יודעים שאני פוצעת את עצמי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יודעים שאני פוצעת את עצמי..
    ליה
    12/08/2011

אז היום במקרה אימא שלי גילתה חתכים על הירך שלי, כשהיא שאלה אותי מה זה בבהלה העמדתי פנים שאני גם מופתעת ואמרתי שאני הולכת לשטוף את הדם שהתייבש והיא עזבה אותי.. בהמשך היום הלכנו לבית קפה והיא ראתה גם כמה על היד (הסתרתי בצמידים וגומיות, אבל כנראה זה זז מהחתכים ולא שמתי לב) והיא הבינה לבד שאני עושה את זה לעצמי והתחילה להציק לי בשאלות, ולמזלי אבא שלי אמר לה לעזוב אותי ואמר לי להפסיק עם זה. אז אוקיי, הבטחתי שזה היה חד פעמי ושזאת פעם ראשונה (שיקרתי) ושאני מפסיקה. אבל אימא ממשיכה להציק לי עם זה, היא מתגרה בי ומתחקרת אותי וכל הזמן מדברת על זה עם אחותי הגדולה (היא בת 23) ואחותי אומרת לי "תראי לי את היצירת אמנות שעשית ברגל" והן משוחחות על זה ומתחקרות אותי וזה פשוט כל כך מעצבן ומעיק. זה למה לא רציתי לשתף אותם, כי הם לא מתחשבים! הם מפציצים אותי בשאלות לא נעימות ומטרידים אותי, משוחחים על זה בהומור או סתם כבדרך אגב (אימא ואחותי, אבא שלי מתנהג אליי כרגיל והוא קיבל את זה הכי טוב). אני לא יודעת מה לעשות, אני יודעת שזה יפסיק עם הזמן (אני מקווה לפחות) אבל עכשיו אני חשה במבוכה לידן ומנסה להתחמק משיחות ארוכות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יודעים שאני פוצעת את עצמי.. - תגובה

קרן בן הגיא
    14/08/2011

הי ליה,

זה נדמה שההתעניינות של המשפחה בחתכים שלך נחווית אצלך כמו פלישה לתוכך, לחלקים אינטימיים שאין בכוונתך לשתף. ואולי זה גם קשור בסיבות לחתכים האלה..
    כדי לעזור לך, הייתי שמחה אם היית כותבת עוד על מתי, למה, ומה את חשה כשאת חותכת

אני יכולה לתאר לעצמי שהמשפחה דואגת ותוהה מה קורה לך- ואולי דרך השאלות ה"מעצבנות" וממחטטות הם מנסים למצוא דרך לעזור. אולי כדאי, אם אפשר, לשתף גם אותם במה קורה לך, ואז יוכלו להיות יותר מותאמים אליך ואל הצרכים שלך.
    את מוזמנת להמשיך להגיב. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו