מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיודעת מה לעשות עם עצמיאנונימית (:30/08/2011
היי, אני בת 15 (:
אני מרגישה כאילו שכל העולם מתמוטט לי, אני מרגישה כאילו אני לא שווה כלום... שבנים רוצים אותי רק לפי המראה.. זה ממש פוגע..
המצב בבית שלי ממש לא טוב, ואני סובלת כל יום.. רוצה רק לברוח מהבית, מרוב כל העומס הרגשי הזה, אני רוצה רק לברוח מהמציאות, לשבת בשקט ולעשן... אני חולמת על זה כמעט כל לילה, ולא הרבה עישנתי... הרגשתי אחר כך יותר משוחררת (אני מודעת לכל הדברים הרעים של זה וכולי וכולי.. )
אני מרגישה כאילו החיים שלי מבוזבזים כל כך, ואין לי מה לעשות בעולם הזה... בבקשה, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיודעת מה לעשות עם עצמי - תגובה
שי ציון31/08/2011הי, נשמע שאת נמצאת במצב מורכב ומכאיב בו גם החיים בתוך הבית אינם טובים וכך גם הרצון שלך להרגיש רצויה ואהובה מחוץ לבית אינו מתרחש בדרך שהיית רוצה, להרגשתך. כשאת מספרת על הרצון לעשן אני שומע אותך אומרת שעם העישון לרגע העומס הרגשי והכאב מלווה אותך נהיה נסבל (אם כי את מודעת למחיר שאת עשויה לשלם על כך). במצבך, כאשר יש צורך כל כך חזק להרגשה כי את רצויה ואהובה ומצד שני פגיעות לכל סימן (גם כזה שאינו באמת מבטא) דחיה, כמעט ואין אפשרות שתרגישי טוב בחברת אחרים וכמובן כך גם בחברת עצמך.
האם את יכולה לחשוב על מקומות שבהם את מרגישה רצויה ולשתף את הפורום? ואולי את רוצה לחלוק מעט יותר על שעובר עלייך בבית, שנבין ונחשוב יחדיו כיצד לסייע לך. נדמה לי שאחת מהסיבות שאת עדיין לא מעשנת היא שאת מעוניינת לעשות שינוי משמעותי ולטווח ארוך בחייך ועישון (על אף ההקלה הרגעית) פוגע באפשרות זו להשתנות ואף גורם לקשיים נוספים. את מוזמנת להמשיך להגיב וכמובן תזכי לתגובה. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)