יחסי מין לא מוגנים- דחוףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין לא מוגנים- דחוףףףףףףף
    יעלי טביב
    19/07/2011

שלום לכולם
    אני וחבר שלי שכבנו ולא שמנו קונדום אני בת 17 ושנה שעברה עברתי הפלה טבעית אחרי שנכנסתי להריון ואפילו לא ידעתי מזה עד ההפלה,אני לא רוצה שוב להכנס להריון אני יודעת שיש גלולה שנקראת פוסטייור אבל חברה שלי זה עשה לה תופעות לוואי ממש לא טובות,האם יש תחליף לזה או שזו הברירה היחידית שיש לי לקחת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנסי להשתמש בנורלבו

יעלי טביב
    19/07/2011

קחי בחשבון 2 דברים, כל גוף פועל אחרת ובשתי הגלולות יש אותו החומר הפעיל
    זה שלחברה שלך היו תופעות לוואי לא אומר שיהיה לך , ובכל מקרה כנראה שבגילך ולפי מה שכתבת זה יהיה עדיף על הריון ותקני אותי אם אני טועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילאתי את השם של הכותבת במקרה

לינה
    19/07/2011

במקום את השם שלי, ככה זה כשמתעסקים עם 3 דברים יחד :) מתנצלת בפני הכותבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין לא מוגנים- דחוףףףףףףף - תגובה

קרן בן הגיא
    23/07/2011

הי יעל,
    אני מתארת לעצמי שכבר מצאת פתרון מיידי (כנראה בכל זאת פוסטינור). במידה ולא עצתי הטובה ביותר היא לגשת לרופא נשים ולקבל הסבר מלא בנוגע לכל האפשרויות שלך - גם לטווח הקצר במקרה שמקיימים יחסי מין לא מוגנים, וגם לטווח הארוך, אולי שימוש בגלולות למניעת הריון.
    סיפרת כי זו לא הפעם הראשונה שאת מקיימת יחסי מין לא מוגנים וחוששת מהריון - אני תוהה מה בתוכך דוחף אותך למקום הזה? יהיה מעניין לברר עם עצמך
    את מוזמנת להמשיך ולהגיב. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו