מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא אוהב אותה בן 16אביעד19/09/2011
היום חברות של לדה אחת אמרו לי שהיא אוהבת אותי והיא רוצה אותי, אין לי שום דבר אליה היא ממש יפה אבל... לא מתחבר אליה, זה מעל יומים שחברות שלה בלי סוף שואלות בודקות אם גם אני אוהב אותה, אני מתבייש להגיד לא כי היא משקיעה בעצמה בגללי, מלבוש ועד התנהגות אין לי גם ממש אומץ להגיד אני לא אוהב אותה.
זה מגיע למצב ממש לא נעים שכל יום מתקשרות לבית שלי ושואלות וגם באות..
בקיצור איך אני מסביר שאני לא אוהב אותה בלי לפגוע בה?
(אין לי פייסבוק,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביעד
מיכל19/09/2011היי אביעד, זה ממש יפה שחשוב לך לא לפגוע בילדה הזו, אבל עדיף שתגיד לה (או לאחת החברות שלה) את האמת. הרי אם אתה לא רוצה להיות חבר שלה מתישהו היא תבין שאתה לא מעוניין.
לדעתי תדבר עם אחת החברות שלה, זו שלדעתך יש לה הכי הרבה השפעה, ותגיד לה בצורה עדינה שאתה לא רוצה להיות חבר שלה (ושיפסיקו לבוא אליך הביתה - זה די מטריד)
תדע שאנשים מעריכים את זה שאומרים להם את האמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אוהב אותה בן 16 - תגובה
שי ציון20/09/2011אביעד הי, נדמה כי בפניה שלך לפורום ביטאת חלק בעצמך שמתקיים בו רגישות והגינות כלפי האחר ובמקרה זה האחרת. אפשר להרגיש את חוסר הנוחות שלך מהמצב בו אתה מצוי שיש בו מספר חלקים: אולי קצת תחושה נעימה מתשומת הלב שאתה זוכה לה מבחורה יפה ולמול זה חוסר נוחות מהחדירה לעולמך הפרטי (מצדן של החברות) ונדמה כי גם מידה של אשמה על כך שלנערה יש ציפייה ותקווה להיות עמך בקשר ובתוכך אתה יודע שככל הנראה לא יהיה ביניכם קשר משמעותי בשלב זה. אני חושב שכתבתי "בשלב זה" מכיוון שנדמה כי במצב הזה בו אתה נמצא התחושה קיימות אפשרויות קיצוניות בלבד: יש קשר או אין קשר; אני רוצה אותה או לא רוצה אותה; אם עכשיו לא נהיה בקשר אז לעולם לא נהיה בקשר. אולי על אף שאינך רוצה להיות עם הנערה בקשר רומנטי עדיין יש לה תכונות בעלות ערך מבחינתך. ייתכן והיכולת שלך לראות בה דמות מורכבת עם תכונות אותן אתה מחבב למול תכונות שאינן מושכות אותך, יאפשרו לך להרגיש פחות אשם על הפגיעה האפשרית בנערה ועבורה להרגיש שהיא אדם בעל ערך ויופי (פנימי וחיצוני) על אף שאתה לא מעוניין בקשר רומנטי אתה כעת.שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)