לא יודעת מה עובר עלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה עובר עלי!
    אנונימית
    04/08/2011

הי... אני בת 15 ומאז שהייתי קטנה אבא שלי תמיד היה מכה אותי.. הייתה תקופה שהוא היה כל הזמן מקניט אותי ואומר לי שאני סתומה שאני טיפשה שאני מכוערת ועוד המון דברים כאלה ! הייתי בוכה הרבה ! שנה שעברה אמא שלי לקחה אותי לרופאה שלי כי הייתי חולה והיא ביקשה הפנייה לדיאטנית כי היא חושבת שאני רזה מידי.. עם הזמן אמרו לי שאני אנורקסית ושיש לי הפרעות אכילה.. הייתי מבלה את כל השנה בבית חולים בטיפולים.. ואפילו קבעו לי תור לאשפוז בבית חולים תל השומר בת"א ... הייתי מאושפזת גם בבית חולים כי הייה לי ווירוס והתייבשתי והיו צריכים לשים לי אינפוזיה.. הרופאים כולם הרימו ידיים הדיאטנית , הפסיכולוגית, הרופאה בבית החולים , ועכשיו מחכים שיאשפזו אותי בתל השומר.. אני עם חברות מתנהגת רגיל כאילו אין לי כלום ובבית אני חובה היתעללות מאבא שלי.. וזה לא רק אבא שלי.. גם שתי הסבתות שלי וכל הדודים שלי ... הם תמיד מקניטים אותי.. תמיד גורמים לי להרגיש רע... אין לי ביטחון עצמי ... איבדתי אותו מגיל קטן מאוד... נמאס לי מהחיים האלה... קשה לי עם כל שנייה ושנייה.. ניסיתי לעשות דיאטה קצת לרדת במשקל.. אבל אמא שלי החרייכה אותי לאכול וקיבלתי עונשים מאבא שלי... אמא תמיד מגנה עליי ומנסה לשמור עליי אבל גם לה יש את הקטעים שהיא צועקת עליי ומתעצבנת ואומרת לי שבגללי היא ואבא שלי יתגרשו.. נמאס לי שמאשימים אותי תמיד .. שתמיד אני אשמה בהכל ! אף אחד לא מבין אותי ! ואף אחת מהחברות לא יודעת מה עובר עליי... !
    בבקשה תעזרו לי !
    הלכתי לפסיכולוגית אבל לא סיפרתי לה כלום.. כי היה לי קשה להוציא את זה.. קשה לי לדבר על זה.. ויותר קל לי לרשום את זה דרך המחשב.. בבקשה תעזרו לי.. :'(
    אני מתחננת לעזרה !!! :'(
    בזמן האחרון אני עצבנית נורא.. ואני גם דיכאונית בזמן האחרון בוכה הרבה מכל שטות... וכל דבר קטן מעצבן אותי וגורם לי לבכות ! אני לא יודעת מה יש לי בזמן האחרון.. גם הייתה לי תקופה שהייתי עצבנית על כולם ! ניסיתי לעצבן את ההורים שלי ולא לאכול שבוע שלם והיה לי סחרחורות וכאבי ראש והיה לי חוסר שיווי משקל ועוד המון דברים.. חברות שלי רצו שאני יאכל חברה אחת רבה איתי בגלל זה וכל השאר לא הבינו אותי בכלל ואף אחת מהחברות לא יודעת את מה שאני עוברת בבית ! וזאת הייתה תקופה שכל יום כל היום הייתי עצבנית וכל הזמן בכיתי ! וזה כל פעם חוזר לי העצבים האלו.. ואני לא יודעת מה לעשות ! :'( בבקשה תעזרו ללי :'(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה עובר עלי!

הוספת תגובה

• לא יודעת מה עובר עלי! - תגובה

קרן בן הגיא
    06/08/2011

שלום לך אנונימית,
    התיאור שלך של מה שעובר עליך נוגע ללב. אני יכולה להרגיש כמה קשה לך בבית ומחוץ לבית - התחושה שאף אחד לא מבין אותך, מאשימים אותך ורואים אותך דרך משקפיים כל כך שליליות, היא תחושה מכאיבה ובלתי נסבלת.
    את מתארת השתלשלות של בעיות, ואם אני מבינה נכון היום את מיועדת לצאת לאשפוז בתל השומר כדי לנסות לעזור לך שם עם בעיית האכילה שלך, האנורקסיה. (שדרך אגב, יכול להיות שאת מרגישה לא טוב נפשית, בוכה ועצבנית, גם בגלל שאת לא אוכלת והגוף מנסה לאותת לך בכל דרך)
    העצה הטובה ביותר שואוכל להעניק לך היא להיעזר כמה שיותר בגורמים הטיפוליים בבית החולים, יש שם אנשים מקצועיים, שפגשו כבר הרבה ילדות עם בעיות דומות לשלך, ואם תסכימי לסמוך עליהם, אולי תרוויחי מזה קצת שקט נפשי. יכול להיות שאם יותר קל לך לכתוב, אפשר בשלב הראשון לנסות לכתוב במחברת את כל תחושותייך ודברים אחרים חשובים ולתת לקרוא.
    שיהיה בהצלחה. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא הפסיקה את הטיפול

אנונימית
    08/08/2011

אמא שלי כבר לא לוקחת אותי לטיפולים היא הפסיקה עם הטיפולים אני לא יודעת למה.... וגם היא נראה לי ביטלה את התור אני לא הכי בטוחה היא לא משתפת אותי בכלום. היא לא מדברת איתי על זה.. וזה נורא מעצבן אותי... אני כבר לא יודעת מה לעשות :(
    ונראה לי שהכי טוב יהיה שאני יתאשפז אבל עכשיו גם זה לא נראה לי שיקרה.. :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא הפסיקה את הטיפול - תגובה

קרן בן הגיא
    08/08/2011

הי אנונימית,

אל תותרי. תבקשי את הטיפול ותבקשי לדעת מה קורה. אלו החיים שלך!
    אני מציעה שתדברי עם אמא ותסבירי לה שאת זקוקה ליותר זמן בטיפול ושאת שוקלת להתאשפז כדי לעזור לעצמך. אני לא מכירה את אמך ואולי היא תגיב בכל מיני צורות שיהיו לך לא נעימות, אבל זה מחיר שכדאי לשלם אותו כדי לעזור לעצמך (אם את חושבת שזו הדרך להחלים). קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו