מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גם לכם קרה ?סתם אחת02/07/2011
גם אתם לפעמים מרגישים כאילו אתם מאומצים ? כאילו אין לכם שום קשר למשפחה שלכם? או יותר נכון מה שנשאר ממנה ? זה נורמאלי בכלל? אני יודעת כעובדה שאני לא מאומצת.. אבל האמת היא שלפעמים אני מקווה שהייתי..או שהאפשרות של לבחור באבא שלי על פני אמא שלי הייתה יותר קלה..אבל היא לא.אני רוצה לברוח מהבית. אני רוצה ללכת למקום שאף אחד לא יוכל למצוא אותי בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לכם קרה ? - תגובה
קרן בן הגיא03/07/2011שלום לך סתם אחת,
ראיתי שמצאת בפורום ובתכתובות של חלק מהאנשים מקום להזדהות ולהגיב ואולי בכך להקל מעט על כאבך.
אני שומעת בתוך דברייך הרבה צער וכאב
אולי התחושה הזו של לרצות להיות מאומצת קשורה ברצון לברוח, לא להיות קשורה לכל המציאות הזו שאת חיה בתוכה, לא להרגיש את הכאב שכרוך בלחיות באופן הזה.
ואולי ההבנה שאת לא מאומצת מכריחה אותך להתמודד עם המציאות כפי שהיא ועם הצער שהיא מעוררת.
את יודעת לברוח מהבית או לדמיין שאת מאומצת הן רק דרכים זמניות להסתתר מהכאב ומהמצוקה. אבל דווקא להישאר ולהתמודד, ישחרר אותך מהסבל הזה בעתיד.
אשמח להמשיך לשמוע אותך
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)