מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוווף... בגרויותיונית18/09/2011
היי
אני בי"ב ופשוט אין לי כוווח לשנה הזאת. יש לי שש בגרויות ואני מרגישה שהשנה אני בלי אנרגיות ללמוד בכלל. הכל כל כך חסר טעם... לא בא לי לשבת וללמוד, אני מרגישה שיש דברים חשובים יותר. אני רוצה לצאת, לעשות, להתנדב, להיות פעילה - כל הדברים האלו נראים הרבה הרבה יותר חשובים!! ההורים שלי ממש כועסים עליי כי אני לומדת כמו שצריך ואומרים שזה יפגע בי בעתיד אבל אניי יודעת שתמיד אפשר להשלים ולשפר - לא עדיף שאני אנצל את הדחף שבוער בי עכשיו, את האנרגיות שלי? אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה שאני במצב חסר מוצא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוווף... בגרויות - תגובה
קרן בן הגיא18/09/2011הי יונית,
את באמת נמצאת בשנה של שיא בלימודים, שכדי להצליח ידרשו ממך ריכוז והשקעה מרובה. לצד זה אני לא יכולה שלא להתרשם מהתשוקה שלך "לעשות, להתנדב, להיות פעילה.." כמשהו שיפתח אותך הן כבן אדם מתבגר והן כאזרחית.
אני מבינה ללב הורייך שרואים לטווח רחוק יותר וחושבים על עתידך. ולכן אני רוצה להציע לך להתאמץ ולמצוא פתרון שישלב את מחויבויותייך כתלמידה יחד עם רצונותיך הפנימיים ו"האנרגיות" שלך. האם לדעתך ניתן יחד עם ההורים להגיע לנוסחה שבה תוכלי גם ללמוד וגם להשקיע חלק מעצמך בדברים אחרים? שווה ניסיון.
שיהיה בהצלחה. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)