לא מצליחה כל כך לשנות את הדיכאון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה כל כך לשנות את הדיכאון...
    קטיה
    27/08/2011

אני בת 15 פחות או יותר יש לי הכל,יש לי חברים וחברות חלקם טובים וחלקם לא כל כך קרובים,אבל מסוף כיתה ח' אני קיבלתי אכזבה מאהבה והתחלתי לדבר שטויות של : באלי למות לא באלי לחיות והיית בעצב שבוע עד שפגשתי שוב אותו וניהייתי בסדר אבל משם קצת הישתנתה לי הגישה עד שבא עוד משהו רע מעל גבי רע ואני לגמרי נפלתי לדיכאון בגלל הרבה מצבים שהיו ואני פשוט מוותרת מהר אני נופלת ומגיע למצב של להביא את הכאב על עצמי והרוב אני כזאת אדישה בגלל כל מה שקרה לי וקורה ואני יודעת שאני לא כזאת אני כבר לא זאת שהייתי פעם מאושרת שמחה מחשבות חיוביות והרוב זה בא מהרגל העצב והאדישות וקשה לי לשנות את זה ולהיות אופטימית מרוב שאני כזו אני מגיע למצב יותר דיכאוני אם משהו קורה ,משקורה כרגע זה שאני תמיד חייבת להיות זאתי שצריכה להיתקשר לאחרים לרשום להם לחפש אותם ולהיתעצבן ולהגיד דברים כמו כזה:לא ענית לי תודה רבה על זה ועל בטוח יש לזה סיבה ואז אני מצטערת על זה אני מגיבה ככה אני יותר מידי רגישה בטח לדברים כאלה וכנירא זו הבעיה בי ,אני הרוב בבית או שאין לי מצברוח לצאת או שלא יוצא לי והם דיי רגילים לזה ובגלל זה אולי לא מחפשים אותי כל כך אני כל כך רוצה להישתנות ולא הכי מצליח לי אני לא יודעת מה עוד הבעיה בי או כנירא בהם לא יודעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליחה כל כך לשנות את הדיכאון... - תגובה

שי ציון
    28/08/2011

קטיה הי, את מספרת על התיסכול מכך שאת רוצה להשתנות ולהרגיש טוב יותר עם עצמך, אך מתקשה לעשות זאת לבד. את אומרת שבעבר מצבך היה שונה והיית מעוניינת לשוב לתחושה הטובה שהייתה לך. אני רוצה לומר לך שבאמת מאוד קשה להגיע להרגשה הטובה שהייתה לך לבד וטוב שאת משתפת את הפורום, ואולי זו תחילה של דרך בה יתאפשר לך להיעזר באדם מסביבתך עליו את סומכת או באיש מקצוע (יכול להיות יועצת בית הספר) שיעזרו לך במשימה זו.
    אני מרגיש שבפניה שלך את מסמנת את אחד מהמקורות לחוויה הכואבת בה את נמצאת - הרצון להיות אהובה ורצויה והכאב העולה כאשר אינך מרגישה כך. נדמה לי שכאשר את במצב הרוח הנוכחי את חווה פגיעות לכל רמז המתפרש כדחיה על אנשים מסביבתך בדרך שמכאיבה ביותר.
    אולי אם תרגישי רצויה וחשובה לדמות אחת אשר תעזור לך יתאפשר לך להרגיש יותר רצויה ובעלת ערך עם עצמך, ולאט לאט להשיב עצמך את השמחה אותה איבדת.
    אחד הדברים הקשים הוא להיות לבד עם ההרגשה אותה את חווה ולכן טוב שפנית אלינו ואני מאמין שעם מעט סיוע של אדם בעל ידע יתאפשר לך במהירות להרגיש הקלה ואופטימיות. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו