עזרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה?
    אנונימית
    14/07/2011

אוקיי.. אז, החיים שלי אמורים להיות קלים.. אני תלמידה מצטיינת, יש לי חברים..
    או לפחות הייתי.. היו לי...
    לפני שנתיים, הגיעה לבית-ספר שלי מישהי חדשה.. היא.. תפסה את תשומת לבי, התאהבתי בה.. זה ממש הטריד אותי, אבל אז זה לא היה כלכך נורא, הצלחתי להתגבר על זה, אבל עז זו הייתה הפעם הראשונה שחתכתי, לא חתכתי עמוק אז.. שתי חתכים, לא יותר.
    הקיץ היה.. נוראי, אבל לא עד כדי כך. זה היה סתם דיכאון רגיל, חשבתי שאצליח להתגבר. שהתחילה השנה המצב היה בסדר.. הכל היה נורמלי.
    אבל אממ, בערך שלוש חודשיים אחרי תחילת שנה הכל התמוטט; התחלתי לחתוך שוב.. הפעם יותר עמוק, הייתי צריכה ללכת כל הזמן אם סוודר כדי שהתלמידים או המורים לא יראו.. שתי תלמידות מהכיתה שלי ראו וסיפרו ליועצת בית-ספר, וזה היה קשה כי;
    1. אני לא ממש מחבבת את היועצת.
    2. קשה לי לסמוך על מבוגרים.
    היועצת ניסתה וניסתה לדבר איתי על זה, ללא הצלחה כמובן.
    ערבו בזה את בית המשפט והייתי חייבת ללכת לפגישה אם הפסיכיאטר.. הלכתי אם אמא שלי(הבנאדם שאני הכי לא סומכת בעולם), דיברנו אם הפסיכיאטר.. דיברתי איתו לבד.. הצלחתי לספר לו \חלק\ מהדברים שעוברים עליי, הוא החליק שאני צריכה טיפול רפואי(כדורים), אבל אמא שלי סירבה לטיפול הרפואי..
    התחלתי להידרדר בלימודים.. לא הגעתי בכלל לבית-ספר, אין חברים, אני לגמרי לבד.
    חשבתי על התאבדות.. אני חושבת על זה כל הזמן.. ואני חושבת על לברוח מהבית.. אבל אין לי לאן ללכת.. אני שונאת את המשפחה שלי, הם רק מאמללים, בכלל לא אכפת להם שאני בדיכאון.. ואין סיכוי שהם לא יודעים כי אפשר לראות עליי שאני בדיכאון; אני כמעט ולא מדברת, אני לא מגיעה לאירועים משפחתיים, ואני כמעט כל הזמן יושנת..
    פשוט אין לי חיים יותר, אני כלום.. אני ממשיכה לחתוך, אני יותר חותכת ברגליים עכשיו כי קיץ ואני לא יכולה ללבוש סוודר..
    אני רק רוצה להרגיש כמו מתה.. כי עכשיו זה מה שאני מרגישה.. מתה......
    עזרה? :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה?

הוספת תגובה

• עזרה? - תגובה

קרן בן הגיא
    17/07/2011

שלום אנונימית,

התיאור של החיתוך בידיים וברגליים קשה ומכאיב לקריאה ואני מניחה שמעביר באופן הטוב ביותר את הכאב והסבל הפנימיים שאת חשה.
    אני שומעת את הבדידות שלך ותחושת הזרות שלך בעולם ואני יכולה לתאר לעצמי עד כמה קשה שאין אף אחד להישען עליו ולסמוך עליו.
    האם הדיכאון והרצון "להיות מתה" קשורים בהבנה שלך שאת נמשכת לבנות? מה המקור לשנאה העצמית- הגופנית הזו?
    אני מאוד רוצה לעזור לך ואני תוהה מה תהיה הדרך הטובה לכך - אני שמחה שמצאת בפורום מקום בו אפשר קצת לפרוק ולחפש משענת. אך אני רוצה לייעץ לך לפנות לאיש מקצוע לקבלת טיפול פסיכולוגי ותמיכה. את יכולה לעשות זאת דרך בית הספר או דרך הרווחה (עו"ס נערות), או כמובן באופן פרטי. אך אני מבקשת שלא תשארי לבדך עם כל הכאב הזה..
    אני בטוחה כי כאשר תדברי ותבררי לעצמך עוד על המקור לכל התחושות הללו, תגלי כי אולי ניתן לחיות איתן ולצידן טוב יותר, אבל לא לבד.
    את מוזמנת להמשיך להגיב בפורום
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו