מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..ליה03/08/2011
היי, יש לי שאלה. כבר כמעט שנתיים שאני חווה מצוקה נפשית, מחשבות אבדניות (התחילו השנה) ופציעה עצמית.... והייתי רוצה לשאול אם יש לי אפשרות ללכת לייעוץ פסיכולוגי או לאבחון אם יש לי הפרעה או לא יודעת דרך קופת חולים וגם ללא ליווי של ההורים? אני לא מתכוונת ללכת עכשיו לייעוץ פסיכולוגי קבוע או משהו, רק לסוג של אבחון או ייעוץ חד פעמי לראות אם אני צריכה טיפול... כי זה ממש מעיק עליי לסחוב את הכאב הזה, ואיני מסוגלת לשתף את ההורים ואני בת 14 אז אני לא יודעת אם יש אפשרות להגיע בלי ליווי בגיל הזה או אם בכלל יש אפשרות להשיג טיפול כזה דרך קופת חולים.. אז.. זה אפשרי? אם כן, מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.. - תגובה
קרן בן הגיא06/08/2011הי ליה,
בגדול-
יש אפשרות לקבל תמיכה וייעוץ ללא תשלום - פסיכולוגית בית הספר, עו"ס נערות מהרווחה, "דלת פתוחה", קו הסיוע של ער"ן. כמובן שאת יכולה לפנות גם לגורמים פרטיים, אך אז לרוב זה כרוך בתשלום מסויים.
אם תכתבי באופן יותר ספציפי מהם הדברים שמציקים לך ומעוררים את הסבל הכ"כ גדול הזה, אולי אוכל להפנות אותך באופן יותר מדוייק.
ממה שכתבת אני מתרשמת שאת זקוקה ליותר מסתם אבחון.
את מוזמנת להמשיך להגיב בפורום. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)