מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא, חבר רופא נשיםיעל12/07/2011
היי אני מקווה שאני בפורום הנכון כי יש לי שאלה די חשובה לי
יש לי חבר ואנחנו רוצים להתחיל לשכב, אנחנו בני 16 אני רוצה ללכת לרופא נשים לקחת גלולות אבל אני רחוקה מלהבין איזה גלולות יש, אני יודעת שיש לי חברה אחת שלוקחת גלולות פליים וחשוב שיהיה מינון נמוך אבל זה כל מה שאני יודעת, הייתי רוצה לדבר על זה עם אמא שלי אבל אני ממש מפחדת מהשיחה הזאת איתה כי זה שיחה שממש רצינית ואף פעם לא ממש דברנו על סקס
מה אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא, חבר רופא נשים - תגובה
שי ציון13/07/2011יעל הי, לשאלתך יש מספר חלקים שאחד מהם הוא זה הרפואי ועל מנת לקבל מענה על חלק זה מוטב שתתייעצי עם רופא/ת נשים שתסייע לך. בחלק הנפשי אני מתרשם משיקול הדעת והרצון להתקדם בקשר עם חברך בדרך שתיהיה נכונה עבור שניכם. כשאת אומרת שמעולם לא דיברת על סקס עם אימך אולי את מספרת על השינוי שאת עוברת בגיל ההתבגרות מילדה לאישה, וכיצד אמך תגיב לחלקים הנשיים-מיניים שנוכחים יותר אצלך כיום. מנגד, אולי מבחינתך גם קיים חוסר הנוחות לראות את אמך כאישה עם חלק מיני אצלה, חלק שעד כה לא קיבל מקום גלוי בדרך שאת רואה אותה. אפשר לחשוב שאם יש לך קשר טוב עם אימך היא בוודאי תרצה להיות חלק מתהליך משמעותי שאת עוברת וכמובן תוכל לסייע לך מתוך הכרותה איתך ומניסיונה כאישה. כי הרי כשאת מדברת על שיחה עם אמך את רוצה לשוחח הן עם החלק בה שמכיר אותך והן עם החלק הנשי שמכיר את תהליך ההתבגרות הנשי ויסייע לך לעבור אותו בדרך הטובה ביותר עבורך. אני מציע שאם החלטת להתגבר על החששות ולשוחח עם אימך טוב שתעשי זאת עוד לפני שהתחלתם לקיים יחסים מיניים מלאים ואולי תגלי ששיחה זאת יכולה לקרב אתכן אחת לשניה.שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)