל חברי הולכים אליו (אבל לא אכפת לי כי יודעת שחייב את הכסף הזה אם אני רוצה להמשיך להיתאמן)כרגע לא אכפת לי מכלום אני מרגישה שאין לי עתיד כי היא לא יום מזכירה לי את זה אני כבר לא יודעת מה לעשות ולדבר איתה אני כבר דיברתי איתה אולי 5 פעמים והיא לא מקשיבה לי אני לא יודעת מה לעשות מה נישאר לי לחיות אין לי כלום ואף אחד ,אני עצבנית על סבתי שלפעמים זה מפחיד אפילו אותי ,אין לי אבא והיא כל הזמן מביאה את חבר שלה שאני לא כל כך אוהבת שיושן פה כל יום למרות שיש לו בית .
    אני לא יודעת אולי יש לי הפרעה נפשית כלשהי שאני מרגישה ככה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת כבר...

הוספת תגובה

• לא יודעת כבר... - תגובה

שי ציון
    02/07/2011

נשמע כי הקשיים שאת חווה בחודשים האחרונים מאיימים על חלקים טובים בחייך, ואילו האוכל מהווה מפלט ונחמה שאולי מרגיע לרגע את התחושות הקשות אותן את חווה. נדמה כי המשבר הכלכלי בו משפחתך מצוייה מאיים על היציבות בעולם שלך. בתוך כך את אומרת שעל טעויות אימך את נאלצת לשלם מחיר כואב ואף להרגיש כי ממדים שונים בחייך אותם את אוהבת נתונים לאיום. מצב זה מעורר חרדה ופוגע במצב הרוח ובתחושה שיש לך כוחות לעסוק בדברים שעושים לך טוב.
    מהאופן בו את מדברת נדמה כי לתחושתך התהפכו התפקידים בבית ואת משמשת בתפקיד "המבוגר האחראי" בעוד אימך נוהגת בחופזה וללא שיפוט כאשר את נפגעת מפעולותיה.
    אני מציע כי תפני לדמות בה את בוטחת בסביבתך כגון מורה או יועצת או אפילו המאמן שלך ותשתפי בהקדם על שעובר עלייך. ייתכן ותגלי כי ניתן לסייע לך בדרכים שונות, כך שלא תרגישי כמי שיכולה לאבד את כל עולמה, אלא שיש חלקים טובים בעולמך שהם בטוחים יותר. מלבד זאת אולי תגלי שיש מי שמקשיב ומעוניין לסייע לך ותחושי פחות לבד עם כאבייך. כמובן שאת מוזמנת להמשיך ולשתף את הפורום על שאת מרגישה ונמשיך לתמוך בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו