מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני שונאת את עצמייות' סוניק06/09/2011
היי... קודם כל אני מאושרת מהעובדה על הפורום הזה.. אני סוחבת איתי רגשות ששוברים אותי ואני מרגישה שאני כל כך רוצה לסיים את החיים שאני ואני מנסה להיאחז בכל דבר קטן... אבל אני לא מסוגלת יותר, אני לא מרגישה שאני יכולה. אני מרגישה כל כך מזוייפת. כל כך לא אמיתית. אני שונאת את המראה שלי, את הקול שלי, את הדיבור שלי, את העובדה שאני לא מסוגלת לומר את הדבר הנכון... את ההליכה שלי ודרך המחשבה שלי, אני לא מבינה את עצמי. אני כל כך שיפוטית כלפי עצמי שזה גורם לי לבחילה. אני לא מסוגלת לדבר לאנשים בגובה העיניים, אני מבועתת ליד אנשים. יש לי פוביה נוראית לאנשים, וזה דבר שאני כל כך רוצה להיגמל ממנו. כל כך קשה לי לדבר בטיבעיות לאנשים אחרים. קל לי להביע את עצמי, אבל לפעמים אני מרגישה כבדה מדי. אני מרגישה כאילו השיר comfortably numb נכתב עלי. אני שומעת ומתקשה להגיב. אני מרגישה שאני משתגעת... כי אף אחד לא יכול להבין אותי! רגע אחד אני מרגישה שמחה כל כך והיפר אקטיבית ואני עושה דברים מטורפים וחסרי שליטה, רגע אחרי אני שוכבת כמו מתה, אני מרגישה מנותקת מהסביבה. אני יודעת שהביטחון העצמי שלי ברצפה, וזה הורס אותי.. אבל בכל פעם שאני לוקחת תעוזה ומנסה למצוא את הדרך החוצה הכל משתנה כשההורים שלי מדברים איתי..
כואב לי לפעמים כשאני מדברת ואף אחד לא מקשיב. זה הורס אותי. לאף אחד לא אכפת להקשיב, לאף אחד לא מעניין... כי אני לא מעניינת. אף אחד לא מתעניין, לא רוצה להתעניין.
כי כולם יכולים לדבר בטיבעיות כל כך.. לספר בדיחות וחוויות ולזרוק הערות סרקטיות במקום וכל דבר שהם אומרים נשמע כל כך... בביטחון. הם בטוחים בעצמם. ואני מגמגמת...
דיי... איך פותרים את זה?? לעזאזל... מה אני עושה כדי לא להרגיש כמו הצל של עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שונאת את עצמי - תגובה
שי ציון10/09/2011זיוה שלום, את מתארת עצמך כשיפוטית כלפי עצמך ואפשר אולי להוסיף שיפוטית פחות כלפי הסביבה, באופן שמעמיד אותך בתחושה של שוני וחוסר מושלמות ביחס לכל מי שסביבך. אני יכול להתחבר לרצון שישמעו אותו כיוון שלחיות בעולם בו את לא נשמעת זה עניין מכאיב ובודד. אולי אם תישמעי יתאפשר לך לקבל מבט מבחוץ על עצמך. מבט שיהיה מחמיר פחות ויעזור לך לראות דברים יפים בתוכך ולחזק את תחושת הערך שלך. מהפניה שלך לפורום ברור שאת אדם עם אושר פנימי ויכולת ביטוי, תכונות שיכולותם להיות התחלה נהדרת לפניה לסיוע מקצועי, שבו בנוכחות אדם אחר יתאפשר לך להתבונן על עצמך ועל הסביבה באופן מחמיר פחות, רגיש יותר וליצור שינוי בתוכך. אני ממליץ בחום לפנות ליועצת בית הספר או לדמות טיפולית אחרת. נדמה לי כי באמצעות סיוע מקצועי תוכלי להרגיש פחות כצל של עצמך ויותר כאדם שחי בשלום עם עצמו. את מוזמנת להמשיך ולהגיב בפורום. שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)