מה לא נכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לא נכון?
    אנונימי
    28/08/2011

אני מרגישה שמה שקורה לי לא נכון מה שהמשפחה שלי עושה המקום שאני נמצאת בו (הבית והשכונה) והסביבה שאני נחנקת ממנה מייאוש פשוט לא ניראים לי מתאימים .....
    יש כל הזמן את הפחד הזה כשהיה גדולה אני לא אהיה מוכנה מספיק או שלא התבגר ואבנה את עצמי כמו שרציתי.
    אני כל כך רוצה להיות מישהי אחרת אבל הסביבה שאני נמצאת בה לא תומכת ומותאמת למה שברצוני להיות...
    אני רוצה לפתח את עצמי לדעת המון דברים שלא אפספס כלום אלמד אשתנה ואצליח אבל כשאני מסתכלת למציאות אני רואה אנשים שלא שואפים לשומדבר מתמסטלים משחקים אותה מלכי העולם וזורמים אם החיים (אני מדברת על הנערים\ות בשכונה שלי ולכל מי שאני רואה כמו בבית ספר לא פגשתי אחת שהיא\וא שונה)
    ואין מבוגר אחד שמאמין או תומך אפחד לא מבין אותי כשאני אומרת שזו הדרך שלי ושאני מאוד שונה ואני מתחילה לאבד תקווה כנרא לא נועדתי להגשים את עצמי ואני יודעת את זה שאם אין לי הכלים שאצטרך אני כבר יכולה לשכות את העטיד כי לא יהיה כבר שווה לחיות אותו אם אתם מכירים או יכולים להציע על מקומות שיכולים לעזור אשמח מאוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לא נכון?

הוספת תגובה

• מה לא נכון? - תגובה

קרן בן הגיא
    28/08/2011

הי אנונימית,
    מעניין אותי לשמוע ממך מה החלומות שלך, מה את רוצה להגשים, לאן את שואפת?
    כתבת הרבה על החששות שהמקום בו את נמצאת, הבית והשכונה לא יאפשרו לך להתקדם, ואני חושבת לעצמי שזה באמת קשה יותר כשאין סביבה תומכת שנותנת אפשרות לאדם לפתח את האיכויות שלו. אבל כאן לא נסתם הגולל- הכל עוד אפשרי.
    יכול להיות שכדאי להתייעץ עם איש מקצוע כדי שיעזור לך למצוא בתוך עצמך את הכוח והאמונה הפנימית בעצמך, וכך תוכלי לממש את עצמך ואת שאיפותייך. יש כאלה שעשו את זה לפנייך..
    מקווה שהבנתי למה התכוונת. את מוזמנת לכתוב עוד. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו