מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת איך אני מרגישה בדיוק..רגל פה רגל שם24/07/2011
אני לא מיוחדת...אין לי בעיות עם ההורים,עם המשפחה,החברים(פחות או יותר..)....
אני עוד ילדה מתבגרת(אני בת 14)...
אבל:יש לי בעיות בלימודים וזה פחות מזיז לי כי זה לא מעניין אותי בשיט..ועוד אבל אחד:אני ציירת מדהימה..יש לי כישרון מלידה:).
וכמובן יש את הבעיות באהבה...אני לא הכי יפה ולא הכי מקובלת ולא מכירה כל כך הרבה בנים..
אבל כל כמה זמן אני נדלקת או מתאהבת שמישו שאין לי סיכוי איתו...
בזמן האחרון התאהבתי באחד שהוא עוד יותר בעיה כי הוא עולה לכיתה ח' ואני לכיתה ט' (אבל שנינו בני 14).
וכמו שכבר אמרתי,אני לא מיוחדת....אין בי משו מיוחד לאהוב,לא הפנים ולא הגוף(אני לא שמנה,אני ממש רזה:]),ואולי לא התכונות והאופי שלי...
התקשרתי אליו כמה פעמים והוא לא ענה...ואגב,אנחנו מכירים רק בערך חודש והיינו די קרובים פחות או יותר...וכשהתחיל החופש הקשר ניתק...
בקיצור...אני לא יודעת מה לעשות איתו....
ולפעמים אני נכנסת לדיכאון ולמחשבות שאני אף פעם לא אמצא אהבה אמיתית(ולא בהכרח אהבה ממבט ראשון..)..כזאת ש"האביר על הסוס הלבן" לכאורה באמת יואהב אותי ואני אותו...
הדיכאון תוקף אותי סתם ככה....ולפעמים בכוונה..:\
לפעמים אני כותבת שירים ולפעמים אני מציירת...החוג לציור שלי זהו מקום המפלט שלי מהעולם....
אני לא ממש יודעת למה אני כותבת פה...אבל אם למישו יש רעיון לפתרון ל"מחלה הנפשית" שלי שלא כל כך קיימת אז שידבר איתי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי!?
רגל פה רגל שם26/07/2011אם זה פורום תמיכה נפשית ורע לי וכתבתי..אז למה אף אחד לא עונה?..............
אני מצפה לתשובה כל יום כי קיוותי שמישו יעזור לי...:\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה לי!? - תגובה
שי ציון27/07/2011הי, תחילה אני מתנצל על ההמתנה. אני יכול לחשוב כמה ציפייה יש לתגובה שכן הקושי אותו תיארת מטריד ומכביד (הרי אחרת לא היית פונה). כשקראתי את מכתבך היה נדמה לי שאת מתארת דברים שאולי כלפי חוץ נשמעים "לא מיוחדים" אך בפנים הם מכאיבים ומקשים. ואולי חוסר המיוחדות של הפניה שלך, לדעתך, היא דומה לתחושה שלך כי אין בך חלקים מיוחדים או בולטים ושחסר בך דבר מה שיבדיל אותך מבנות אחרות. כיוון שכך אולי את מרגישה שאם רק מישהו יאהב אותך יתאפשר לך לחוש עצמך מיוחדת ושונה. אך כיוון שאת מעוניינת בקירבה של נערים עימם סיכוי קטן שיווצר קשר את חווה שוב ושוב תחושה של דחיה וחוסר מיוחדות.
לדעת לאהוב את עצמך ולראות את המיוחדות זה תהליך מורכב שתחילה חשוב שיהיה בו מישהו מבחוץ (כמו בני משפחה) שיגיד לך את זה. נדמה לי שכפי שהפניה שלך יש בה דימיון לפניות אחרות אך גם ייחודיות בסגנון ובדרך בה פנית ואולי אפילו בהתעקשות על מענה, כך גם בך יש שילוב של ייחודיות ודימיון לאחרים שעושה אותך למי שאת. את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)