מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טראומהמיה13/07/2011
אני כמעט בת 19 לפני כארבעה חודשים פגשתי גבר בן 49 שהתחיל לגעת בי כבר מההתחלה ואפילו כתב לי במפורש שהוא רוצה לשכב איתי. המחסום הפסיכולוגי שלי נמס לאט ובסוף שכבתי איתו כמה פעמיםץ אמרתי לו שאני לא רוצה לשכב איתו בלי קונדום. הוא עשה את זה פעם אחת. הוא עשה כאילו הוא פותח את האריזה ואז אמר לי אחרי שהאקט נגמר שהוא לא שם קונדום. אני הייתי מין מזדמן בשבילו. לפני שהוא נסע לתקופה ארןכה להונגריה ונפרד ממני שכבנו שוב והוא אמר לי שהוא לא רצה להרגיש מחסום ביננו ולכן הוא שכב איתי שוב בלי קונדום. חלק בי ידע ולא יכול היה לעצור אותו ולהפסיק את זה.כי בעברי עברתי תקיפה מינית ויש בי משהו שנהיה משותק. היה חשש להריון. הוא אמר לי שסיפר לחבריו על הסקס בינינו ועל הכישרון שלי במיטה. אני מזועזעת. אני לא ישנה בלילה. לא מסוגלת לתפקד. מצד אחד אני לא יכולה להאשים אותו כי לא התנגדתי גם כשהוא ביצע בי מין אלים ואפילו באחת הפעמים שם לי כרית על הפנים ומצד שני אני יודעת שלא רציתי. אני בתוך סיוט. ההורים שלי לא רוצים להתמודד. איימתי עליו כמה פעמים בהתאבדות ואפילו ניסיתי. עכשיו אני רוצה לצאת מזה. ההורים שלי לא רוצים להתמודד. לי ולאמא שלי אין קשר. אני מרגישה לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומה - תגובה
שי ציון13/07/2011מיה הי, את מתארת קשר עם גבר שהותיר אותך בתחושה קשה עד כדי רצון למות. במכתבך אפשר להרגיש את הצדדים המכאיבים של הקשר עבורך. קשר שבו יש פריצה של גבולות שהצבת תוך התעלמות מרצונותייך צרכייך ואפילו בריאותך (שכן לא השתמש בקונדום). בקשר זה במקום להתמלא מתוך תחושת קירבה ורגשות חיוביים מצאת עצמך מרוקנת ומהווה אובייקט למילוי צרכיו המיניים והתוקפניים של גבר. ציינת כי עברת בעברך תקיפה מינית ונדמה כי אירוע טראומטי זה לא קיבל את המקום ולא טופל כפי שטוב שיהיה. אני מציע לך לפנות בהקדם לטיפול נפשי שיסייע לך במצוקה בה את נמצאת כדי שלא תרגישי לבד עם כאבך. ישנם מרכזים לנפגעות תקיפה מינית בהם תקבלי סיוע מאנשי מקצוע. כמו כן, את מוזמנת ליצור קשר טלפוני איתי או בכתובת מיל [email protected] ואסייע לך למצוא מסגרת טיפולית מתאימה ובהקדם. שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)