מה יש לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?
    גופה
    19/08/2011

היי
    אני בת 14 ואני שונאת את הקהילה שלי את האנשים ואת המשפחה אני לא רוצה להיות חלק מקהילת האנשים האלו אני רוצה להיות לבד וחופשייה בלי שאפחד יישיך אותי לשום קהילה או קבוצת אנשים אני ילדה שונה
    ובכל פעם אני מרגישה כאילו אני נשרפת מבפנים כשמבחוץ אני מתלבשת ועושה כמו כולם
    זה כמו להרגיש לסבית אבל שאפחד לא יודע ובקהילה אפחד לא יבין את זה אני רוצה שכל העולם יעזוב אותי לנפשי שאני אבנה את החיים שלי כמו שאני רוצה שאני אלבש מה שאני רוצה אתנהג איך שבא אצלנו בקהילה זה ממש מורכב ולא מקבלים דברים כאלה אז לעזאזל הלוואי והיתי שייכת למקום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי?

הוספת תגובה

• מה יש לי? - תגובה

שי ציון
    22/08/2011

הי, נשמע כי כיום את מרגישה שרק נפרדות מהקהילה שלך תאפשר לך ליצור זהות משל עצמך ולבטא את הייחודיות שלך. חוץ מזה את אומרת שבקהילה בה את חיה על מנת להרגיש חלק צריך לוותר על צדדים בתוכך שמאוד חשובים לך.אולי הכינוי בו בחרת להזדהות מבטא את המחיר הכבד שאת משלמת עבור אובדן החופש לבטא חלקים מתוכך כלפי חוץ.
    נדמה כי להרגשתך, בקהילה בה את חייה כל האנשים דומים אחד לשני ולתחושתך אין אפשרות לחשוף חלקים בזהות האמיתית שלך בפני אף אדם.
    מעניין אותי לדעת האם יש מקומות בהם את מרגישה חלק ובעלת חופש להיות מי שאת או שתחושה זו מלווה אותך בכל מקום. זאת, כיוון שאולי דווקא הפניה שלך לפורום יכולה לבטא מקום בו את יכולה להרגיש מידה של חופש וקבלה מצד אחד (גם אם אין בכך ביטוי לכל מה שהיית רוצה לבטא כלפי חוץ) ומהצד האחר להרגיש שאת אינך מוותרת על צדדים בתוכך.
    במילים אחרות, ייתכן וישנם מקומות (פורומים, קבוצות תמיכה ועוד) בהם כן תוכלי להרגיש שהצדדים המיוחדים שבך מתקבלים ויהיה בכך לתת לך כוח. אולי ובהמשך יתאפשר לך לראות שגם בתוך הקהילה שלך יש שונות וגוונים וגם אם לו לא תרגישי לבד. מעבר לכך, נדמה לי כי גם אדם אחד בעל משמעות שיגרום לך להרגיש גם מיוחדת וגם מתקבלת יכול לסייע לך הרגיש טוב יותר עם עצמך.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו