מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמיונות מזעזעיםרונית16/08/2011
עוד מאז היותי קטנה תמיד נהנתי לדמיין שמתעללים בי, כמעט כל דבר שקראתי (שואה,ערבים,אונס וכו') תמיד הייתי מתענגת על הדמיון שההתעללות נעשית בי. (הדבר נעשה תוך שכיבה על הבטן ושפשוף נמרץ של איבר המין) הייתי בטוחה שכשאתבגר הדבר יחלוף, אולם כיום הנני בת 20 והתופעה נותרה. תמיד אח"כ אני מרגישה שהתנהגתי כשוטה גמורה ואני מתביישת מעצמי... עלי לציין שלא זכור לי שאי פעם אכן התעללו בי. מישהו יכול להסביר לי את התופעה וכיצד ניתן למגר אותה?
תודה-רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמינות מזעזעים - לאריאלה
רונית18/08/2011אני ממש מודה לך, אבל את זה גם אני יודעת, אם אני פונה לכאן אות היא כי אינני מעונינת לפנות לפסיכולוגים פנים אל פנים (חוץ מזה שזה ממש בזבוז כסף) שיהיה לך יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה... במחשבה שניה
רונית18/08/2011נכון שעם גוף ההודעה שלך לא הסכמתי, אבל המילה "לעומק" הושיבה אותי למחשבות והתוצאות מדהימות;
א. תנוחת הגוף שציינתי אינה מדויקת (היה לי קצת קשה לתאר בדיוק),על כל פנים זו תנוחה המהנה את הגוף, ובהיותי קטנה נהגתי לשכב כך בלי קשר,סתם כשהתחשק לי.
ב. יש לי נטייה לדמיין כל דבר שאני קוראת, ולנסות להזדהות איתו - זה מסביר את הדמיונות. וכיון שהיה לי קשה לשאת את החדשות (בשבילי) המזעזעות, נעזרתי בתנוחת הגוף האהובה עלי.
ג. היו שנים רבות שבהן היה חסר לי מאד מגע פיזי (לא קיבלתי בבית, וסרבתי בתוקף לקבל מהחברה), כנפי הדמיון הובילו אותי לפנטז את המגע, אך מסיבות השמורות עימי, לא העזתי, לחלום אפילו, על מגע חיובי, אז הסתפקתי במגע שלילי.
כמדומני שזהו הסבר איך התרגלתי למנהג מגונה זה.
והיום? מתי זה קורה לי? כשאני חשה געגועים לבן זוגי!!!
לסיכום: אקט זה היה נעשה למילוי חסכים רגשיים, תוך כך נהפך להרגל להרגעה עצמית, וכן, כאשר הבנתי איך זה קורה - גם יש לי איך להתמודד עם זה.
תודה אריאלה, הועלת לי מאד! אמנם בדרך שונה ממנה חפצת, אבל אני מוכירה לך תודה!
היי שלום , ולואי שבכל אשר תיפני תשכילי ותצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)