שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    ליה
    03/08/2011

היי, יש לי שאלה. כבר כמעט שנתיים שאני חווה מצוקה נפשית, מחשבות אבדניות (התחילו השנה) ופציעה עצמית.... והייתי רוצה לשאול אם יש לי אפשרות ללכת לייעוץ פסיכולוגי או לאבחון אם יש לי הפרעה או לא יודעת דרך קופת חולים וגם ללא ליווי של ההורים? אני לא מתכוונת ללכת עכשיו לייעוץ פסיכולוגי קבוע או משהו, רק לסוג של אבחון או ייעוץ חד פעמי לראות אם אני צריכה טיפול... כי זה ממש מעיק עליי לסחוב את הכאב הזה, ואיני מסוגלת לשתף את ההורים ואני בת 14 אז אני לא יודעת אם יש אפשרות להגיע בלי ליווי בגיל הזה או אם בכלל יש אפשרות להשיג טיפול כזה דרך קופת חולים.. אז.. זה אפשרי? אם כן, מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• שלום.. - תגובה

קרן בן הגיא
    06/08/2011

הי ליה,

בגדול-
    יש אפשרות לקבל תמיכה וייעוץ ללא תשלום - פסיכולוגית בית הספר, עו"ס נערות מהרווחה, "דלת פתוחה", קו הסיוע של ער"ן. כמובן שאת יכולה לפנות גם לגורמים פרטיים, אך אז לרוב זה כרוך בתשלום מסויים.
    אם תכתבי באופן יותר ספציפי מהם הדברים שמציקים לך ומעוררים את הסבל הכ"כ גדול הזה, אולי אוכל להפנות אותך באופן יותר מדוייק.
    ממה שכתבת אני מתרשמת שאת זקוקה ליותר מסתם אבחון.
    את מוזמנת להמשיך להגיב בפורום. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו